Kenwood KMM-BT506DAB - Reviews

Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 11 reviews die zijn achtergelaten voor de Kenwood KMM-BT506DAB op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,8

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Thomasb 10-05-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Gebruiksvriendelijke radio met een mooi formaat scherm.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood KMM-BT506DAB

Algemene score

9,0
Gekozen voor veelzijdig gebruik. Scherm op eigen kleur aanpassen, voorzien van Dab en Analoge radio. Gebruiksvriendelijk en daarbij een prima prijs kwaliteit verhouding.

Pluspunten

  • Gebruiksvriendelijk
  • Veelzijdig in gebruik

Minpunten

  • Lastige antenne aansluiting bij Twingo.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Jos 24-04-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Veel functionaliteit, goed geluid en makkelijke bediening!

Geschreven voor: Kenwood KMM-BT506DAB

Algemene score

9,0
Ik heb deze uitvoering gekozen omdat ik een Dab radio wilde hebben die ik op mijn boot met mijn telefoon kan bedienen en DAB functie voor goede radio ontvangst.

Pluspunten

  • Via telefoon te bedienen
  • DAB+

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Bob 14-04-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekregen

Veel aansluit- en instel mogelijkheden en toch compact.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood KMM-BT506DAB

Algemene score

9,0
Voor mijn verjaardag specifiek om dit model van Kenwood gevraagd.
Onze oude Sony autoradio van 17 jaar oud kon mp3’s afspelen vanaf de cd speler en wanneer de boot niet aan de walstroom ligt ook radio ontvangen. Verder kon er niets op aangesloten worden. Na goed vergelijken ben ik op dit model van Kenwood uitgekomen vanwege het kleine inbouwformaat, het lichte gewicht en de vele aansluit- en instelmogelijkheden. De printplaten zijn geseald waardoor de vochtige omgeving minder kwaad kan. Verder zeer tevreden met het geluid en bediengemak!

Pluspunten

  • Geringe inbouwdiepte
  • Licht gewicht
  • Gesealde printplaten
  • Veel aansluitmogelijkheden
  • Degelijk en doordacht product

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Rianjoky 03-04-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Goede radio

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood KMM-BT506DAB

Algemene score

8,0
Goede radio met prima ontvangst. Eenvoudig in gebruik. Bij bellen goed te verstaan. Kost weinig, veel mogelijkheden.

Pluspunten

  • Goed geluid
  • Eenvoudig
  • Prima ontvangst

Minpunten

  • Nog niet gevonden

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Susanne 12-02-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Kenwood Radio

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood KMM-BT506DAB

Algemene score

9,0
Prima radio, makkelijk te bedienen, heel blij mee. Mooi geluid.
Prijs was heel schappelijk. Fijn icm een mobiele telefoonhouder. Dat maakt het compleet.

Pluspunten

  • gebruik makkelijk
  • ziet er mooi uit

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gerben Zeeman 31-01-2021
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Super radio, klein formaat maar groots in opties.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood KMM-BT506DAB

Algemene score

10,0
Ik was echt een fan van een ander merk maar omdat er geen radio’s waren die een passende kleur konden geven of te diep waren adviseerde de carshop me deze radio. Hij vertelde mij er geen spijt van te krijgen. Dit is helemaal waar eenmaal geïnstalleerd zijn er vele keuzes qua instellingen en mogelijkheden in aansturing en geluidsafstellingen. Ben er reuze blij mee. Ook de DAB werkt perfect en de radio speelt zo verder op de Spotify’s van je telefoon waar je gestopt bent. Ben overtuigd van dit merk en vind het echt en oprecht een top radio.

Pluspunten

  • Extra tulpaansluitingen
  • Kleur instelbaar naar keuze
  • Vele instelmogelijkheden
  • Rustig ogend design
  • Gemakkelijke inbouw door korte versie

Minpunten

  • Switchen tussen radio mp3 etc kost tijd

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

Daphne Roo 15-01-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Top apparaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood KMM-BT506DAB

Algemene score

9,0
Ik vind dit echt een super radio, makkelijk in te stellen en makkelijk te bedienen! Je kan vele kleuren kiezen op de display :-)

Pluspunten

  • Makkelijk in te stellen
  • Makkelijk te bedienen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Walter 13-01-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

geweldig geluid

Geschreven voor: Kenwood KMM-BT506DAB

Algemene score

10,0
Makkelijk te bedienen en veelzijdig apparaat, ook goed handsfree bellen. Het is ook erg fijn dat je de kleur van het scherm in de juiste kleur van de overige verlichting van het dashboard kan zetten. De digitale radio is ook een erg groot pluspunt.

Pluspunten

  • Makkelijke bediening
  • goed handsfree bellen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

M. Haverkamp 05-11-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Simpel, mooi en effectief

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood KMM-BT506DAB

Algemene score

8,0
Mooi radio met verschillende kleuren LED-licht. Werkt prima met Spotify, maar je moet misschien even de radio herstarten zodat ie Spotify op je telefoon herkent. Digitale Radio werkt prima en ik ben blij met de nieuwe mogelijkheden daarvan. Werkt prima met mijn Android OnePlus6.

Pluspunten

  • Strak uiterlijk voor de prijs
  • Doet zijn werk
  • Lijkt volledig qua instellingen
  • Equalizer lijkt goed respons te geven

Minpunten

  • Geen snel-mute knop gevonden tot nu toe
  • Instellingen zijn niet altijd even intuitief

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Pieterpostzegel 24-10-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Prachtig produkt

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood KMM-BT506DAB

Algemene score

8,0
Prima radio met veel mogelijkheden, vooral Bluetooth en car kit functies zijn erg praktisch. Samen met een stuurbediening is het een erg handige en praktische radio. Mooi van vorm en een geweldige kwaliteit

Pluspunten

  • Eenvoudig te bedienen
  • Geluidskwaliteit super

Minpunten

  • Beetje simpele knopjes

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Amateurtje 03-10-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Kmm-BT506DAB

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood KMM-BT506DAB

Algemene score

8,0
Goed geluid met standaard autospeakers, deze zijn nu goed in te stellen.
Alles zoals te verwachten.
Zeker aan te raden

Pluspunten

  • Telefoon handsfree met instellen microfoon
  • Geluid

Minpunten

  • De app is summier

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer