Maxi-Cosi Priori XP - Reviews

Laagste prijzen
Specificaties
Leeftijdsgroep
groep 1
Bevestigingsmethode
autogordel
Plaatsing
met de rijrichting mee
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 19 reviews geschreven op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

7,8

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Voldoende
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

mama van Digna en Meije 17-07-2011 Product kwartaal in bezit

Algemene score

1,5
Wat een slecht stoeltje! Wij hadden hem te leen voor onze jongste, de oudste zat in een Tobi, veel beter stoeltje! Mocht je willen kiezen, kies dan een Tobi!
Onze dochter huilde altijd in haar priori, hij is keihard en je zit altijd een beetje achterover, nooit helemaal rechtop! Inmiddels zit ze in de Tobi van de oudste, nu huilt ze nooit meer!
Erin zetten gaat niet handig vanwege de riempjes die altijd achter de rug van je kleintje zitten, ook vast zetten in de auto is geen makkie. Wij kunnen niemand aanbevelen dit stoeltje te kopen, helemaal naast een Tobi. Tobi is iets duurder maar het geld meer dan waard.
Gr mama van Digna en Meije

Review criteria:

Slecht
Slecht

Reageer

Twinlife 07-11-2004 Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,5
iets meer dan een week in bezit,we hebben em dan in Een andere kleur maar tot
nu toe bevalt ie goed, we hebben erg lang lopen twijfelen tussen de merken Maxi
Cosi en de Romer King.wat wij erg belangrijk vonden is het gordelspan systeem
waardoor het stoeltje nog beter word bevestigt, de prijzen van de stoelen lopen
ook erg uiteen evenals kleur e.d. uiteindelijk is het dus de maxicosi geworden,
wat ook heel belangrijk is in de keuze autostoeltje is het vaak in en uit de
auto halen dit gaat namelijk bij de Romer king wat gemakkelijker dan bij de
maxicosi omdat daarbij de gehele zitting naar voren kan en je dus goed kan zien
wat je doet, en bij de maxicosi heb je ook wel genoeg ruimte (in de uiterste
ligstand) maar als dit vaker moet (bijv. over zetten bij opa&oma in de auto) is
dat wat lastiger!
ik hoop hiermee voor ieder die een keuze moet maken een kleine stap in de goede
richting te hebben gegeven!!
P.S. lees ook eens de test verslagen van A.N.W.B.!!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jady 14-02-2014 Product jaar of meer in bezit

Algemene score

7,0
Wij hebben vanaf het begin af aan al problemen met de riempjes. Het strak trekken gaat heel stroef en daardoor gaat het riempje rafelen. Het laten vervangen van de gordelspanner is ook een kostenpost en dus laten we het zo. Erg zonde van zo een mooie stoel.

Review criteria:

Onvoldoende
Uitstekend
Officiele reactie van Maxi-Cosi 17-02-2014

Beste Jady,

Vervelend dat je problemen hebt met het aantrekken van het gordelsysteem van de Maxi-Cosi Priori XP. Het is niet de bedoeling dat de gordel gaat rafelen en ik zou deze klacht graag voor je oplossen. Wil je contact met mij opnemen?
Je kan me bereiken op telefoonnummer 088-1232442 of via het contact formulier op de website.

Alvast bedankt voor je reactie.

Groeten,

Maike
Maxi-Cosi NL

Reageer

Vissers1975 27-08-2012 Product jaar of meer in bezit

Algemene score

5,5
Tja, qua zitcomfort kan ik er zelf natuurlijk weinig over zeggen maar onze dochter klaagt nooit. Zelfs niet na 2 dagen in de auto naar Oostenrijk. Hij is eenvoudig in slaapstand te zetten.

Het plaasten in de auto is wat lastigen in vergelijking met bijvoorbeeld de Romer King TS Plus welke wij voor onze oudste zoon hadden. Ik vind het zelf altijd nogal een gedoe om bijvoorbeeld de auto gordel door de stoel heen te halen.

Zlef vind ik het schoonmaken altijd een belangrijk punt. Wij zijn gezegend met een dochter die nogal snel wagenziek is, dus het gaat wel eens mis.... Kennelijk kunnen dit soort autostoeltjes alleen maar met een hoop hoekjes en gaatjes gemaakt worden waardoor het schoonmaken een ramp is. Wanneer er iets meer aandacht besteed wordt aan het afronden van hoekjes e.d. zou het schoonmaken een stuk eenvoudiger worden. De bekleding daarentegen is tamelijk eenvoudig te verwijderen, net als de gordeltjes (of ben ik er gewoon handig in geworden....).

Review criteria:

Slecht
Goed

Reageer

RG71 08-08-2011 Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,0
plaatsen in auto was erg makkelijk, mijn zoon lag al na 2 minuten te slapen in zijn nieuwe stoel.Vanaf seconde 1 al plezier van dit ding.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

moedertjelief 27-11-2010 Product jaar of meer in bezit

Algemene score

2,0
Werkelijk een onding. Ik heb niet veel kracht in mijn handen, dus ik krijg de sluiting maar moeilijk dicht. Mijn man kan dit wel, maar ook al snoert hij de kinderen goed aan, dan nog kan het armpje eronderuit gewurmd worden. De kinderen klagen steen en been dat ze niet lekker zitten. We wilde de veiligste en ook best geld uitgeven, maar dit is echt een kat in de zak. We gaan nu maar voor andere autostoeltjes kijken. Gelukkig kunnen ze straks in een zitverhoger.

Review criteria:

Slecht
Slecht

Reageer

Anoniem 08-02-2010 Product jaar of meer in bezit

Algemene score

4,5
Deze stoel hebben we op 30 december 2007 gekregen bij de geboorte van onze dochter. Pas ergens halverwege 2008 in gebruik genomen.

De stoel op zich zal best wel goed zijn, bij ons is de bekleding al gaan scheuren bij de gordelbevestiging (tussen de beentjes zeg maar). De stoel wordt op een heel normale manier gebruikt en zit altijd in de auto. In onze andere auto zit een goedkope versie (de SPS). Deze stoel wordt veel meer gebruikt en de bekleding is nog helemaal in orde. De bekleding voelt ook stukken steviger aan.

We zijn nu NET de garantie voorbij (2 jaar) en heb contact gehad met Maxi Cosi. Ze willen echter geen tegemoetkoming geven omdat de garantie is verlopen. Service is dus naar mijn idee niet perfect voor zo'n grote marktleider.

Kortom, voor ons geen Maxi Cosi meer.

Review criteria:

Slecht
Goed

Reageer

Maik G 06-02-2008 Product jaar of meer in bezit

Algemene score

8,0
Gewoon een heel goed autostoeltje.

In het begin is het plaatsen ervan in de auto even wennen maar als je dat eenmaal onder de knie hebt dan zit ook echt rotsvast.

De kleine zit er comfortabel in mede dankzij de verstelmogelijkheden. Voor onze tweede auto gaan we er nog zo'n een aanschaffen.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Mr nelis 06-08-2007 Product jaar of meer in bezit

Algemene score

10,0
geweldige stoel

praktisch, makkelijk in gebruik en goed schoon te houden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

DCD 21-10-2006 Product half jaar in bezit

Algemene score

8,5
Wij hebben de Maxi Cosi Xp en zijn er erg blij mee!
In heb begin vond ik het ook erg moeilijk om het juiste stoeltje te kiezen
want je wilt toch het beste voor je kind, en daar spelen fabrikanten op in en
wordt een stoeltje toch wel verkocht voor een hoge prijs, dit stoeltje hebben
wij toevallig met korting kunnen kopen en dan is het nog te doen, verder zou ik
ouders willen adviseren niet te denken dat ze hun kinderen te min doen door een
goedkoper stoeltje te kopen, vaak is het beetje extra's aan zo'n stoeltje het
gebruiksgemak en een leuk hip kleurtje maar aan de veiligheid doet het niet
veel af !! succes met uitkiezen.

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

barbara12 21-08-2006 Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,5
Geweldig zitje. Je hebt de handleiding niet eens nodig. Als je twijfelt tussen
de sps en de xp kies de xp! Super en veiliger.
Veel succes.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Zuccherro 29-05-2006 Product jaar of meer in bezit

Algemene score

8,5
Zit zeer goed vast op de achterbank. Gamakkelijk in slaapstand te zetten.
Bedieningsgemak is goed. Prima stoel.

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

eric35263 21-02-2006 Product paar dagen in bezit

Algemene score

10,0
perfecte stoel!we waren aan het twijfelen tussen de sps of de xp en zijn toch
voor de xp gegaan omdat die een extra gordelspanner heeft waardoor het stoeltje
heel erg stevig op de achterbank vastzit.

zeker geen miskoop.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Anne1977 29-08-2005 Product kwartaal in bezit

Algemene score

9,5
De MC Priory is redelijk makkelijk te installeren, gebruikersgemak is groot.
Heel handig dat er soort haakjes op zitten waarachter de gordel gespannen kan
worden. Ideaal om in meerdere standen te kunnen zetten.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

mozi@75 20-08-2005 Product jaar of meer in bezit

Algemene score

9,0
Zeer goed stoeltje, erg veilig en confortable.
Alleen erg jammer dat het stoeltje niet helemaal rechtop kan, mijn kind zit
namelijk het liefst kaarsrecht ;-).
Voor de rest erg makkelijk in en uit de auto te halen en makkelijk in gebruik
(ook gordels e.d.)

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

edwinnetje 16-05-2005 Product maand in bezit

Algemene score

9,0
perfecte stoel lekker makkelijk in slaapstand te zetten
bekleding al uitgewassen door spuug lol maar verder perfect stoeltje

Review criteria:

Uitstekend

Reageer

Chris26 11-05-2005 Product paar weken in bezit

Algemene score

10,0
Ik zou iereen willen aanraden om deze stoel te kopen zeer goed in gebruik.
snel en makelijk te monteren en met weinig kracht dus ook geschikt voor
vrouwen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

becca 20-11-2004 Product jaar of meer in bezit

Algemene score

9,5
Goedde stoel, stevig te plaatsen, zit erg fijn.
Wat wel erg jammer is is dat bij mijn stoel, het velours aan de zijkant
helemaal bruin verkleurd is door de zon (was dus blauw, hightech navy om
precies te zijn)

Maar met de zomerhoes eromheen zie je dat niet meer.

Verder ben ik heel tevreden over het stoeltje.
De zietdiepte is erg diep, maar dat lijkt me wel superveilig bij zijlingse
botsingen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Anoukie 16-10-2004 Product jaar of meer in bezit

Algemene score

8,0
Fijne stoel, makkelijk in en uit de auto te halen (als je het al een keer
gedaan hebt, de 1e keer is het even zoeken). Gordels zijn makkelijk en snel te
verstellen.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer