Klaar voor het nieuwe school- & werkjaar

Kieskeurig.nl is er voor flexibele studenten die zich voorbereiden op een nieuw jaar in het ‘nieuwe normaal’ en werknemers die de werkdruk weer opschroeven na de vakantieperiode. Op deze pagina stomen we je klaar voor het nieuwe school- & werkjaar: van leren en studeren op een nieuwe school, tot flexwerken onderweg. Veelzijdig werken en leren wordt steeds belangrijker, maar hoe pak je dat goed aan? We delen een heleboel tips, inspiratie en raden jou de beste producten aan die aan je eigen wensen voldoen, zodat jij goed voorbereid dit werk- en schooljaar tegemoet gaat!

Ontspannen het nieuwe werk- en studiejaar in

Na een roerige zomer gaat het nieuwe werk- en schooljaar weer van start. Daarnaast staan er allerlei (uitgestelde) sportevenementen op de agenda, zoals de Tour de France, Roland Garros en natuurlijk de Eredivisie. Kun jij tussen het thuiswerken door wel een verzetje gebruiken? Verwen jezelf met een betaalbare televisie! Verder is voor jouw thuiskantoor een mesh-router met een optimale wifi-dekking natuurlijk geen overbodige luxe. Profiteer bij de volgende vijf producten nu van een extra hoge back 2 school korting!

Lees meer

VivoBook: studeren met stijl

ASUS VivoBooks zijn licht, compact, razendsnel en zien er ook nog eens weergaloos uit.Een vlotte processor, rappe ssd en voldoende werkgeheugen passen vandaag de dag prima in een slanke behuizing van minder dan anderhalve kilo. Kortom, een ideale laptop om mee te nemen naar je studie.

Lees meer

Laptop kopen: tips voor de beste notebook

Laptops zijn er in vele soorten en maten, waardoor je op het gebied van prestaties, gebruikersgemak en mobiliteit veel te kiezen hebt. Een krachtige laptop voor audio- en videobewerking, gaming of gewoon een degelijke kantoorlaptop: het is allemaal mogelijk. Wil je een laptop of notebook kopen? Vergelijk nu de beste opties voor jou!

Lees meer

Laptop, tablet of hybride: wat moet je kiezen?

Een Apple of Android tablet is handig, maar soms mis je een toetsenbord en soms heb je gewoon een krachtiger besturingssysteem nodig. Wat kies je dan? Wordt het een 2-in-1 laptop-tablet (ook wel ‘hybride laptop’ genoemd), een mini laptop of stapel je tablet op laptop in je draagtas? Wij helpen je bij je keuze.

Lees meer

Leer beter plannen en multitasken

Met werk, studie, vrienden, familie en al je verantwoordelijkheden heb je constant behoorlijk wat balletjes in de lucht te houden. In de huidige maatschappij is multitasken een vaardigheid die je eigenlijk wel moet hebben en een strakke planning maken kan je daarbij helpen. Wij geven je een paar multitask- en planningstips.

Lees meer


Verschillende soorten koffiezetapparaten

Als je koffiezetapparaten gaat vergelijken, dan is de keuze uit verschillende soorten koffiezetapparaten enorm. Wat voor soort koffiemachine je aanschaft, hangt natuurlijk af van jouw persoonlijke smaak. Wij zetten tips voor verschillende soorten koffiezetapparaten op een rij, zodat je een weloverwogen keuze maakt voor het nieuwe werkjaar.

Lees meer

Altijd genoeg geheugen

Voor het opslaan van je foto’s, video’s of muziek is een geheugenkaart erg handig. Wil je graag een SD-kaart of een micro SD-kaart kopen, maar twijfel je welke het beste bij je past? Op Kieskeurig.nl kun je gemakkelijk verschillende, goedkope geheugenkaarten met elkaar vergelijken om er zo achter te komen welke mini SD-kaart het beste bij jouw wensen aansluit.

Lees meer

De e-bike: jouw nieuwe vervoermiddel

Even je hoofd leegmaken na een drukke werk- en/of schooldag, maar is je werk net te ver om te gaan fietsen? Dan is een e-bike misschien de oplossing voor jou. met een e-bike hoef je niet meer zo hard te trappen en van tegenwind heb je geen last. Op deze pagina met informatie voor e-bikes en tips voor het kopen en onderhouden van een e-bike.

Lees meer