Kenwood KMM-BT504DAB - Reviews

Specificaties
USB-aansluiting
Ja
Bluetooth
Ja
Vermogen
200 watt

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 13 reviews die zijn achtergelaten op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,6

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Sieger 21-08-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

De perfecte autoradio met alle mogelijke opties

Algemene score

10,0
Deze autoraio gekocht op advies van een specialist. Alle nieuwste futures, BlueTooth, handfree bellen met een zeer goede kwaliteit, Dab+ radio in cd kwaliteit, usb , 3,5 mm aansluiting, scherm in verschillende kleuren in te stellen, kortom geen betere autoradio te koop voor deze prijs.

Pluspunten

  • DAB+
  • Zeer goede kwaliteit bij handsfree bellen

Minpunten

  • Geen
  • Geen
Geschreven voor: Kenwood KMM-BT504DAB

Reageer

Roy de wilde 02-06-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Perfecte DAB+ met spotify en TuneIn.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Heb na aanleiding van de reviews op kieskeurig deze autoradio gekocht.
Ik ben echt blij verrast door de mogelijkheden van dit superieure radiootje!! Zeer kleine inbouwdiepte doordat cd speler overbodig is geworden. Perfecte ontvangst DAB+ door keurig meegeleverde antenne die wel even netjes aangebracht dient te worden maar de handleiding is hierover heel duidelijk!
Verder helemaal compateble met iphone(heb zelf iphone 7) ook de kenwoodapp is in de Appstore te downloaden voor iphone!! Dus radiobediening via je telefoon.
Ik vind dat je enorm veel krijgt voor een zeer kleine prijs €149,- incl verzenden

Pluspunten

  • Zeer geringe inbouwdiepte
  • Meegeleverde DAB+ antenne
  • Volledig compatable met iphone
  • Zeer veel instelmogelijkheden audio
  • Perfecte DAB+ ontvangst

Minpunten

  • Niet
Geschreven voor: Kenwood KMM-BT504DAB

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Huib 18-08-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Helder en mooi geluid

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Kenwood is een merk waar de geluids-kwaliteit altijd goed is geweest.
En dat is ook met de originele speakers van mijn Daihatsu zo.
Ook dat er twee telefoons te gelijker tijd aangesloten kunnen worden is prettig

Pluspunten

  • Geluidskwalieit
  • bedienig
  • Zelf te kiezen kleur
  • handsfree aansluiting met twee telefoons

Minpunten

  • remote aansluiting met telefoon gaat niet lekker
Geschreven voor: Kenwood KMM-BT504DAB

Reageer

stylus 14-08-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Fijne dab+ radio met vol op mogelijkheden usb aux

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
het is een super fijne radio met heel veel mogelijk heden usb aux dab+ ontvangst spotify.
wat deze radio extra interessant maakt is dat er meerdere apparaten via bluethoof verbonden kunnen worden. verder ziet hij er ook nog goed uit.

Pluspunten

  • mogelijk heden
  • dab+
  • dab+ antenne en mirofoon bij geleverd
  • spotify en android app

Minpunten

  • helaas geen AB maar app voor de telefoon
Geschreven voor: Kenwood KMM-BT504DAB

Reageer

Peter 28-07-2018
  • Product gekocht

Verbetering in Audio Kwaliteit

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Ik wilde een upgrade van mijn standaard autoradio en met dit type is dit zeer goed geslaagd. Met de zelfde speakers hoor ik een duidelijke verbetering mbt de audio kwaliteit.

Pluspunten

  • Snel navigeren naar radio zenders
  • spotify lijst afspelen
  • Uitstekende audio kwaliteit

Minpunten

  • Geen Sd Slot
  • slechts 5 voorkeur zenders
Geschreven voor: Kenwood KMM-BT504DAB

Reageer

Gert van Dam 17-07-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

makelijk in te bouwen duidelijke handleiding

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Prachtig vormgegeven DAB+ radio heel compact doordat de CD speler overbodig is door de vele opties tot media streaming. handig is de dual phone connection er zijn totaal 5 bleutooth apparaten te koppelen. radio is compatible met IOS en android. je kunt een app downloaden en de radio via je mobieltje te bedienen. kortom een prachtige radio met heel veel mogelijkheden.

Pluspunten

  • dual phone connection
  • compatible met Android
  • prijs kwaliteitverhouding
  • compact
  • bijgeleverde DAB antene en microfoon

Minpunten

  • nog niet tegen gekomen
Geschreven voor: Kenwood KMM-BT504DAB

Reageer

Richard 09-07-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Zeer veel instellingen!!!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Net 1 dag ingebouwd, dit spreekt voor zich. Kijk alleen even naar een filmpje op YouTube, zodat je de DAB+ antenne goed plakt en hoe, kan je een hoop schelen, maar het staat ook duidelijk in de handleiding, maar een filmpje is net wat makkelijker.

De display is in vele verschillende kleuren in te stellen, helemaal passend bij het interieur van je auto.

Geluid en de instellingen zijn ook goed. Carkit nog niet geprobeerd, maar het mooie is ook dat de radio dual-bluetooth heeft, dus 2 toestellen kan je tegelijkertijd aansluiten.

Toch is er ook een nadeel:
De knopjes onder het display zijn niet fel genoeg verlicht en overdag bijna niet te zien wat de functie is, terwijl het display fel genoeg is.

Pluspunten

  • Prijs/kwaliteit
  • Veeeeeel instellingen

Minpunten

  • Zwak verlichte knopjes
Geschreven voor: Kenwood KMM-BT504DAB

Reageer

Mike 08-07-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Compacte multimedia tool

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Kenwood heeft hier weer een mooi stukje techniek neergezet. Het display is erg zuiver en de kleurverloop van de verlichting geeft een rustige en moderne uitstraling.

Voorzien van de laatste snufjes op gebied van Spotify en Bluetooth. Daarnaast ook nog een DAB antenne voor alle digitale zenders.

Pluspunten

  • compacte behuizing
  • verbindings mogelijkheden
  • alles meegeleverd

Minpunten

  • nog geen.
Geschreven voor: Kenwood KMM-BT504DAB

Reageer

Visser 17-06-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Terug naar Kenwood

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Vanuit het verleden heb ik ervaring met autoradio's van Kenwood. na tussendoor een keer een ander merk gehad te hebben toch weer besloten om er een van Kenwood aan te schaffen. De ontvangst van een Kenwood is gewoon goed.
Met deze DAB+ autoradio kan ik weer jaren genieten van muziek in cd-kwaliteit!

Pluspunten

  • Perfect geluid
  • Prima bediening
Geschreven voor: Kenwood KMM-BT504DAB

Reageer

Chantal 03-06-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Dab plus radio

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Goed werkende radio met een mooie uitstraling. Mooie muziek door dab+ en muziek luisteren via Spotify. Ook handig dat je je telefoon kan koppelen en zo kan bellen.
Geschreven voor: Kenwood KMM-BT504DAB

Reageer

rob75 11-05-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Groot scherm,goede bluetooth voor handsfree bellen,

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
De prijs kwalitiet is goed, goede bluetooth voor handsfree bellen,goed geluid ,mooi groot display ,geen cd speler meer die gebruikte ik toch niet

Pluspunten

  • goede bluetooth
  • mooi groot scherm
  • goed geluid
Geschreven voor: Kenwood KMM-BT504DAB

Reageer

Casper 11-05-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Eenvoudige bediening, overzichtelijk configureerbaar scherm

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Mijn BMW heeft het cassetebandjestijdperk achtergelaten en is overgestapt op Bluetooth streaming, spotify streaming, USB, aux aansluiting en bluetooth voor meerder telefoons. En dan natuurlijk ook digitale radioWaar ik zelf de ingebouwed telefoonfunctie heel fijn vind, zijn mijn kinderen met name blij met bovengenoemde. De menustructuur is uniform bedienbaar via de grote ronde knop, en de vele configureerdbare opties zijn dan ook makkelijk te vinden. Wel jammer dat het hele frontje eruit gaat en niet alleen een stukje als beveiliging. De verlichting kun je ook dashboard matchend maken want alle kleuren van de regenboog beschikbaar.

Pluspunten

  • Eenvoudige bediening
  • Goede microfoon
  • Veel standaar functies aan boord

Minpunten

  • Display in Cabrio nog niet helder genoeg
  • Hele frontje dient als beveiliging verwijderd
  • Digitale radio behoeft aparte antenne op voorruit
Geschreven voor: Kenwood KMM-BT504DAB

Reageer

Piet Nieuwenhuis 25-04-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Super DAB geluid

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
De radio geeft een super DAB geluid en is lekker compact. Bediening is duidelijk en het Bluetooth koppelen gaat heel simpel. Fijne radio!

Pluspunten

  • DAB geluid
  • Compact
Geschreven voor: Kenwood KMM-BT504DAB

Reageer