Kenwood KMM-BT502DAB - Reviews

Best Reviewed okt 2017 Kenwood KMM-BT502DAB
Best Reviewed oktober 2017
Specificaties
USB-aansluiting
Ja
Bluetooth
Ja
Vermogen
200 watt
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 116 reviews geschreven op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,6

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Didier Mariacourt 04-06-2017
  • Product paar dagen in bezit

Zeer goed zichtbaarheid

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Prachtig product met een hooge kwaliteit voor een redelijk prijs kwaliteit
Ongelooflijk veel opties die gewoon werken zoals het moet.

Pluspunten

  • Digital media receiver

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Rogier 31-10-2017

Weet je misschien of ook een koptelefoon via bluetooth is aan te sluiten?

Reageer

Lex 06-05-2017
  • Product paar dagen in bezit

te laat gekocht

Algemene score

9,0
Simpele installatie Door goede handleiding.
Eenvoudige bediening en prima geluid.
Echt een aanrader

Pluspunten

  • installatie
  • bediening

Minpunten

  • niet gevonden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Irma 20-01-2018
  • Product gekocht

Super!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Super radio! Gemakkelijke bediening. Bluetooth werkt naar behoren. Ideaal dat er 2 telefoons gekoppeld kunnen worden. Zo kan ik handsfree bellen met zowel mijn werktelefoon als privételefoon. Spotify via bluetooth werkt ook erg handig. DAB ontvangst is top. Erg helder geluid.

Pluspunten

  • Bediening
  • DAB
  • Bluetooth
  • Koppeling 2 telefoons
  • Goede verbinding met spotify

Minpunten

  • Reageert soms wat traag

Reageer

Gianni04 11-01-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Mooie goede autoradio voor weinig geld

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Ik vind het een top product met dab is alles zuiver en heb je veel zenders en door de bleutooth functie kan je moeiteloos en veilifg bellen tijdens het rijden

Pluspunten

  • Handsfree
  • Dab+

Minpunten

  • Geen cd speler

Reageer

Peterr 30-12-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Geweldige sound

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Was op zoek naar een radio met BT voor het streamen, en tevens met DAB+. Dit model voorziet in beide voor een mooie prijs!

Pluspunten

  • Mooie sound
  • Veel opties

Minpunten

  • Knopjes voelen een beetje gammel aan

Reageer

Rob 28-12-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Kwaliteit voor scherpe prijs

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
wilde graag DAB in mijn auto en daarbij prima geluid en mogelijkheden en na wat zoek werk kwam ik uit op de Kenwood KMM-BT502DAB

Pluspunten

  • Goede DAG ontvangst
  • simpele werking

Minpunten

  • eenvoudige uitstraling
  • slechts één display kleur

Reageer

Kouw 27-12-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Goede ontvangst DAB+

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Deze radio is makkelijk te installeren. De handleiding voor de antenne installatie is duidelijk en goed te volgen. De zenders moet je wel direct op de gewenste geheugenplek opslaan, de lijst is wat minder handig om door te bladeren. Het geluid is verder prima, ook van de carkit. De telefoon is zeer snel en eenvoudig te koppelen met de radio. Het dimmen van de verlichting is alleen op het scherm van toepassing, dit had op alle verlichte onderdelen van het front midden worden toegepast. Verder echt een uitstekende radio.

Pluspunten

  • Goede ontvangst DAB+
  • Makkelijk te installeren

Minpunten

  • Verlichting dimmen
  • Bladeren door de zenders

Reageer

Luc 16-12-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Weer een mooi produkt

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Super radio van kenwood. Met veelmogelijheden om intestellen. En een super geluid het kopelen van rand apratuur zo simel.

Pluspunten

  • Incl micrfoon
  • Dab antenne

Reageer

Mike 05-12-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Duidelijk

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Had geen USB op de de oude maar de mogelijkheden zijn geweldig En het geluid is geweldig Topproduct !!!

Pluspunten

  • Eenvoudig
  • Goed geluid

Reageer

Edwin 28-11-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooi product

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Het is een mooi straks radio met alles eropin eraan ben er blij mee goeie beschrijving en levering kortom blij

Pluspunten

  • Ja goed uiterlijk

Minpunten

  • Geeen min ounten

Reageer

Peter Nieuwkoop 26-11-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Goede betaalbare complete autoradio

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Ik vind het een complete autoradio. De radio heb ik gekocht om onderweg toch een telefoontje te kunnen beantwoorden, zodat ik niet moeilijk hoef te doen met een oortje of met de telefoon in de hand. De radio is goedkoper dan een bon voor niet handsfree bellen.
En je hebt er ook nog goed geluid in zitten met de digitale radio.

Pluspunten

  • Handsfree bellen
  • DAB+ radio
  • USB aansluiting voor evt muziek of opladen

Minpunten

  • montage van DAB antenne

Reageer

DaanR 23-11-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

DAB+ blijft achter in grensgebied

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

7,0
Prima apparaat, goed geluid, alleen is DAB ontvangst erg afhankelijk van goede ontvangst.
Overige functies top, vooral geluidinstellingen zijn divers. Bluetooth werkt prima.

Pluspunten

  • BT connectie

Minpunten

  • Aansluiten DAB antenne
  • Menu niet heel makkelijk

Reageer

Ismael 18-11-2017
  • Product gekocht

Gemakkelijke installatie, werkt zoals verwacht

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
De radio werkt zoals verwacht. De DAB+ functie is een grote plus. Het menu is wel even wennen maar eens je het gewoon wordt is dat geen probleem. Bluetooth werkt heel goed nog geen problemen mee ondervonden.

Pluspunten

  • DAB+
  • Bluetooth
  • USB
  • Gemakkelijke Installatie

Reageer

Thom 13-11-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Alleskunner

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Gekocht omdat deze radio zowel Ipod als ook Android ondersteund en DAB+ heeft.
Dit alles bedraad en via bluetooth, toppie.

Pluspunten

  • Veelzijdig met externe connecties
  • Digitale radio, dus weg ruis.
  • Incl. DAB antenne moet je vaak er los bij kopen.
  • Incl. microfoon voor handsfree telefoneren.
  • Geen druk front met veel kleuren.

Minpunten

  • Nog niet gevonden.

Reageer

Robert 05-11-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Eenvoudige autoradio met voldoende opties.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

7,0
Eenvoudige bediening, radio incl. Losse DAB antenne en microfoon voor handsfree bellen die je zelf moet inbouwen. Radio heeft geen cd speler. Knopjes voelen wat goedkoop aan, met name de 6 (3) knopjes voor de voorkeur zenders zijn niet prettig te bedienen. Al met al is de prijs kwaliteit verhouding in orde.

Pluspunten

  • DAB antenne, USB en aux aansluiting voorop.
  • Handsfree bellen.

Minpunten

  • Goedkope toetsen
  • Geen cd speler

Reageer

Arjan 27-10-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Zeer compleet voor een goede prijs

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Zeer complete radio met uitgebreide opties voor een zeer betaalbare prijs.
Vooral de DAB+ functie en de bijgeleverde antenne functioneren erg goed.

Pluspunten

  • Dab+
  • 4x50W
  • Usb
  • Bluetooth

Reageer

Desley 24-10-2017
  • Product paar dagen in bezit

Lekkere display met gebruiksvriendelijke instellingen

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Ik heb voor dit product gekozen, omdat dit de autoradio was met DAB+, Bluetooth en een functie heeft voor USB aan te sluiten.

Pluspunten

  • Usb
  • DAB+
  • Display

Reageer

Robin 21-10-2017
  • Product paar dagen in bezit

Veel opties

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Nu heb ik fm,am,dab+ en handsfree in een apparaat! Alles is overzichtelijk en makkelijk te bedienen!

Reageer

ad 19-10-2017
  • Product paar weken in bezit

Kenwood KMM-BT502DAB betaalbaar, goed geluid

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
prima, betaalbare radio met veel mogelijkheden waarvoor je wel erg goed de handleiding moet lezen.
maar na enig proberen is het al snel genieten van dab+

Reageer

Jouke 10-10-2017
  • Product paar dagen in bezit

Prima product / zeer goed geluid

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Ik blij mee, radio een paar dagen geleden aangeschaft en is echt een top ding, installeren was even een ding maar is allemaal goed gekomen!

Pluspunten

  • Goed geluid via dab
  • Strak design
  • Werkt prima met iPhone
  • Dab+ antenne en mic meegeleverd

Minpunten

  • Veel werk om te installeren
  • Knoppen dimmen niet mee

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende
Goed
Goed

Reageer

Toon meer reviews