Kenwood KMM-BT502DAB - Reviews

Best Reviewed mrt 2017 Kenwood KMM-BT502DAB
Best Reviewed maart 2017
Specificaties
USB-aansluiting
Ja
Bluetooth
Ja
Vermogen
200 watt
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 81 reviews geschreven op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,6

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Lex 06-05-2017 Product paar dagen in bezit

te laat gekocht

Algemene score

9,0
Simpele installatie Door goede handleiding.
Eenvoudige bediening en prima geluid.
Echt een aanrader

Pluspunten

  • installatie
  • bediening

Minpunten

  • niet gevonden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Anthony 26-05-2017 Product paar dagen in bezit

DAB+ en bluetooth zijn zeer waardevol bij deze carradio

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Ongekende DAB+ mogelijkheden met de aanvullende usb/aux in & bluetooth in combinatie met een scherpe prijs deed mij over de streep halen.er zit ook een dab+ raamantenne bij!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

H.toorenent 14-05-2017 Product paar dagen in bezit

Zeer Goed en makkelijk te instaleren

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Top product. Goedkoop en toch zeer goede kwaliteit. Dab werkt geweldig en Bluetooth zeer goed geluid

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende
Uitstekend

Reageer

Kay 14-05-2017 Product paar dagen in bezit

Mooi geluid

Algemene score

8,0
Antenne was lastig te plaatsen. Helaas werkte de radio maar 30 min. Hierna ging deze helaas niet meer aan..

Review criteria:

Goed
Voldoende
Voldoende
Goed
Voldoende

Reageer

Johannes 13-05-2017 Product paar dagen in bezit

Veel opties en gebruiksvriendelijk

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Het ideale van de radio is dat er een snellader voor Android op zit. Ook kan je 2 telefoons tegelijkertijd via Bluetooth connecten. Ook de kracht van het geluid kan je goed afstemmen en je eigen smaak ermee aanpassen. Daarnaast is de radio geheel gebruiksvriendelijk en heeft deze een dab antenne bijgevoegd voor digitaal ontvangst van de radiozenders

Pluspunten

  • Gebruiksvriendelijk
  • 2 telefoons tegelijkertijd via Bluetooth
  • Snelladen ondersteuning

Minpunten

  • Duurt een tijd voor je hem helemaal snapt

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

patrickvv 13-05-2017 Product paar dagen in bezit

goede radio en goed berijk

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Super blij met deze radio werkt super goed en super blij met de aanschaf en met allefuncties van kenwooth

Pluspunten

  • bluetooth
  • mooigeluid
  • mooi desing

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

marco6607 07-05-2017 Product paar dagen in bezit

Mooi helder geluid

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Ik heb deze DAB+ radio gekozen omdat het bereik bij ons slecht is. Gisteren de radio in laten bouwen en ik ben positief verrast door het heldere geluid. En natuurlijk de ontvangst. Tijdens de rit door half Nederland heb ik geen kraakje gehoord. Ik heb 'm pas een dag en ben nu al heeeeel tevreden.

Pluspunten

  • mooi helder geluid
  • bleutooth koppelen gaat supersimpel

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Goed
Goed
Goed

Reageer

Thijs 24-04-2017 Product paar dagen in bezit

Kenwood Radio

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Het is een goed werkende radio.
Alleen als je een radio met een 90 graden stekker hebt, past hij niet goed in de FM aamsluiting.

Pluspunten

  • Goed geluid
  • Zit microfoon bij

Minpunten

  • FM stekker
  • Moeilijk om de DAB+ aan te sluiten

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Julian N 21-04-2017 Product paar weken in bezit

DAB+, Bluetooth, Carkit, USB,....

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Ik was opzoek naar een betaalbare autoradio met Bluetooth en DAB+ en ik kwam op deze uit.
Extra pluspunt was de Aux poort en USB poort.
Ik was heel verbaast dat hij ook nog incl. microfoon en DAB+ antenne werd geleverd.
Laten inbouwen, zodra je DAB+ hoort ben je helemaal verkocht het geluid is zo zuiver!
Functioneert ook uitstekend als Bluetooth carkit, ben goed te verstaan.
Ik ben verkocht zeker een aanrader.

Pluspunten

  • DAB+
  • Bluetooth

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ronald van lierop 03-04-2017 Product paar dagen in bezit

Ronald van lierop

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Mooi apparaat, duidelijke info en handig verkeersveilige bediening. Dab + is klasse, simpel aan te sluiten en gebruiksvriendelijk.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wolly 30-03-2017 Product paar dagen in bezit

Gebruiksvriendelijk

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Makkelijk te installeren en in gebruik makkelijk en overzichtelijk.
Telefoonfunctie zuiver.
Geluid super

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Fleming 25-03-2017

Kenwood dab+

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Vandaag de nieuwe autoradio gekocht. Omdat onze vorige kuren kreeg. Zins de installatie niets anders dan genot van dit apparaat. Telefoons werkte direct op de radio via BT. Spraak herkenning gaat vloeiend. Stuur bediening nam de radio gelijk over dacia duster.

Pluspunten

  • Gebruikers gemak.

Reageer

Smokey Joe 23-03-2017 Product paar dagen in bezit

Brilliant geluid

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Ik zocht een autoradio met Bluetooth en DAB+.
Dit was de goedkoopste die van een gerenommeerd merk is, dus aangeschaft. Installatie even uitgesteld tot een rustig moment omdat ik het goed wilde doen.
Handleiding is prima dus installatie ging direct goed. Toen de radio aangezet...

Ik ben direct onder de indruk geraakt van het geluid. Wat een details!
Menustructuur vergt even aandacht maar dat doe je ook niet dagelijks natuurlijk. Veel instelmogelijkheden, een echte equalizer, loudness, bass boost, ...
Wow.

Pluspunten

  • Geluidskwaliteit
  • Mogelijkheden
  • Design

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende
Uitstekend
Goed

Reageer

Gerard Verhoef 22-03-2017 Product paar dagen in bezit

Nette autoradio met dab+

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Eergisteren besteld, gisteren ontvangen en in mijn auto geplaatst. Geen problemen tegengekomen. Enige punt dat verbeterd zou kunnen worden is de handleiding. Het dab+ systeem werkt echt anders dan de bekende fm. Er zijn ensembles, services en digitale radiostations waarvan de samenhang mij nog niet duidelijk is. Ook zijn er, wat cryptisch beschreven, drie zenderzoekmanieren en dan zijn er ook nog 3 banden, db1, db2 en db3.. Het duurde een tijdje voordat ik mijn voorkeurzenders had ingesteld.
Nu denk ik dat het bij iedere radio met dab+ voor onervaren gebruikers even puzzelen is, maar de manual kan beter. Is het een idee om de software te emuleren op een computer zodat er een meer interactieve handleiding gemaakt kan worden die je ls gebruiker gewoon thuis achter de computer kunt doornemen. De software kan dan aanwijzingen geven en het bedienen rustig in de warmte vd woonkamer is veel plezieriger dan wat voorovergebogen in een auto. Oordeel over bedieningsgemak is gebaseerd op eerste ervaringen. Ik verwacht dat als ik er wat langer mee gewerkt heb, het veel vertrouwder wordt

Pluspunten

  • Werkt goed, geluid goed
  • Display duidelijk

Minpunten

  • Toch nog redelijk complex om te leren bedienen

Review criteria:

Voldoende
Goed
Voldoende
Voldoende
Voldoende

Reageer

Joris 13-03-2017 Product paar weken in bezit

Prima radio voor zijn geld!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
2 weken terug deze radio aangeschaft omdat ik graag DAB en een carkit in de auto wou. Tot nu toe geen spijt gehad van deze aanschaf en ik zal um zeker aanraden. Geluid is goed en een hoop instellingen zijn te veranderen.

Pluspunten

  • veel instellingen
  • mooi design

Minpunten

  • display is te fel voor de donkere uren

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

Goede prijs/kwaliteit 10-03-2017 Product paar dagen in bezit

Review KMM BT502DAB

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Positief:
-Goede prijs/kwaliteit
-Alle opties zijn aanwezig, inclusief bluetooth en zelfs dab +.
-Redelijk neutrale uitstraling (voor zover mogelijk) Maar het witte led is minder opvallend dan alle rode en blauwe verlichting.
Deze verlichting is ook nog eens met een dimmer uit te schakelen.
-Voldoende vermogen

Mindere punten:
-Geen cd speler.
-Bedieningsgemak:
Vanwege de uitgebreide mogelijkheden hebben de knoppen op het front meerdere opties waardoor het even wennen is.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende
Goed
Voldoende

Reageer

Richard 09-02-2017 Product paar dagen in bezit

topradio

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Goeie radio voor het geld, goed geluid , bellen gaat perfect
het instellen vraagt iets geduld maar als je het door hebt makkie . ik ben er heel blij mee.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

John 06-02-2017 Product paar dagen in bezit

Kenwood radio

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

6,0
Wat een super radio geen storingen meer op radio ontvangst en super geluid dubbele bleutooth telefoon koppeling en carkit voor 2 toestellen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wim 01-02-2017 Product paar dagen in bezit

Klassebak

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Wat een mogelijkheden en dat voor deze prijs. Geluid is prachtig kwaliteit Dab+ ik wil niet anders meer!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Dknip 31-01-2017 Product paar dagen in bezit

Bt502dab

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Goed product en werkt uitstekend
Goed te installeren met behulp van de handleiding zelfs als je geen verstand ervan hebt

Pluspunten

  • Goed geluid
  • Goed te bedienen
  • Goed ib te bouwen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Toon meer reviews