SteelSeries Arctis Nova 1 Gaming Headset - Zwart - Bedraad - Oordopjes

SteelSeries Arctis Nova 1 Gaming Headset - Zwart - Bedraad
SteelSeries Arctis Nova 1 Gaming Headset - Zwart - Bedraad
Dit product wordt aangeboden door 5 aanbieders met een prijs vanaf € 52,00 Bekijk alle aanbieders

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 7 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de SteelSeries Arctis Nova 1 Gaming Headset - Zwart - Bedraad op Kieskeurig. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

choepa18-07-2023

Lekker zittende headset en ziet er leuk uit

Deze headset voor de PS5 is over het algemeen fantastisch. Het is gebruiksvriendelijk, heeft een mooi design en zit erg comfortabel op mijn hoofd. Het geluid is van hoge kwaliteit en dompelt me echt onder in mijn games. Het enige nadeel is de uitschuifbare microfoon. Hoewel het geen groot probleem is, kan het soms onhandig zijn om de microfoon telkens uit te schuiven wanneer ik wil praten. Het zou handiger zijn als de microfoon direct beschikbaar was. Desondanks blijf ik erg tevreden met deze headset. Kortom, ondanks het kleine ongemak van de uitschuifbare microfoon, is deze headset een uitstekende keuze. Het levert geweldig geluid, comfort en een aantrekkelijk design. Als je op zoek bent naar een headset voor de PS5, is dit zeker het overwegen waard.
Pluspunten
  • Zit fijn
  • Uitstekend geluid
Minpunten
  • Kabel aansluiting op Headset
  • Microfoon uitschrijven
Linda12-07-2023

Mooie gaming headphone

De koptelefoon is een goede betaalbare starters koptelefoon voor gamers. De comfort is uitstekend en geeft ook mooi geluid. Enige minpunt is dat de mute knop erg gevoelig is en soms per ongeluk dus ingedrukt wordt bij het verplaatsen van je koptelefoon. Verder zeer tevreden. Zoek je een higher level koptelefoon en wellicht ook draadloos dan zijn de luxere versies van dit merk zeker aan te raden.
Pluspunten
  • comfort
  • geluid
Minpunten
  • mute knop is erg gevoelig
Pr3d4tor11-07-2023

Goede gamer koptelefoon!

Goede koptelefoon voor de aangeboden koopprijs! Het geluidskwaliteit is goed! Het voeld confortabel om deze koptelefoon te dragen! Ik vind het uit/in schuiven van het microfoon heel handig! Het enige minpunt(misschien) is geen noice-canceling! Dus voor de aangeboden prijs deze koptelefoon is een prima keuze!
Pluspunten
  • geluidskwaliteit
  • Draagcomfort
Minpunten
  • geen noice-canceling
a**********@y********11-07-2023

Doet wat je ervan verwacht

Hele fijne koptelefoon, sluit goed af en geeft een mooi geluid. Het uitschuifbare microfoontje zit keurig in het ene oor verwerkt. Zelf zou ik liever gaan voor een draadloos model, maar die kon ik helaas niet kiezen. De koptelefoon is licht en zit door de soepele band heeft fijn op het hoofd zodat het ook niet te zweterig wordt bij intensief gamen. Zoals een andere insider al beschreef, hij geeft zon goed geluid dat mijn zoon me niet meer hoort als het eten klaar is of hij naar school moet. Hij is dolblij en super trots, dus wij zijn erg blij met de aanschaf. Prima product voor deze prijs, hij wordt hier dagelijks al vele uren gebruikt.
Pluspunten
  • comfortabel
m************@i*********11-07-2023

Ja en nee

Qua geluid is deze headset best goed. De pasvorm en fit zijn prima. Alleen is het een ramp om de microfoon te installeren op de pc. Ongeveer een uur bezig geweest om de juiste settings te krijgen op de één en op de andere pc werkt hij helemaal niet, geen plug and play dus. Op consoles werkt hij prima.
Pluspunten
  • Prijs/kwaliteit
Minpunten
  • Installatie microfoon
j***@v*******10-07-2023

Lichtgewicht headset met handig opbergsysteem voor de mic.

Comfortabele lichtgewicht over-ear gaming headset! Mijn oren vallen er goed in en de stoffen pads plus het foam geven een luchtiger gevoel dan bij synthetisch leer. Hij sluit het geluid van buiten niet af, dus als het geluid uit staat kan je nog een normaal gesprek met iemand voeren. Opbergen van de microfoon in de headset is erg praktisch, doordat je hem in de oorschelp kan terugduwen raak je hem niet zomaar kwijt. Hoe goed dit mechanisme in de loop van de jaren blijft werken vraag ik mij wel af, dat moet de tijd uitwijzen. Wat betreft geluidskwaliteit bij muziek vind ik wel dat hij wat weinig bas heeft, maar voor gamen is dit prima. Lengte van de kabel is goed, voor console gaming ongeveer 1 meter. Met de verloopkabel naar PC (2 jack pluggen) komt daar nog ongeveer twee meter extra bij. Mute knop en traploze volume regeling is ook makkelijk te bedienen als hij op het hoofd zit.
Pluspunten
  • Inschuifbare microfoon
  • Lichtgewicht
  • Prettige Bediening
Minpunten
  • Weinig bas bij muziek
i***********@g********07-07-2023

Goed product

Goed product voor mooie prijs, zit zeer comfortabel, geen last van omgevingsgeluiden, microfoon uitschuifbaar, perfect voor de gamer.
Pluspunten
  • Goed geluid
  • Comfortabel
  • Microfoon uitschuifbaar
Minpunten
  • Graag langere kabel