Bosch MMB43G2B - Reviews

Specificaties
Afneembare mengbeker
Ja
IJscrusher
Ja
Type/soort
blender

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 136 reviews die zijn achtergelaten op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,8

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

MANSOUR ALNADDAF 15-11-2017
  • Product gekocht

BOSCH SILENT MIXX BLENDERS

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
The silent mixer is very good for use in the home and it is very practical, comfortable and user friendly. I would like to say more that all the products of the old Bosch are of the best quality and make you proud that you own in your home and anywhere else I have In Syria before the war, many of Bush's products, such as automatic washing machines, cooking iron and cooking gas, a complete set of food and microwave oven, no matter what Bush's products are described, they are not very right because they are very good and I would recommend that everyone buy them at home
Geschreven voor: Bosch MMB43G2B

Reageer

Akdag 12-11-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Snel!

Algemene score

7,0
Lekker groot en sel een gezonde smootie of saus! Zo gepiept ! Fruit groente alles wordt snel en makkelijk fijn!

Pluspunten

  • Glas
  • Snel

Minpunten

  • Zwaar
Geschreven voor: Bosch MMB43G2B

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Angela 16-07-2017
  • Product paar weken in bezit

Blender

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Super apparaat. Heel stil apparaat. Zelfs met ijsklontje fijn maken maakt hij niet heel veel herrie. maakt alles fijn. Zelfs de dadels maakt hij helemaal fijn.
Geschreven voor: Bosch MMB43G2B

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Ruud 19-06-2017
  • Product paar dagen in bezit

Stevig en zwaar, doet zijn werk

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

7,0
Er zitten twee elementen bij: een grote kan en een kleine fijnhakker. Het mes moet hierbij wel afzonderlijk afgehaald worden, wat even een trucje is. De kan is van glas en is vrij zwaar, echter voelt hij wel kwalitatief goed aan.
Bij de dop die je op de kan stopt zit een ingang aan de bovenkant waar je nog ingredienten bij kan toevoegen, erg handig. Verder creëert het mes een mooie vortex en is het krachtig genoeg om bevroren fruit te malen.

Pluspunten

  • Kwaliteit kan
  • Ingredienten via dop nog toevoegen
  • Stil

Minpunten

  • Zwaar
  • Wat werk om de elementen los te koppelen
Geschreven voor: Bosch MMB43G2B

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Uitstekend

Reageer

FRANK 12-06-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

blender

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
super mooi en makkelijk te bedienen en neemt niet veel plaats in beslag ik zou hem andere ook aanraden.
en de actie die erop zit wordt super snel in behandeling genomen en verwerkt toppie
Geschreven voor: Bosch MMB43G2B

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

ammarkasem2016 09-06-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

De Bosch SilentMixx

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
De Bosch SilentMixx is heel goed Blender hij is heel sterk
ik ben play een ik verel over voor dit product voor elke mennsen houd van goed koop
Geschreven voor: Bosch MMB43G2B

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

smootie specialist 08-06-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

blender

Algemene score

8,0
Fijne blender, tot nu toe geen problemen.
Handig opzet stuk erbij en 5 standen.
Voldoende inhoud voor meerdere lekkere smooties!!
Prijs kwaliteit verhouding:
Beetje aan de duurdere kant, maar de actie maakt dat weer in orde.
Weer een tevreden klant.

Pluspunten

  • groot
  • meerdere standen
  • 4 messen
  • opzetstuk/veilig
  • geluid

Minpunten

  • rubber/plastic aandrijving
  • pulse knop werkt niet meteen
  • prijs
  • design
Geschreven voor: Bosch MMB43G2B

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Loesje 14-01-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Maakt echt weinig geluid!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Ik gebruik bijna dagelijks een blender en mijn vorige was kapot gegaan. Ik wilde nu een grotere blender aanschaffen met meer dan 4 mesjes en die snel smoothies kan maken (wat mijn vorige blender niet deed). Deze Bosch blender deed het werk prima, hoewel een paar stukjes fruit niet goed waren gemalen.
Een groot pluspunt is dat het inderdaad een stuk minder herrie maakt dan de standaard blender.

Pluspunten

  • Mooi uiterlijk
  • Makkelijk in gebruik
  • Makkelijk wasbaar

Minpunten

  • Prijzig
Geschreven voor: Bosch MMB43G2B

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Kim 11-01-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Sterke blender

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Ik wilde graag een apparaat wat ook noten, dadels en andere ingrediënten kon blenden. Dit gaat prima!
Geschreven voor: Bosch MMB43G2B

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

André KG 06-01-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Stevige kan, geschikt voor warm voedsel.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

7,0
Simpel in gebruik en eenvoudig schoon te maken. De vermalen groente en fruit wordt behoorlijk fijn.
Redelijk stil apparaat.
Doet waarvoor het gemaakt is.

Pluspunten

  • Formaat van de kan
  • Extra doseerdop aan de bovenkant
  • Stil

Minpunten

  • Deksel eraf halen is lastig
Geschreven voor: Bosch MMB43G2B

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Uwe Binne 06-01-2018

Stil

Algemene score

8,0
De SilentMixx is een stl apparaat en doet waarvoor het is bedoeld, crushen van ijs heb je echter wel even geduld nodig. Het reinigen van het apparaat is zeer eenvoudig door de makkelijk te demonteren onderdelen. Het ontwerp oogt mooi en stevig. prijs/ kwaliteit verhouding ruim voldoende tot goed.
Geschreven voor: Bosch MMB43G2B
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

hasjam 04-01-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

top blender

Algemene score

9,0
een krachtige, redelijk stille blender met een grote kan waar zowel hete als koude gerechten in bereid kunnen worden.

Pluspunten

  • krachtige motor
  • grote kan

Minpunten

  • had stiller gekund
Geschreven voor: Bosch MMB43G2B

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marianne 03-01-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Geweldige blender. Niet te missen in de keuken.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
De beste blender voor in de keuken. Heel stil. Enorm goede messen, 6 stuks. Goede hakker. Glazen kan waar ook warme producten in kunnen. Voor soep bijvoorbeeld.
Blender blendt alles fijn. Blijven geen stukjes achter. Gemakkelijk schoon te maken.

Pluspunten

  • Stil
  • Goede messen
  • Hakker
  • Gemakkelijk schoon te maken.
  • Glazen thermo kan
Geschreven voor: Bosch MMB43G2B

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

K.Schneider 29-12-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Silent Mixx

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Ik vind dit een prima blender, hij maakt niet zo'n oorverdovend geluid in vergelijking met andere blenders. Hij is makkelijk te gebruiken. Ook te gebruiken voor soepen ed. Hij is misschien wat aan de dure kant, maar de kwaliteit is er wel naar.

Pluspunten

  • Weinig lawaai
  • Warm en koud
  • Grote kan
  • Makkelijk in gebruik

Minpunten

  • Redelijk aan de prijs
Geschreven voor: Bosch MMB43G2B

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Bosch MMB43G2B Silentmixx Blender 27-12-2017
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Blender Bosch MMB43G2B SilentMixx

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Het apparaat staat stevig op een vlakke ondergrond door de zuignopjes aan onderzijde. De draaiknop voelt solide aan en is makkelijk te bedienen. De glazen kan is in een draaibeweging te verwijderen en ook de messen aan de onderzijde zijn makkelijk te verwijderen zodat alles goed schoon gemaakt kan worden. Het geluid van het apparaat is inderdaad zeer acceptabel. Het resultaat wat uit de blender komt is uitstekend. Het enige wat misschien iets lastiger is, is het verwijderen van de rubber dop op de kan.

Pluspunten

  • Geluid
  • Bediening

Minpunten

  • Verwijderen van de rubber dop van de kan
Geschreven voor: Bosch MMB43G2B

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

R Krijnsen 26-12-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Bosch blender MMB43G2B

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Na het krijgen van onze 1e dochter zijn wij tot het besluit gekomen om een blender te kopen.
Na lang zoeken op kieskeurig.nl is het besluit gevallen op Bosch.
Ik heb zelf altijd al een vertrouwen gehad in de kwaliteit van Bosch in al zijn producten en werd ook deze keer niet teleur gesteld.
De kwaliteit en robuustheid zijn ook bij deze blender van hoog niveau.
Het is een fijne machine die weinig lawaai maakt en makkelijk is te bedienen tevens zeer makkelijk uit elkaar te halen voor het reinigen.
Al bij al een zekere aanrader voor een ieder die op zoek is naar kwaliteit.

Pluspunten

  • robuust
  • gebruiksgemak
  • geluid
Geschreven voor: Bosch MMB43G2B

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ada 12-12-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Powerrr

Algemene score

9,0
Vanwege niet genoeg "power" van mijn oude blender, overgegaan op deze Bosch MMB43G2B. Hij werkt heel prettig en praktisch en is handig met de bijgeleverde kleinere smoothiebeker. Dit zijn de kernwoorden passend bij deze BOSCH:

B etrouwbaar
O ogt mooi
S til
C reatief
H eldere beschrijving

Pluspunten

  • Blendert warme en koude ingredienten
  • Kan grote hoeveelheden verwerken
  • Prijs/kwaliteit ok en meevaller door voordeelaktie

Minpunten

  • Kom redelijk aan de zware kant
Geschreven voor: Bosch MMB43G2B

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ans Mulder 08-12-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Blender MMB43G2B SilentMixx

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Ik heb een Kookclubje en heb een recept waarin ze zelfgemaakt yoghurtijs moeten fijn maken tot sneeuw, uitgeprobeerd met een staafmixer maar dit lukte niet, deze blender gekocht en het gaat er super mee.

Pluspunten

  • Staat stevig op zuignappen
  • Rustig in geluid
Geschreven voor: Bosch MMB43G2B

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Elina 02-12-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Super fijne blender/chopper

Algemene score

10,0
Wat een fijne blender. enorm stil. Handig in gebruik. Ook super dat er een chopper functie op zit voor bijvoorbeeld ui en kruiden.

Pluspunten

  • Looks
  • Stil
  • Makkelijk in gebruik
Geschreven voor: Bosch MMB43G2B

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

A. Tsimpli 02-12-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Uitstekend blendet

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Heel goed prijs/kwaliteit verhouding. Uitstekend werking, grote kan. Het doet wat het zegt. Silent functie
Geschreven voor: Bosch MMB43G2B

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews