Bosch MMB43G2B - Reviews

Best Reviewed nov 2018 Bosch MMB43G2B
Best Reviewed - november 2018
Specificaties
Vermogen
700 watt
Inhoud mengbeker
0,5 liter
Fabrikant kleur(en)
zwart

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 163 reviews die zijn achtergelaten voor de Bosch MMB43G2B op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,7

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

MANSOUR ALNADDAF 15-11-2017
  • Product gekocht

BOSCH SILENT MIXX BLENDERS

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch MMB43G2B

Algemene score

8,0
The silent mixer is very good for use in the home and it is very practical, comfortable and user friendly. I would like to say more that all the products of the old Bosch are of the best quality and make you proud that you own in your home and anywhere else I have In Syria before the war, many of Bush's products, such as automatic washing machines, cooking iron and cooking gas, a complete set of food and microwave oven, no matter what Bush's products are described, they are not very right because they are very good and I would recommend that everyone buy them at home

Reageer

Akdag 12-11-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Snel!

Geschreven voor: Bosch MMB43G2B

Algemene score

7,0
Lekker groot en sel een gezonde smootie of saus! Zo gepiept ! Fruit groente alles wordt snel en makkelijk fijn!

Pluspunten

  • Glas
  • Snel

Minpunten

  • Zwaar

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Angela 16-07-2017
  • Product paar weken in bezit

Blender

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch MMB43G2B

Algemene score

9,0
Super apparaat. Heel stil apparaat. Zelfs met ijsklontje fijn maken maakt hij niet heel veel herrie. maakt alles fijn. Zelfs de dadels maakt hij helemaal fijn.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Ruud 19-06-2017
  • Product paar dagen in bezit

Stevig en zwaar, doet zijn werk

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch MMB43G2B

Algemene score

7,0
Er zitten twee elementen bij: een grote kan en een kleine fijnhakker. Het mes moet hierbij wel afzonderlijk afgehaald worden, wat even een trucje is. De kan is van glas en is vrij zwaar, echter voelt hij wel kwalitatief goed aan.
Bij de dop die je op de kan stopt zit een ingang aan de bovenkant waar je nog ingredienten bij kan toevoegen, erg handig. Verder creëert het mes een mooie vortex en is het krachtig genoeg om bevroren fruit te malen.

Pluspunten

  • Kwaliteit kan
  • Ingredienten via dop nog toevoegen
  • Stil

Minpunten

  • Zwaar
  • Wat werk om de elementen los te koppelen

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Uitstekend

Reageer

Hans 09-12-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Een echt kwaliteitsproduct dat stil zijn werk doet!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch MMB43G2B

Algemene score

9,0
We hebben gekozen voor de Bosch blender vanwege de degelijke kwaliteit. Eerdere blenders gingen altijd binnen een jaar kapot. Maar deze doet stil en duurzaam zijn werk. Tevens makkelijk schoon te maken.

Pluspunten

  • Kwaliteit
  • Stil
  • Prijs

Minpunten

  • Alleen verkrijgbaar in het zwart

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ruud 04-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Praktische oplossing voor mijn lekkernijen

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch MMB43G2B

Algemene score

9,0
Ik heb vastgesteld dat ik een topper heb gekocht om op zowel lage als hoge temperaturen diverse gerechten kan blenden, mixen en roeren zodat mijn gezin en gasten volop genieten van al mijn recepten / lekkernijen !!

Pluspunten

  • Stevige kom voor maar liefst 1,5 liter
  • makkelijk te bedienen en hanteren
  • Voor zowel recepten op lage als hoge temperaturen

Minpunten

  • Te hoog om in zijn geheel op te bergen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Peter 03-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooie functionele machine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch MMB43G2B

Algemene score

8,0
Deze machine gekocht vanwege de grote inhoud, veelzijdigheid en prijs. De machine is bovendien geluidsarm.

Pluspunten

  • Stil
  • Eenvoudig
  • Gemakkelijk schoonmaken
  • Grote beker

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

I S Morocz 30-11-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

makkelijk te gebruiken

Geschreven voor: Bosch MMB43G2B

Algemene score

9,0
De fruitlaurier is romig. de machine werkt echt goed en is echt niet luid.
Het zaadrooster is veilig en winstgevend.
Ik ben blij dat ik deze machine heb gekozen. Ik ben er erg blij mee!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Adnan 23-11-2018
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

goed accudur

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch MMB43G2B

Algemene score

9,0
Het is echt goede kwaliteit, perfect, ik ben heel blij om te koop. Deze product. Ik heb veel boss product gehad maar ik heb nooit probleem gehad.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Greet 22-11-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Bosch keukenmachine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch MMB43G2B

Algemene score

8,0
Wat een heerlijke keukenblender, lekker veel powerrrrr, de oude brandde door op een flinke inhoud, deze is super sterk!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Henk en Karin 11-11-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Stil en sterk

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch MMB43G2B

Algemene score

8,0
We hebben deze Bosch blender gekocht omdat onze vorige kapot is gegaan en de kinderen zo de nodige groente en fruit binnen krijgen en dit nog lekker vinden ook. Nadat we even drie keer moesten kijken hoe alles in elkaar paste en werkte hem vanmorgen uitgeprobeerd. Is inderdaad erg stil in verhouding tot onze vorige en erg sterk. Ging door de bevroren vruchten alsof het niets was. Mooi apparaat met een grote schenkkan.

Pluspunten

  • Stil
  • Sterk
  • Grote schenkkan
  • Mooie vormgeving

Minpunten

  • Effe wennen

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed

Reageer

Klein 03-11-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Bosch SilentMixx blenders

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch MMB43G2B

Algemene score

10,0
Snelle levering en een geweldig product. In eerste instantie advies gekregen bij Expert Meijer in Bolsward en daarna het product via internet besteld. Volgende dag was het in huis.

Pluspunten

  • Stil
  • Robust
  • Handig in gebruik
  • Grote maatbeker

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Purmer2 07-10-2018
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Nog steeds niet tevreden

Geschreven voor: Bosch MMB43G2B

Algemene score

3,0
Na een aantal maanden en een negatief review ook aan Bosch blijf ik bij mijn mening. Als je dagelijks smoothies etc maakt adviseer ik deze niet aan te schaffen. Bosch gaf nota bene een kortingsbon op accessoires in hun webwinkel! Ik ga geen Bosch meer aanschaffen maar moet het voorlopig wel met deze doen , Philips is daarentegen vele malen beter. Die ging na 5 jaar stuk! Met dagelijks gebruik en naar tevredenheid was ik daar niet verrast over. Heb er spijt van niet bij dit merk gebleven te zijn. Nogmaals als je het dagelijks nodig hebt is deze geen aanrader. Misschien wel voor een enkele keer als je niet goed weet wat een blender kan doen. Helaas voor de lezer kan ik er na een aantal maanden geen positiever review van maken.

Pluspunten

  • Redelijk stil

Minpunten

  • Blend NIET goed, alleen met teveel vocht
  • Crusht niet goed ondanks de puls knop
  • Voedsel komt tussen het glas, dat mag niet

Review criteria:

Onvoldoende
Onvoldoende
Onvoldoende

Reageer

Joost 03-08-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

prima apparaat, fijn in gebruik

Geschreven voor: Bosch MMB43G2B

Algemene score

10,0
goede, degelijke blender. Voelt goed aan en werkt perfect. Top ! Goede prijs-kwaliteit verhouding. En hij doet precies wat hij moet doen. Makkelijk in gebruik en goed schoon te maken.

Pluspunten

  • degelijk
  • goede prijs-kwaliteit

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

QW KROEZE 02-08-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

STIL

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch MMB43G2B

Algemene score

8,0
WERKT PERFECT...
PRECIES WAAR HET VOOR BEDOELD IS MAAR VOORAL SMOOTHIE MILKSHAKE...
EN HIJ IS STILLER ALS DE ANDER...

Pluspunten

  • STIL
  • SNEL

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Angelieke 28-07-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

degelijk en makkelijk in gebruik

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch MMB43G2B

Algemene score

8,0
Prijs/ kwaliteit verhouding is prima, na de cachback aktie. Doordat je alles los kunt maken, is het ook prima schoon te maken!

Pluspunten

  • degelijk matriaal
  • geluid tijdens gebruik is prima

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Kryja 26-07-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Super apparaat.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch MMB43G2B

Algemene score

10,0
Zit een ijscrunch functie op, heerlijk met dit warme weer. Gaat erdoor heen alsof het boter is. Ben er echt super blij mee. Mooi apparaat om te zien en heel erg handig om schoon te maken.

Pluspunten

  • Snel en rustig
  • Ijs crunch functie

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Joanne 26-07-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooi apperaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch MMB43G2B

Algemene score

8,0
Zeer vriendelijk in gebruik. En inderdaad weinig lawaai. De glazen kan is wel wat zwaar. Maakt zeer makkelijk schoon.

Pluspunten

  • Weinig lawaai
  • Maakt makkelijk schoon

Minpunten

  • Zware glazen kan

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Larissa 24-07-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Prima blender

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch MMB43G2B

Algemene score

8,0
Ik heb een blender gekocht om smoothie, milkshakes en puree te maken.
Dat werkt prima. Krachtig en snel en makkelijk schoon te maken.

Pluspunten

  • Krachtig
  • Snelheid

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

M. Kooren 22-07-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Silent mixer echt een aanrader

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch MMB43G2B

Algemene score

8,0
Apparaat is erg gebruikersvriendelijk en goed schoon te maken, onderdelen zijn op praktische manier uit elkaar te halen. Bij mijn vorige mixer ging dat erg moeizaam. Ben erg blij met de aankoop, maakt niet veel lawaai en is een aanwinst voor onze keuken. Mooi model

Pluspunten

  • Rustig
  • Goed schoon te maken
  • Sneltoetsen

Minpunten

  • De beker eraf halen gaat wat stroef

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Toon meer reviews