KitchenAid 5KSB52E - Reviews

8,6 Lees 9 reviews
Laagste prijzen
Specificaties
Vermogen
500 watt
Kleuren
zwart
Materiaal mengbeker
glas
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 9 reviews

8,6

Schrijf een review Maak videoreview

Review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Marco AMS 20-12-2010 Product jaar of meer in bezit

Algemene score

7,0
Deze blender nu twee jaar in gebruik, nou ja, het laatste half jaar niet meer aangezien de via de lokale dealer bestelde reserve onderdelen niet worden geleverd. Dat is jammer want het is een mooie blender. De after sales service van KitchenAid blijkt dus een beetje waardeloos te zijn, het heeft ons er van weerhouden meer producten van dit merk te kopen.

Review criteria:

Voldoende
Goed
Voldoende
TM1976 19-02-2010 Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,0
Een mooie en degelijke blender die in een paar seconden ijs crusht, pureert, shaked etc etc. Hij kost wat, maar dan heb je ook wat. BTW ik had nog een 'actiemodel' bij de Bijenkorf voor 149,95 en daar ging nog eens 30% korting van af, dus uiteindelijk voor een super prijs aan kunnen schaffen!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Striker_200570 25-07-2009 Product paar weken in bezit

Algemene score

9,7
Deze blender aangeschaft na lezen van reviews van deze site. Echt een aanrader, oerdegelijk apparaat. Onze vorige blender ging al stuk na 1 week elke dag smoothies maken. Dit apparaat zit veel beter in elkaar en is beveiligd tegen overbelasting: Als het te zwaar is loopt de motor wel maar zorgt een interne koppeling ervoor dat de bladen niet draaien. Even stoppen, roeren en dan loopt tie weer. Ik heb zo'n beetje alle blenders bekeken in diverse winkels, met name de aandrijving van de motor naar de hakbladen en dit is de enige die een rubberen naar metalen aandrijving heeft. Ook handig is dat je de onderkant van de kan kunt schroeven, waardoor de kunststof vatting van de mesaandrijving los komt van de kan, zodat je ook dit goed schoon kan maken. Geen ander merk heeft dit. Goed, de aanschaf prijs is hoog, maar gezien de kwaliteit en degelijkheid hoef je dan ook de eerste 10~15 jaar geen blender meer te kopen. De welliswaar stevige glazen kan lijkt me nog het meest fragile, want breekbaar, vooral bij het afdrogen als je hem per ongeluk laat vallen. Maar gezien de goede after-sales service van Kitchen-Aid kun je jaren lang erop vertrouwen dat je reserve onderdelen kunt krijgen, mocht er onverhoop iets kapot gaan.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
remmie 23-05-2009 Product jaar of meer in bezit

Algemene score

8,3
Ik heb deze blender nu 9 jaar in bezit!!!! En recentelijk begaf het radar welke de mesjes in de belender aandrijven het. Deze radar is gemaakt van plastic! Ik dacht dat is dus einde verhaal geen garantie meer en ik moet maar een nieuwe gaan aanschaffen. Maar na contact met Kitchen Aid gaven zij mij een adres waar ik voor let op ,15 euro!!!! Een vervang setje kon kopen, en mijn kitchen Aid weer als een zonnetje loopt.
Kortom echt top!! ps.de reden dat de rader niet van ijzer maar van plastic is gemaakt, is dat anders bij te zware belasting de radar kapot gaat en niet de motor!!!!!!!

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Nienke28 27-03-2009 Product jaar of meer in bezit

Algemene score

8,7
Super machine met mooi uiterlijk, kan echt alles aan. Vol ijs voor pinacolada's is geen probleem. Schoonmaken is heel makkelijk, of klein beetje water erin en een druppel afwasmiddel en even aanzetten, maar uit elkaar halen gaat ook letterlijk in een hand om draai, daarna niet zo vast aandraaien.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Ingrid de rooij 28-07-2007 Product half jaar in bezit

Algemene score

9,0
Oerdegelijke blender die werkelijk alles aan kan; ijsblokjes, sauzen, smoothies.... echt prima. Schoonmaken is wat lastiger doordat de hakbladen niet los van de beker kunnen (tenzij je met gereedschap in de weer gaat). Dat zou gebruikersvriendelijker kunnen. Wat goed werkt is om meteen na gebruik de beker te vullen met warm water en een scheutje sop.
Mooi pronkstuk voor op het aanrecht, maar daar betaal je ook voor.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
EdR 17-02-2007 Product kwartaal in bezit

Algemene score

8,7
Ben zeer tevreden met dit apparaat. Heb 'm gekocht vanwege de duurzaamheid en ook pronkt ie mooi op m'n aanrecht ;)
De shakes en smoothies zijn erg makkelijk te maken, en erg snel klaar. Het schoonmaken van het apparaat vind ik meevallen. Alles kan in de vaatwasser, maar is niet aan te raden. De deksel gaat een beetje vervormen. Hakken, shaken en mixen in een handomdraai...ben zeer blij met dit kerstkado!

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Remco1975 27-01-2007 Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,0
Prima blender met een fantastisch design. Nu 2 jaar geleden aangeschaft en hij bevalt prima. Niet zo handig om schoon te maken, maar welke blender is dat wel. Wat wel verteld moet worden is dat je diep in de buidel moet tasten voor dit apparaat. Je betaalt ook niet voor gebruiksmogelijkheden maar voor degelijkheid. Ze gaan decennia (ja, u leest het goed...decennia) mee dus je hoeft niet na 4 of 5 jaar een nieuwe kopen.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Queen tommy 23-11-2006 Product kwartaal in bezit

Algemene score

9,0
Prima apparaat , zeer degelijk en gebruiksvriendelijk. Ziet er zeer duurzaam
uit en gaat waarschijnlijk wel 10 jaar mee :-).

Enige minpuntje: Jammer dat het maatbekerje bovenop het deksel van plastic is
en niet van glas. Dit maakt een wat goedkope indruk, het doet echter aan het
gebruik geen afbreuk.

Vrolijke kleur en mooie vormgeving.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend