Kenwood KMM-BT502DAB - Reviews

Best Reviewed aug 2016 Kenwood KMM-BT502DAB
Best Reviewed augustus 2016
Specificaties
USB-aansluiting
Ja
Bluetooth
Ja
Vermogen
200 watt
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Deze beoordeling is gebaseerd op het gemiddelde cijfer van reviews die geschreven zijn op Kieskeurig.nl

8,6

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Richard 09-02-2017 Product paar dagen in bezit

topradio

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Goeie radio voor het geld, goed geluid , bellen gaat perfect
het instellen vraagt iets geduld maar als je het door hebt makkie . ik ben er heel blij mee.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

John 06-02-2017 Product paar dagen in bezit

Kenwood radio

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

6,0
Wat een super radio geen storingen meer op radio ontvangst en super geluid dubbele bleutooth telefoon koppeling en carkit voor 2 toestellen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wim 01-02-2017 Product paar dagen in bezit

Klassebak

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Wat een mogelijkheden en dat voor deze prijs. Geluid is prachtig kwaliteit Dab+ ik wil niet anders meer!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Dknip 31-01-2017 Product paar dagen in bezit

Bt502dab

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Goed product en werkt uitstekend
Goed te installeren met behulp van de handleiding zelfs als je geen verstand ervan hebt

Pluspunten

  • Goed geluid
  • Goed te bedienen
  • Goed ib te bouwen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Jeannette 30-01-2017 Product paar dagen in bezit

Prima autoradio

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Goede autoradio voor niet al te veel geld.Makkelijk te bedien .Kraak helder geluid en mooie vormgeving.Display duidelijk leesbaar

Pluspunten

  • Ktaalgedrag geuid
  • Makkelijk te bedienen
  • Makkelijk in te bouwrn

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Niels 25-01-2017 Product paar dagen in bezit

Kenwood BT502 DAB duidelijk display geweldig geluid

Algemene score

9,0
Enkele dagen geleden ingebouwd waarbij echt alles gelijk werkte.
Nu een paar dagen later DAB in de noordelijke provincies getest en dat gaat goed. Ook de analoge zenders zijn veel sterker dan met mijn oude Sony. Handsfree telefoneren heel simpel met een uitstekende kwaliteit dankzij de externe microfoon

Pluspunten

  • Display duidelijk
  • Geluids kwaliteit
  • Handsfree telefoneren
  • Mix mp3 via USB

Minpunten

  • Instellingen even wennen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Roelof 21-01-2017 Product paar weken in bezit

Prima radio

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Het inbouwen had even wat voeten in de aarde, maar het resultaat maakt dit helemaal goed. Super geluid en eenvoudig te bedienen, helemaal top!

Pluspunten

  • Kraakheldere ontvangst
  • Bediening
  • Neutraal design

Minpunten

  • Inbouwen DAB antenne en mic

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

tevreden Kenwood gebruiker 10-01-2017 Product paar dagen in bezit

niet te missen in de auto

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Zeer tevreden van deze radio. Ruime keuze aan mogelijkheden zoals DAB, Fm, Bluetooth, handsfree bellen, aux, usb,...
zeer eenvoudig muziek afspelen en bellen vanop de radio met een verbonden apparaat.

Pluspunten

  • veel mogelijkheden
  • DAB
  • hansfree bellen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Voldoende
Uitstekend

Reageer

Marcin 09-01-2017 Product half jaar of langer in bezit

Betaalbare veelzijdige autoradio

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

7,0
De autoradio heb ik gekocht omdat, mijn huidige autoradio (ook van Kenwood) geen DAB+ ondersteunt.
De FM gaat er op ten duur uit vanwaar er niet meer geïnvesteerd word in het netwerk en dus steeds vaker slechte ontvangst is.
De ontvangst na plaatsing van een nieuwe dakantenne is uitstekend evenals de geluidskwaliteit.
Er zijn weinig plekken waar er slechte dekking is van DAB+ echter worden er nog masten bijgeplaatst.

Aan de radio kan ik twee bluetooth apparaten koppelen.
Ik ben er nog niet achter gekomen of het mogelijk is als ik aan het radio luisteren dat een inkomend gesprek mijn huidige radio uitzending even kan onderbreken.
Echter gaat het (her)koppelen beter als bij mijn vorige Kenwoord radio.
De radio verbind nu elke keer weer als ik de auto instap mijn telefoon zonder dat ik zelf een handeling moet uitvoeren.

Eén klein ding zouden ze bij Kenwoord kunnen verbeteren.
De lichtsterkte van schermverlichting kan worden ingesteld.
Ook op basis van vooraf ingestelde tijden.
Zodat in de avond dus het scherm iets donkerder is (minder vermoeiend voor de ogen).
Echter is het jammer dat er niet rekening gehouden wordt met de seizoenen.
Vijf uur in de winter is natuurlijk anders dan vijf uur in de zomer.
Het zou beter zijn als er een sensor op het apparaat zit dat de hoeveelheid licht meet die op het apparaat valt.
En op basis daarvan de sterkte van de schermverlichting bepaald.

Pluspunten

  • Gebruiksgemak
  • DAB+

Minpunten

  • Automatisch dimmen schermverlichting

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Dirk 07-01-2017 Product paar weken in bezit

Werkt perfect en duidelijk

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Simpel te installeren en werkt perfect en heeft een ooi geluid.
ook werkt het perfect samen iPhone en samsung

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Dirk 04-01-2017 Product paar weken in bezit

Werkt perfect en duidelijk

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Simpel te installeren en werkt perfect en heeft een mooi geluid. Ook werkt het perfect samen iPhone en Samsung.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Peter 02-01-2017 Product paar dagen in bezit

Dhr

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Mooie, makkelijk te bedienen autoradio.
Erg handig ook die apparte microfoon. Makkelijk in te stellen en een grote plus dat er DAB op zit

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

rob 26-12-2016 Product paar dagen in bezit

Rob

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
werkt perfect, zoals het hoort. alle opties die je maar kan bedenken zitten erop. dab+ werkt ook goed, mooi geluid. heb alleen niet de bijgeleverde dab antenne gebruikt, omdat er al een dab antenne op de auto zat.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Judith 24-12-2016 Product paar maanden in bezit

Mooie autoradio met goed geluid

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Ik ben erg blij met de aanschaf van de Kenwood KMM BT502DAB. Het geluid is erg goed en de radio is gemakkelijk te bedienen.

Pluspunten

  • geluid
  • bediening

Minpunten

  • geen disc-drive

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

P Brouwer 20-12-2016 Product paar dagen in bezit

Kwalitatief goede autoradio met veel functies.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Duidelijk display en bediening. Dab en Bluetooth werken supergoed en hij was erg eenvoudig te installeren en Is heel fijn qua gebruik.

Pluspunten

  • Dab antenne inclusief
  • Fijn bedieningspaneel

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

D van Gerwen 17-12-2016 Product paar weken in bezit

Compleet product

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Makkelijk te installeren en in te stellen. De radio wordt compleet geleverd met alles wat je nodig hebt voor de installatie. De DAB+ is echt geweldig. Heerlijk om storingsvrij radio te luisteren.

Pluspunten

  • DAB+
  • Bluetooth
  • Makkelijke en duidelijke installatie

Minpunten

  • Nog geen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Voldoende
Goed

Reageer

H.C. 08-12-2016 Product paar dagen in bezit

Ziet er degelijk uit

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

7,0
Het apparaat ziet er degelijk uit en is voor de prijs erg compleet. Wel jammer dat er geen cd speler in zit.

Pluspunten

  • Degelijk
  • Compleet

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende
Voldoende
Voldoende

Reageer

Aagje 03-12-2016 Product paar dagen in bezit

Kmm-bt502dab

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

7,0
Fantastisch geluidje geen geruis meer makkelijk te bedienen geen overbodige disco kleurtjes gewoon strak en simpel

Pluspunten

  • Eenvoudige bediening
  • Duidelijk display
  • Geen overbodige disco display
  • Antenne dab + bijgeleverd

Minpunten

  • Lastig om antenne in een keer goed te plakken
  • Ik kan de invoer voor een sd kaart niet vinden

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Brugt 01-12-2016 Product paar dagen in bezit

Kenwood autoradio KMM-BT502DAB

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Prima Dab Autoradio en snel geinstalleerd en een zeer goede ontvangst van de FM en DAB+ en ben er erg blij mee.

Pluspunten

  • eenvoudig te bedienen

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

FAP 01-12-2016 Product half jaar of langer in bezit

DAB autoradio, goed geprijsd en compleet met alle accesoires

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
De KMM-BT502DAB is nakkelijk in te bouwen. Compleet met inbouwframe, microfoon en DAB antenne. Helaas is er geen afstandbediening en is er geen stuurwielbediening voor Volvo. De radio biedt een volledig multifunctioneel pakket aan mogelijkheden: comm. Met IPhone, Bluetooth, mp3 afspelen middels usb poort, pre out voor subwoover, dual telefoon aansluiting, uitstekende versterker met multi instellingsmogelijkheden (equalizer, bassboos, loudness, crossover en losse onstellingen per speakerpaar.

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende
Goed
Voldoende

Reageer

Toon meer reviews