Er zijn op dit moment geen prijzen beschikbaar.

JVC KD-R661

8,3 Lees 9 reviews

Vergelijkbare producten

JVC KD-R471E

Usb-aansluiting
Ja
Bluetooth
Nee
Vermogen
250 watt
JVC KD-R471E apr 2016
8,6 (17)

Kenwood KDC-10UR

Usb-aansluiting
Ja
Bluetooth
Nee
Vermogen
40 watt
Kenwood KDC-10UR

Kenwood KDC-BT500U

Usb-aansluiting
Ja
Bluetooth
Ja
Vermogen
4x50 watt
Kenwood KDC-BT500U
8,1 (10)

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 9 reviews

8,3

Schrijf een review Maak videoreview

Review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

R 24-06-2016 Product paar dagen in bezit

mooie kwaliteit

Algemene score

9,0
Goede kwaliteit / prijsverhouding
Makkelijk in gebruik
Mooi display Veelzijdig te gebruiken
Geen radiocode meer nodig nu met handig sleuteltje
mooi geluid en handig grote drukknoppen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
leo 13-06-2016 Product paar dagen in bezit

ben er heppie mee

Algemene score

8,2
werkt zoals belooft usb is makkelijk in gebruik
bediening en instellingen wijzen zich van zelf heb hem nu een maand in bezit uiterst te vrede over de aankoop

Review criteria:

Goed
Voldoende
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Jacinta 28-03-2016 Product paar dagen in bezit

Goede autoradio

Algemene score

9,2
Net een paar dagen in bezit van deze radio. Ben er zeer tevreden mee! De radio ziet er goed uit en werkt naar wens. Moet nog wel even wennen aan alle functies en mogelijkheden en hoe het te gebruiken valt, maar dat komt t.z.t. wel!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Ed Zwartewaal 17-01-2016 Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,0
Een nette autoradio voor een zeer schappelijke prijs. Veel instelmogelijkheden voor het geluid waardoor je zelfs met matige luidsprekers nog best een goed geluid in je auto kunt realiseren.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Voldoende
Goed
hro 28-12-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

7,0
radio/cd-speler net 1 dag in bezit, installatie en instellen spreekt voor zich en is daardoor erg eenvoudig. Kabel is bijgesloten. geluid en instellingen zijn prima. Voor deze prijs een zeer nette autoradio.

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende
Voldoende
Perry 05-12-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,4
installatie super snel met de meegeleverde eu adapter.
Heel even gekeken in het boekje voor de instellingen. Spreekt voor zich. een paar dagen in bezit ben super blij mee.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Gaby Nieuwenhuijs 17-10-2015 Product maand in bezit

Algemene score

8,4
Instalatie ging zonder problemen, mede omdat zeer duidelijk wordt uitgelegd hoe het moet en eventueel omzetten staat ook duidelijk in de beschrijving.

Makkelijk in gebruik, alleen is het vinden van de juiste zender vaker lastig, omdat het zenderzoeken niet verder komt dan 5 zenders. Wbt de usb aansluiten is het een nadeel dat steeds hetzelfde nummer begint en dat de shuffle niet ruim werkt en dat de shuffle niet alle mappen in een keer lijkt te pakken. Verder prima autoradio.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend
Voldoende
Daniela59 24-06-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,4
De autoradio gebruiken wij voor onze boot. Hij is opvallend en mooi vormgegeven en makkelijk in gebruik. En het is fijn dat je behalve een CD ook een USB kunt gebruiken. Hierdoor krijg je veel meer mogelijkheden om je eigen muziek te horen. De weergave van het geluid is erg goed. Het is een aanrader voor iedereen. Wij zijn er heel blij mee.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Ducboy 21-06-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,0
Goede geluidskwaliteit met veel functies, makkelijk in gebruik en natuurlijk USB aansluiting voor I-Pot, I-Phone, Android en Audio.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed