Bosch MMB43G2B - Reviews

8,8 Lees 55 reviews
Specificaties
Afneembare mengbeker
Ja
Ijscrusher
Ja

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 55 reviews

8,8

Schrijf een review Maak videoreview

Review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Krullie 01-09-2016 Product paar weken in bezit

Super blender.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Wordt gebruikt voor het bereiden van allerlei heerlijkheden door het hele gezin. Gemakkelijk en veilig in gebruik. De shakes zijn zachter dan ooit.

Pluspunten

  • Gemakkelijk schoon
  • Gemakkelijke bediening
  • Maalt enorm fijn
  • Hygienische kan

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Linda 16-08-2016 Product paar dagen in bezit

Mooie stevige blender

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Ter vervanging van mijn vorige blender deze blender aangeschaft. Ben er erg blij mee. Erg fijne grote blender, bijna geluidloos. Ik heb er al heerlijke smoothies mee gemaakt.

Pluspunten

  • Bijna geluidsloos
  • Efficient
  • Grote glazen kan
  • Makkelijk schoon te maken

Minpunten

  • Fijnsnijder is breekbaar

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Petra 11-08-2016 Product paar dagen in bezit

Lekker stil

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
De naam doet het al een beetje vermoeden... De silentmix is zeer geluidsarm tijdens gebruik. Uitstekend voor verse smoothies. Top apparaat!

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Ruben 10-08-2016 Product paar weken in bezit

Perfecte blender

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Niet zo stil als de naam doet vermoeden, maar werkt perfect! Smoothies, soep, puree, ijsblokjes crushen; hij doet het zonder probleem. Gemakkelijk schoon te maken en gemakkelijk uit elkaar te halen. Kortom: top product!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Colo 07-08-2016 Product paar dagen in bezit

Heel goed product!

Algemene score

10,0
Deze blender is goed omdat het verantwoordelijk is voor het grind eten goed en geen lawaai maken...
ik kan zeggen dat het een goede keuze...

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Mirjam Wassink 06-08-2016 Product paar dagen in bezit

Mooi stil en stevig

Algemene score

9,5
Deze blender valt vooral op omdat ze mooi stil is in vergelijk met mijn andere blender, handig dat het messenblok met een handeling te demonteren is en dat er zuignapjes zitten onder het motorblok, zo danst de blender niet de kamer door !
Apparaat maakt een zeer degelijke indruk, maar ik heb haar pas een dag, dus daar kan ik nog niet over oordelen.
Wel alle vertrouwen in !

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Jarno 31-07-2016 Product paar weken in bezit

Erg goede blender

Algemene score

9,0
Deze blender is erg degelijk. Hij staat met zuignappen vast op het aanrecht.
Verder zijn de messen erg simpel te demonteren waardoor de machine makkelijk goed en snel schoon te maken is.
Daarnaast is hij erg stil.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Mello 30-07-2016 Product paar dagen in bezit

Top product

Algemene score

9,7
Top product wij zijn er heel blij mee. Hij word dagelijks gebruikt om smoothies te maken. We gebruiken hem voornamelijk in de ochtend. Een stille blender is daarom ideaal!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
R8 29-07-2016 Product paar dagen in bezit

Mooi product

Algemene score

8,0
Het product doet wat er van verwacht mag worden, de blender maakt weinig geluid en is ideaal voor het maken van een shake en smoothie! Ook ijs wordt mooi fijn gemalen met dit apparaat.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
HenM 19-07-2016 Product paar dagen in bezit

Sterke zet van Bosch

Algemene score

8,0
Bosch maakt zijn promotie van Silent wel waar. Het verschil in lawaai met mijn vorige blender is of je een electrische auto met een Harley motor vergelijkt, hij is erg stil. De krachtige motor, het slimme hulpstuk om bv kleine smoothies, de grote glazen kan en de slimme bediening van het apparaat zijn echte goede pluspunten. Van mij krijgt Bosch een 8+.
Zeer mooi apparaat
H+M

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende
Goede aankoop 16-07-2016 Product paar weken in bezit

Goede aankoop

Algemene score

7,7
Het is een fijn apparaat dat makkelijk te gebruiken is en veel opties heeft. Duidelijke gebruiksaanwijzing die zeker bij de eerste keer in gebruik erg handig is.

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Uitstekend
Hendriëtte van Oss 16-07-2016 Product paar dagen in bezit

Bosch Blender MMB43G2B

Algemene score

9,3
In dit apparaat kun je werkelijk alles tot moes malen.
van (milk)shake's tot (baby)voeding.
Ook heel makkelijk om als keukenmachine te gebruiken.

Kortom een SUPER idd1aal apperaat

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Stella 12-07-2016 Product paar dagen in bezit

Een Blender met veel vermogen

Algemene score

8,7
Deze Blender heeft een krachtige motor en geen enkel moeite heeft om de ijsblokjes fijn te malen , en een glazen kan met veel inhoud.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Louis 10-07-2016 Product paar dagen in bezit

perfecte koop

Algemene score

10,0
smoothies en groentensoepen kwamen er perfect uit en dat op de aankoopdag ! Daarna probleemloos schoongemaakt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Mike 02-07-2016 Product paar dagen in bezit

SilentMixx

Algemene score

8,7
Mooie machine die doet waar die voor gemaakt is. Lekker stil en toch goed in het crushen van ijs! Staat erg mooi in onze keuken.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Rob 23-06-2016 Product paar dagen in bezit

Doet wat je verwacht

Algemene score

8,7
Het gekochte apparaat voldoet aan mijn wensen.
Lekker verse smoothies maken en smeuïge gerechten.
Voelt stevig aan en is gemakkelijk in het gebruikt.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
marianne Groen 20-06-2016 Product paar dagen in bezit

Bosch blender

Algemene score

8,0
Een fijn praktisch apparaat. Makkelijk schoon te houden. In een handomdraai de lekkerste smoothies!Noten kunnen er ook in verwerkt worden.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
XENIOS 17-06-2016 Product paar dagen in bezit

STIL EN STERK

Algemene score

9,0
na vele mixers gehad te hebben eindelijk een degelijke, sterke en vooral stille mixer. goede vormgeving, makkelijk schoon te maken en dankzij de zuignapjes onderop staat hij slipvrij. kortom, eindelijk een goede mixer.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Barbara 15-06-2016 Product paar weken in bezit

Fijne stille juicemaker

Algemene score

8,0
De glazen beker is fijn en stevig. Ook te gebruiken voor hete gerechten. Mooi apparaat, werkt goed.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Theo 15-06-2016 Product paar dagen in bezit

Stil en gebruiksvriendelijk

Algemene score

10,0
Voor onze kinderen maken wij veelvuldig fruitdrankjes en smoothies. Voorheen deden wij dit met een staafmixer. Naast het vele lawaai tijdens het hakken van het diepgevroren ijs bleek het apparaat hier niet echt geschikt voor te zijn en begon in kracht af- en in lawaai toe te nemen. Wij gebruiken de Bosch (blender- voedselbereider) nu een paar dagen en ondervinden hiervan nu al veel plezier. Het apparaat werkt perfect en is zo aangenaam stil tijdens het gebruik dat wij gewoon kunnen communiceren. Mooi apparaat van Bosch dat zijn geld zeker waard is. De degelijkheid van dit product heb ik niet beoordeeld omdat het een algemeen gegeven is dat we hier met kwaliteit van doen hebben.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Toon meer reviews