JVC KD-R471E - Reviews

Best Reviewed feb 2017 JVC KD-R471E
Best Reviewed februari 2017
Specificaties
USB-aansluiting
Ja
Bluetooth
Nee
Vermogen
250 watt
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 34 reviews geschreven op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,7

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Pixie 08-04-2016 Product paar dagen in bezit

Fijne radio

Algemene score

8,6
Erg fijne radio. Goede beschrijving erbij zo weet je precies wat je moet doen en welke opties erbij zitten. De kleuren en scherm zien er geweldig uit en de werking was vrijwel direct na het aansluiten.

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

grietje rozenberg 20-03-2016 Product paar dagen in bezit

kleurrijke en goede radio

Algemene score

8,6
Deze radio werkt perfect , ook op een subwoofer. Geeft mooie sfeer wegens de lichten in de radio. Goeie prijs voor deze mooie radio, ook nog met cd speler, jammer genoeg geen bleutooth. Verder is het een perfecte radio die goed zijn werk doet.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed
wiegerdam 15-04-2016

Er staat toch echt dat er bluetooth in zit?

Reageer

D. K. 26-02-2017 Product paar dagen in bezit

Prima autoradio

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Was op zoek naar een simpele autoradio met een USB aansluiting. Heel makkelijk in gebruik. Doet wat het moet doen en ook nog eens niet te prijzig.

Enige wat ik jammer vind is dat er geen opbergdoos bij zit voor als je de radio loskoppelt.

Pluspunten

  • Prijs
  • Gemak
  • Design

Minpunten

  • Geen opbergdoos

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Henk Vrugteveen 22-02-2017 Product paar dagen in bezit

auto radio

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Prima toestel, snel aan te sluiten door meegeleverde kabels. perfect geluid en mooie uitstaling.
Goede prijs kwaliteit verhouding.

Minpunten

  • geen
  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Evelien van oort 18-02-2017 Product paar maanden in bezit

Autoradio

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Super leuke radio
Goed geluid
Mooi te bedienen
Mooie kleur
Niet een dure radio

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

KD-R471 aanbeveling 17-02-2017 Product paar weken in bezit

duidelijk en helder scherm auto radio

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Het was even moeilijk te kiezen, maar toch voor de KD-R471 gekozen. Waarom: 1. goed en helder scherm, makkelijk te bedienen, eenvoudige installatie, goede kwaliteit radio/cd-speler, plus punten zijn USB aansluiting en de aux.

Pluspunten

  • USB
  • helder scherm

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

cees van den broek 10-02-2017 Product paar dagen in bezit

goede radio voldoet

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
is voor mij het beste in zijn klasse en goed en eenvoudig bedienbaar ook inbouw eenvoudig en goed te doen met meegeleverde bedrading

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

ramona 04-01-2017 Product paar maanden in bezit

strake uitstaling

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
ik heb dit product net gekocht en geplaatst in mijn auto. ik heb voor dit product gekozen omdat het een strakke uitstraling heeft en het super goed doet.
je kan er veel mee zoals een usb in plaatsen je telefoon er op plaatsen.

Pluspunten

  • usb aansluiting
  • reset knop

Minpunten

  • niks
  • niks

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Bert van Oss 02-01-2017 Product paar weken in bezit

Zeer mooi design en mooie verlichting

Algemene score

10,0
Er zat al een jvc autoradio in mijn auto toen ik 'm kocht. Ik denk dat deze ongeveer 12 jaar oud was. Omdat er wat kleine mankementjes aan kwamen besloot ik om een nieuwe JVC radio te kopen. Ik heb spijt dat ik dat niet eerder heb gedaan. Alles werkt perfect, mooi geluid en mooi design. In het begin wel een paar keer de gebruiksaanwijzing moeten lezen, maar alles werk heel logisch. Het inbouwen en aansluiten gaat zeer gemakkelijk en ook mijn electrische antenne wordt ondersteund. Kortom; een aanrader

Pluspunten

  • Prima geluid evt. in te stellen met equalizer
  • gemakkelijk bediening
  • ziet er heel mooi uit

Minpunten

  • ik heb nog geen minpunten kunnen ontdekken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Corne 31-12-2016 Product paar dagen in bezit

Top

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Makkelijke bediening en mooie vormgeving.vele bedienings mogelijkheden.verder zeer snel te instaleren

Pluspunten

  • Duidelijke weergaven

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Michel Dillions 08-12-2016 Product paar dagen in bezit

Prachtige Auto Radio alle gemak =)

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
De auto radio , paste prfect , in de metalen slede ,en in de auto zelf , wel voorzichtig want alles is precies pas , niets onnodig buigen , Verder was het snel klaar met de stekkers , binnen 5 muinuten vol geluid , op alle speakers , 5 stuks , en de afstelling was eigenlijk meteen goed , later nog even een anders equelizer stand ingesteld voor mijn favoriete klanken , Prima geluid , zuiver , en zonder dat je het door hebt dus , gaat deze radio erg hard , Mijn auto radio speakers klinken beter, dan met de orginel auto radio van de fabriek ,
De instellingen spreken voor zich , wel nog even mijn boekje erbij pakken voor de wat specifiekere instellingen .
Gods zegen in Jezus naam , Michel Dillions =)

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Voldoende
Voldoende

Reageer

Anoniem 04-12-2016 Product paar weken in bezit

Compacte radio met veel functies

Algemene score

8,0
Goede radio! Mooi geluid, veel mogelijkheden tot afspelen: Radio, CD, via USB, via AUX, MP3, etc. Zeer tevreden. Mooi strak uiterlijk van de radio.

Pluspunten

  • Veel functies
  • Veel afspeelmogelijkheden

Minpunten

  • Geen bluetooth

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

hans de witt 20-11-2016 Product paar weken in bezit

autoradio met alles erop en eraan

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Ben zeer tevreden over de jvc radio, er zitten veel functies op en makkelijk in gebruik. Gebruik al jaren het merk jvc en nu weer voor een nieuwe gekozen, raad hem voor iedereen aan!

Pluspunten

  • usb
  • verlicht

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Henk 07-11-2016 Product paar dagen in bezit

Mooi geluid en goede ontvangst

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Na montage, wat gemakkelijk ging. zeer mooi geluid in de auto, geniet er echt van. instellen ging ook vrij gemakkelijk

Pluspunten

  • geluid
  • uiterlijk

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Voldoende
Goed
Goed

Reageer

Reinder 22-10-2016 Product paar dagen in bezit

Super makkelijke bediening

Algemene score

9,0
Jvc is gewoon een goed merk en de radio is heel makkelijk te bedienen en een heel goed geluid.
Makkelijk met de USB stick en vooral ook het aansluiten van telefoon waardoor het geluid van de navigatie over de boxen gaat.

Pluspunten

  • Makkelijke bediening
  • Telefoonaansluiting

Minpunten

  • Kleine knopjes

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Henny 18-10-2016 Product paar weken in bezit

Fijne autoradio

Algemene score

8,0
Fijne autoradio, met goed geluid. Makkelijk muziek van een USB stick af te spelen. Ook kan je op een bepaalde tijd de radio aan laten gaan, ook als er een andere muziek bron bezig is. Ik ben tevreden.
Min puntje: sommige knopjes zijn wat klein voor mijn vingers

Pluspunten

  • Geluid
  • Mogelijkheden

Minpunten

  • Kleine knopjes

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende
Goed
Goed

Reageer

NorLiz 13-10-2016 Product paar dagen in bezit

Geweldig geluid

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Installatie van de autoradio is een fluitje van een cent met bijgeleverde onderdelen en handleiding, waarin je stap voor stap door de installatie wordt geleid. Het instellen van de radiozenders is simpel, net als de overige instellingen. Zelfs helderheid en kleur van het display is op afzonderlijke onderdelen in te stellen, zoals de button- en displayzone. Het geluid is erg goed, maar audiofielen kunnen het geluid nog meer naar hun smaak aanpassen. Het apparaat speelt diverse audioformaten af.

Pluspunten

  • Makkelijke installatie
  • Goed geluid

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

Stefanie 09-10-2016 Product paar dagen in bezit

Mooie en goede radio!

Algemene score

8,0
Het is een mooie radio, die makkelijk te installeren en te bedienen is! Het is handig dat je je telefoon via een usb en aux connectie kan aansluiten.

Pluspunten

  • uiterlijk
  • makkelijk te bedienen

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

nick 30-09-2016 Product paar dagen in bezit

fijne knoppen

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
fijne radio!
heeft alles wat hij zou moeten hebben voor het geld.
aux/usb en cd werkt allemaal prima.
mooie letters en fijne knopjes.

Pluspunten

  • goede kwaliteit
  • makkelijk te instaleren

Minpunten

  • geen bluetooth

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

mathijs 05-09-2016 Product paar dagen in bezit

nette radio

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

7,0
net gekocht. werkt goed.
het instellen van alles is goed beschreven in de handleiding.
het enige wat er miste is een goede beschrijving van de aansluitingen en het plaatsen in de auto van het apparaat.
dit wordt natuurlijk ook veroorzaakt doordat het bij ons niet paste, maar als er een goede tekening bij stond dan had ik niet 2 x naar de winkel gemoeten.

Pluspunten

  • niet duur
  • ziet er hip uit

Minpunten

  • installatie tekening

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende
Goed
Goed

Reageer

Toon meer reviews