JVC KD-X341BT - Reviews

Best Reviewed dec 2017 JVC KD-X341BT
Best Reviewed december 2017
Specificaties
USB-aansluiting
Ja
Bluetooth
Ja
Kleuren
zwart

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 17 reviews die zijn achtergelaten op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,9

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Giepske 25-01-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Duidelijk scherm, moi kleuren.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Mooie autoradio, gemakkelijk in gebruik. Prijs, kwaliteit verhouding is ook prima. Geen spijt van deze keus, heb in de andere auto ook een jvc, en super tevreden.

Pluspunten

  • duidelijk scherm
  • mooie kleuren

Minpunten

  • geen?
Geschreven voor: JVC KD-X341BT

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Bianca 03-01-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Perfecte radio

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Dit is een perfect werkende radio. De radio is eenvoudig aan te sluiten en heeft zeer veel mogelijkheden! Bluetooth en bellen via de radio werkt perfect!

Pluspunten

  • Bluetooth
  • Uiterlijk
  • Mogelijkheden

Minpunten

  • Geen
Geschreven voor: JVC KD-X341BT

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ger Verbaas 29-12-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Hoe mijn tweede keus de beste werd!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Aanvankelijk had ik gekozen voor de JVC KD-R472. Een radio met CD-speler, maar zonder Bluetooth en Handfree bellen. Nog voor ik dit product had ontvangen, bedacht ik mij echter. Enerzijds wilde ik geen CD-speler meer (weg met die CD's in de auto) en anderzijds, toch wel handig de mogelijkheid Handfree te bellen. Dus doos niet geopend en even met Coolblue gebeld. Omruilen geen probleem. De andere dag had ik dit model al in huis en de volgende dag het geld alweer terug ontvangen. Coolblue is klasse! En mijn 2e keus? Ronduit geweldig. Het uitbouwen van mijn oude radio en het inbouwen van de nieuwe was in 20 minuten gebeurd. En het resultaat.... in een woord Geweldig. Mooie look, veel mogelijkheden, goed geluid en de bediening snel onder controle.

Pluspunten

  • Goed geluid
  • Makkelijk te bedienen
  • Mooie look
  • Aansluiten in auto: makkie!

Minpunten

  • Nog niet ontdekt
  • Geen CD-speler, maar daar koos ik voor.
Geschreven voor: JVC KD-X341BT

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Joke Hulshof 27-12-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Supergaaf

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Heb hem gekocht voor mijn zoon, die rijdt al een jaar zonder radio, hij in er echt super blij mee precies wat hij wilde hebben, super gaaf zegt hij, nou gelukkig heb ik de juiste uitgekozen en zijn we er allebei dus blij mee, hoop dat hij er nog jaren plezier van zal hebben, nogmaals in echt super mooie radio,

Pluspunten

  • Past in iedere auto
Geschreven voor: JVC KD-X341BT

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

KannietzonderRadio 11-12-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooie autoradio met veel uitgebreide functies

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Deze radio snel gekocht omdat ik niet zonder muziek in mijn auto kan.
En de oude de laatste tijd vaak uit viel.

Dit is mijn 2de JVC radio en wederom verbaasd van wat er in deze toch niet heel dure radio allemaal zit.

Je kunt echt alles instellen zelfs de diameters van je speakers, de afstand tussen alle speakers en noem maar op, tijdens dit instellen hoor je gewoon het geluid mooier worden.

Het volgende grote pluspunt is de inbouw diepte, gezien je geen cd speler meer hebt is deze een flink stuk kleiner en met extra kabels enz paste de oude maten bij mij vaak maar echt net.

Pluspunten

  • Mooi geluid
  • Versterker uitgang
  • Inbouwdiepte
  • Carkit functie

Minpunten

  • De app voor ios valt wat tegen
  • Geen IR afstandsbediening mogelijkheid
Geschreven voor: JVC KD-X341BT

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende
Goed
Goed

Reageer

chris 26-10-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

een perfecte radio een zeer goed merk werkt prima

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
is een aanrader voor iedereen die een gewoon lekker muziek je wil luisteren tijdens het auto rijden werkt prima makkelijk
Geschreven voor: JVC KD-X341BT

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Wim 08-10-2017
  • Product paar dagen in bezit

makkelijk in te bouwen

Algemene score

8,0
mooie radio met goede kwaliteiten, makkelijk in te bouwen en veel functies. Prima uiterlijk en makkelijk te bedienen. Goede priojs kwaliteit verhouding.

Pluspunten

  • makkelijk in te bouwen
  • mooi uiterlijk
  • eenvoudige bediening
Geschreven voor: JVC KD-X341BT

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Hans 31-08-2017
  • Product paar weken in bezit

Erg handig

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Fijne radio. Prima prijs/kwaliteit verhouding.
Bluetooth wekt uitstekend. Simpel aan te sluiten op bestaande bedrading. Blij mee
Geschreven voor: JVC KD-X341BT

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende
Goed
Goed

Reageer

Jocohel 18-08-2017
  • Product paar dagen in bezit

Degelijk product

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Heb de JVC autoradio aangeschaft omdat hij zeer goede recensies had, en daar is niets van gelogen. Zeer degelijk product, makkelijk te installeren en een zeer goed geluid.
Heel veel handige opties zoals Bluetooth, remote control en smartphone opladen via usb.
En dit voor zo'n klein prijsje!!
Ga zo door JVC.
Geschreven voor: JVC KD-X341BT

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Arie vos 29-07-2017
  • Product paar weken in bezit

Ziet er mooi uit

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Hij voldoet echt naar mijn verwachting. Geeft goed geluid en de handfree werkt perfect, kortom hij is gewoon heel goed
Geschreven voor: JVC KD-X341BT

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jedi 26-06-2017
  • Product paar dagen in bezit

Jvc

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Ik vind dit een prima product. Het heeft alles wat ik zocht, veel mogelijkheden en heel makkelijk te gebruiken.
Geschreven voor: JVC KD-X341BT

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed
Goed
Voldoende

Reageer

BvB 24-06-2017
  • Product paar dagen in bezit

Duidelijk scherm en voldoende opties

Algemene score

8,0
overzichtelijke bediening, mooi duidelijk scherm, snelle installatie .
ook het disign is goed over nagedacht

Pluspunten

  • scherm
  • goede mic voor bluetooth
  • usb en aux
Geschreven voor: JVC KD-X341BT

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Harry Huizenga 20-06-2017
  • Product paar dagen in bezit

Mooie radio, prachtige sound

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Ik ben zeer tevreden over het apparaat, de opties zijn meer dan voldoende en werken prima, mooi is de bluetooth optie en het draadloos kunnen afspelen vanaf je telefoon, geweldig!
Ook zijn de instelling mogelijkheden meer dan voldoende!

Pluspunten

  • Overzichtelijk, ziet er mooi uit
  • Veel opties om geluid in te stellen

Minpunten

  • geen
  • geen
Geschreven voor: JVC KD-X341BT

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

A. Steur 07-06-2017
  • Product paar weken in bezit

Geweldig geluid

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
In eerste instantie gekocht voor de Bluetooth, handsfree bellen, het mooie uiterlijk en de blauw met witte verlichting. Tevens is het een groot voordeel dat hij heel licht is en maar 11 cm diept. Het frontje is uitneembaar, wel jammer dat er dan geen hoesje bijzit om hem zonder krassen en schade mee te nemen. In de praktijk blijkt dat er een prachtig geluid uitkomt en eigenlijk is dat het belangrijkste.

Pluspunten

  • goed geluid
  • mooi uiterlijk

Minpunten

  • geen hoesje voor frontje
Geschreven voor: JVC KD-X341BT

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Bert 21-04-2017
  • Product paar dagen in bezit

Mooi design en gebruiksvriendelijk.

Algemene score

9,0
Mooie autoradio met Bluetooth. Gemakkelijk aan te sluiten. Mooi geluid en veel mogelijkheden. Een aanrader voor een goede prijs.

Pluspunten

  • Mooi geluid.
  • 2 telefoons via Bluetooth.
  • Te bedienen via app.

Minpunten

  • Geen
Geschreven voor: JVC KD-X341BT

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Stan 12-04-2017
  • Product paar dagen in bezit

Geweldig product!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Mooi en degelijk product. Ongeloofelijk veel mogelijkheden. De Bluetooth opties zijn een verademing. Muziek vanaf je telefoon afspelen en met het bijgeleverde microfoontje is handsfree bellen vergelijkbaar met dure handsfree-kits.

Geluid is perfect evenals de instelmogelijkheden hiervoor. Het ontbreken van een CD-speler is geen probleem. De AUX- en USB aansluitingen heffen het ontbreken hiervan meer dan op.

Makkelijk te monteren en met de ISO stekker zonder problemen aan te sluiten op bestaande kabelbomen.

Gebruiksaanwijzing is handig opgebouwd. Door elke stap vanaf bladzijde 1 te volgen is het monteren en instellen zeer simpel.

Pluspunten

  • Bluetooth
  • Instelmogelijkheden
  • Montage
  • Design en afmeting
  • Geluidskwaliteit

Minpunten

  • Ontbreken van doosje voor front
  • Voor mij onbegrijpelijke instellingen voor X-over
Geschreven voor: JVC KD-X341BT

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

merlin 23-03-2017
  • Product paar dagen in bezit

Top BT autoradio

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Top auto radio met bleutooth en telefoon functie doet precies wat je ervan verwacht, met een goed geluid, ook de verstaanbaarheid van de microfoon is goed

Pluspunten

  • top radio
  • goede bluetooth
  • goede microfoon
Geschreven voor: JVC KD-X341BT

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer