Black Friday: Waterkoker kopen en aanbiedingen

Wil je een waterkoker kopen? Op Black Friday stunten webwinkels traditiegetrouw met kortingen voor huishoudelijke apparatuur en consumentenelectronica. Anders gezegd: als je een waterkoker aanbieding zoekt, moet je zeker Black Friday 2022 in de gaten houden!

Wat is Black Friday?

Black Friday komt uit Amerika: het is de eerste vrijdag na de nationale feestdag Thanksgiving (die altijd op de vierde donderdag in november valt). Black Friday is dé dag dat heel Amerika massaal begint met shoppen voor kerst. En dat is niet zo gek: de kortingen kunnen heel hoog oplopen!

Black Friday Nederland

Niet alleen in de Verenigde Staten wordt er flink gestrooid met Black Friday deals; ook in Nederland is Black Friday de laatste jaren heel erg populair geworden. Zowel bij fysieke winkels als bij online winkels kun je mooie acties, deals en kortingen vinden. Dat kan bijvoorbeeld ook een cashback-actie zijn, waarbij je na aankoop een bedrag terugkrijgt.

De beste waterkoker voor jou

Vind de beste waterkoker aanbieding!

Wil je zeker weten dat je op Black Friday 2022 jouw favoriete waterkoker goedkoop kunt scoren, dan moet je natuurlijk wel weten welk model dat dan precies is. Het is dan ook slim om je al voor 25 november (de datum waarop Black Friday dit jaar valt) te oriënteren. Het kan bijvoorbeeld zijn dat je een sterke voorkeur hebt voor een bepaald merk, en dus gaat zoeken naar een Inventum waterkoker of juist een Philips waterkoker. Het kan ook zijn dat je zeker weet dat je een kleine waterkoker wilt. In zo’n mini waterkoker past minder dan 1 liter. Wil je juist een wat grotere waterkoker? 1 liter is dan echt het minimum. Sommige waterkokers hebben meer dan 2 liter aan capaciteit. Daarnaast kan het uiterlijk ook een rol spelen bij je keuze. Wil je bijvoorbeeld een design waterkoker of juist een retro waterkoker? Een RVS waterkoker of een glazen waterkoker?

Zo vind je de beste waterkoker aanbieding

Wanneer je eenmaal weet welke waterkoker je wilt, dan is het makkelijker om in de gaten te houden of er tijdens de Black Friday sales mooie aanbiedingen van zijn. Maar hoe zorg je nu dat je een enkele aanbieding mist?

Een heel makkelijke manier is het Kieskeurig.nl Prijsalert. Stel dat je je oog hebt laten vallen op drie verschillende, populaire waterkokerss Dan wil je natuurlijk niet heel de dag zitten te F5-en of de prijs daalt. Hoeft ook niet: als je op de pagina van de waterkoker van je keuze bent, klik je rechtsboven op het prijsalert-icoon (een alarmbel). Vul in welk bedrag je maximaal wilt betalen en laat he e-mailadres achter: je krijgt automatisch bericht wanneer de prijs op het door jou gewenste niveau komt.

Zorg daarnaast ook dat je goed de socials van merken als Inventum, Russell Hobbs, Philips, Smeg en KitchenAid in de gaten houdt. Zo weet je het als eerste wanneer zij met hun waterkokers gaan stunten!

Kijk tot slot ook regelmatig op onze Prijsdalerspagina: hier zie je niet alleen óf de prijs van een bepaald product daalt, maar je ziet ook meteen met hoeveel procent. Tel uit je winst!

Vind goedkoop de beste waterkoker!

Meer deals? Check ze allemaal op onze Prijsdalers-pagina

Naar de deals!