Alecto DVM-80 - Reviews

Best Reviewed mei 2016 Alecto DVM-80
Best Reviewed mei 2016
Specificaties
Camera babyfoon
Ja
Optische weergave
display
Muziek
Ja
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 35 reviews geschreven op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,6

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

kimberley 13-06-2016 Product paar dagen in bezit

Prima product

Algemene score

8,8
Makkelijk geïnstalleerd, goed beeld en goede verbinding door het hele huis en de tuin.
Dik tevreden.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mies 18-06-2016 Product maand in bezit

Beeld is goed, geluid minder

Algemene score

7,4
Heb al jaren een alecto. Zeer tevreden. Heb voor tweede kindje een nieuwe gekocht met camera. DVM-80. Beeld is prima, geluid kan beter, maar als er wat aan de hand is hoor je dat zeker wel. Wel met beetje vertraging, maar dat is geen probleem.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Voldoende
Goed
Goed

Reageer

Johanna 31-05-2016 Product jaar of meer in bezit

Zeer tevreden

Algemene score

8,4
Ik heb dit apparaat bij me eerste zwangerschap gekocht, en ben er zeer te vreden over. Nu ben ik bevallen van een 2e en kan gewoon een camera bijkopen en alles staat mooi op 1 scherm. ook het bedrijf heeft een hele goede en snelle serves.

Als vrienden van ons zwanger zijn en vragen wat voro babyfoon we hebben raden we deze aan. als we dan bijv een weekendje of weekje weg gaan met vrienden neemt iedereen alleen zijn eigen camera mee en alles kan op 1 scherm, echt zeer tevreden een aanrader

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Laura 16-06-2016

Hoi Johanna,

Goed te lezen dat je tevreden bent over deze beeldbabyfoon. Ik heb een vraag. Wij verwachten in oktober de tweede en zouden de babyfoon willen uitbreiden naar 2 camera's voor zowel de babykamer als kinderkamer. Nu vroeg ik me af of je dan van beide kamers het geluid hoort via de ouderunit. Ik heb namelijk ergens gelezen dat bij uitbreiding naar meerdere camera's alleen het geluid & de bewegingen van de hoofdcamera gemeld wordt en je bij de extra camera's alleen een geluidloze melding krijgt.

Is dit ook jouw ervaring?

Met vriendelijke groet, Laura

Officiele reactie van Hesdo 17-06-2016

Beste Laura,
in de multi-mode ( beide beelden tegelijk op het scherm) heb je geen geluid, alleen beeld.
In single mode hoor je het geluid van de camera die je geselecteerd hebt en waar je op dat moment ook het beeld van hebt.

Reageer

Rachel90 25-03-2016 Product paar dagen in bezit

Top babyfoon

Algemene score

8,8
Babyfoon is heel makkelijk te gebruiken, beeld en kwaliteit is echt perfect. Je kan je baby goed zien door het grote scherm ook kan je eventueel inzoomen op je baby om de baby van nog dichterbij te zien. Aanrader dus!

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

GtM 02-11-2015 Product kwartaal in bezit

Algemene score

8,8
Fijne babyfoon, makkelijk in gebruik.

Bereik in huis en tuin is heel goed, verder hebben we nog niet geprobeerd.

Geluidskwaliteit is goed.

Beeldkwaliteit met infrarood erg donker, we moeten er dan ook schuin op kijken om iets te zien. Vooral bij de inzoomfunctie is de beeldkwaliteit erg slecht. (jammer dat beeldkwaliteit niet bij de beoordelingscriteria staat).

Ook de batterijduur van de ouder-unit is niet heel lang.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Lizzy 21-03-2017 Product paar maanden in bezit

Prima bereik, goed beeld en geluid

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Overal in huis prima bereik met dit apparaat. Beeld bij daglicht is scherp en helder. In een donkere ruimte geeft de camera zeer acceptabel beeld. Geluid is helder. Handige terugspreekfunctie. Accuduur is niet heel lang, maar voor mij acceptabel. Enige minpunt is dat je de liedjesfunctie niet op afstand kan aan of uitzetten. Heel tevreden, prima koop!

Pluspunten

  • Helder beeld
  • Helder geluid
  • Prima bereik

Minpunten

  • Liedjes niet op afstand aan en uit te zetten
  • Camera kan niet op afstand bewegen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

MhM 28-01-2017 Product paar dagen in bezit

Simpele bediening

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Prettige en simpele bediening vam deze babyfoon. In ons nieuwbouwhuis toch prima bereik. Zelfs buiten onder de overkapping (zo'n 15 meter afstand) nog goed bereik.

Pluspunten

  • Simpele werking (plug and play)

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Richard Sahadat 16-12-2016 Product paar weken in bezit

Prima babyfoon, echt een aanrader!

Algemene score

9,0
Dit is een prima babyfoon met veel handige functies en zeer gemakkelijk in gebruik. De babyfoon is daarnaast degelijk gemaakt en makkelijk op te hangen...

Pluspunten

  • Eenvoudig te installeren en in gebruik
  • Veel handige functies

Minpunten

  • Geen opname mogelijkheid

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

niekerk 23-11-2016 Product paar dagen in bezit

compact beeldscherm

Algemene score

9,0
Prima beeld babyphoon. goed geluid en leuke liedjes op het opnameapparaatje. het camaraontwerp zou wel iets moderner mogen

Pluspunten

  • goed beeld
  • goed geluid

Minpunten

  • ontwerp vd camera

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

just_nicole_d 25-08-2016 Product paar dagen in bezit

Goed beeld en goed geluid

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Mooi helder beeld ook snachts en super geluid. Geen ruis zoals de dvm-190. De 190 omgeruild voor deze en zeer tevreden.

Pluspunten

  • Helder beeld
  • Goed geluid
  • Camera verstelbaar

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Anne 23-08-2016 Product paar weken in bezit

Goed bereik en beeld

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Het bereik is perfect (zolder-woonkamer overbrugt de babyfoon moeiteloos). Ook het beeldscherm is van goede kwaliteit. Een absolute plus is de temperatuurmeter en de terugspreekfunctie. Kortom, goede prijs-kwaliteitverhouding

Pluspunten

  • Bereik
  • Beeldscherm
  • Temperatuurmeter

Minpunten

  • Oudewetse vormgeving

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Rian 15-08-2016 Product paar dagen in bezit

Mooi groot scherm

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Plug & play! Aansluiten in 1 minuut en dan direct te gebruiken, super makkelijk!
Scherm heeft een mooi formaat waardoor alles goed zichtbaar is.
Ook handig is de melodie functie.
Absolute aanrader!!

Pluspunten

  • Groot svherm
  • Handig in gebruik
  • Signaalsterkte erg goed

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Marieke 30-06-2016 Product kwartaal in bezit

Fijne babyfoon

Algemene score

8,6
De babyfoon is makkelijk in gebruik.
Door heel het huis hebben we bereik en buiten tot tot ongeveer 50 meter.
Op het camera gedeelte kun je muziek afspelen, deze stopt vanzelf na ongeveer een kwartier. Een leuke optie zou zijn als je dit ook vanaf het beeldscherm kan regelen.
Alecto geeft goede service, de kleuren van het beeldscherm springt vaak op zwart wit, ook als de camera bij veel licht aan staat. Nu is de camera voor reparatie naar Alecto.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

I 29-06-2016 Product maand in bezit

beoordeling babyfoon alecto DVM/80

Algemene score

7,6
de babyfoon is makkelijk te instaleren. de gebruiksaanwijzing die erbij geleverd wordt is ook duidelijk.
er zitten voldoende functies op en is gebruiksvriendelijk.
terugspreekfunctie is handig. wel mag het geluid van mij iets scherper, maar je bent wel verstaanbaar.
De knoppen/bediening op de babyfoon zijn ook duidelijke en gebruiksvriendelijk.

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende
Voldoende
Goed

Reageer

Mieke 27-06-2016 Product paar dagen in bezit

Alecto dmv-80 babyfoon met camera

Algemene score

10,0
Net aangeschaft maar super babyfoon!! Snel te installeren, gebruiksvriendelijk, goed bereik, zicht en geluid.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

susanne 27-06-2016 Product maand in bezit

prima babyfoon

Algemene score

7,0
prima babyfoon met camera
Beeld goed, scherp ook snachts of in een donkere kamer

geluid is goed

ik mis alleen een paar kleine opties in het menu zoals de tijd.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Voldoende
Voldoende
Voldoende

Reageer

Kim Opstals 16-06-2016 Product maand in bezit

Zeer tevreden

Algemene score

8,6
De babyfoon heeft alles wat je nodig hebt.
Is heel makkelijk te installeren, camera werkt goed.
Het aanzetten van de muziek is een fijne optie erbij.

Een zeer tevreden klant hier, en zeker ook een aanrader!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Mark 15-06-2016 Product paar dagen in bezit

Goede babyfoon

Algemene score

7,8
Werkt goed, instellen van beeld is de eerste keer wat lastig.

De zoom functie is een leuke extra
hett aan kunnen zetten van muziek op de camera unit en de ouderunit een must.

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Goed
Voldoende
Goed

Reageer

Charlotte1987 08-06-2016 Product half jaar in bezit

Echt een aanrader!

Algemene score

8,6
Hij heeft alles wat je nodig hebt. Ik heb hem gekocht op aanraden van mijn zus en vervolgens heb ik hem ook aan iedereen aangeraden. Echt een prima ding!

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

MirjamD 07-06-2016 Product kwartaal in bezit

Zeer goed bereik, camera werkt uitstekend

Algemene score

9,4
We wonen in een nieuwbouwhuis (2014) wat zeer goed geisoleerd is. Toch hebben we vanaf de 2e verdieping tot beneden + tuin prima bereik voor de camera. Het geluid als je terug wilt praten is op de begane grond wel wat haperig, maar je hoort het geluid van de babyfoon naar beneden wél goed + beeld is ook goed.
Oftewel: goede koop!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews