Kenwood DMX7017DABS - Reviews

Specificaties
USB-aansluiting
Ja
Bluetooth
Ja
Vermogen
200 watt
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 22 reviews die zijn achtergelaten voor de Kenwood DMX7017DABS op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,5

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Arjan 24-06-2017
  • Product paar dagen in bezit

Strakke radio met fantastisch scherm

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood DMX7017DABS

Algemene score

9,0
Zeer mooie radio met alle opties die je nodig hebt.
DAB+ en Apple carplay zijn super!
Prijs zou wat mij betreft iets lager mogen als is deze niet te hoog in vergelijk met andere radio's. Het blijft alleen wel een flinke investering.

Pluspunten

  • DAB+
  • Apple Carplay
  • Scherm

Minpunten

  • Prijs vrij hoog

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jac 24-06-2017
  • Product paar dagen in bezit

Groot scherm. Duidelijke menu structuur. Prima geluid.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood DMX7017DABS

Algemene score

8,0
Groot 7" scherm. Duidelijke menu structuur en een prima geluid. Digitale radio met goed ontvangst. Goede weergave van android auto. Scherm goed afleesbaar zowel overdag als 's nachts. Koppeling telefoon via bluetooth is probleemloos.

Pluspunten

  • scherm helderheid
  • prima geluid
  • duidelijke menustruktuur

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

B. Oost 29-04-2017
  • Product paar weken in bezit

Onze ervaring met de Kenwood DMX7017DABS

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood DMX7017DABS

Algemene score

9,0
Ben erg tevreden over deze mooie Kenwood DMX7017DABS, Dab radio werkt goed in Nederland en Google auto is ook een mooie manier om muziek te luisteren, navigeren en berichten te ontvangen. Ook het luisteren via Bluetooth wordt erg gewaardeerd door mijn kinderen, zij kunnen nu door hun telefoon te verbinden hun eigen muziek in de auto luisteren

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

John Langendam 27-08-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Groot scherm

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood DMX7017DABS

Algemene score

8,0
Compleet in zijn uitvoering en mogelijkheden. Mooi uitgevoerd. Carplay is een hele mooie functie zeker met meer apps op komst.

Reageer

Leander 24-06-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Prima gebruikersinterface

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood DMX7017DABS

Algemene score

8,0
De autoradio werkt zeer duidelijk. Knoppen zitten op de juiste plek en alle menu's zijn eenvoudig te bedienen.

Pluspunten

  • groot scherm
  • duidelijke knoppen
  • snelle interface

Minpunten

  • geen eigen achtergrond in te stellen

Reageer

Growfellas 21-06-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Top produkt, handig in gebruik en een helder vol geluid!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood DMX7017DABS

Algemene score

10,0
Wat een mooi systeem ! Alles is echt mogelijk met dit apparaat. Van bleutooth tot een helder radio geluid en de optie van een dashcam of achteruitrij camera . Echt een top product!!

Reageer

Sign Design logo’s & letters 17-04-2018
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Overzichtelijk scherm

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood DMX7017DABS

Algemene score

8,0
Ik heb deze aangeschaft naar aanleiding van een ongeval waar in ik moest bewijzen dat ik daar was. Ik dacht nee nu koop ik een goede webcam voor de auto en kwam uit op de Kenwood deze was afgestemd op mijn auto en sindsdien ben ik erg tevreden heb al heel wat capriolen op gemerkt en mee gemaakt en ben er tevreden mee.

Pluspunten

  • Grootscherm
  • Duidelijk

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Henk Meijer 24-03-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Alles in een zonder navi

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood DMX7017DABS

Algemene score

8,0
Op zoek naar een unit zonder navigatie ben ik bij deze Kenwood uitgekomen. Alles zit er op en aan. Cameraaansluitingen voor en achter met parkinglines. Spotify ondersteuning en makkelijk aansluiten van mobiele telefoon.

Reageer

Gert 16-03-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Prachtige multimedia 2din

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood DMX7017DABS

Algemene score

9,0
Ik zag de test van dit apparaat en de reacties zijn allemaal lovend. Een prima keus en beloond met eisa award.

Pluspunten

  • Prijs kwaliteit
  • Mooii uiterlijk met veel aansluitmogelijkheden

Reageer

Joop 04-03-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Veel opties, goede dan ontvangst, mooi geluid

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood DMX7017DABS

Algemene score

10,0
Goed product veel opties en goede kwaliteit, duidelijke Carkit om te bellen. Mooi afgewerkt. Veel muziek keuze

Pluspunten

  • Dab
  • Apple CarPlay

Reageer

Lennart 20-02-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Android Auto en de DAB radio werken goed

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood DMX7017DABS

Algemene score

8,0
Radio heeft veel mogelijkheden; Android Auto en Apple Carplay, DAB+ radio, Bluetooth en aansluitmogelijkheden voor verschillende camera's. Helaas wordt er geen DAB+ antenne en camera meegeleverd, deze dient men zelf aan te schaffen. Verder veel instelmogelijkheden op het gebied van audio. Het scherm had iets feller gemogen. Verder hoop ik dat het product regelmatig geupdatet zal worden.

Pluspunten

  • Android Auto
  • Apple Carplay
  • DAB+ radio
  • Bluetooth
  • Veel aansluitmogelijkheden

Minpunten

  • Geen cd/dvd
  • Scherm had feller gemogen

Reageer

LN 28-01-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Makkelijk te bedienen, mooi beeld en geweldig geluid

Geschreven voor: Kenwood DMX7017DABS

Algemene score

9,0
Dit product gebruik ik sinds een week. De ervaring tot nu toe is erg goed. Het is makkelijk te bedienen, geeft een heel mooi beeld en prachtig geluid. Dit product heeft naar mijn oordeel terecht de EISA Award "Best Product 2017-2018" gewonnen.

Pluspunten

  • gebruiksvriendelijk
  • Mooi beeld en geluid
  • Mooi design

Reageer

Donganz 25-01-2018
  • Product gekocht

prachtig systeem!

Geschreven voor: Kenwood DMX7017DABS

Algemene score

8,0
p\Prachtig systeem! Super slank dat naadloos werkt met Apple Car Play. Het integreert ook prachtig met een dashcam!

Reageer

Vreeland 09-01-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Kenwood DMX7017DABS met Apple CarPlay

Geschreven voor: Kenwood DMX7017DABS

Algemene score

9,0
Ik was niet tevreden met de standaard radio in mijn VW Touran en heb de DMX7017DABS in laten bouwen. Helemaal blij! Inbouwen bij een specialistisch bedrijf was binnen anderhalf uur klaar, inclusief schakelen via stuurwiel en houder voor iPhone met ingebouwde lightning kabel die keurig in het dashboard is weggewerkt. En alles werkt als een zonnetje! DAB+, muziek afspelen en alle opties die CarPlay biedt inclusief routeplanner via de iPhone en handsfree bellen via Siri! Kortom - aanrader!

Pluspunten

  • DAB+
  • Apple CarPlay
  • Geluidskwaliteit

Reageer

Willem 28-12-2017
  • Product gekocht

prima beeld

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood DMX7017DABS

Algemene score

8,0
heb deze gekocht omdat ik van de telefoon en navigatie gebruik wilde maken via en veilige weg,nu kan ik eindelijk me concentreren op de weg en veilig bellen dankzij de kenwood navigatie

Pluspunten

  • duidelijkscherm
  • overzichtelijk

Minpunten

  • heb hem net een dag
  • nvt

Reageer

jotosammie 01-11-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

DAB+ radio met veel mogelijkheden

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood DMX7017DABS

Algemene score

8,0
Groot voordeel van de radio is de app: Android Auto, waarbij de radio de totale gsm (indien deze hiervoor is geschikt) overneemt, incl. navigatie!

Pluspunten

  • veelzijdigheid
  • android auto

Minpunten

  • achteruitrijcamera moet analoog zijn

Reageer

Jouri 12-10-2017
  • Product paar dagen in bezit

Mooie radio

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood DMX7017DABS

Algemene score

10,0
Zoals verwacht een top radio. Geluid is goed en alles werkt prima.

Reageer

william 05-10-2017
  • Product paar dagen in bezit

mooie radio perfect geluid

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood DMX7017DABS

Algemene score

9,0
wat een helder geluid. makkelijk te bedienen. met dab+ dakantenne gemonteerd. duidelijk en mooi beeld

Pluspunten

  • makkelijke bediening
  • apple CarPlay

Reageer

Frans 25-09-2017
  • Product paar dagen in bezit

Mooie Dab radio

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood DMX7017DABS

Algemene score

8,0
Groot scherm ,goede menu-structuur
Goed geluid , veel mogelijkheden
Dab radio,streamen, geschikt voor iPhone

Pluspunten

  • Groot scherm
  • Duidelijk
  • Makkelijk te bedienen

Minpunten

  • Nog niet gevonden

Reageer

Erik 17-08-2017
  • Product paar dagen in bezit

android auto en apple car play

Geschreven voor: Kenwood DMX7017DABS

Algemene score

8,0
Ik heb dit toestel gekocht vanwege de koppeling met mijn telefoon zodat ik spotify kan luisteren, maar wat ik veel belangrijker vind is de navigatie, die is nu altijd up-to-date omdat het google-maps is die op mijn telefoon staat.
Ook mijn achteruitrij-camera hoeft nu niet meer dmv een apart schermpje.
Geweldig, alles werkt.
ik geef geen cijfer 10 omdat hij in de paar dagen dat ik hem heb, al 1x vastgelopen is

Pluspunten

  • android auto: navigatie
  • achteruitrijcamera

Minpunten

  • 1x vastgelopen binnen een paar dagen

Reageer

Toon meer reviews