Kenwood KMM-BT502DAB - Reviews

8,7 Lees 48 reviews
Best Reviewed aug 2016 Kenwood KMM-BT502DAB
Best Reviewed augustus 2016
Specificaties
Usb-aansluiting
Ja
Bluetooth
Ja
Vermogen
200 watt
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 47 reviews

8,7

Schrijf een review Maak videoreview

Review criteria:

  • Uitstekend
  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Aagje 03-12-2016 Product paar dagen in bezit

Kmm-bt502dab

Ja, ik beveel dit product aan Deze review wordt nog gecontroleerd door Kieskeurig.nl

Algemene score

7,0
Fantastisch geluidje geen geruis meer makkelijk te bedienen geen overbodige disco kleurtjes gewoon strak en simpel

Pluspunten

  • Eenvoudige bediening
  • Duidelijk display
  • Geen overbodige disco display
  • Antenne dab + bijgeleverd

Minpunten

  • Lastig om antenne in een keer goed te plakken
  • Ik kan de invoer voor een sd kaart niet vinden

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Brugt 01-12-2016 Product paar dagen in bezit

Kenwood autoradio KMM-BT502DAB

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Prima Dab Autoradio en snel geinstalleerd en een zeer goede ontvangst van de FM en DAB+ en ben er erg blij mee.

Pluspunten

  • eenvoudig te bedienen

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Goed
FAP 01-12-2016 Product half jaar of langer in bezit

DAB autoradio, goed geprijsd en compleet met alle accesoires

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
De KMM-BT502DAB is nakkelijk in te bouwen. Compleet met inbouwframe, microfoon en DAB antenne. Helaas is er geen afstandbediening en is er geen stuurwielbediening voor Volvo. De radio biedt een volledig multifunctioneel pakket aan mogelijkheden: comm. Met IPhone, Bluetooth, mp3 afspelen middels usb poort, pre out voor subwoover, dual telefoon aansluiting, uitstekende versterker met multi instellingsmogelijkheden (equalizer, bassboos, loudness, crossover en losse onstellingen per speakerpaar.

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende
Goed
Voldoende
Ben 30-11-2016 Product paar dagen in bezit

compacte bouw en toch makelijk te bedienen

Algemene score

8,0
is een goede autoradio die compleet is en zowel de oude als de nieuwe standaard FM als de nieuwe standaard DAB+ ondersteunt en daarnaast alle randapparatuur aan kan

Pluspunten

  • Zowel FM als DAB+
  • USB + Iphone+Andriod
  • Compact

Minpunten

  • Drukknoppen beetje gammel

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende
Goed
Voldoende
Steefie68 28-11-2016 Product paar weken in bezit

Goede basis DAB radio

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Deze autoradio heb ik gekocht, omdat er DAB+ opzit en ook de mogelijkheid om je gsm te koppelen via Bluetooth, om dan handsfree te kunnen bellen. De microfoon én DAB-antenne werden gelijk meegeleverd, dus compleet. Er zit géén cd-speler in, wel de mogelijkheid om een USB-stick aan de voorkant aan te sluiten. Mooie basis radio met veel mogelijkheden.

Pluspunten

  • compleet met DAB-antenne en microfoon

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed
Marcel Aben 27-11-2016 Product paar dagen in bezit

Sterk door eenvoud

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Sterk door eenvoud. Makkelijk te bedienen en perfect geluid. Veilig handsfree bellen en alle mogelijkheden aanwezig om mijn eigen muziek via mijn i phone af te spelen

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed
Goed
H.veenstra 26-11-2016 Product paar dagen in bezit

Mooie radio

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Prachtig geluid en niet te aanwezig, in mijn klassieker zit de radio vrij hoog en dan is het erg vervelend als er een zee aan licht uit komt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Voldoende
Anne 07-11-2016 Product paar weken in bezit

Goede prijs/kwaliteit

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

7,0
Het is een goede radio. Geluid is goed, alles wat er op zit werkt naar behoren. Ik vind alleen dat sommige knopjes wat fragiel aanvoelen en niet heel makkelijk in te drukken zijn. Ik zou het zelf wel handig hebben gevonden als er ook een USB aansluiting aan de achterkant van de radio had gezeten.

Pluspunten

  • prijs/kwaliteit
  • DAB en Bluetooth

Minpunten

  • geen USB achterkant
  • sommige knopjes

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed
Voldoende
Goed
John 19-10-2016 Product paar dagen in bezit

Goede aankoop

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Mooie radio om te zien. Goede geluidskwaliteit. Makkelijke bediening. Wel fel in t donker. Raamamtenne is van mindere kwaliteit

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Voldoende
Voldoende
Arthur 10-10-2016 Product paar weken in bezit

Prima Radio

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Deze radio gekozen omdat de radio DAB+ heeft en Bluetooth om handsfree te kunnen bellen. Ontvangst radio prima. Bluetooth werkt uitstekend. Plaatsing DAB antenne op voorruit vergt wel wat vaardigheid en kennis van de auto. Ik heb nog niet gevonden hoe je DTMF signalen kan verzenden als je een nummer belt met daarachter een keuzemenu. Misschien kan dit met een firmware upgrade worden toegevoegd.

Pluspunten

  • DAB+
  • Incusief DAB+ Antenne
  • Bluetooth

Minpunten

  • DTMF signalen verzenden

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed
Menno 08-10-2016 Product paar dagen in bezit

Spatzuiver geluid, goede ontvangst ook voor telefoon.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
De digitale media receiver werd snel en vakkundig ingebouwd door AST Nijverdal en daarna goede uitleg.
Apparaat werk uitstekend en heeft een zeer goede ontvangst en weergave van het geluid. Ook de telefoon werk uitstekend.

Pluspunten

  • Mooi digitaal geluid
  • Gebruiksvriendelijk
  • Ziet er mooi uit.

Minpunten

  • klein scherm
  • Gebruiksaanwijzing is moeilijk leesbaar

Review criteria:

Goed
Goed
Peter 03-10-2016 Product paar weken in bezit

helder geluid

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Het geluid is kraakhelder. Het was even wat werk om alle digitale zenders te vinden maar het lukte uiteindelijk. Ook de handsfree-bellen functie is erg handig. Ontzettend veel mogelijkheden om alles naar eigen smaak in te stellen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed
Eddy72 02-10-2016 Product paar dagen in bezit

Duidelijk scherm, veel functies, super geluid

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Het mooie van deze radio is dat je een externe microfoon en een externe dab antenne erbij krijgt in het pakket. Kwaliteit van de carkit is geweldig, zo ook het afspelen van audio via BT streaming, de USB en directe iphone verbinding. Alles gaat probleemloos. Erg leuk feature is dat je twee telefoons tegelijk kunt pairen, hoef je niet de hele tijd er eentje uit te gooien en de andere te connecten als je met je vrouw in de auto zit bv. :). Nadeel vind ik de kleine toetsjes voor de de voorkeuze zenders. Er is ook geen gemakkelijke manier om tussen de voorkeuze zenders te navigeren. In het donker is dit echt priegelen.

Pluspunten

  • Hoeveelheid functies
  • geluidskwaliteit
  • bijgevoegde accesoires

Minpunten

  • kleine voorkeuzezender toetsjes
  • DAB antenne installeren is priegelwerk

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende
Goed
Goed
Harry 28-09-2016 Product paar weken in bezit

Kenwood

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

7,0
Makkelijk instelbare radio mp3 speler die goede instel mogelijkheden heeft en ideaal voor je telefoon met Bluetooth is te gebruiken

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende
Goed
Goed
Drewes 31-08-2016 Product paar dagen in bezit

Top product

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Gelijk na het eenvoudig aansluiten van de autoradio een uitstekend geluid.
Ook de bleuthooth functie werkt eenvoudig. Een top product.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed
Goed
mrtnvssr 30-08-2016 Product paar weken in bezit

Perfecte ontvangst met DAB

Algemene score

9,0
Goede radio met duidelijke bediening. Installatie was gemakkelijk. Door DAB+ perfecte ontvangst. Ook bluetooth verbinding met telefoon werkt super.

Pluspunten

  • DAB+
  • Bediening
  • Bluetooth

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed
Goed
stephan 21-08-2016

zeer fijne intuïtieve bediening

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Deze autoradio is in alles een baas, bluetooth werkt netjes zonder haperingen het menu is eenvoudig te doorgronden, DAB is heel anders dan FM dus dat is even wennen maar niet heel spannend.
de DAB dekkingsgraad valt mij erg tegen maar staat nog in de kinderschoenen. heel fijne autoradio.

Pluspunten

  • intuïtief menu
  • helder display

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Eric 21-08-2016 Product paar dagen in bezit

Topkwaliteit

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Voorzien van al wat nodig is om van een topradio te spreken.Zeer gebruiksvriendelijk en prijskwaliteit aan te raden.

Pluspunten

  • Goede klank
  • Gemakkelijke bediening

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
MK 13-08-2016 Product paar dagen in bezit

Prima DAB ontvangst

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Mooie goedwerkende autoradio en antenne. Makkelijk te installeren en in te stellen. Duidelijke gebruiksaanwijzing.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Jan 10-08-2016 Product paar dagen in bezit

Makkelijk te bedienen auto radio

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
De auto radio is eenvoudig te installeren en te bedienen. Het geluid is perfect zo ook via de telefoon. De telefoon is makkelijk te koppelen stemherkenning werkt prima. Een goeie aanrader dus!

Pluspunten

  • Geluid
  • Makkelijk te installeren

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Toon meer reviews