Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 179 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Bosch MMB43G2B op Kieskeurig.nl. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,7

Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Bosch blender 08-08-2020

Topblender

Geschreven voor: Bosch MMB43G2B

Algemene score

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Makkelijk te bedienen blender. Het maken van bijv. smoothies doe je met een handomdraai. Ook het makkelijk schoonmaken van de blender is een voordeel.
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Anoniem 19-07-2020

Doet wat het belooft

Geschreven voor: Bosch MMB43G2B

Algemene score

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Doet wat het belooft











Prachtige blender met een mooi design.
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Jorge 08-07-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Partner niet wakker geworden door het lawaai :-)

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch MMB43G2B

Algemene score

9,0
Uitstekend product , zeer aanbevolen, vooral door de "stilte" s'morgens vroeg ,
partner wordt niet meer wakker door het lawaai.

Pluspunten

  • zeer stil
  • 1 blender voor alles, maaltijden, soep en smoothie

Minpunten

  • Beetje zware glaskom

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marianne 07-07-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Tegenvaller

Geschreven voor: Bosch MMB43G2B

Algemene score

1,0
Vanwege de goede revieuws heb ik deze blender gekocht. Maar wat een tegenvaller. Dadels en gedroogd fruit blijven veel te grote stukken en de kan is zo groot dat hij niet in de vaatwasser past en zo zwaar dat het moeilijk is om hem leeg te schrapen.
Ik ga op zoek naar een kleinere.

Minpunten

  • Kan is te zwaar en te groot
  • Gedroogd fruit maalt hij niet fijn.

Review criteria:

Voldoende
Onvoldoende
Goed

Reageer

Gerard 04-07-2020

Update met Bosch blender.

Geschreven voor: Bosch MMB43G2B

Algemene score

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Nadat de motor van mijn oudere blender het begaf, heb ik binnen 1 week een nieuwe blender gekocht. Ik verbaasde me over de stillere werking , ondanks dat het apparaat wat groter en robuuster was ten opzichte van mijn oud apparaat. Afgelopen week al 3 keer gebruikt voor diverse recepten. Ben 100% tevreden
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Feras 04-07-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

silent

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch MMB43G2B

Algemene score

8,0
Hij is echt silent belnder, goed kwaliteit. maar een beetje zwaak , hij is niet de ideaal blender voor ijs, met de diepvries fruit steed nog wat groot stuks, en de glas is best zwaar.

Pluspunten

  • silent
  • goed kwaliteit

Minpunten

  • zwaar Materiaal kom
  • Niet ideaal voor ijs en diepvries fruit

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Amber 08-08-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooie stevige blender

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch MMB43G2B

Algemene score

8,0
Ik had een aantal eisen voor een nieuwe blender. Glazen kan, redelijk stil, bevroren fruit goed mixen zonder dat ik de blender heen en weer moet schudden en Een mooie uitstraling. Ik maak minimaal 2 x per dag een verse shake. Hij kost wat meer dan een gemiddelde blender maar hij is het zeker dubbel en dwars waard! Hij is ook erg stevig. Het enige minpuntje is dat het snoer niet opgeborgen kan worden. Ik ben er tot nu toe heel erg blij mee!

Pluspunten

  • Redelijk stil
  • Stevig
  • Glazen kan

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Cynthia 31-07-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Top apparaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch MMB43G2B

Algemene score

8,0
Hiermee kun je werkelijk alle kanten op.. Van groenten pureren voor de soep tot het maken van een heerlijke smoothie... Cocktails voor jong en oud. Kortom ik beveel dit product zeker aan

Pluspunten

  • Vele mogelijkheden
  • Aparte bullet voor groenten

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Vera 19-07-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Prachtig apparaat

Geschreven voor: Bosch MMB43G2B

Algemene score

9,0
Begin juli deze blender gekocht en ik ben zeer tevreden: Goede stille blender, waarin ik mijn ijskoffie en smoothies maak. Een echte aanrader!

Pluspunten

  • Stil
  • Mooi uiterlijk

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

D 07-07-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Prima blender, gaat moeiteloos door ijs heen

Geschreven voor: Bosch MMB43G2B

Algemene score

10,0
We zochten een blender die wat sterker was. In combinatie met de cashback actie was dit een top aankoop.

Pluspunten

  • ijs crusher
  • makkelijk schoon te maken
  • ziet er goed uit

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Angelien 17-01-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Maalt en shaked erg goed ..perfect

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch MMB43G2B

Algemene score

8,0
Erg fijne machine ..binnen paar minuten is je gerecht lekker gemalen ..een mooie basis voor n heerlijk gerecht

Pluspunten

  • Warme soep kan erin

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Y.K 15-01-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Eindelijk een blender drie doet wat hij moet doen

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch MMB43G2B

Algemene score

9,0
Als gezin zijn we zeer tevreden met deze blender en gebruiken het sinds de aanschaf elke dag voor o.a smoothies. Het doet wat het doen moet en is ook makkelijk in onderhoud. We zijn er tot nu toe erg blij mee en hopen er nog lange tijd van te genieten. Ook is het een mooi ding om te zien in de keuken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rosanne 06-01-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Bosch blender

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch MMB43G2B

Algemene score

10,0
echt een aanwinst voor onze studio voor de heerlijkste shakes! snel en makkelijk! acht een dikke aanrader.

Pluspunten

  • snel
  • weinig geluid

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Mol 03-01-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Mooie uitstraling

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch MMB43G2B

Algemene score

8,0
Dit apparaat heeft een mooi design met daarbij een grote kan. Is stil in geluid, makkelijk schoon te maken en handig in gebruik!

Pluspunten

  • Stil
  • Makkelijk schoon te maken

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Stephanie 02-01-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Inderdaad veel stiller

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch MMB43G2B

Algemene score

8,0
De blender is inderdaad een stuk stiller dan mijn vorige blender.

Verder werkt 'ie prima naar behoren.

Pluspunten

  • Stillet

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Stefan 29-12-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

BOSCH MMB43G2B SilentMixx spijt!

Geschreven voor: Bosch MMB43G2B

Algemene score

3,0
Ruim 3 weken in gebruik voor mijn dagelijkse smoothies.
De blender kan de ingrediënten niet aan om deze te blenden. Hoewel uit ervaring 700 watt voldoende moet zijn. Ik denk dat hij het niet verwerkt en voldoende roteert door de vorm /bouw van de messen.
Na 2 Philips blender gehad te hebben in 16 jaar heb ik spijt overgestapt te zijn naar tevens een mooi en sterk merk Bosch.

Pluspunten

  • Design
  • Veligheid

Minpunten

  • Verwerking
  • Messen
  • Rotatie

Review criteria:

Onvoldoende
Goed
Onvoldoende

Reageer

Sylwetka 25-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Stevige blender.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch MMB43G2B

Algemene score

9,0
Door de grote kan is het mogelijk om veel in een keer te blenderen. . Ijs wordt lekker gemalen en zo krijgen we de lekkerste ijskoffie thuis. Hak molen is handig in gebruik.

Minpunten

  • Kabel oprollen is niet echt handig

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Renee 23-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Hele fijne en stille blender

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch MMB43G2B

Algemene score

10,0
Wat een genot. Hij is zo stil vergeleken met mijn goedkope blender die ik hiervoor in bezit had. Hij blend heel fijn, 5 verschillende snelheden. Ik gebruik hem dagelijks voor smoothies. De pulse stand voor groente te hakken is ook super. Kortom, blij met mijn aankoop!

Pluspunten

  • Stil
  • 5 verschillende snelheden
  • Chopper
  • Pulse stand voor groenten te hakken
  • Grote inhoud

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Annemarije 17-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Heerlijke smoothies

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch MMB43G2B

Algemene score

8,0
Wat een mooie blender is dit. Ja hij is groot, en best wel zwaar. Maar de kwaliteit daar en tegen is top. Ook het snijden van groente door het bijstuk is heel handig.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Hans 09-12-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Een echt kwaliteitsproduct dat stil zijn werk doet!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch MMB43G2B

Algemene score

9,0
We hebben gekozen voor de Bosch blender vanwege de degelijke kwaliteit. Eerdere blenders gingen altijd binnen een jaar kapot. Maar deze doet stil en duurzaam zijn werk. Tevens makkelijk schoon te maken.

Pluspunten

  • Kwaliteit
  • Stil
  • Prijs

Minpunten

  • Alleen verkrijgbaar in het zwart

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews