Kenwood KMM-BT502DAB - Reviews

Best Reviewed jun 2018 Kenwood KMM-BT502DAB
Best Reviewed juni 2018
Specificaties
USB-aansluiting
Ja
Bluetooth
Ja
Vermogen
200 watt

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 135 reviews die zijn achtergelaten op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,5

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

j 24-02-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

veel moeilijke functies onder een paar knoppen

Algemene score

6,0
Deze radio is erg moeilijk om in te stellen. Er zijn veel functies onder een paar knoppen. Het lijkt een trend te zijn om zoveel mogelijk instellingen aan één knop te geven. Hierdoor is de radio gevaarlijk om te bedienen onder het rijden. Het beste is om onder het rijden alleen maar het volume, bron en voorkeurzender te bedienen. Wil je tijdens het rijden de hoge of lage tonen weergaven wijzigen? Doe maar niet. Levensgevaarlijk. Vroeger had je zo'n handig draaiknopje op de radio voor bass en treble, dat was pas handig! Nu moet je diep in het menu duiken om dit in te stellen. De bedieningsknoppen zijn vreemd van vorm en klein. Als je de bron wisselt, bijv. van fm tuner naar bluetooth, dan gaat er vanalles knipperen op het scherm. En ik had juist deze radio gekozen omdat deze het minste op een kermis leek vergeleken met die andere apparaten. De afmetingen zijn groot ondanks dat het apparaat geen cd speler bevat. Het is mij een raadsel waarom die dingen tegenwoordig nog zo groot moeten zijn. Ik had al weinig ruimte voor de bedrading aan de achterzijde, nu moest er ook nog zo'n ding bij in om de juiste aanpassing voor dab op je antenne te krijgen. Vreemd, want op mijn draagbare dab radio's die ook de fm band kunnen ontvangen, hebben maar één antenne, die het prima doet binnenshuis. Dab ontvangst in een rijdende auto is sowieso nog steeds waardeloos. Het dab netwerk is nog steeds onvoldoende sterk. Na één week en een lege accu (lampen laten branden) een dab error op het display. Deze error stond niet in de gebruiksaanwijzing beschreven. Dealer wist het ook niet. Een emai gestuurd naar kenwood, die vertelde mij dat het apparaat stuk was en opgestuurd diende te worden. Dit kon volgens hun niet komen doordat ik de auto had gestart met een donor auto (via startkabels). Gelukkig kon ik het euvel zelf verhelpen na er weer een hoop vrije tijd in te hebben gestoken. Er zit een dimmer functie op. Deze dimt de tekst op het display. NIET de idioot felle lampen in de usb poort en de telefoon knop. Die verblinden behoorlijk in het donker. Niets aan te doen.....of toch wel? De vraag voorgelegd aan kenwood, helaas een standaard antwoord met voorbeelden uit de gebruiksaanwijzing. Dat had ik dus ook al geprobeerd. Vandaag het frontje maar losgehaald en met behulp van een stukje plastic van felix kattenvoer een filtertje op de ledjes geplakt van de tel. knop en de usb verlichting. EN zie daar: deze knoppen zijn nu fraai zacht blauw gekleurd!!! Omdat ik er eerst zelf weer een boel tijd in moest steken om deze radio een klein beetje naar wens te krijgen kan ik alleen maar zeggen: Nee, dit product is NIET aan te bevelen, tenzij je een beetje handig bent en een hoop vrije tijd hebt. Helaas worden volgens mij de apparaten tegenwoordig niet meer getest op een makkelijke bediening. Een goed ontworpen apparaat zou je zonder gebruik van een handleiding moeten kunnen bedienen.

Pluspunten

  • klinkt op zich wel goed, maar ruis in line out.
  • normale volumeknop, geen +/- knoppen
  • weinig "kermiseffecten" in de verlichting
  • voor het geld usb/bluetooth/dab en fm

Minpunten

  • slecht bereikbare toonregeling
  • veel te felle en niet dimbare verlichting
  • kleine priegelknopjes van een rare vorm
  • kenwood weet niet hoe hun eigen producten werken
  • veel knipperende sierverlichting op het display
Geschreven voor: Kenwood KMM-BT502DAB

Review criteria:

Goed
Goed
Onvoldoende
Voldoende
Voldoende

Reageer

Didier Mariacourt 04-06-2017
  • Product paar dagen in bezit

Zeer goed zichtbaarheid

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Prachtig product met een hooge kwaliteit voor een redelijk prijs kwaliteit
Ongelooflijk veel opties die gewoon werken zoals het moet.

Pluspunten

  • Digital media receiver

Minpunten

  • Geen
Geschreven voor: Kenwood KMM-BT502DAB

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Rogier 31-10-2017

Weet je misschien of ook een koptelefoon via bluetooth is aan te sluiten?

Reageer

Lex 06-05-2017
  • Product paar dagen in bezit

te laat gekocht

Algemene score

9,0
Simpele installatie Door goede handleiding.
Eenvoudige bediening en prima geluid.
Echt een aanrader

Pluspunten

  • installatie
  • bediening

Minpunten

  • niet gevonden
Geschreven voor: Kenwood KMM-BT502DAB

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Nielzxxx 16-08-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Veel opties, mooi scherm.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Een echte kenwood met alles erop en eraan, inclusief dab+ antenne. Dual Phone connection, bass boost
Witte verlichting

Pluspunten

  • Uitstraling
  • Opties

Minpunten

  • Geen
Geschreven voor: Kenwood KMM-BT502DAB

Reageer

Gerard 29-07-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Geer

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Duidelijk scherm en vertrouwt merk al jaren goeie ervaring met Kenwoodzowel thuis Als in de auto / vrachtwagen
Geschreven voor: Kenwood KMM-BT502DAB

Reageer

Martine Hilbrands 10-07-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Perfect geluid! Rustige display! Helemaal top!!!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Top geluid! Makkelijke bediening, rustige display. Erg fijn dat er geen nutteloze cd speler in zit, heb je nl niet meer nodig met de optie van muziekstreamen.
Zeer makkelijk aan te sluiten.
Kortom echt top! En dat voor een leuke prijs. Heeft mijn verwachtingen meer dan overtroffen!!!

Pluspunten

  • Geluid
  • Rustige dusplay
  • Makkelijk te installere/inbouwen (voor een leek
  • Bediening is redelijk makkelijk
  • Prijs is goed!

Minpunten

  • Geen hoesje/bakje voor het frontje
Geschreven voor: Kenwood KMM-BT502DAB

Reageer

X 29-06-2018
  • Product gekocht

Prima geluid

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Wekt prima. Goed geluid, mooi uiterlijk. Wat werk om te installeren maar de moeite waard. Aanrader om te kopen
Geschreven voor: Kenwood KMM-BT502DAB

Reageer

Henk 24-06-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

DAB+GEWELDIG

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Het verschil met een fm radio. Geweldiggeluid,storingsvrij ziet er goed uit. En natuurlijk koppelen met de telefoon.
Supper aankoop gedaan.
Geschreven voor: Kenwood KMM-BT502DAB

Reageer

Janine 23-06-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Fijne radio

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Zocht een alles kunnen dus bluetooth en 2 telefoons erop ook dab is makkelijk.
Ook erg makkelijk te instaleren en werkt perfect
Meteen na instaleren werkte alles perfect
Zeer zeker het geld waard

Pluspunten

  • Design
  • Bediening
  • Werking
Geschreven voor: Kenwood KMM-BT502DAB

Reageer

Ootje69 19-06-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mijn eerste DAB+

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Zeer overzichtelijk display lay-out. Makkelijke connectiviteit. Eenvoudige installatie met meegeleverde DAB antenne.

Pluspunten

  • Bedieningsgemak
  • Prijs
Geschreven voor: Kenwood KMM-BT502DAB

Reageer

Pieter 05-06-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Duidelijk scherm, eenvoudige bediening.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Eenvoudig te bedienen met een duidelijke beschrijving. Meegeleverde accessoires zoals DAB+ antenne en de microfoon zijn fijn.

Pluspunten

  • Bluetooth
  • DAB+
  • Accessoires
Geschreven voor: Kenwood KMM-BT502DAB

Reageer

D B 03-06-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooi compact met alle mogelijkheden

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Makkelijk compacte alleskunnner, makkelijk te installeren en te gebruiken lees gebruiksaanwijzing en het lukt vanzelf

Pluspunten

  • Bluetooth
  • Makkelijk te installeren

Minpunten

  • Geen Cd speler
Geschreven voor: Kenwood KMM-BT502DAB

Reageer

Lily 03-06-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Veel mogelijkheden

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Ik vindt dit een geweldig product, de muziek is heel helder, heeft meer zenders dan de gewone fm radio als hij op dab staat.
Geschreven voor: Kenwood KMM-BT502DAB

Reageer

Sabrina24 31-05-2018
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Kenwood KMM-BT502DAB Auto radio

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

1,0
Fijne auto'radio', eenvoudig te installeren
Ik raad dit product aan

Uitgebreide auto-'radio' met een veelheid aan bronnen die kunt selecteren, zoals DAB+, USB-aanlsuiting (waarmee ook de telefoon opgeladen wordt), bleutooth, microfoon voor handsfree telefoneren en ook nog normale FM.
Het installeren in m'n auto was eenvoudig genoeg, de DAB+ antenne was meegeleverd, de installeren was in een dik half uur gepiept. Resultaat: goede geluidskwaliteit en alles functioneerde ook meteen, bluetooth verbinding, normale FM-radio en ook DAB+ ontvangst (hier in limburg) is uitstekend. Alleen de manier van zenderkiezen bij DAB+ is voor mij nog wat wennen. Het relatief felle witte licht van het display is overigens goed instelbaar en dimbaar

Pluspunten

  • Prettige bedient
  • Diverse bediening
  • Diverse inputs
  • Dab+ incl antenne en fm radio
  • Bluetooth -Handy

Minpunten

  • Geen cd-speler
Geschreven voor: Kenwood KMM-BT502DAB

Reageer

Jan 08-04-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

DAB+ Autoradio

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Het is een goede en voordelige autoradio met DAB+. Er zijn veel instelmogelijkheden, ook voor het handsfree bellen. Duidelijke Display, wat het zoeken makkelijk maakt. Handig is de lijst met laatst gebelde nummers, zodat je niet steeds alle contacten door moet zoeken. Ik heb i.p.v. de bijgeleverde antenne een andere DAB+antenne gebruikt.

Pluspunten

  • Makkelijk te installeren
  • veel instelmogelijkheden
Geschreven voor: Kenwood KMM-BT502DAB

Reageer

JG 04-03-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooi ontwerp

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Makkelijk te installeren met bijgeleverde handleiding. Handig dat de DAB antenne is meegeleverd. Intuïtief in gebruik en een mooi geluid. Ook de BT telefoon is een hele uitgebreide.
Geschreven voor: Kenwood KMM-BT502DAB

Reageer

Bas 24-02-2018
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Zeer fijne autoradio

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Zeer fijne auto radio. Makkelijk te plaatsen in de auto. DAB+, USB, AUX en Bluetooth werkt gemakkelijk en heeft een goede geluidskwaliteit. Goede aankoop.

Pluspunten

  • Makkelijk te plaatsen
  • Goed geluidskwaliteit
Geschreven voor: Kenwood KMM-BT502DAB

Reageer

Sonja de jong 15-02-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Autoradio met een perfect geluid, goede ontvangst.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Super makkelijk in gebruik, en goede ontvangst. Je kunt het met telefoon connecten en ermee bellen in een woord! Geweldig

Pluspunten

  • Goede ontvangst
  • Makkelijk te bedienen
Geschreven voor: Kenwood KMM-BT502DAB

Reageer

Gerben 13-02-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Top radio

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Mooie radio met een super goed geluid. Makkelijke installatie.
Simpele bediening.
Duidelijk display. Koppelen met de telefoon gaat prima.
Geschreven voor: Kenwood KMM-BT502DAB

Reageer

Micha77 11-02-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Top radio

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Ik heb al een DAN radio in mijn luxe wagen, nu deze aangeschaft voor in de vrachtwagen. Goed geluid en geen zonder steeds te zoeken.

Pluspunten

  • 06 via bluetooth 2 stuks
  • Display kleur instelbaar
  • Goed geluid
  • Eenmaal ingesteld, makkelijk te bedienen

Minpunten

  • USB aansluiting steekt uit
Geschreven voor: Kenwood KMM-BT502DAB

Reageer

Toon meer reviews