Philips SBCSC486 - Reviews

Specificaties
Type babyfoon
DECT babyfoon
tile-Outdoor bereik
300 m bereik (buiten)
Interface
digitaal(DECT)
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 17 reviews die zijn achtergelaten voor de Philips SBCSC486 op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,6

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Goed
  • Uitstekend
  • Goed
  • Goed
  • Voldoende

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Jurgen-Nis 02-11-2009
  • Product jaar of meer in bezit

Algemene score

5,6
We hebben nu zo'n drie jaar een Philips babyfoon. Eerste ging na een jaar kapot (scherm) en gisteren is ook de tweede kapot gegaan. Volumeknopje afgebroken. Lijkt een kwestie van even solderen, maar helaas ... Toestelletje dus 2 jaar oud. Garantie verlopen.

Gebruikersgemak was prima met
uitzondering van de accu / batterij. Het parentdeel stond na een jaar nagenoeg altijd op de oplader. Anders trok ie het niet.

Nu ds een nieuwe gaan kopen ;-(

Mijn volgende wordt geen Philips meer... Let's make things better .... doe dat dan ook!!

Review criteria:

Onvoldoende
Voldoende
Voldoende
Voldoende
Slecht

Reageer

noelleke 25-02-2009
  • Product jaar of meer in bezit

Algemene score

4,4
Oplaadunit functioneert erg slecht voor zón duur apparaat. Raad niemand aan dit te kopen. Opvolgers alleen als batterij en oplaadprinciepe is veranderd. Philips maakt zijn naam totaal niet waar. Erg slecht product. Heb er inmiddels in 4 jaar tijd 3 versleten. Nog kan ik mijn babyfoon niet vertrouwen. Koop maar een ander merk.

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Onvoldoende
Slecht
Slecht

Reageer

mamavandaan 09-01-2009
  • Product jaar of meer in bezit

Algemene score

9,0
Wij gebruiken deze babyfoon sinds 2005 en nog steeds werkt hij perfect!

Ook over het gebruik geen klachten wij wonen 3 hoog als ik buiten sta op straat doet hij het nog.

Prettig vind ik ook dat hij de temperatuur aangeeft.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Susanna71 13-09-2006
  • Product half jaar in bezit

Algemene score

6,4
Heel erg teleurgesteld over deze babyfoon. Zeker gezien de hoge prijs die we
ervoor betaald hebben. Het bereik zou 300 meter moeten zijn terwijl we al
problemen krijgen op 150 meter afstand. De batterij houdt het na opladen
ongeveer 2 uur vol waardoor we de hele dag heen en weer slepen met de oplader.
Geluid is verder prima en handig is de temperatuur meter. Veel spijt heb ik dat
we deze gekocht hebben want de eenvoudiger modellen van Philips hebben we een
veel betere ervaring mee.

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed
Slecht
Voldoende

Reageer

harryflip1 08-07-2006
  • Product jaar of meer in bezit

Algemene score

9,2
Prima apparaat, goede geluidskwaliteit, je hoort wat je horen moet. Prina
bereik, geen storngen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mysan 04-01-2006
  • Product kwartaal in bezit

Algemene score

9,0
Heb zelf ook erg getwijfeld tussen de Alecto DBX88 en de Philips, toch maar
gekozen voor de Philips. (naamsbekendheid) Maar wel een super apparaat!! (3
maanden in bezit)
Veel plezier van en heeft ook veel mogelijkheden. Al meerdere malen de parent
unit laten vallen, maar niets van te merken. Verder zeer goed bereik, handige
sensitive, temperatuur en sound alert functie. Erg gemakkelijk in de omgang.
Zeker een babyfoon om aan te raden!!! (al mag hij best wel iets goedkoper in
aanschaf zijn)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Peter123123123 03-12-2005
  • Product kwartaal in bezit

Algemene score

8,0
Een vijftal maanden in ons bezit gehad. Toen ging die stuk, geluid begon te
storen.
Terug gestuurd naar de leverancier, die heeft het appartaat vervangen voor een
ander model. Dit model wordt niet meer door Phillips geleverd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Onvoldoende

Reageer

Chilus 16-10-2005
  • Product maand in bezit

Algemene score

9,2
Voor de twijfelaars:
De Philips sbcsc486 is de Alecto dbx-88!!
Het binnenwerk is namelijk exact hetzelfde, alleen de prijs is anders. De
Alecto is over het algemeen goedkoper.
Hoe zit dit? Het binnenwerk is ontwikkeld door een Taiwanees bedrijf en deze
heeft per ongeluk het binnenwerk twee keer verkocht, zowel aan Philips als
Alecto. Vervelend voor Philips dus. Niemand opgevallen dat ze er precies
hetzelfde uitzien ook? Alleen de kleur is iets anders.
Verder kan ik vermelden dat het een uitstekend apparaat is. Wij zijn er erg
tevreden mee.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Debian 27-09-2005
  • Product kwartaal in bezit

Algemene score

10,0
Wij hebben sinds drie maanden ook deze babyfoon en hij bevalt ons uitstekend.
Niks geen storing of geruis te horen en als de kleine huilt dan hoor je
hem/haar ook echt huilen en dus niet een heleboel gekraak oid. De batterij moet
je altijd helemaal leeg laten lopen en dan pas opladen, dus niet opladen als
hij halverwege is want dit verkort de levensduur van je batterijen. Echt een
aanrader dus deze babyfoon !!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

sijn 21-08-2005
  • Product kwartaal in bezit

Algemene score

10,0
Zeer betrouwbare en goede babyfoon (is overigens het zelfde als de Alecto).
Ik heb in het verleden wel wat problemen gehad met een Philips babyfoon
(batterijen snel op), maar dat lijkt vanaf nu helemaal opgelost. Temp sensor
is aardig, maar niet echt nodig voor ons.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Aly29 03-08-2005
  • Product kwartaal in bezit

Algemene score

9,6
Het is een gemakkelijk en degelijk apparaat. Hij bevalt ons zeer goed, heel
gebruiks vriendelijk. Ook kun je het geluid uitzetten, zodat de babyfoon een
piep'' geeft als je baby hard huilt. Verder is de terugspreekfunctie erg
handig, om als walkie talkie te gebruiken (voor korte afstanden uiteraard). De
temperatuur aanduiding en de muziekjes, zijn leuke bijkomstigheden. Kortom een
echte aanrader.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

H.Bathoorn 30-06-2005
  • Product paar weken in bezit

Algemene score

8,5
Hallo kan iemand mij vertellen of de laders van de philips 486 ook op een
voltage vanaf 100 volt kan op de meeste laders telefoon enz,enz staat dat
namelijk wel vermeld. Op de laders van de babyfoon niet alleen maar 230 volt.
Dit in verband met gebruik in amerika.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

RobL 25-05-2005
  • Product kwartaal in bezit

Algemene score

10,0
Fantastisch apparaat. De beste babyfoon tot nu toe. Heb er al drie versleten,
maar ik had eerder aan dit Philips babyfoon moeten komen. Kwaliteit is
uitstekend, tevens mogelijkheid om op afstand muziek of andere zaken zoals
licht aan en uit uit te voeren. Baby slaapt nu weer heerlijk door ... een
verademing. Heb het nu al enige maanden en ook temp. meter is erg handig. Ik
had beter direct voor een sterk product van Philips kunnen te kiezen, maar ja
ik ging voor iets goedkopers. Conclusie: Ga voor een sterk merk als Philips,
het zijn niet voor niets uitvinders van vele producten, en laat die B-merken
voor wat het is. Als ik dit direct had gedaan, had het me veel geld gespaard.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

B. Vilain 25-05-2005
  • Product kwartaal in bezit

Algemene score

9,2
We zijn erg blij met deze babyfoon. Na verschillende van de 477 te hebben
gehad, kregen we uiteindelijk deze en hij bevalt erg goed. Alleen de muziekjes
deden het bij de 1 ste niet en hebben we dus al weer een 2 de ontvangen.
Philips heeft een hele goed terugstuurregeling je krijgt meteen een nieuwe,
geen gezeur.
Het is heerlijk dat er nu ook de temp. te zien is met de zomer in het
vooruitzicht. En dat er muziek op zit is ook erg handig.
Ook vanaf de ouderunit het menu besturen is erg makelijk.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Nvdwal 08-05-2005
  • Product paar weken in bezit

Algemene score

10,0
Na het lezen van de verschillende reviews op deze site gekozen voor de philips
486. Oke hij is duur, maar ik wilde sowieso DECT en dan zit je toch al aan de
EUR 120.

Andere voordelen t.o.v. 484:
- Temperatuuraanduiding op de ouderunit en babyfoon. Erg handig met de zomer in
aantocht. De babyfoon geeft automatisch aan dat 23gr. aan de warme kant is.
- 'talk' functie op het ouderunit. Erg handig als 1 ouder beneden is en de
ander boven en een handje kan gebruiken.
- Het op afstand aan en uit doen van het nachtlampje. Onze baby reageert hier
goed op.
-visuele indicatie van geluid. Handig als de tv beneden aanstaat en je bang
bent iets te missen.


Nadelen:
- De batterij indicator geeft erg snel aan dat de oplaadbare batterijen halfvol
zijn terwijl deze nog dagdelen meegaat.
- 5 Babyliedjes zijn leuk, maar ik snap niet waarom er in 3 van de 5 een
arcordeon zit. Dit geeft een continue ondertoon die ik en de baby niet prettig
vinden.
- Volume van ouderunit op hardste stand had iets harder gemogen, maar de
ledlampjes maken een hoop goed.

Ik zou geen ander willen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Paul17 15-03-2005
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,2
Dit is een perfect apparaat, ik wilde in eerste instantie de Alecto dbx88
aanschaffen, maar kon toen de Phillips(precies dezelfde babyfoon) goedkoper
aanschaffen. Ik heb hem nu een paar dagen, en hij bevalt uiterst goed. Geen
storingen, of irritant gesuis. Hiervoor de SuperNova gehad, die beviel
SuperSlecht ! Voordeel van deze babyfoon, de Phillips dus, is dat ik hem op de
overloop kan plaatsen, zodat hij over meerdere (3) slaapkamers waakt. Dit werkt
ook heel goed, zelfs met gesloten slaapkamerdeuren. Een absolute aanrader!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Patrick Rovers 22-02-2005
  • Product paar weken in bezit

Algemene score

9,2
Wij hebben hiervoor de 477 gehad, deze beviel totaal niet. Na 5 babyfoons van
dat type te hebben versleten hebben van van de winkel de 486 gekregen met
opnieuw 1 jaar garantie. Dat is pas service en klantgerichtheid.

De 486 is een heel fijn apparaat met heel veel mogelijkheden. Je kunt het
nachtlampje van de babyfoon via de ontvanger op afstand aan of uit zetten. Je
kunt op beiden toestellen slaapliedjes aanzetten en tevens meet hij de
temperatuur op de babykamer. Dit is echt een topapparaat. De ontvangst is ook
erg duidelijk. Wij zijn heel erg te spreken over deze babyfoon. Ik kan hem dan
ook iedereen aanraden. Hij is zelfs goedkoper dan de voorganger, de 477.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer