Kenwood KMM-BT504DAB - Reviews

Best Reviewed 4 keer nov 2020 Kenwood KMM-BT504DAB
Best Reviewed - november 2020
Specificaties
USB-aansluiting
Ja
Vermogen
200 watt
Kleuren
zwart
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 61 reviews die zijn achtergelaten voor de Kenwood KMM-BT504DAB op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,7

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Sieger 21-08-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

De perfecte autoradio met alle mogelijke opties

Geschreven voor: Kenwood KMM-BT504DAB

Algemene score

10,0
Deze autoraio gekocht op advies van een specialist. Alle nieuwste futures, BlueTooth, handfree bellen met een zeer goede kwaliteit, Dab+ radio in cd kwaliteit, usb , 3,5 mm aansluiting, scherm in verschillende kleuren in te stellen, kortom geen betere autoradio te koop voor deze prijs.

Pluspunten

  • DAB+
  • Zeer goede kwaliteit bij handsfree bellen

Minpunten

  • Geen
  • Geen

Reageer

Huib 18-08-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Helder en mooi geluid

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood KMM-BT504DAB

Algemene score

8,0
Kenwood is een merk waar de geluids-kwaliteit altijd goed is geweest.
En dat is ook met de originele speakers van mijn Daihatsu zo.
Ook dat er twee telefoons te gelijker tijd aangesloten kunnen worden is prettig

Pluspunten

  • Geluidskwalieit
  • bedienig
  • Zelf te kiezen kleur
  • handsfree aansluiting met twee telefoons

Minpunten

  • remote aansluiting met telefoon gaat niet lekker

Reageer

Roy de wilde 02-06-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Perfecte DAB+ met spotify en TuneIn.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood KMM-BT504DAB

Algemene score

9,0
Heb na aanleiding van de reviews op kieskeurig deze autoradio gekocht.
Ik ben echt blij verrast door de mogelijkheden van dit superieure radiootje!! Zeer kleine inbouwdiepte doordat cd speler overbodig is geworden. Perfecte ontvangst DAB+ door keurig meegeleverde antenne die wel even netjes aangebracht dient te worden maar de handleiding is hierover heel duidelijk!
Verder helemaal compateble met iphone(heb zelf iphone 7) ook de kenwoodapp is in de Appstore te downloaden voor iphone!! Dus radiobediening via je telefoon.
Ik vind dat je enorm veel krijgt voor een zeer kleine prijs €149,- incl verzenden

Pluspunten

  • Zeer geringe inbouwdiepte
  • Meegeleverde DAB+ antenne
  • Volledig compatable met iphone
  • Zeer veel instelmogelijkheden audio
  • Perfecte DAB+ ontvangst

Minpunten

  • Niet

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Bas Moreau 17-12-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Bluetooth Media Receiver voor in de auto

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood KMM-BT504DAB

Algemene score

8,0
Deze 'autoradio' heb ik uitgekozen voor zijn uitgebreide Bluetooth mogelijkheden i.c.m. smartphone. De bijgeleverde noise cancelling microfoon doet zijn werk uitstekend; handsfree telefoneren en de gesprekspartner heeft niet door dat je over de snelweg rijdt.
De DAB+ radio is gemakkelijk te bedienen en geeft een zuivere ontvangst.
Het koppelen van je telefoon met autopairing is een makkie en wat niet echt duidelijk uit overzichten naar voren komt: je kan 2 telefoons tegelijkertijd aanmelden. Dus als je met je partner in de auto zit kan je beide aanmelden.
Een minpuntje is dat de standaard iso stekkers om aan te sluiten in de auto niet helemaal gaan zoals je zou willen, ik moest een extra draad trekken voor de constante plus anders was de radio steeds zijn instellingen kwijt.

Pluspunten

  • Bluetooth mogelijkheden
  • Noisecancelling microfoon

Minpunten

  • Aansluiting met constante plusdraad noodzakelijk

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende
Voldoende
Goed

Reageer

stylus 14-08-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Fijne dab+ radio met vol op mogelijkheden usb aux

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood KMM-BT504DAB

Algemene score

9,0
het is een super fijne radio met heel veel mogelijk heden usb aux dab+ ontvangst spotify.
wat deze radio extra interessant maakt is dat er meerdere apparaten via bluethoof verbonden kunnen worden. verder ziet hij er ook nog goed uit.

Pluspunten

  • mogelijk heden
  • dab+
  • dab+ antenne en mirofoon bij geleverd
  • spotify en android app

Minpunten

  • helaas geen AB maar app voor de telefoon

Reageer

Gert van Dam 17-07-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

makelijk in te bouwen duidelijke handleiding

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood KMM-BT504DAB

Algemene score

9,0
Prachtig vormgegeven DAB+ radio heel compact doordat de CD speler overbodig is door de vele opties tot media streaming. handig is de dual phone connection er zijn totaal 5 bleutooth apparaten te koppelen. radio is compatible met IOS en android. je kunt een app downloaden en de radio via je mobieltje te bedienen. kortom een prachtige radio met heel veel mogelijkheden.

Pluspunten

  • dual phone connection
  • compatible met Android
  • prijs kwaliteitverhouding
  • compact
  • bijgeleverde DAB antene en microfoon

Minpunten

  • nog niet tegen gekomen

Reageer

rob75 11-05-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Groot scherm,goede bluetooth voor handsfree bellen,

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood KMM-BT504DAB

Algemene score

10,0
De prijs kwalitiet is goed, goede bluetooth voor handsfree bellen,goed geluid ,mooi groot display ,geen cd speler meer die gebruikte ik toch niet

Pluspunten

  • goede bluetooth
  • mooi groot scherm
  • goed geluid

Reageer

Eric 28-12-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Vlug geleverd ,fijn verpakt en een geweldige riem????

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood KMM-BT504DAB

Algemene score

9,0
Goed en vertrouwd product het is mijn tweede al van Kenwood een Dab+Radio,de eerste heeft 15 jaar meegegaan en die heb ik aan mijn schoonzoon gegeven en doet nog steeds dienst.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Erik 19-12-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Perfecte eigentijdse autoradio

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood KMM-BT504DAB

Algemene score

8,0
Ik wilde graag een merk-autoradio met Bluetooth koppeling met mijn smartphone. Met wat geduld bouw je hem zelf in je auto. Ik had extra een koppelstukje voor de FM antenne nodig en met een extra splitter voor DAB+ en FM gebruik je gewoon je bestaande antenne voor DAB+. Zuiver geluid, veel instellingen mogelijk. Uitstekende aankoop.

Pluspunten

  • Goed merk
  • Veel instellingen mkgelijj
  • Bluetooth werkt goed

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

SG 20-11-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Multifunctionele autoradio met dab en Bluetooth

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood KMM-BT504DAB

Algemene score

10,0
Zeer veelzijdige autoradio. Ik heb deze gekozen na alle positieve reviews. Naast de dab en Bluetooth heeft de microfoon met ruisonderdrukking voor handsfree bellen de doorslag gegegen. Zeer goed en helder geluid tijdens het bellen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Harry 16-11-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Van KMM-BT502DAB naar KMM-BT504DAB

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood KMM-BT504DAB

Algemene score

9,0
Zijn voorganger is mij altijd prima bevallen, maar na een mislukte firmware update kreeg ik mijn oude vertrouwde kenwood niet meer aan de praat. Dus op zoek naar een nieuwe. Heb geen moment getwijfeld welke het zou worden, zijn opvolger dus. Een van de grootste pluspunten is: dat dit produckt lekker kort is zodat er achter de radio genoeg plek ik voor de kabels in de meestal krappe dashboard ruimte.

Pluspunten

  • Compact
  • Vele mogelijkheden

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Rene Bron 08-11-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Mooie uitvoering

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood KMM-BT504DAB

Algemene score

9,0
Heel veel mogelijkheden super en die DAB radio is te gek ik mis mijn CD speler helemaal niet en de bediening is ook heel duidelijk zelfs voor mij ben van 1961 nogmaals super KENWOOD

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Matthias 08-11-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Goede geluidskwaliteit

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood KMM-BT504DAB

Algemene score

10,0
Radio heeft een goede geluidskwaliteit en is gemakkelijk in te bouwen. Daarnaast kan er gemakkelijk door alle menu's gescrolld worden.

Pluspunten

  • Geluid
  • Inbouw

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Ron 02-11-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Mooi duidelijke radio

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood KMM-BT504DAB

Algemene score

9,0
Makkelijk te programmeren, niet veel knoppen , kleur kun je veranderen, iphone werk er goed op ,car kit werkt goed , gewoon een mooie radio en niet te duur

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Voldoende
Voldoende

Reageer

Rob 01-10-2020
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Heel tevreden

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood KMM-BT504DAB

Algemene score

9,0
De unit is klein, want geen cd. Display is helder en instelbaar in elke gewenste kleur. Geluid is subliem, zelfs met mijn standaard VW speakertjes. Er zijn heel veel opties in te stellen op een gemakkelijke manier. Handsfree en spotify integratie werken perfect en simpel. Enige puntje is dat er iets is met geheugen, alsof hij het niet opslaat, maar dat hoeft niet aan de radio te liggen.

Pluspunten

  • Spotify
  • Dab+

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Bram 27-09-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Top radio!!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood KMM-BT504DAB

Algemene score

10,0
Top radio, handig zonder CD bespaart hoop ruimte achter de radio waardoor ie niet naar voren gedrukt word waar je vaak met een CD radio toch mee loopt te kloojen.
DAB+ werkt ideaal ook in oudere auto's al word er wel voor gewaarschuwd gewoon goed kijken waar je de antenne plaats!! Ook op mijn jbl speakers prima af te stemmen waar ik bij pioneer meer moeite mee had. Al met al top en gebruiksvriendelijke radio

Pluspunten

  • Design
  • DAB+

Minpunten

  • Voor mij persoonlijk niks

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

W. C. Van der Velden 26-09-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooi schermpje duidelijke displey.

Geschreven voor: Kenwood KMM-BT504DAB

Algemene score

8,0
Geluid breng hij goed over van de telefoon via Bluetooth, zo maakt hij internet verbinding, sportify kan hij prima aan, via app meer koppelingen mogelijk. Ook als handfree Werkt perfect.

Pluspunten

  • Geeft heldere display
  • Mooi geluid

Minpunten

  • Heeft even tijd nodig voor verbinding.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

kzmuda 16-09-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Dat is beste radio dat ik heb ooit gekocht !!!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood KMM-BT504DAB

Algemene score

9,0
Lekker makkelijk en ziet netjes uit .kwa geluid beste wat ik zou verwachten. Gwn 9 dikke 9
Prijs ook niet te duur veel opties microfoon de bij alles compleet

Pluspunten

  • makkelijk
  • Kwa geluid goed
  • Mooie

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende
Goed
Goed

Reageer

Johnsemra 16-09-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooie en goed radio

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood KMM-BT504DAB

Algemene score

10,0
Ik vind dit een geweldig product, Spotify en dab ,ik hou van muziek
Alleen soms blijft de radio aangeven ,,connecting!
En zolang dat duurt is er geen contact met Spotify app, dan schakel ik maar over naar BT audio rn dat werkt wel

Pluspunten

  • Spotify connectie
  • Dab antenne,, niet meer FM! Dat is zo 1990

Minpunten

  • Af en toe connectie probleem met Spotify
  • Fragiel

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Voldoende
Voldoende
Goed

Reageer

Polleke68 29-08-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Prima upgrade voor een oudere auto

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood KMM-BT504DAB

Algemene score

9,0
Mooi geluid en makkelijke bediening. Dab antenne zat erbij, was wel een uitdaging om deze in te bouwen. Al met al een hele update voor mijn auto.

Pluspunten

  • Bluetooth
  • Spotify

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews