JVC KD-R971BT - Reviews

8,4 Lees 9 reviews

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 9 reviews

8,4

Schrijf een review Maak videoreview

Review criteria:

  • Goed
  • Uitstekend
  • Goed
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Davy 12-01-2017 Product paar dagen in bezit

Super autoradio????

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Wat je er voor betaalt is het een super radio, alles wat je wil hebben, heeft die, makkelijk intebouwen in me auto, gewoon super.

Pluspunten

  • Alles
  • Degelijke radio voor het geld

Minpunten

  • Geen touchscreen

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende
Uitstekend
Goed

Reageer

Overeem 11-01-2017 Product paar dagen in bezit

JVC Autoradio

Algemene score

9,0
Een zeer goede en handige autoradio, heel veel functies , makkelijk te installeren, makkelijk in gebruik een echta aanrader

Pluspunten

  • makkelijk te instaleren
  • goed geluid

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Geert 13-11-2016 Product paar dagen in bezit

Top Apparaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Mooi vormgegeven autoradio met super veel instel mogelijkheden. Voor het eerst van mijn leven een JVC aangeschaft, absoluut geen spijt.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

theo 02-11-2016 Product paar dagen in bezit

jvc kdr971bt

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
het is een perfecte radio, een super mooi geluid en enorm veel instelmogelijkheden.
gebruiksvriendelijk en mooie kleurendisplay

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Skoda Fabia 08-10-2016 Product paar weken in bezit

JVC KD-R971BT

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

7,0
Ik heb hem nu een paar weken en ik ben er zeer tevreden over. Het is een hele goede autoradio met Bluetooth, zodat je handsfree kan bellen.
Hij heeft een mooi design en je kan de kleur van de radio aanpassen naar jou smaak.

Pluspunten

  • Veel opties
  • Veel kleuren
  • Mooi design
  • Bluetooth voor handsfree
  • USB-aansluiting

Minpunten

  • De gekozen zender wordt niet onthouden

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

snoepje 03-07-2016 Product paar dagen in bezit

Autoradio jvc

Algemene score

7,0
Prijs/kwaliteit is goed
Radio voldoet aan de eisen.
Geluid is zuiver.
Leuke instelbare kleuren apart in te stellen.

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende
Voldoende
Voldoende

Reageer

Jim van Veen 11-05-2016 Product paar dagen in bezit

Autoradio aangeschaft

Algemene score

9,0
Na lang zitten nadenken van zal ik nu maar eens een nieuwe autoradio kopen want de gene die ik in onze auto had zat erin bij de aanschaf van de auto dus al een paar jaar oud geen idee wat voor een het er zou moeten worden ff rond gekeken en is de beslissing gauw genomen het werd de JVC KD-R971BT ingebouwd zo gebuurt en alles werkte perfect beslist geen spijt van deze aanschaf.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

JVC KDR971BT 29-03-2016 Product paar dagen in bezit

JVC KD-R971BT, mooi design, goed, kwaliteit

Algemene score

8,2
JVC heeft een mooi design, goede kwaliteit mede doordat mijn vorig model minimaal al 20 jaar oud is en nog steeds speelt als destijds. Ook toen al diverse mogelijkheden in kleurstelling etc.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

Hagro 28-03-2016 Product paar weken in bezit

Mooie vormgeving JVC KD-R971BTE

Algemene score

8,4
Goed apparaat,goede sound en mooi verlicht. Jammer dat het zoeken op USB niet meevalt! Er verschijnt dan weinig info op display.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Voldoende
Uitstekend
Uitstekend

Reageer