BaByliss For Men SH500E kopen? Vind hier de laagste prijs.
v.a. -
Naar de laagste prijs

Beard designer; professionele baardverzorging voor thuis

Met de revolutionaire Beard Designer van BaByliss For Men style je je baard wel heel snel en eenvoudig! Je trimt haartjes in alle richtingen met het unieke roterende scheersysteem. Het resultaat? Een perfect gelijkmatige baard! De Beard Designer heeft 50 lengte instellingen 0,4-12mm (0,2mm precisie) en is gemakkelijk te reinigen met het speciale waterreinigingssysteem.

De losse precisietrimmer maakt je look compleet.

  • Perfect gelijkmatig resultaat
  • 2 x sneller dan een reguliere baardtrimmer
  • Hygiënisch waterreinigingssysteem
  • Precisietrimmer voor perfecte afwerking
  • Meer specificaties

Ontdek de Beard Designer

Alles wat je als man nodig hebt om supersnel een gelijkmatige baard te creëren.

"Na jarenlang dezelfde baardtrimmer te hebben gebruikt, heb ik de beard designer aangeschaft. Qua resultaat kan ik zeggen dat mijn baard nog nooit eerder zo gelijkmatig is geweest!"

diederik 15-08-2016

Bekijk alle reviews

Gelijkmatige baard

Vanwege het unieke roterende scheersysteem worden haartjes in alle richtingen meegenomen en verwijderd. Daarom is je baard na gebruik van de Beard Designer veel gelijkmatiger als je het vergelijkt met een reguliere baardtrimmer.

Snelheid en gemak

De Beard Designer is twee keer sneller dan de gemiddelde baardtrimmer. Met dit apparaat heb je zelfs geen spiegel meer nodig om er verzorgd uit te zien. Zelfs stugge of krullende haartjes pak je in no time aan met dit product.

Reinigingssysteem

Met een druk op de reinigingsknop beweegt de kop van het apparaat drie keer op en neer. Je kunt de Beard Designer dan eenvoudig afspoelen onder de kraan en water door alle kiertjes en openingen spoelen. Achtergebleven haartjes zijn hierdoor gemakkelijk te verwijderen.

Precisietrimmer

Met de losse precisietrimmer creëer je strakke en mooie lijnen. Hiermee perfectioneer je je baard en maak je je look compleet.

BaByliss For Men SH500E kopen? Vind hier de laagste prijs.
v.a. -
Naar de laagste prijs