Bosch MMB42G0B - Reviews

8,6 Lees 55 reviews
Specificaties
Afneembare mengbeker
Ja
Aantal snelheden
2

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 55 reviews

8,6

Schrijf een review Maak videoreview

Review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Sim 02-09-2016 Product paar dagen in bezit

Veel lawaai

Algemene score

7,0
Goeie blender, je kunt er van koude tot warme drankjes in maken. Enigste nadeel is dat het totaal niet silent is.

Pluspunten

  • Hoge watt
  • Stevig
  • Makkelijk schoon te maken

Minpunten

  • Lawaai

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende
Willemien 18-08-2016 Product paar weken in bezit

Overzichtelijk apparaat, functioneert goed!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Super apparaat, ik gebruik hem dagelijks, makkelijk schoon te houden! Hij is groot, er kan veel in, vele mogelijkheden!

Pluspunten

  • Duidelijk progamma
  • Vele mogelijkheden

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Stefijn 16-08-2016 Product paar weken in bezit

Prima blender

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Doet prima zijn werk als vervanging van een blender van een ander merk die niet in staat was iets te blenden. Deze heeft er geen enkele moeite mee! De term Silent doet het ding niet echt eer aan, want ik vind hem niet stiller dan andere blenders.
Daarnaast is hij wel wat aan de grote kant, met name ook de basis, maar dat is alleen een probleem als je ruimtegebrek hebt.

Pluspunten

  • Goede blenderfunctie
  • Grote beker

Minpunten

  • Geluid?
  • Groot apparaat

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
kevin 14-08-2016 Product paar weken in bezit

degelijke kwaliteit

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
degelijke kwaliteit blender. voelt stevig aan en werkt naar behoren. voor een blender die silent heet vind ik hem niet schrikbarend stil

Pluspunten

  • stevig
  • degelijk

Minpunten

  • niet bijster stil

Review criteria:

Voldoende
Goed
Uitstekend
Blije oma 14-08-2016 Product paar dagen in bezit

gezonde aankoop !!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Fijne machine, zo kan al het lekkere fruit ook eens via een Smoothie gegeten uhh gedronken worden 😃 en hoef je voortaan niet meer fijn te snijden....

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Werner 13-08-2016 Product paar dagen in bezit

Krachtig en stil

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Het apparaat is krachtig maar ook zeer stil voor een blender. Hij is ook zeer gemakkelijk schoon te maken door de uitneembare messen

Pluspunten

  • krachtig
  • stil
  • makkelijk reiningen

Minpunten

  • wat groter dan gemiddeld

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Rijk 11-08-2016 Product paar dagen in bezit

Blender

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
wij hebben hem pas in gebruik en hebben er nu al plezier van. fijn in gebruik,gemakkelijk schoon te maken alleen de glazen pot vinden wij wat zwaar in de hand.

Pluspunten

  • gemakkelijk schoonmaken
  • gemakkelijk in gebruik

Minpunten

  • zwaar

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
FRM 11-08-2016 Product paar dagen in bezit

Heerlijk geluid!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Wat een top blender zeg, hij maakt weinig geluid, blend supersnel en hij is ook nog eens super strak op het aanrecht!

Pluspunten

  • Lawaailoos
  • Snelheid
  • Strak design
  • Uitstraling
  • Vermogen

Minpunten

  • Redelijk groot apparaat

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Piekje 11-08-2016 Product paar dagen in bezit

Groot sterk

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Groot van stuk, maar wel degelijk en sterk product. Gekozen vanwege goede refenties ice crusher en dit klopt ook echt.

Pluspunten

  • Ice crusher
  • Sterk degelijk

Minpunten

  • Erg groot van stuk

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Rafik 09-08-2016 Product paar dagen in bezit

Lekker groot

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Blender is super. Een groot glas waar lekker veel in kan. Het glas is van kwaliteit. En de blender is lekker stil.

Pluspunten

  • Groot
  • Stil

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Louis 09-08-2016 Product paar dagen in bezit

geweldig keuken apparaat voor moothies

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
We hebben het apparaat vandaag gekocht, juist om smoothies mee te maken, en hij doet het fantastisch. Alles word fijn gemaakt en smaakt voortreffelijk!

Pluspunten

  • redelijk stil
  • maakt alles goed fijn
  • dikke glazen kan

Minpunten

  • redelijk fors van formaat

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
B van E 07-08-2016 Product paar dagen in bezit

goedwerkende blender

Algemene score

8,0
een prima werkend apparaat.
grote glazen kan is een beetje zwaar maar kan tegen een stootje.
de deksel sluit goed af maar is daardoor wel wat moeilijker van de kan te halen met het uitschenken.
maar het belangrijkste is dat zonder moeite alles goed fijn gemalen wordt zonder klontjes of stukjes.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Uitstekend
Sonja 06-08-2016 Product paar dagen in bezit

solide en strak

Algemene score

9,0
afgelopen donderdag de blender mogen ontvangen! (hekel blij)
gelijk even testen uiteraard en het leuke aan iets nieuws is, dat je vaak eerst helemaal bekijkt (lees: onder, boven, links en rechts) bekijken hoe het uit elkaar moet ( uiteraard zonder eerst de gebruiksaanwijzing te lezen. maar deze blender is zo simpel en overzichtelijk dat deze niet eens nodig is! De Bosch MMB42G0B is in de eerste stand een stuk stiller dan mijn voorgaande. De 2e stand is iets luider maar niet hinderlijk. de kan is mooi groot, past voldoende in. Ben er erg blij mee! prijs/ kwaliteit vind ik in prima balans ;-)

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Sonnetje 04-08-2016 Product paar weken in bezit

super apparaat

Algemene score

9,3
Is makkelijk in gebruik en maakt heel weinig geluid, ik gebruik het meestal in de ochtend (rond 05:30) om smothies te maken en niemand wordt er wakker van.
van het weekend ijs gemaakt, ook hiervoor voldoet hij zeker aan de eisen Ik ben er super blij.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
MMB42GOB 02-08-2016 Product paar weken in bezit

SilentMixx

Algemene score

10,0
Ik gebruik nu bijna twee weken de blender dagelijks.
Hij werkt perfect, het schoonmaken is erg gemakkelijk en is idd erg stil. Ook het bedieningsgemak is erg prettig.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Bianca 31-07-2016 Product paar dagen in bezit

Wat een blender!!

Algemene score

9,0
Pas in bezit maar wat wat een apparaat.Veel stiller dan alle vorige merken.Door de vorm van de mengbeker vloeien alle ingredienten mooi samen.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Hj 29-07-2016 Product paar weken in bezit

Goed product

Algemene score

8,3
Goed product, degelijk en handig in gebruik. Enige puntje waar verbetering in kan komen is dat het nu de inhoud niet goed pakt als het de groot gesneden is. Verder erg tevreden mee!

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
tonnie straus 27-07-2016 Product paar dagen in bezit

kwaliteits blender

Algemene score

8,3
gebruiks vriendelijk apparaat na doorlezen gebruikers aanwijzigingen, is handig om voeding en dranken te blenderen

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Jan 19-07-2016 Product paar dagen in bezit

Prima apparaat

Algemene score

10,0
De blender is inderdaad erg stil. Verder krachtig genoeg om ook bevroren voedsel te verwerken.
De kan is goed gevormd en groot genoeg voor grotere porties, met een goed sluitend deksel.
Al met al een prima blender die ik zeker aanraad.
Enige puntje van kritiek is dat het huis eigenlijk van RVS zou moeten zijn en niet van plastic, wat een beetje goedkoop aanvoelt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
dennis 16-07-2016 Product paar dagen in bezit

Goede degelijke blender

Algemene score

7,3
doet precies wat hij moet doen en lekker stil
niet te veel opties heb je ook niet echt nodig met blenden
vind ik persoonlijk

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed
Toon meer reviews