Alecto DBX-92 wit

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 135 reviews die zijn achtergelaten voor de Alecto DBX-82 blauw, grijs, wit op Kieskeurig.nl.
Pluspunten
Minpunten
Helaas worden hier een tweetal totaal verschillende systemen met elkaar vergeleken. wij hebben het hier op deze site al vaker uitgelegd, de DBX-82 onderscheidt zich van andere babyfoons door zijn grote bereik, tot max 3 kilometer aan toe. Om dat te bewerkstelligen wordt van dezelfde techniek gebruik gemaakt als van portofoons. Een eigenschap daarvan is dat deze gebruik maakt van een open frequentie en dus op bepaalde plaatsen en onder bepaalde omstandigheden eerder zal kunnen storen.
De DBX-89 is een DECT babyfoon -ieder exemplaar heeft een eigen unieke frequentie!- speciaal gemaakt om een afgeschermde en zuivere ontvangst te garanderen: daarbij is het bereik echter kleiner.
De DBX-82 is dus niet ondeugdelijk (is ook niet voor niets één van de meest verkochte babyfoons) maar gewoon met een ander doel gemaakt.
Pluspunten
Minpunten
Beste JD, wat vervelend om te horen dat er problemen zijn met de accu. We willen dit graag voor u oplossen. Neemt u gerust even contact op via service@alecto.nl, dan gaan we u helpen.