Philips AVENT SCD 630/26 - Reviews

Best Reviewed jul 2017 Philips AVENT SCD 630/26
Best Reviewed juli 2017
Specificaties
Kleuren
wit
Smart baby monitor
Nee
Max. bereik binnen
50 m
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 31 reviews geschreven op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,6

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Maartje 29-08-2017

Groot helder scherm

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Makkelijk te installeren en bedienen, werkt naar behoren. Prima beeld. De terugpraatfunctie klinkt wat robotachtig.

Pluspunten

  • Groot scherm
  • Oplaadpunt is mini-usb zoals een smartfoon

Minpunten

  • Terugpraatfunctie klinkt robotachtig

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Voldoende
Goed
Uitstekend

Reageer

M. 21-08-2017 Product paar dagen in bezit

Goed beeld en geluid

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Deze babyfoon kunnen wij iedereen aanraden. Mooi scherp beeld en goed geluid. Kwaliteit - prijs verhouding is goed. We wonen in een nieuwbouwhuis en de verbinding is goed.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Brand 11-07-2017 Product paar dagen in bezit

Goed groot scherm.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Wij willen ons kindje graag zien. En veel revieuws gelezen en kwamen we op deze babyfoon uit. Mooi groot en helder beeldscherm. Hele makkelijk te installeren. Nu al blij!

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende
Goed
Goed

Reageer

Janis 09-07-2017 Product paar dagen in bezit

Beter dan verwacht!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Heel erg getwijfeld welke babyfoon we moesten aanschaffen, er zijn er zoveel!
Misschien zijn we bevooroordeeld omdat wij in huis bijna alle apparatuur van Philips hebben maar misschien is Philips gewoon meestal de beste keuze.
Ik las al in veel reviews dat het beeldkwaliteit zeer goed beviel maar ik las ook in veel reviews dat de terugspreek functie en de slaapmelodietjes schel klinken.
Echter, is dit helemaal niet het geval! Dat was voor ons de enige reden om hem misschien niet aan te schaffen maar gelukkig hebben we dit wel gedaan, het ging mij wat meer om het beeldkwaliteit die je voor de prijs krijgt. Het ligt er gewoon bij de terugspreek functie aan hoe dicht bij de ouderunit je staat. Als je recht in het microfoontje praat is het logisch dat het niet mooi klinkt. Gewoon van een normaal afstandje je zachte stemmetje gebruiken en je kindje schrikt niet :)
Wij zijn in ieder geval heel blij met deze babyfoon!

Pluspunten

  • Videokwaliteit
  • Geen beeldvertraging
  • Leuke melodietjes die dus wél goed klinken!
  • Hoeven geen batterijen in
  • Groot bereik

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

K 08-07-2017 Product paar dagen in bezit

Babyfoon

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Wij hadden eerst een Motorola deze teruggebracht naar de winkel. Deze babyfoon is veel beter. Duidelijk beeld, goed signaal binnenshuis, zoomfunctie is fijn, geluid is prima,

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Voldoende
Goed

Reageer

Martin 07-07-2017 Product paar dagen in bezit

Wederom kwaliteit van Philips

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Wat ons betreft de beste babyfoon op de markt, scherp beeld en goed instelbaar geluid met een terugpraat-functie. Jammer dat het apparaat niet ook nog een wifi verbinding met app heeft zodat je je kindje kunt zien wanneer er bijv. oppas is en we zelf niet thuis zijn. Nu is er wel een versie met wifi en app, maar daar is geen losse beeldscherm unit bij.

Minpunten

  • geen wifi / app

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Ney 02-07-2017 Product paar dagen in bezit

Geweldig!!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Veel mensen zei dat een camera babyfoon is onzin, maar toch voor ons deze is heel handig. Mijn man hobby is auto sleutelen in onze garage en dat is lastig als wij geen camera babyfoon in de babykamer. Met deze camera kan mijn man elke keer naar onze baby kijken en ook terug praten als het nodig is. Ik vind de liedjes is ook leuk.

Pluspunten

  • Camera helder
  • Temperature

Minpunten

  • Geen optie voor batterij in de camera

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Sem 02-07-2017 Product paar dagen in bezit

Kwaliteit

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Super fijn apparaat.. we geniet er nu al van.
Geluid en beeld kwaliteit is super!!
Bij ons in huis zeker geen geruis

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Chris 28-06-2017 Product paar dagen in bezit

Goede beeldkwaliteit

Algemene score

8,0
We hebben meerdere beeld-babyfoons gezien maar deze heeft een erg goede beeldkwaliteit en bij ons in huis hebben we een prima bereik.
De geluidskwaliteit van de camera (liedjes afspelen en via de monitor spreken) laat te wensen over maar wordt door ons ook niet of nauwelijks gebruikt.
Geluidskwaliteit de andere kant op (waar je hem dus voor gebruikt) is wel prima.
De nachtlamp functie vinden we wel een pluspunt.

Pluspunten

  • Beeldkwaliteit
  • Geluid
  • Bereik

Minpunten

  • Terugspreek functie
  • Kwaliteit slaapliedjes

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Danique 18-06-2017 Product paar dagen in bezit

Philips Avent babyfoon SCD 630/26

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Scherp, groot scherm, handig het licht en de geluidjes.
Verbinding is goed en de camera zelf is mooi compact.
Terugspreekfunctie is ook zeer duidelijk.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Jeroen 17-06-2017 Product paar dagen in bezit

Heel handig in gebruik en goede verbinding

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Ik vind dit product heel goed. De verbinding is goed en heeft altijd bereik.
De cam is duidelijk en makkelijk de bedienen.
Groot scherm en goede resolutie

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Claire 12-06-2017 Product paar dagen in bezit

Fijne babymonitor, makkelijk in gebruik

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Bij ons eerste kindje hadden we een babymonitor zonder camera, dit wilden we graag anders bij ons tweede kindje.
Deze Philips Avent baby monitor ziet er niet alleen mooi uit maar is erg compact inclusief een groot scherm wat erg fijn kijken is. Installeren is ook erg makkelijk!

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Bo 10-06-2017

Philips Avent babyphone

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Super mooie fijne babyphone zeker een aanrader ! Ziet er mooi uit . Gebruik is heel fijn groot scherm kortom een fijne babyphone

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Ben 08-06-2017 Product paar dagen in bezit

Goed scherm, prima ontvangst!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Doet wat het moet doen, signaal is er goed en fijn dat hij niet via internet verbonden hoeft te worden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

MB 07-06-2017 Product paar dagen in bezit

Groot scherm, mooi design

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

7,0
Tot nu toe getest of het apparaat werkt. Eenvoudig in bediening en helder beeld. Flexibele camera en handig zoom functie.

Pluspunten

  • Flexibele camera
  • Temperatuur indicator
  • Terug spreek functie

Minpunten

  • NAchtlamp niet op afstand bedienbaar

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Catharine 07-06-2017 Product paar dagen in bezit

Veelzijdig en eenvoudige bediening

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Prima product wat doet wat het moet doen. Goed beeld en geluid en ondanks de grote afstand binnenshuis toch een goede verbinding.

Pluspunten

  • bediening
  • beeld

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Jet35 19-01-2017 Product paar weken in bezit

Fijne babyvideofoon

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Wij gebruiken deze babyvideofoon nu een paar weken en zijn erg tevreden. We hadden een babyfoon zonder beeld maar vinden dit wel leuk en makkelijk. De beeld kwaliteit is ook erg goed. Wij vinden de eco functie ook erg fijn waarbij het beeld aan gaat bij beweging of geluid, waarvan jezelf de gevoeligheid kan instellen.
De muziekjes vindt ik wel wat digitaler klinken, ook mis ik de optie om op de babyunit van muziek of volume te veranderen. Deze optie had onze vorige babyfoon van Avent wel.

Pluspunten

  • Mooie design
  • Scherp beeld, ook in donker
  • Fijne ecofunctie

Minpunten

  • Weinig functies babyunit
  • Muziek klinkt digitaal

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Voldoende
Goed

Reageer

Mariekejaja 18-01-2017 Product paar weken in bezit

Fijne, goede babyfoon

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Heel prettige babyfoon, makkelijk in gebruik, de handleiding niet door hoeven lezen. Makkelijk aan en uit te zetten of tussen menu's te wisselen.
De accu gaat heel lang mee, wel 2 dagen ('s nachts uitgeschakeld). Het beeldscherm is erg helder met mooie kleuren, als het donker is op de babykamer iets minder maar ook nog goed beeld.

De muziek heeft een erg blikkerige klank, niet zo prettig om naar te luisteren maar dat kan ook de vergelijking zijn met onze vorige babyfoon.
Af en toe valt het geluid weg maar dat is soms een seconde, niet langer.

We hadden eerst een babyfoon zonder video maar nu we deze hebben willen we niet meer anders. Het is prettig maar ook leuk om naar je kindje te kunnen kijken terwijl ze rustig slaapt of juist streken uithaalt, zonder elke keer naar boven te hoeven lopen.

Pluspunten

  • Helder display
  • Makkelijk in gebruik
  • Lange standby-tijd

Minpunten

  • Geluid valt af en toe weg
  • Lelijke klank slaapliedjes

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

DeniseGold88 17-01-2017 Product paar maanden in bezit

Geweldige babyfoon!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Ik ben enorm tevreden over het apparaat. Ik heb geen ervaring met andere babyfoons. Wel gebruikte ik een app via mijn telefoon en iPad. Maar zou nu niet meer zonder kunnen. Buiten het feit dat de babyfoon ontzettend makkelijk in zijn gebruik is gaat de batterij erg lang mee. Het apparaat is klein van formaat dus ook makkelijk mee te nemen. Het beeld is loepzuiver en de inzoommogelijkheden zijn ideaal! Ook vind ik het prettig dat je de gevoeligheid in kan stellen. De trilfunctie vind ik handig voor de nachten.

Pluspunten

  • Gebruiksvriendelijk
  • Zuiver beeld
  • Batterij gaat lang mee
  • Zoekt makkelijk verbinding

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Shano 17-01-2017 Product paar dagen in bezit

Perfecte Verbinding

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Tot nu toe heb ik geen problemen ervaren met de Avent 630. De units worden automatisch verbonden met elkaar. Dit ervaar ik zeer prettig. Het beeld is prima en de nachtvisie werkt fantastisch.

De temperatuur meter is ideaal!

De verschillende MODES is een absolute pluspunt. Dit geeft je de vrijheid om beeld en/of- audio te kiezen.
Enige minpunt is dat de verschillende ''Mode'' zoals ECO,VOX mode niet omschreven wordt in de handleiding, maar na een tijdje kan je dit wel uitvogelen.

Het zou ideaal zijn als Philips een verstelbare opzet standaard in de toekomst kan ontwikkelen. Hiermee kan je de babycamera perfect en correct plaatsen in de kamer.

Pluspunten

  • goede verbinding
  • nachtvisie
  • temperatuur meter
  • ECO Mode

Minpunten

  • uitgebreide handleiding
  • geen HD
  • Een meekijk optie telefoon dmv een app

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Toon meer reviews