Bosch MMB42G0B - Reviews

8,6 Lees 64 reviews
Specificaties
Afneembare mengbeker
Ja
Aantal snelheden
2

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 64 reviews

8,6

Schrijf een review Maak videoreview

Review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Adonai 05-12-2016 Product paar dagen in bezit

Degelijk apparaat, goede prijs.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

7,0
Eerst de negatieve punten. Het apparaat kan echt niet met ''Wisper Silent'' omschreven worden, hij is wel iets minder luid dan veel andere blenders die ik heb gebruikt maar een kabaal is het nog steeds. Het deksel sluit niet volledig af, aan de achterkant wil er soms wel eens wat uit druppelen tijdens het mixen. Dit kan toevallig aan alleen mijn apparaat liggen maar dat weet ik niet. Aan de positieve kant, het doet wat het moet doen. Alles wat je erin doet word een lekker zacht papje zonder stukjes of iets dergelijks. Hij staat lekker stevig door de zuignapjes en ik denk dat ik er nog een hele tijd plezier van ga hebben. ;)

Pluspunten

  • Glazen, hittebestendige kan.
  • Prijs/kwaliteits verhouding
  • Design

Minpunten

  • Deksel sluit niet goed af.
  • Geen kookfunctie

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed
Blenderkoning 03-12-2016 Product paar dagen in bezit

Geweldig systeem

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Groot motorblok met goede resultaten. Mooi design voor op het aanrecht. De kan en deksel zijn gemakkelijk te reinigen in de vaatwasser. De messen zijn gemakkelijk op een veilige manier te verwijderen. Stil is hij echter niet.

Pluspunten

  • Goed reinigbaar
  • Mooi design

Minpunten

  • Niet zo stil als belooft

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Sharon 30-11-2016 Product paar weken in bezit

Grote Sapkan,eenvoudig schoon te maken.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Wegens het kapot gaan van onze oude blender, direct op zoek gegaan naar een nieuwe variant. Uitgekomen bij de Bosch Silent mixx blender en ben hier erg over te spreken. Een grote glazen sapkan, welke gemakkelijk schoon te maken is en een grote capaciteit heeft. Daarnaast kun je er zowel ijsblokjes als bevroren fruit mee blenden en kan ik naar hartelust weer smoothies maken.

Pluspunten

  • Vaatwasbestendige sapkan
  • Bevroren fruit/ijsblokjes crushen is mogelijk

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Christian 16-11-2016 Product paar maanden in bezit

Prachtig, stil en krachtig!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Prachtig product.

Zeer stil, zeer krachtig.
Ijsblokjes worden als niets vermalen, bevroren fruit is ook geen probleem.
De lekkerste smoothies maak je met de silentmixx!

Pluspunten

  • Krachtig
  • Stil
  • Ziet mooi uit

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Tonnie 14-11-2016 Product paar maanden in bezit

kwaliteits blender

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Ben heel tevreden over de werking van de Bosch blender.
De blender is voor eenieder aan te bevelen.
Werkt goed als je moet blenderen of pureren

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
PETRA 14-11-2016 Product paar dagen in bezit

Perfect mooi apparaat groot glas sterkte power stilte werk

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Een fantastisch product tegen een betaalbare prijs. Erg handig in de keuken tijdens het koken elke dag. Gemakkelijk gesneden groenten en fruit mixen.

Review criteria:

Goed
Wesley 10-11-2016 Product paar dagen in bezit

Wie toch gezond wil doen met een klein budget

Algemene score

8,0
Ik ben al enige tijd op zoek naar een blender om toch die gezonde shakes en smoothies naar binnen te werken zonder een klein fortuin te besteden of ze elke dag los te kopen(worden ze in de winkel gemaakt met bladgoud?!?) en eenmaal zoekende kwam ik deze 'badboy' tegen. Hij plakt ook mooi op je keukenblad en zit een beveiliging in zodat hij niet zomaar aan gaat(let erop, ik dacht dat de mijne eerst stuk was). Hij is redelijk makkelijk zodat elk individu ermee aan de slag kan gaan(1 draai knop), en de glazen kan is zwaar maar dat moet ook! Licht en plastic is gewoon niet aan te raden.

Pluspunten

  • Design
  • Gebruikersvriendelijk
  • Prijs
  • Glazen kan

Minpunten

  • Echt 'silent' is die niet.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Esther 09-11-2016 Product paar dagen in bezit

Een sierraad op je aanrecht!

Algemene score

9,0
Gekozen vanwege uitstraling. De degelijkheid van Boschapparaten. De blender heeft een fijne grote maatbeker. Het apparaat maakt heel weinig geluid.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Cees 08-11-2016 Product paar dagen in bezit

prima en stevige kwaliteit

Algemene score

8,0
Deze blender sluit precies aan bij onze wens om hete gerechten (soep) te kunnen blenden. De kan is mooi groot en stevig en de onderdelen kunnen inderdaad zo de vaatwassen in.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Cato 08-11-2016 Product paar dagen in bezit

solide apparaat wat doet wat het belooft

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Krachtige motor, modern vormgegeven en makkelijk te reinigen. voldoet aan al mijn wensen. Blij met deze aanschaf. Zijn geld waard.

Pluspunten

  • kracht
  • uitstraling

Minpunten

  • fors apparaat

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Sim 02-09-2016 Product paar dagen in bezit

Veel lawaai

Algemene score

7,0
Goeie blender, je kunt er van koude tot warme drankjes in maken. Enigste nadeel is dat het totaal niet silent is.

Pluspunten

  • Hoge watt
  • Stevig
  • Makkelijk schoon te maken

Minpunten

  • Lawaai

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende
Willemien 18-08-2016 Product paar weken in bezit

Overzichtelijk apparaat, functioneert goed!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Super apparaat, ik gebruik hem dagelijks, makkelijk schoon te houden! Hij is groot, er kan veel in, vele mogelijkheden!

Pluspunten

  • Duidelijk progamma
  • Vele mogelijkheden

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Stefijn 16-08-2016 Product paar weken in bezit

Prima blender

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Doet prima zijn werk als vervanging van een blender van een ander merk die niet in staat was iets te blenden. Deze heeft er geen enkele moeite mee! De term Silent doet het ding niet echt eer aan, want ik vind hem niet stiller dan andere blenders.
Daarnaast is hij wel wat aan de grote kant, met name ook de basis, maar dat is alleen een probleem als je ruimtegebrek hebt.

Pluspunten

  • Goede blenderfunctie
  • Grote beker

Minpunten

  • Geluid?
  • Groot apparaat

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
kevin 14-08-2016 Product paar weken in bezit

degelijke kwaliteit

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
degelijke kwaliteit blender. voelt stevig aan en werkt naar behoren. voor een blender die silent heet vind ik hem niet schrikbarend stil

Pluspunten

  • stevig
  • degelijk

Minpunten

  • niet bijster stil

Review criteria:

Voldoende
Goed
Uitstekend
Blije oma 14-08-2016 Product paar dagen in bezit

gezonde aankoop !!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Fijne machine, zo kan al het lekkere fruit ook eens via een Smoothie gegeten uhh gedronken worden 😃 en hoef je voortaan niet meer fijn te snijden....

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Werner 13-08-2016 Product paar dagen in bezit

Krachtig en stil

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Het apparaat is krachtig maar ook zeer stil voor een blender. Hij is ook zeer gemakkelijk schoon te maken door de uitneembare messen

Pluspunten

  • krachtig
  • stil
  • makkelijk reiningen

Minpunten

  • wat groter dan gemiddeld

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Rijk 11-08-2016 Product paar dagen in bezit

Blender

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
wij hebben hem pas in gebruik en hebben er nu al plezier van. fijn in gebruik,gemakkelijk schoon te maken alleen de glazen pot vinden wij wat zwaar in de hand.

Pluspunten

  • gemakkelijk schoonmaken
  • gemakkelijk in gebruik

Minpunten

  • zwaar

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
FRM 11-08-2016 Product paar dagen in bezit

Heerlijk geluid!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Wat een top blender zeg, hij maakt weinig geluid, blend supersnel en hij is ook nog eens super strak op het aanrecht!

Pluspunten

  • Lawaailoos
  • Snelheid
  • Strak design
  • Uitstraling
  • Vermogen

Minpunten

  • Redelijk groot apparaat

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Piekje 11-08-2016 Product paar dagen in bezit

Groot sterk

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Groot van stuk, maar wel degelijk en sterk product. Gekozen vanwege goede refenties ice crusher en dit klopt ook echt.

Pluspunten

  • Ice crusher
  • Sterk degelijk

Minpunten

  • Erg groot van stuk

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Rafik 09-08-2016 Product paar dagen in bezit

Lekker groot

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Blender is super. Een groot glas waar lekker veel in kan. Het glas is van kwaliteit. En de blender is lekker stil.

Pluspunten

  • Groot
  • Stil

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Toon meer reviews