Kenwood KMM-BT502DAB - Reviews

8,8 Lees 34 reviews
Best Reviewed augustus 2016
Specificaties
Usb-aansluiting
Ja
Bluetooth
Ja
Vermogen
200 watt
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 34 reviews

8,8

Schrijf een review Maak videoreview

Review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Drewes 31-08-2016 Product paar dagen in bezit

Top product

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Gelijk na het eenvoudig aansluiten van de autoradio een uitstekend geluid.
Ook de bleuthooth functie werkt eenvoudig. Een top product.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed
Goed
mrtnvssr 30-08-2016 Product paar weken in bezit

Perfecte ontvangst met DAB

Algemene score

9,0
Goede radio met duidelijke bediening. Installatie was gemakkelijk. Door DAB+ perfecte ontvangst. Ook bluetooth verbinding met telefoon werkt super.

Pluspunten

  • DAB+
  • Bediening
  • Bluetooth

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed
Goed
stephan 21-08-2016

zeer fijne intuïtieve bediening

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Deze autoradio is in alles een baas, bluetooth werkt netjes zonder haperingen het menu is eenvoudig te doorgronden, DAB is heel anders dan FM dus dat is even wennen maar niet heel spannend.
de DAB dekkingsgraad valt mij erg tegen maar staat nog in de kinderschoenen. heel fijne autoradio.

Pluspunten

  • intuïtief menu
  • helder display

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Eric 21-08-2016 Product paar dagen in bezit

Topkwaliteit

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Voorzien van al wat nodig is om van een topradio te spreken.Zeer gebruiksvriendelijk en prijskwaliteit aan te raden.

Pluspunten

  • Goede klank
  • Gemakkelijke bediening

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
MK 13-08-2016 Product paar dagen in bezit

Prima DAB ontvangst

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Mooie goedwerkende autoradio en antenne. Makkelijk te installeren en in te stellen. Duidelijke gebruiksaanwijzing.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Jan 10-08-2016 Product paar dagen in bezit

Makkelijk te bedienen auto radio

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
De auto radio is eenvoudig te installeren en te bedienen. Het geluid is perfect zo ook via de telefoon. De telefoon is makkelijk te koppelen stemherkenning werkt prima. Een goeie aanrader dus!

Pluspunten

  • Geluid
  • Makkelijk te installeren

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Joey 01-08-2016 Product paar dagen in bezit

Top radio die makkelijk te gebruiken is.

Algemene score

9,6
Ik heb deze autoradio nu een paar dagen en ik ben er super blij mee. Hij is makkelijk te bedienen en heeft veel opties op muziek te luisteren. Ook wel fijn dat er een handsfree set bijgeleverd wordt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Paul potje 30-07-2016 Product paar dagen in bezit

Goeie radio

Algemene score

10,0
Makkelijk in gebruik , telefoon werkt er goed op installeren ging makkelijk en geluids kwaliteit goed en het was een leuke prijs

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Kelvin 13-07-2016 Product paar dagen in bezit

Goede radio

Algemene score

8,2
Prima radio voor dagelijks gebruik. Makkelijk te bedienen, alles wijst voor zich. Telefoon is binnen 10 seconden gekoppeld en werkt goed, goed verstaanbaar ook. Echte aanrader!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Onvoldoende
Goed
Jan 11-07-2016 Product paar dagen in bezit

super tevreden!!

Algemene score

10,0
Ik had een tijdje terug al een nieuwe kenwood DAB radio in de camper gemonteerd, en dat bevalt supergoed. De DAB radio is super, en de mogelijkheid om via bluetooth muziek te streamen gebruik ik regelmatig, ben ik erg blij mee.
Dus de keuze voor een Kenwood DAB in de dagelijkse auto was snel gemaakt!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
The Bluetooth Driver 05-07-2016 Product paar dagen in bezit

Intuïtief multifunctioneel

Algemene score

8,6
Goed over nagedacht deze autoradio, goed geluid, makkelijk in gebruik, ruimhartig qua mogelijkheden. Echt heel blij mee.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed
Kenwood 01-07-2016 Product paar dagen in bezit

Super autoradio

Algemene score

10,0
Zeer makkelijk in gebruik. .zit alles op wat je nodig hebt. .DAB werkt uitstekend..carkit werkt ook makkelijk. .

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Mark 28-06-2016 Product paar dagen in bezit

Mooi ding Mijn nieuwe Kenwood kmmbt502dab

Algemene score

8,0
Hij bevalt echt super goed. Er komt mooi geluid uit en de vormgeving ziet er ook mooi uit. Dab is stukken beter dan de fm die ik voorheen altijd gebruikte. Het merk kenwood is sowieso een heel goed merk. Het bevalt me echt super, een aanbeveling voor de echte muziekliefhebber

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed
Maarten 26-06-2016 Product paar dagen in bezit

Goede dab Radio

Algemene score

8,4
Dab Radio sinds vandaag in bezit. b. Bevalt goed, goede ontvangst . Bediening is erg gemakkelijk en installatie is duidelijk

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Uitstekend
Chris Chaudron 22-06-2016 Product maand in bezit

Wonderbaarlijk

Algemene score

9,0
Zoals de titel al zegt. Het is wonderbaarlijk hoe ze zoveel techniek in een enkel-din behuizing hebben gekregen. DAB+, Bluetooth telefoon, FM alles is aan boord. En goed digitaal geluid. Super instelbaar. Ik ben er zo blij mee.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend
martijn vd Boogaard 21-06-2016 Product paar dagen in bezit

nice radio, good sound

Algemene score

8,4
Zeker doe moeuten waard. Geluid zeer mooi. Makkelijk te installeren. Zeer gebruiks vriendelijk. Wel jammer dat er geen bescherm doos je bij zit, voor afneembaar frondje. Handsfree van zeer hoge kwaliteit. Zeer zuiver geen rand geluiden. Dab+ is heel erg fijn nooit inzuiveren zenders. kenwood hele good aanschaf.. Zeker waar voor je geld

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
leon janssen 20-06-2016 Product paar dagen in bezit

review tevreden klant

Algemene score

9,8
Super mooi geluid en goede ontvangst dab
Alle toebehoren erbij
Makkelijk in te bouwen
Goede gebruiksaanwijzing

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
JDSound 13-06-2016 Product paar dagen in bezit

Complete autoradio volgens de nieuwe normen en technologie

Algemene score

8,6
Zéér gebruiksvriendelijke autoradio met alle nieuwe technologie aan boord, de geluidskwaliteit is uitstekend op de bestaande speakers in de wagen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Barry 05-06-2016 Product paar dagen in bezit

Hoe doetie het

Algemene score

6,6
Moet erg wennen aan de bediening.
Zonder bril zijn de functies amper leesbaar.
Verlichting 's nacht erg fel. Moet nog uitzoeken of ie dimbaar is.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Onvoldoende
Voldoende
Voldoende
Jerry K 04-06-2016 Product paar dagen in bezit

Eindelijk weer een echte Kenwood

Algemene score

8,6
Na een aantal jaren een radio Renault en Pioneer zijn wij toch weer terug bij Kenwood. Mooi design en een goed ECHT Kenwood geluid.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Toon meer reviews