JVC KDX351BT

JVC KDX351BT Best Reviewed apr 2022

Vergelijkbare producten

Bekijk alle Autoradio's
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 115 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de JVC KDX351BT op Kieskeurig.nl. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,8

Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Rene 13-05-2022
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Bevalt nog steeds goed

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: JVC KDX351BT

Algemene score

8,0
Na enige tijd in gebruik te hebben blijft dit echt een fijne radio. Soptify funtie wordt erg veel gebruikt en de er is genoeg in te stellen van de meer ervaren car-audio gebruiker.

Pluspunten

  • Door geen cd-functie erg kort
  • Veel instel mogelijkheden
  • Spotify functie
  • Goede carkit

Minpunten

  • Loopt ooit vast

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

g.jansen@hccnet.nl 11-05-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Goede Autoradio met veel mogelijkheden!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: JVC KDX351BT

Algemene score

10,0
Ik had een vervanging nodig voor onze JVC KDR-871BT uit 2018 en de KD-X351BT is een gelijkwaardige opvolger met bluetooth. spotify en vele mogelijkheden. Ik kan nu 2 telefoons pairen en 5 telefoons streamen .Je kunt je telefoon opladen. Maar je kunt je telefoon ook gewoon via een kabel koppelen! Er zit geen frontje meer op, maar dat is uit de tijd. Voor de rest is dit een uitstekende autoradio voor een schappelijke prijs!

Pluspunten

  • Veel mogelijkheden
  • 5 apparaten streamen,2 apparaten koppelen
  • uitgebreide configuratie
  • koppelen met spotify
  • opladen telefoon

Minpunten

  • geen dab plus

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed
Goed
G.Jansen 14-05-2022

Correctie:Er zit wel een frontje op!

Reageer

browny 06-05-2022
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Uitstekende prijs prestatie

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: JVC KDX351BT

Algemene score

8,0
Uitstekende radio,

Alles zit er op wat er op moet zitten en passende aansluiting dat hij zo'n in d auto past.

Kwaliteit is goed en zit voldoende power in.

Verlichting is ook top.

Prijs prestatie is uitstekend

Pluspunten

  • Prijs prestatie
  • Uitstekend vermogen
  • Audio straming
  • Voldoende voorkeurzenders

Minpunten

  • Nvt

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Voldoende

Reageer

t**n@h**e.nl 25-04-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

goede autoradio, aanrader

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: JVC KDX351BT

Algemene score

9,0
Nieuwe autoradio nodig, andere was defect, deze autoradio kwam goed uit de testen.
Inbouwen ging gemakkelijk, goed geluid, telefoon kunnen koppelen, eenvoudige bediening.

Pluspunten

  • Eenvoudige installatie
  • Goed geluid
  • mooie prijs voor deze radio

Reageer

Vict@r 16-04-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Goede radio

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: JVC KDX351BT

Algemene score

7,0
Na alle goede recensies heb ik zelf ook maar deze autoradio aangeschaft
De installatie ging makkelijk.
het uitpluizen hoe alles werkte duurde wat langer.
Al met al een leuke radio voor een goede prijs.

Pluspunten

  • makkelijke installatie
  • prijs
  • heldere achtergrond kleur
  • koppeling meerdere apparaten
  • prijs

Minpunten

  • bluetooth koppeling gaat niet altijd even snel

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende
Voldoende
Voldoende

Reageer

e**7@g**l.com 09-04-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Goede prijs kwaliteit verhouding.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: JVC KDX351BT

Algemene score

8,0
Goede prijs kwaliteit verhouding, beschikt over alle opties wat ik nodig ben.

Pluspunten

  • Genoeg opties
  • Prijs

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

av 27-03-2022
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

prima prijs/kwaliteitverhouding

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: JVC KDX351BT

Algemene score

7,0
prima prijs/kwaliteit verhouding. kwaliteit microfoon laat soms te wensen over

Pluspunten

  • prijs
  • geluid

Minpunten

  • microfoon

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Onvoldoende
Voldoende
Voldoende

Reageer

Rene 20-01-2022
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Fijne radio met uitgebreide bluetoothfuncties

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: JVC KDX351BT

Algemene score

8,0
Enkele maanden geleden gekocht en tot nu toe zeer tevreden. De radio is gebruiksvriendelijk en is zeer intuïtief te bedienen. De telefoonfunctie is ook erg goed en helder. Wel heb ik al 2 keer gehad dat de spotify functionaliet uitvalt en je de radio opnieuw moet opstarten.

Pluspunten

  • Spotify werkt echt goed
  • Telefoon helder, met prima microfoon

Minpunten

  • Soms een storing, dan opnieuw opstarten

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Martin 01-01-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Nette autoradio met BT

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: JVC KDX351BT

Algemene score

9,0
Mooie autoradio met rustig en duidelijk display, menu structuur in begin beetje zoeken maar went snel.
Wel prima tuner, zenders die vroeger slecht gingen zijn nu perfect.
Ook is BT telefoon prima, helder geluid voor beide kanten.

Aanrader!

Pluspunten

  • Ontvangst
  • Display
  • Functies, mogelijkheden
  • Mooi Geluid

Minpunten

  • Funtie keuze knoppen links beetje krap
  • Menu structuur vooral in het begin

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Np 27-12-2021
  • Product gekocht

Prima autoradio

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: JVC KDX351BT

Algemene score

8,0
Prima auto radio. Veel instellingen en goed geluid. Handig meerdere Bluetooth apparaten verbinden

Pluspunten

  • Geluid
  • Functie

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende
Voldoende

Reageer

N. Laar 12-12-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Top prijs prestatie.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: JVC KDX351BT

Algemene score

10,0
Goede radio ontvangst.
Handig via Bluetooth muziek afspelen. Makkelijke installatie. Verloop kabel jvc naar iso meegeleverd. Top voor deze prijs.

Pluspunten

  • Goede radio ontvangst
  • Bluetooth werkt makkelijk

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

k**l@h**l.com 02-12-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Jvc kd-X351BT

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: JVC KDX351BT

Algemene score

9,0
Mooie goede radio met veel mogelijkheden en compatible met i Phone, dit is zeker een aanrader met zeer veel mogelijkheden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

r**n@k**l.nl 15-11-2021
  • Product gekocht
Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: JVC KDX351BT

Algemene score

8,0
Gekocht omdat de prijs aantrekkelijk was. Ben tot nu toe zeer tevreden. Van het plaatsten tot het instellen van de radio was heel eenvoudig. Geluidskwaliteit en bedieningsgemak is prima.

Reageer

Ronny 03-11-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekregen

Gebruikersvriendelijke autoradio

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: JVC KDX351BT

Algemene score

9,0
Product heb ik cadeau gekregen van mijn kinderen. Het functioneert boven verwachting, heerlijk gebruikersgemak door hands-free & audio streaming. Ook de 2 phones connectie is prettig. Een dikke aanrader!

Pluspunten

  • gebruikersvriendelijk
  • extra tools

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

b**g@g**l.com 30-10-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Prima autoradio

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: JVC KDX351BT

Algemene score

9,0
Autoradio is heel makkelijk in te bouwen met de duidelijke instructies.
Radio doet wat die moet doen, prima geluid van de FM frequenties. Verbinding met Bluetooth en de daarbij behorende faciliteiten is snel en makkelijk gemaakt. Telefoonverbinding via de radiospeakers en met de meegeleverde microfoon is goed verstaanbaar voor zowel de ontvangende als de bellende partij.
Enige waar we nog niet uit zijn is waarom de radio bij opstarten altijd met een bepaalde radiozender begint en hoe we dat moeten veranderen.

Pluspunten

  • makkelijke installatie
  • helder geluid
  • bluetooth werkt simpel

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

B**e@h**t.nl 09-10-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

bevalt erg goed

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: JVC KDX351BT

Algemene score

10,0
Radio was makkelijk in mijn camper te instaleren met behulp van de bijgeleverde kabel , ook de microfoon werkt goed , het juiste instellen moet nog (geluid enz)maar zal ook wel goed komen.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

m**m@g**l.com 08-10-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Prima geluid en bediening

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: JVC KDX351BT

Algemene score

8,0
Had al jvc, erg tevreden, maar hands free werkte niet meer, dus nieuwe, voorlopig weer prima..........!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Rene 02-10-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Zeker een aanrader

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: JVC KDX351BT

Algemene score

10,0
Fijne autoradio als je geen gebruik meer maakt van cd’s. Ook erg handig is de Soptifyfunctie. Erg uitgebreide sub en audio instellingen

Pluspunten

  • Spotifyfunctie
  • Goede audio instellingen
  • Sub instellingen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

fuatbagibala 29-09-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

JVC KD-X351BT

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: JVC KDX351BT

Algemene score

10,0
ik heb gekocht en montage heel goed geluid. bluetooth ook werk super. kan volgende keer ook kopen bedankt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

c**a@h**l.com 17-09-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Bevalt erg goed

Geschreven voor: JVC KDX351BT

Algemene score

10,0
Ik heb dit product gekocht , omdat het betere kwaliteit geeft voor in de auto en je kunt meerdere mobiele telefoons eraan aansluiten. Het is geen geld voor dit bedrag. Raad het zeker iedereen aan.

Pluspunten

  • Handsfree bellen
  • 2 telefoons aansluiting
  • Remote control app

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Toon meer reviews