Er zijn op dit moment geen prijzen beschikbaar.

JVC KD-DB95BTE

8,4 Lees 37 reviews

Vergelijkbare producten

JVC KD-DB97BT

Usb-aansluiting
Ja
Bluetooth
Ja
Vermogen
200 watt
JVC KD-DB97BT Best Reviewed 2 keer okt 2016
8,9 (20)

Pioneer MVH-X580DAB

Usb-aansluiting
Ja
Bluetooth
Ja
Kleuren
zwart
Pioneer MVH-X580DAB

Pioneer MVH-X580BT

Usb-aansluiting
Ja
Bluetooth
Ja
Kleuren
zwart
Pioneer MVH-X580BT
8,0 (1)

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 37 reviews

8,4

Schrijf een review Maak videoreview

Review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Jurrian 28-06-2016 Product paar dagen in bezit

KD-DB95BT review

Algemene score

6,6
Radio voldoet aan verwachtingen, alles functioneert prima. Design en degelijkheid hadden beter gekund.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Voldoende
Onvoldoende
Onvoldoende
Hans 29-05-2016 Product paar dagen in bezit

Fijne en goede DAB+ autoradio combinatie

Algemene score

9,6
De radio geeft in DAB+ ontvangst een glashelder geluid zonder ruis of wat voor geluidsstoring dan ook. Het afspelen van muziek via USB gaat zeer goed met een goede kwaliteit. De CD speler geeft in tegenstelling tot mijn Pioneer de CD weer terug als er op de ejectknop wordt gedrukt. De Pioneer moest vaak tot 10 keer de ejctknop ingedrukt worden voordat de CD uitgeworpen werd. Het werken met de MENU en DAB knop vergt zeker in het begin een hoop geduld omdat de reactie tijd de ene keer sneller is dan de andere keer. Hierdoor ben in het ene geval te snel en schiet je voorbij hetgeen je wilt instellen en de andere keer krijg je het gevoel dat je iets verkeerd doet omdat de reactie op zich laat wachten. Een gemis is het wel het ontbreken van een opbergdoos voor het afneembaar front. Door de uitstekende volumeknop zijn andere boxen te laag.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
René 21-05-2016 Product maand in bezit

Grandioze Autoradio

Algemene score

9,2
Geweldig mooi apparaat
Sublime geluidskwaliteit
Snelle dab zoek funktie
Kortom prijs meer dan waard

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Autoradio 02-05-2016 Product paar dagen in bezit

Kwaliteit perfect

Algemene score

7,4
Pas gekocht, prima ervaring en deugdelijke radio, goed geluid na instelling en goede cd speler, hoop er lang gebruik van de maken.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Voldoende
Voldoende
Goed
super goede radio 20-03-2016 Product paar dagen in bezit

super radio

Algemene score

9,0
zeer mooi geluid, super met handfree functie. zeer aan te raden voor een goede prijs. dab plus radio!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Een blijde rijder 07-03-2016 Product jaar of meer in bezit

Algemene score

7,6
Prima apparaat. Tijdens het rijden wel wat lastig te bedienen. Bijvoorbeeld voor het omschakelen van USB naar FM moet meerdere keren op dezelfde knop worden gedrukt. Grote kans dus dat je net 1 x te vaak drukt en dan weer opnieuw moet beginnen. Regelmatig stopt de weergave via USB een paar secondes. Daarna gaat het verder waar het afspelen gebleven was.
De knop voor aan/uit is dezelfde als die van switchen tussen verschillende devices.
Het knopje voor het afnemen van het front is een heel klein dingetje in een hoek van het front weggefrommeld. Lastig in te drukken!
Bij het starten van de motor valt het geluid weg, het duurt dan 4 seconden voordat er weer geluid is. Hetzelfde bij omschakelen van devices.
Het is een zeer uitgebreid apparaat met veel mogelijkheden die niet allemaal even makkelijk te vinden zijn, maar na wat oefening gaat dat prima. Helaas is er zoals gewoonlijk geen Nederlandstalige handleiding.

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Onvoldoende
Uitstekend
Uitstekend
tim 03-02-2016 Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,6
Een radio van goede kwaliteit
Dab functie werkt ook erg goed
Alleen jammer dat je de dab antenne los moet kopen
Maar zeker een aanrader

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend
tim 01-02-2016 Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,6
Een radio van goede kwaliteit
Dab functie werkt ook erg goed
Alleen jammer dat je de dab antenne los moet kopen
Maar zeker een aanrader

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Eelco 26-01-2016 Product paar dagen in bezit

Algemene score

7,0
De radio heeft een mooi en vol geluid. DAB is ruis en kraakvrij. De radio heeft heel veel functies dit vraagt wel wat tijds investering om alles goed toe te kunnen passen. Muziek via USB werkt prima. Het enige minpunt wat ik heb kunnen ontdekken is de JVC app die je kan gebruiken om in statief de radio te bedienen. Deze intervace is verwarrend, en is zeer beslist nog niet op het niveau wat het moet zijn. Als deze app een aantal zaken verbeterd krijgt zoals eenduidige werking, eenvoudig bedienen van de muziek index op de usb stick. Het naast toevoegen ook verwijderen van contacten, heb je echt een heel perfect geheel.

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende
Voldoende
Voldoende
Angelique 23-01-2016 Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,0
Prima radio voor een prima prijs. Perfecte ontvangst en telefoon werkt er prima op, 2 zelfs! Instellen ging ook prima met de gebruiksaanwijzing erbij. Al met al dus een prima product. Geen spijt van deze keus!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed
Rudolph Gevers 18-01-2016 Product paar dagen in bezit

Algemene score

7,8
geluid is absoluut super, vormgeving vind ik minder, kleine fragiele knopjes en ik weet niet hoe degelijk die zijn, tijd zal leren

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Voldoende
Voldoende
Olav Twint 17-01-2016 Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,4
Wat een geweldige autoradio is dit!! Zoveel mogelijkheden. Deze radio vooral vanwege DAB+ gekocht. Wat een geweldig mooi geluid en wat een verschil met FM. Ook superhandig dat er 2 telefoons tegelijk aangesloten kunnen worden: geluid via de autospeakers en zelf goed te verstaan d.m.v. het bijgeleverde microfoontje. Het geluid van de radio wordt onderbroken bij een telefoontje. Bluetooth verbonden. Op die manier ook
muziek via de telefoon af te spelen of via USB. De display is in heel veel kleuren in te stellen. Let op: uit de doos staat de demoinstelling aan en heb je na een aantal seconden discoverlichting. Je stelt zelf de kleurcombinatie in door uit de intensiteit voor rood, blauw en groen te kiezen, maar daarna via menu, demo op off zetten! Koop voor betere DAB-ontvangst een externe/dakantenne erbij. Koop een combi-antenne voor DAB en FM. Koop bijvoorbeeld een actieve antenne (versterking via kabel met voeding van autoradio naar antenne). Ik heb een Calearo via een Duits bedrijf (Schlauershop in Leipzig) gekocht. Alternatief: makkelijker monteren, maar mindere ontvangst via raamantenne van Kenwood. Sommige bedrijven bieden dit voor een deel van de originele prijs aan als combideal bij deze radio). Na DAB+ wil je niet meer terug naar FM. Veel betere geluidskwaliteit, makkelijke ontvangst door hele land (eenmaal afgestemd blijf nee io zelfde zender en switcht automatisch heen en weer tussen FM en DAB bij slechtere DAB-ontvangst. Zeer tevreden en aanrader deze radio.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Aalt 09-01-2016 Product paar weken in bezit

Algemene score

8,8
een hele goede autoradio en een zeer goede ontvangst van dab+ en fm .En het gaat mijn om dab+
ontvangst en die is uitstekend
minpunt gaan dab+ antenne bijgeleverd

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende
Uitstekend
Uitstekend
William 09-01-2016 Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,0
Deze cd reciever is gemakkelijk te installeren. Instellingen maken met het instructie boekje erbij is eenvoudig. Toestel heeft zoveel klankinstellingen, dat jouw voorkeur er zeker bij zit. De verlichting is ook helemaal naar wens in te stellen ipv vastgestelde kleuren. Radio schakelt zelf naar DAB indien het radio station daar ook uitzend. Goede ontvangst via DAB. Telefoon makkelijk te koppelen. Kortom een tevreden gebruiker. een fijne radio en een goede prijs/kwaliteit verhouding.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Antoine Goemaere 02-01-2016 Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,2
Heel mooie autoradio. Mooi geluid perfect in een mobilhome. Goede ruisvrije DAB ontvangst. Klein min punt weinig preselecties. Micro nog niet kunnen testen was niet bijgeleverd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Jordy1810 02-01-2016 Product paar dagen in bezit

Algemene score

10,0
Hele mooie autoradio met veel opties bellen werkt goed en goed geluid makkelijk te installeren. Ziet er mooi en afgewerkt uit

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
RonB 25-12-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,4
Radio een paar dagen in bezit.
Wat een super geluid via DAB !!, alleen jammer dat er niet standaard een Dab Antenne word meegeleverd.
Telefoon ( Apple ) aansluiten was zo gedaan en werk super. Gewoon een super autoradio!!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Jeffrey 23-12-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,2
Je kan je telefoon opladen. Muziek luisteren met bluetooth. Handsfree bellen. Display kleur kan worden veranderd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Arjan 12-12-2015 Product maand in bezit

Algemene score

8,0
Prima Ding met alles erop en eraan. Zat geen remote bij maar had die nog van mijn oude JVC radio.
Alleen vreemd dat na aannemen telefoon gesprek hij opnieuw de USB stick gaat "readen" Dit duurt bij een 128gb stick wel eventjes. Gekocht voor €168 inclusief DAB antenne. DAB is overigens veel beter dan FM.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende
Voldoende
Goed
gertjan 12-12-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

10,0
Echt een mooie auto radio bellen gaat perfect en de rest doet wat het moet doen heb zelf een dab antenne mee besteld werkt ook super. Ben er heel erg blij mee top

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Toon meer reviews