Kenwood KMM-BT502DAB - Reviews

Best Reviewed aug 2016 Kenwood KMM-BT502DAB
Best Reviewed augustus 2016
Specificaties
USB-aansluiting
Ja
Bluetooth
Ja
Vermogen
200 watt
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 68 reviews geschreven op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,6

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Gerard Verhoef 22-03-2017 Product paar dagen in bezit

Nette autoradio met dab+

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Eergisteren besteld, gisteren ontvangen en in mijn auto geplaatst. Geen problemen tegengekomen. Enige punt dat verbeterd zou kunnen worden is de handleiding. Het dab+ systeem werkt echt anders dan de bekende fm. Er zijn ensembles, services en digitale radiostations waarvan de samenhang mij nog niet duidelijk is. Ook zijn er, wat cryptisch beschreven, drie zenderzoekmanieren en dan zijn er ook nog 3 banden, db1, db2 en db3.. Het duurde een tijdje voordat ik mijn voorkeurzenders had ingesteld.
Nu denk ik dat het bij iedere radio met dab+ voor onervaren gebruikers even puzzelen is, maar de manual kan beter. Is het een idee om de software te emuleren op een computer zodat er een meer interactieve handleiding gemaakt kan worden die je ls gebruiker gewoon thuis achter de computer kunt doornemen. De software kan dan aanwijzingen geven en het bedienen rustig in de warmte vd woonkamer is veel plezieriger dan wat voorovergebogen in een auto. Oordeel over bedieningsgemak is gebaseerd op eerste ervaringen. Ik verwacht dat als ik er wat langer mee gewerkt heb, het veel vertrouwder wordt

Pluspunten

  • Werkt goed, geluid goed
  • Display duidelijk

Minpunten

  • Toch nog redelijk complex om te leren bedienen

Review criteria:

Voldoende
Goed
Voldoende
Voldoende
Voldoende

Reageer

Joris 13-03-2017 Product paar weken in bezit

Prima radio voor zijn geld!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
2 weken terug deze radio aangeschaft omdat ik graag DAB en een carkit in de auto wou. Tot nu toe geen spijt gehad van deze aanschaf en ik zal um zeker aanraden. Geluid is goed en een hoop instellingen zijn te veranderen.

Pluspunten

  • veel instellingen
  • mooi design

Minpunten

  • display is te fel voor de donkere uren

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

Goede prijs/kwaliteit 10-03-2017 Product paar dagen in bezit

Review KMM BT502DAB

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Positief:
-Goede prijs/kwaliteit
-Alle opties zijn aanwezig, inclusief bluetooth en zelfs dab +.
-Redelijk neutrale uitstraling (voor zover mogelijk) Maar het witte led is minder opvallend dan alle rode en blauwe verlichting.
Deze verlichting is ook nog eens met een dimmer uit te schakelen.
-Voldoende vermogen

Mindere punten:
-Geen cd speler.
-Bedieningsgemak:
Vanwege de uitgebreide mogelijkheden hebben de knoppen op het front meerdere opties waardoor het even wennen is.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende
Goed
Voldoende

Reageer

Richard 09-02-2017 Product paar dagen in bezit

topradio

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Goeie radio voor het geld, goed geluid , bellen gaat perfect
het instellen vraagt iets geduld maar als je het door hebt makkie . ik ben er heel blij mee.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

John 06-02-2017 Product paar dagen in bezit

Kenwood radio

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

6,0
Wat een super radio geen storingen meer op radio ontvangst en super geluid dubbele bleutooth telefoon koppeling en carkit voor 2 toestellen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wim 01-02-2017 Product paar dagen in bezit

Klassebak

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Wat een mogelijkheden en dat voor deze prijs. Geluid is prachtig kwaliteit Dab+ ik wil niet anders meer!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Dknip 31-01-2017 Product paar dagen in bezit

Bt502dab

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Goed product en werkt uitstekend
Goed te installeren met behulp van de handleiding zelfs als je geen verstand ervan hebt

Pluspunten

  • Goed geluid
  • Goed te bedienen
  • Goed ib te bouwen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Jeannette 30-01-2017 Product paar dagen in bezit

Prima autoradio

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Goede autoradio voor niet al te veel geld.Makkelijk te bedien .Kraak helder geluid en mooie vormgeving.Display duidelijk leesbaar

Pluspunten

  • Ktaalgedrag geuid
  • Makkelijk te bedienen
  • Makkelijk in te bouwrn

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Niels 25-01-2017 Product paar dagen in bezit

Kenwood BT502 DAB duidelijk display geweldig geluid

Algemene score

9,0
Enkele dagen geleden ingebouwd waarbij echt alles gelijk werkte.
Nu een paar dagen later DAB in de noordelijke provincies getest en dat gaat goed. Ook de analoge zenders zijn veel sterker dan met mijn oude Sony. Handsfree telefoneren heel simpel met een uitstekende kwaliteit dankzij de externe microfoon

Pluspunten

  • Display duidelijk
  • Geluids kwaliteit
  • Handsfree telefoneren
  • Mix mp3 via USB

Minpunten

  • Instellingen even wennen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Roelof 21-01-2017 Product paar weken in bezit

Prima radio

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Het inbouwen had even wat voeten in de aarde, maar het resultaat maakt dit helemaal goed. Super geluid en eenvoudig te bedienen, helemaal top!

Pluspunten

  • Kraakheldere ontvangst
  • Bediening
  • Neutraal design

Minpunten

  • Inbouwen DAB antenne en mic

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

tevreden Kenwood gebruiker 10-01-2017 Product paar dagen in bezit

niet te missen in de auto

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Zeer tevreden van deze radio. Ruime keuze aan mogelijkheden zoals DAB, Fm, Bluetooth, handsfree bellen, aux, usb,...
zeer eenvoudig muziek afspelen en bellen vanop de radio met een verbonden apparaat.

Pluspunten

  • veel mogelijkheden
  • DAB
  • hansfree bellen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Voldoende
Uitstekend

Reageer

Marcin 09-01-2017 Product half jaar of langer in bezit

Betaalbare veelzijdige autoradio

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

7,0
De autoradio heb ik gekocht omdat, mijn huidige autoradio (ook van Kenwood) geen DAB+ ondersteunt.
De FM gaat er op ten duur uit vanwaar er niet meer geïnvesteerd word in het netwerk en dus steeds vaker slechte ontvangst is.
De ontvangst na plaatsing van een nieuwe dakantenne is uitstekend evenals de geluidskwaliteit.
Er zijn weinig plekken waar er slechte dekking is van DAB+ echter worden er nog masten bijgeplaatst.

Aan de radio kan ik twee bluetooth apparaten koppelen.
Ik ben er nog niet achter gekomen of het mogelijk is als ik aan het radio luisteren dat een inkomend gesprek mijn huidige radio uitzending even kan onderbreken.
Echter gaat het (her)koppelen beter als bij mijn vorige Kenwoord radio.
De radio verbind nu elke keer weer als ik de auto instap mijn telefoon zonder dat ik zelf een handeling moet uitvoeren.

Eén klein ding zouden ze bij Kenwoord kunnen verbeteren.
De lichtsterkte van schermverlichting kan worden ingesteld.
Ook op basis van vooraf ingestelde tijden.
Zodat in de avond dus het scherm iets donkerder is (minder vermoeiend voor de ogen).
Echter is het jammer dat er niet rekening gehouden wordt met de seizoenen.
Vijf uur in de winter is natuurlijk anders dan vijf uur in de zomer.
Het zou beter zijn als er een sensor op het apparaat zit dat de hoeveelheid licht meet die op het apparaat valt.
En op basis daarvan de sterkte van de schermverlichting bepaald.

Pluspunten

  • Gebruiksgemak
  • DAB+

Minpunten

  • Automatisch dimmen schermverlichting

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Dirk 07-01-2017 Product paar weken in bezit

Werkt perfect en duidelijk

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Simpel te installeren en werkt perfect en heeft een ooi geluid.
ook werkt het perfect samen iPhone en samsung

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Dirk 04-01-2017 Product paar weken in bezit

Werkt perfect en duidelijk

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Simpel te installeren en werkt perfect en heeft een mooi geluid. Ook werkt het perfect samen iPhone en Samsung.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Peter 02-01-2017 Product paar dagen in bezit

Dhr

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Mooie, makkelijk te bedienen autoradio.
Erg handig ook die apparte microfoon. Makkelijk in te stellen en een grote plus dat er DAB op zit

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

rob 26-12-2016 Product paar dagen in bezit

Rob

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
werkt perfect, zoals het hoort. alle opties die je maar kan bedenken zitten erop. dab+ werkt ook goed, mooi geluid. heb alleen niet de bijgeleverde dab antenne gebruikt, omdat er al een dab antenne op de auto zat.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Judith 24-12-2016 Product paar maanden in bezit

Mooie autoradio met goed geluid

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Ik ben erg blij met de aanschaf van de Kenwood KMM BT502DAB. Het geluid is erg goed en de radio is gemakkelijk te bedienen.

Pluspunten

  • geluid
  • bediening

Minpunten

  • geen disc-drive

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

P Brouwer 20-12-2016 Product paar dagen in bezit

Kwalitatief goede autoradio met veel functies.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Duidelijk display en bediening. Dab en Bluetooth werken supergoed en hij was erg eenvoudig te installeren en Is heel fijn qua gebruik.

Pluspunten

  • Dab antenne inclusief
  • Fijn bedieningspaneel

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

D van Gerwen 17-12-2016 Product paar weken in bezit

Compleet product

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Makkelijk te installeren en in te stellen. De radio wordt compleet geleverd met alles wat je nodig hebt voor de installatie. De DAB+ is echt geweldig. Heerlijk om storingsvrij radio te luisteren.

Pluspunten

  • DAB+
  • Bluetooth
  • Makkelijke en duidelijke installatie

Minpunten

  • Nog geen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Voldoende
Goed

Reageer

H.C. 08-12-2016 Product paar dagen in bezit

Ziet er degelijk uit

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

7,0
Het apparaat ziet er degelijk uit en is voor de prijs erg compleet. Wel jammer dat er geen cd speler in zit.

Pluspunten

  • Degelijk
  • Compleet

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende
Voldoende
Voldoende

Reageer

Toon meer reviews