JVC KD-X441DBT - Reviews

Laagste prijzen
Specificaties
USB-aansluiting
Ja
Bluetooth
Ja
Vermogen
200 watt
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 35 reviews die zijn achtergelaten voor de JVC KD-X441DBT op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,8

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Kapfrank 10-02-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Review KD-X441DBT

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: JVC KD-X441DBT

Algemene score

8,0
Zocht een nieuwe radio en wilde eigenlijk wel gebruik gaan maken van DAB+. De radio voldeed volledig aan datgene wat ik zocht namelijk DAB+, telefoneren via de radio en compleetheid. Achter dit laatste werd ik in de winkels geattendeerd dat er veel radio's geen antenne zat en bij deze wel. Installatie is plug en play alleen zat er geen beschrijving bij hoe de antenne aangebracht moest worden op de voorruit. (dit wel eenvoudig terug kunnen vinden op internet). De bediening spreekt verder voor zich zelf. Goed geluid ok tijdens het telefoneren. Een minpunt zijn de kleine knopje voor de zenderkeuze.

Pluspunten

  • Eenvoudig aan te sluiten
  • Compleetheid

Minpunten

  • Kleine zenderknopjes
  • Geen beschrijving voor het aansluiten antenne

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

Tamara 04-09-2017
  • Product paar dagen in bezit

Superfijne radio met goed geluid.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: JVC KD-X441DBT

Algemene score

9,0
Mijn oude radio was aan vervanging toe en dat is nu in mijn auto te zien en vooral te horen.
Wat een heerlijke autoradio is dit. Lekker luxe met verschillende instelbare kleuren en vooral een makkelijk menu. En wat een super geluid !!
Eindelijk een hoop radiozenders, die ik tijden heb gemist, maar die ik weer haarzuiver kan ontvangen.
Al met al vind ik het een te gekke radio, met te gek geluid voor een nette prijs. Alleen met inbouwen moet je rekening houden dat je de a-stijl van je auto los moet halen omdat het antenne blokje contact moet maken met het staal.
Maar zelfs voor mij was dit de eerste keer inbouwen als vrouw zijnde goed gelukt.
Heb nog wel de rode en gele draadjes moeten kruisen, maar dit hebben ze me via de klantenservice goed uitgelegd. Alles werkt nu op en top naar behoren;-)

Pluspunten

  • Goed geluid

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

F.K. 19-08-2017
  • Product paar weken in bezit

Prima radio met mooi geluid

Geschreven voor: JVC KD-X441DBT

Algemene score

8,0
Ik ben bijzonder tevreden over de radio. Als DAB+ geen bereik heeft, schakelt de radio over op FM (en later weer terug). Je kunt zelf veel dingen zelf instellen, zelfs de kleur van het display.
Het geluid is goed, vooral met DAB+ radio. Een cd-speler heb ik nog niet gemist.

Alleen de installatie van de DAB+ antenne vond ik een tegenvaller. In de gebruiksaanwijzing zat geen handleiding voor het installeren van de antenne, terwijl dat juist een flinke klus is waarvoor oa de A-stijl en het handschoenenkastje verwijderd moet worden. Dat geldt trouwens voor alle DAB+ radio's, dus dat kan ik JVC niet aanrekenen.

Pluspunten

  • Goed geluid
  • Veel opties

Minpunten

  • Installatie antenne
  • kleine knopjes

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Rico 28-04-2017
  • Product paar dagen in bezit

Veel mogelijkhede, geweldig geluid

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: JVC KD-X441DBT

Algemene score

10,0
Aangezien ik aan een nieuwe autoradio toe was, op internet gezocht wat er inmiddels allemaal te koop is. DAB+ was een van de eisen maar de prijs moest wel een beetje redelijk blijven. Gezien mijn eerdere (goede) ervaringen bij terecht gekomen. De KD-X441DBT leek mij wel wat en een grote webwinkel uit Rotterdam bleek nog eens een leuke aanbieding te hebben.
De radio was snel ingebouwd en ook de DAB+ antenne was snel geplaatst.
Het geluid is geweldig. Veel instelmogelijkheden v.w.b. het geluid met presets of eigen instelling. Verlichting is geheel naar eigen smaak aan te passen, voor zowel overdag als 's-avonds. Apart in te stellen kleur voor als de telefoon gebruikt wordt. Bluetooth werkt perfect met 2 telefoons tegelijk aangesloten. Gesprekken zijn duidelijk aan beide kanten van de verbinding. Middels de volume (draaiknop) wandel je zo door het telefoonboek van je telefoon. Ook is het mogelijk om muziek via Bluetooth of aux-kabeltje via de radio af te spelen, of vanaf een usb-stick.
Dat er geen CD's meer in kunnen is gezien de andere mogelijkheden geen gemis, bovendien heb je dan geen losse cd's meer in de auto rondslingeren.
wat mij betreft een perfect apparaat.

Pluspunten

  • vele instelmogelijkheden
  • DAB+

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Rob Vaessens 09-10-2018
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Mooie afwerking en duidelijk display

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: JVC KD-X441DBT

Algemene score

10,0
JVC is een gerenommeerd merk en maakt uitstekende apparatuur. Toen ik een autoradio zocht, heb ik via Google gezocht naar de specificaties die ik in een autoradio zoek. Al snel kwam ik bij JVC uit, want de producten die zij maken zij altijd goed.
Zo ook met deze autoradio. Hij ziet er mooi uit en heeft een geweldig geluid, door de MosFet versterker. Alle functies die je maar kunt bedenken in deze moderne tijd zitten erop. Bluetooth om je telefoon aan te sluiten (je kunt er zelfs twee tegelijk aanmelden), een USB aansluiting en ook nog een AUX aansluiting aan de voorkant.
Wil je ALLE specificaties weten, kijk dan even op de site van JVC.

Pluspunten

  • Duidelijk display
  • Geweldig geluid
  • Veel functies

Minpunten

  • Alleen goede Android ondersteuning
  • Minder geschikt voor iPhone

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Arwin Sinnige 11-07-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Beste koop prijs/kwaliteit

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: JVC KD-X441DBT

Algemene score

10,0
Deze dab autoradio is volgens mij de beste keus in deze prijsklasse.
Voordelen:
Makkelijke installatie (met instructie video)
Goede geluidsweergave
Strak design
Bluetooth werkt perfect met telefoon helemaal met gratis bijgeleverde microfoon
Dab radiozenders is een verademing zonder ruis
2 telfoons kunnen via bluetooth aangesloten worden.
Nadelen:
Tot heden nog niets alleen voor het instellen moet je even tijd nemen en handleiding lezen.

Kortom mooi product in een prima prijsklasse.

Pluspunten

  • Prijs/kwaliteit
  • Strak design

Minpunten

  • Tot op heden geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jordy 03-07-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Top radio

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: JVC KD-X441DBT

Algemene score

10,0
Super de bijgeleverde dab antennrn werk prefect radio werkt prefect klinkt super maakt spiekers top

Pluspunten

  • Alles

Minpunten

  • Cd speler

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dirk 27-06-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

zie er prima uit

Geschreven voor: JVC KD-X441DBT

Algemene score

8,0
prima autoradio alleen het registreren van IPhone is wat problematisch goed ontvangst dab+
ziet er goed uit

Pluspunten

  • 5 telefoons
  • duidelijk display
  • erg uitgebreid

Minpunten

  • registeren van iphone

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

INSTALLATIE BUREAU 22-06-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

makkelijk te bedienen

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: JVC KD-X441DBT

Algemene score

8,0
prima auto radio goed te bedienen redelijke prijs en makkelijk aan te sluiten dit is al de tweede die ik gekocht heb

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende
Voldoende
Goed

Reageer

Frans 20-04-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Prachtig geluid / dimbare verlichting,ideaal in de caravan.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: JVC KD-X441DBT

Algemene score

9,0
Prachtig geluid en dimbare verlichting , ideaal voor in de caravan. Inclusief DAB antenne en microfoon. Goede prijs voor dit toptoestel.

Pluspunten

  • geluid
  • dimbare verlichting

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende
Goed
Voldoende

Reageer

samD 20-03-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

goede radio voor een eerlijke prijs

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: JVC KD-X441DBT

Algemene score

8,0
veel functies en veel instellingen , beetje moeilijk voor een leek om de handleiding te begrijpen om alles correct in te stellen ,en wat kleine bedieningsknopjes.
het geluid zit goed en je kan een standaard systeem goed laten klinken door allerlei virtuele omvormers. DAB werkt vlot vind ik , alsook de usb leest hij vlot maar de front usb zit in de weg om makkelijk te schakelen.

Pluspunten

  • geluid
  • rekensnelheid

Minpunten

  • sommige kleine bedieningstoetsen
  • front usb , zit bij schakelen in de weg
  • beetje verwarrende instellingen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende
Voldoende
Voldoende

Reageer

D.Meiland 30-01-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

mooi en duidelijk display, makkelijk te installeren

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: JVC KD-X441DBT

Algemene score

8,0
naar prijs/kwaliteit gekeken. Door de gratis dab antenne erbij was dit voor ons de beste koop.
De autoradio was makkelijk te installeren en werkt perfect.

Pluspunten

  • mooi display
  • makkelijke installatie

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

J.wee 28-01-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Prima radio voor een leuke prijs!

Geschreven voor: JVC KD-X441DBT

Algemene score

9,0
Ik kocht het product tijdens de mediamarkt BTW/NEE dagen en kreeg nog extra korting. De prijs kwaliteit verhouding van de radio is erg goed. Makkelijk in gebruik en het geluid is erg zuiver.

Pluspunten

  • Makkelijk in gebruik
  • Goede toetsen
  • Geluid is erg goed
  • Handige features zoals BT bellen, Audio streamen

Minpunten

  • geen handleiding installatie DAB antenne

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Erik 27-01-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Prima autoradio.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: JVC KD-X441DBT

Algemene score

9,0
Prima autoradio. Veel opties en instellingen. Het fijne is dat het inclusief een DAB-antenne wordt geleverd.

Pluspunten

  • mooi display
  • veel kleuren

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

Alain 13-01-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Goed

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: JVC KD-X441DBT

Algemene score

8,0
Ondanks het feit dat ik deze radio pas kort geleden heb aangeschaft zijn de eerst indrukken zeer positief. Mooi design en een goed geluid.

Pluspunten

  • Design
  • Geluid
  • DAB+

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Jan 07-01-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Handig met je APP te besturen

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: JVC KD-X441DBT

Algemene score

9,0
Toch Prijs prestatie verhouding . Alle functies zitten er in zelfs instellen speaker grootte en formaat auto om de juiste omgeving in te stellen . Carkit optie was de doorslag maar je krijg veel meer optie er bij zoals kleur instellingen play list telefoon dat ook via de app instellen, TOP

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

FAlgra 29-12-2017
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Onbegrensde mogelijkheden!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: JVC KD-X441DBT

Algemene score

10,0
Na uitvoerige bestudering van alle kenmerken heeeeeel veel autoradio's wist ik wat ik zeker in een autoradio wilde:
- DAB+
- BT audio
- Telefoonaansluiting
- Instelbaar display
- Remote (middels android of ios)
- Minimaal 4 x 20 watt

En daarnaast tussen de 100 en 150 euro

Uiteindelijk bleven er maar een paar keuzes/merken over. Een extra front USB, een bekabelde microfoon voor telefoongesprekken en de uitgebreide klank/equalizer instellingen gaven de doorslag voor de aanschaf van de KD-X441dbt

NB: Vergeet geen DAB (raam-) antenne (mee) te bestellen!

Pluspunten

  • Verlichting goed aanpassen bij dashboard
  • Geluid!

Minpunten

  • Heel veel opties

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Smietzer 27-12-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Prachtige Radio! met DAB+

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: JVC KD-X441DBT

Algemene score

10,0
Prachtige vormgegeven radio met een makkelijk bedienbare interface.

makkelijke te installeren DAB+ antenne en handsfree microfoon.

zeer tevreden met de werking ennhet geluid.
muziek afspelen vanaf een bluetooth apparaat(telefoon) in 2 klikken

Pluspunten

  • makkelijke bedienbaar
  • goede prijs

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sharon 27-12-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekregen

Fijne autoradio

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: JVC KD-X441DBT

Algemene score

9,0
Een mooi kerstcadeau om te krijgen. Het kost eventjes wat tijd om de radio in te stellen, maar het is zeker de moeite waard. Deze JVC biedt een fantastische geluidskwaliteit en is te koppelen met een smartphone door middel van Bluetooth, voor mij is dit een groot voordeel! Met deze radio kan tevens ook gebeld worden wanneer de mic aangesloten wordt, dit werkt erg eenvoudig en ook hiervan is de geluidskwaliteit goed in te stellen. De kleuren die de JVC aan kan nemen, maken het leuk en overzichtelijk wat je aan het doen bent; dagkleuren, nachtkleuren, menukleuren en belkleuren, alles is mogelijk en geheel zelf in te stellen.

In het kort, dit is echt een super fijne autoradio, ik ben er super blij mee! Voor mij was dit een fantastisch kerstcadeau!

Pluspunten

  • Instelbare LED kleuren
  • Super goede geluidskwaliteit

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

G. 16-12-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Mooie radio, goed geluid

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: JVC KD-X441DBT

Algemene score

9,0
Ik wilde een autoradio met dab+ en bluetooth voor de telefoon.
Deze radio is heel gemakkelijk aan te sluiten.
Bluetooth werkt goed.
Het geluid is perfect.
DAB+ werkt goed met de bijgeleverde dab+ raamantenne

Pluspunten

  • Gemakkelijk aan te sluiten
  • Mooi geluid
  • Bluetooth werkt uitstekend

Minpunten

  • er is geen doosje bij voor het afneembaar frontje

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

Toon meer reviews