Bosch MMB43G2B - Reviews

Best Reviewed nov 2018 Bosch MMB43G2B
Best Reviewed - november 2018
Specificaties
Vermogen
700 watt
Inhoud mengbeker
0,5 liter
Fabrikant kleur(en)
zwart

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 172 reviews die zijn achtergelaten voor de Bosch MMB43G2B op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,7

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

MANSOUR ALNADDAF 15-11-2017
  • Product gekocht

BOSCH SILENT MIXX BLENDERS

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch MMB43G2B

Algemene score

8,0
The silent mixer is very good for use in the home and it is very practical, comfortable and user friendly. I would like to say more that all the products of the old Bosch are of the best quality and make you proud that you own in your home and anywhere else I have In Syria before the war, many of Bush's products, such as automatic washing machines, cooking iron and cooking gas, a complete set of food and microwave oven, no matter what Bush's products are described, they are not very right because they are very good and I would recommend that everyone buy them at home

Reageer

Akdag 12-11-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Snel!

Geschreven voor: Bosch MMB43G2B

Algemene score

7,0
Lekker groot en sel een gezonde smootie of saus! Zo gepiept ! Fruit groente alles wordt snel en makkelijk fijn!

Pluspunten

  • Glas
  • Snel

Minpunten

  • Zwaar

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Angela 16-07-2017
  • Product paar weken in bezit

Blender

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch MMB43G2B

Algemene score

9,0
Super apparaat. Heel stil apparaat. Zelfs met ijsklontje fijn maken maakt hij niet heel veel herrie. maakt alles fijn. Zelfs de dadels maakt hij helemaal fijn.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Ruud 19-06-2017
  • Product paar dagen in bezit

Stevig en zwaar, doet zijn werk

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch MMB43G2B

Algemene score

7,0
Er zitten twee elementen bij: een grote kan en een kleine fijnhakker. Het mes moet hierbij wel afzonderlijk afgehaald worden, wat even een trucje is. De kan is van glas en is vrij zwaar, echter voelt hij wel kwalitatief goed aan.
Bij de dop die je op de kan stopt zit een ingang aan de bovenkant waar je nog ingredienten bij kan toevoegen, erg handig. Verder creëert het mes een mooie vortex en is het krachtig genoeg om bevroren fruit te malen.

Pluspunten

  • Kwaliteit kan
  • Ingredienten via dop nog toevoegen
  • Stil

Minpunten

  • Zwaar
  • Wat werk om de elementen los te koppelen

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Uitstekend

Reageer

Angelien 17-01-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Maalt en shaked erg goed ..perfect

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch MMB43G2B

Algemene score

8,0
Erg fijne machine ..binnen paar minuten is je gerecht lekker gemalen ..een mooie basis voor n heerlijk gerecht

Pluspunten

  • Warme soep kan erin

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Y.K 15-01-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Eindelijk een blender drie doet wat hij moet doen

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch MMB43G2B

Algemene score

9,0
Als gezin zijn we zeer tevreden met deze blender en gebruiken het sinds de aanschaf elke dag voor o.a smoothies. Het doet wat het doen moet en is ook makkelijk in onderhoud. We zijn er tot nu toe erg blij mee en hopen er nog lange tijd van te genieten. Ook is het een mooi ding om te zien in de keuken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rosanne 06-01-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Bosch blender

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch MMB43G2B

Algemene score

10,0
echt een aanwinst voor onze studio voor de heerlijkste shakes! snel en makkelijk! acht een dikke aanrader.

Pluspunten

  • snel
  • weinig geluid

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Mol 03-01-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Mooie uitstraling

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch MMB43G2B

Algemene score

8,0
Dit apparaat heeft een mooi design met daarbij een grote kan. Is stil in geluid, makkelijk schoon te maken en handig in gebruik!

Pluspunten

  • Stil
  • Makkelijk schoon te maken

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Stephanie 02-01-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Inderdaad veel stiller

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch MMB43G2B

Algemene score

8,0
De blender is inderdaad een stuk stiller dan mijn vorige blender.

Verder werkt 'ie prima naar behoren.

Pluspunten

  • Stillet

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Stefan 29-12-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

BOSCH MMB43G2B SilentMixx spijt!

Geschreven voor: Bosch MMB43G2B

Algemene score

3,0
Ruim 3 weken in gebruik voor mijn dagelijkse smoothies.
De blender kan de ingrediënten niet aan om deze te blenden. Hoewel uit ervaring 700 watt voldoende moet zijn. Ik denk dat hij het niet verwerkt en voldoende roteert door de vorm /bouw van de messen.
Na 2 Philips blender gehad te hebben in 16 jaar heb ik spijt overgestapt te zijn naar tevens een mooi en sterk merk Bosch.

Pluspunten

  • Design
  • Veligheid

Minpunten

  • Verwerking
  • Messen
  • Rotatie

Review criteria:

Onvoldoende
Goed
Onvoldoende

Reageer

Sylwetka 25-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Stevige blender.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch MMB43G2B

Algemene score

9,0
Door de grote kan is het mogelijk om veel in een keer te blenderen. . Ijs wordt lekker gemalen en zo krijgen we de lekkerste ijskoffie thuis. Hak molen is handig in gebruik.

Minpunten

  • Kabel oprollen is niet echt handig

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Renee 23-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Hele fijne en stille blender

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch MMB43G2B

Algemene score

10,0
Wat een genot. Hij is zo stil vergeleken met mijn goedkope blender die ik hiervoor in bezit had. Hij blend heel fijn, 5 verschillende snelheden. Ik gebruik hem dagelijks voor smoothies. De pulse stand voor groente te hakken is ook super. Kortom, blij met mijn aankoop!

Pluspunten

  • Stil
  • 5 verschillende snelheden
  • Chopper
  • Pulse stand voor groenten te hakken
  • Grote inhoud

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Annemarije 17-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Heerlijke smoothies

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch MMB43G2B

Algemene score

8,0
Wat een mooie blender is dit. Ja hij is groot, en best wel zwaar. Maar de kwaliteit daar en tegen is top. Ook het snijden van groente door het bijstuk is heel handig.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Hans 09-12-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Een echt kwaliteitsproduct dat stil zijn werk doet!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch MMB43G2B

Algemene score

9,0
We hebben gekozen voor de Bosch blender vanwege de degelijke kwaliteit. Eerdere blenders gingen altijd binnen een jaar kapot. Maar deze doet stil en duurzaam zijn werk. Tevens makkelijk schoon te maken.

Pluspunten

  • Kwaliteit
  • Stil
  • Prijs

Minpunten

  • Alleen verkrijgbaar in het zwart

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ruud 04-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Praktische oplossing voor mijn lekkernijen

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch MMB43G2B

Algemene score

9,0
Ik heb vastgesteld dat ik een topper heb gekocht om op zowel lage als hoge temperaturen diverse gerechten kan blenden, mixen en roeren zodat mijn gezin en gasten volop genieten van al mijn recepten / lekkernijen !!

Pluspunten

  • Stevige kom voor maar liefst 1,5 liter
  • makkelijk te bedienen en hanteren
  • Voor zowel recepten op lage als hoge temperaturen

Minpunten

  • Te hoog om in zijn geheel op te bergen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Peter 03-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooie functionele machine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch MMB43G2B

Algemene score

8,0
Deze machine gekocht vanwege de grote inhoud, veelzijdigheid en prijs. De machine is bovendien geluidsarm.

Pluspunten

  • Stil
  • Eenvoudig
  • Gemakkelijk schoonmaken
  • Grote beker

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

I S Morocz 30-11-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

makkelijk te gebruiken

Geschreven voor: Bosch MMB43G2B

Algemene score

9,0
De fruitlaurier is romig. de machine werkt echt goed en is echt niet luid.
Het zaadrooster is veilig en winstgevend.
Ik ben blij dat ik deze machine heb gekozen. Ik ben er erg blij mee!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Adnan 23-11-2018
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

goed accudur

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch MMB43G2B

Algemene score

9,0
Het is echt goede kwaliteit, perfect, ik ben heel blij om te koop. Deze product. Ik heb veel boss product gehad maar ik heb nooit probleem gehad.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Greet 22-11-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Bosch keukenmachine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch MMB43G2B

Algemene score

8,0
Wat een heerlijke keukenblender, lekker veel powerrrrr, de oude brandde door op een flinke inhoud, deze is super sterk!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Henk en Karin 11-11-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Stil en sterk

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch MMB43G2B

Algemene score

8,0
We hebben deze Bosch blender gekocht omdat onze vorige kapot is gegaan en de kinderen zo de nodige groente en fruit binnen krijgen en dit nog lekker vinden ook. Nadat we even drie keer moesten kijken hoe alles in elkaar paste en werkte hem vanmorgen uitgeprobeerd. Is inderdaad erg stil in verhouding tot onze vorige en erg sterk. Ging door de bevroren vruchten alsof het niets was. Mooi apparaat met een grote schenkkan.

Pluspunten

  • Stil
  • Sterk
  • Grote schenkkan
  • Mooie vormgeving

Minpunten

  • Effe wennen

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed

Reageer

Toon meer reviews