Kenwood DMX7017DABS - Reviews

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 10 reviews geschreven op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,5

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed
  • Goed
  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Jac 24-06-2017
  • Product paar dagen in bezit

Groot scherm. Duidelijke menu structuur. Prima geluid.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Groot 7" scherm. Duidelijke menu structuur en een prima geluid. Digitale radio met goed ontvangst. Goede weergave van android auto. Scherm goed afleesbaar zowel overdag als 's nachts. Koppeling telefoon via bluetooth is probleemloos.

Pluspunten

  • scherm helderheid
  • prima geluid
  • duidelijke menustruktuur

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

B. Oost 29-04-2017
  • Product paar weken in bezit

Onze ervaring met de Kenwood DMX7017DABS

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Ben erg tevreden over deze mooie Kenwood DMX7017DABS, Dab radio werkt goed in Nederland en Google auto is ook een mooie manier om muziek te luisteren, navigeren en berichten te ontvangen. Ook het luisteren via Bluetooth wordt erg gewaardeerd door mijn kinderen, zij kunnen nu door hun telefoon te verbinden hun eigen muziek in de auto luisteren

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

jotosammie 01-11-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

DAB+ radio met veel mogelijkheden

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Groot voordeel van de radio is de app: Android Auto, waarbij de radio de totale gsm (indien deze hiervoor is geschikt) overneemt, incl. navigatie!

Pluspunten

  • veelzijdigheid
  • android auto

Minpunten

  • achteruitrijcamera moet analoog zijn

Reageer

Jouri 12-10-2017
  • Product paar dagen in bezit

Mooie radio

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Zoals verwacht een top radio. Geluid is goed en alles werkt prima.

Reageer

william 05-10-2017
  • Product paar dagen in bezit

mooie radio perfect geluid

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
wat een helder geluid. makkelijk te bedienen. met dab+ dakantenne gemonteerd. duidelijk en mooi beeld

Pluspunten

  • makkelijke bediening
  • apple CarPlay

Reageer

Frans 25-09-2017
  • Product paar dagen in bezit

Mooie Dab radio

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Groot scherm ,goede menu-structuur
Goed geluid , veel mogelijkheden
Dab radio,streamen, geschikt voor iPhone

Pluspunten

  • Groot scherm
  • Duidelijk
  • Makkelijk te bedienen

Minpunten

  • Nog niet gevonden

Reageer

Erik 17-08-2017
  • Product paar dagen in bezit

android auto en apple car play

Algemene score

8,0
Ik heb dit toestel gekocht vanwege de koppeling met mijn telefoon zodat ik spotify kan luisteren, maar wat ik veel belangrijker vind is de navigatie, die is nu altijd up-to-date omdat het google-maps is die op mijn telefoon staat.
Ook mijn achteruitrij-camera hoeft nu niet meer dmv een apart schermpje.
Geweldig, alles werkt.
ik geef geen cijfer 10 omdat hij in de paar dagen dat ik hem heb, al 1x vastgelopen is

Pluspunten

  • android auto: navigatie
  • achteruitrijcamera

Minpunten

  • 1x vastgelopen binnen een paar dagen

Reageer

Erik C 17-08-2017
  • Product paar dagen in bezit

android-auto en DAB.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Ik heb dit toestel gekocht vanwege de koppeling met mijn telefoon zodat ik spotify kan luisteren, maar wat ik veel belangrijker vind is de navigatie, die is nu altijd up-to-date omdat het google-maps is die op mijn telefoon staat.
Ook mijn achteruitrij-camera hoeft nu niet meer dmv een apart schermpje.
Geweldig, alles werkt.
ik geef geen cijfer 10 omdat hij in de paar dagen dat ik hem heb, al 1x vastgelopen is

Pluspunten

  • navigatie dmv android-auto
  • achteruitrij-camera
  • goed geluid

Minpunten

  • reeds 1x vastgelopen

Reageer

Arjan 24-06-2017
  • Product paar dagen in bezit

Strakke radio met fantastisch scherm

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Zeer mooie radio met alle opties die je nodig hebt.
DAB+ en Apple carplay zijn super!
Prijs zou wat mij betreft iets lager mogen als is deze niet te hoog in vergelijk met andere radio's. Het blijft alleen wel een flinke investering.

Pluspunten

  • DAB+
  • Apple Carplay
  • Scherm

Minpunten

  • Prijs vrij hoog

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Patrick 22-06-2017
  • Product paar dagen in bezit

Mooie radio

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
sinds vandaag deze radio in gebruik. werkt tot nu toe zeer goed. ook handig is dat als fm radii geluisterd wordt en de radio merkt dat dit station ook dab+ uitzend automatisch word overgeschakeld

Pluspunten

  • groot scherm
  • dab+
  • mooi geluid

Minpunten

  • Android auto is niet ondersteund in nederland
  • android auto werkt alleen via usb

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer