Kenwood KDC-BT73DAB - Reviews

8,6 Lees 32 reviews
Specificaties
Usb-aansluiting
Ja
Bluetooth
Ja
Vermogen
200 watt
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 32 reviews

8,6

Schrijf een review Maak videoreview

Review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

cramer_99 21-09-2016 Product paar dagen in bezit

Super Geluid!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Deze kenwood radio is een zeer mooi afgewerkt product en met name door zijn vele functies zoals DAB+ en Bluetooth zo prettig in gebruik. Het DAB+ ontvangst is bij ons in de regio tot nu toe zeer goed met kraakhelder geluid. En de bluetooth carkit werkt ook zoals je ervan zou verwachten, direct bij het opstarten van de radio heb je verbinding en het streamen werkt in één woord fantastisch. Zoek je een deugdelijke radio met een goede kwaliteit audio, kijk dan niet verder, maar kies deze!

Pluspunten

  • Groot Scherm
  • DAB+ kwaliteit
  • Carkit geluid

Minpunten

  • Helderheid kan hoger

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed
Kees 09-09-2016 Product paar dagen in bezit

Super mogelijkheden

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Prachtige radio, veel mogelijkheden, simpele bediening. Top!! Telefoon snel aangesloten, streamen van Spotify. Super eenvoudig.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Jack 27-08-2016 Product paar dagen in bezit

Grandioos

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Deze radio is een geweldig prachtig en technisch zeer goed product. Prijs kwaliteit verhouding is in een woord geweldig goed. Een aanrader

Pluspunten

  • Geweldig goed product

Minpunten

  • Geen ontdekt

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Roy 16-08-2016 Product paar dagen in bezit

KDC-BT73DAB

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Hele mooie radio met superveel mogelijkheden ben blij dat ik deze heb gekozen!!! Voor al de digitale radio tuner wat erin zit is super geen gekraak meer. De usb aansluitingen zijn ook fijn want je hoeft niet perse in de radio zelf je usb stick te plaatsen dit kan in de achterste aansluiting die ik mooi in het handschoentjes heb ondergebracht. Al met al een super radio !!

Pluspunten

  • Digitale radio
  • Handgereedschap bellen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Ton Vermeulen 23-07-2016 Product paar dagen in bezit

Lang gewacht, maar toch: Perfect!

Algemene score

9,6
Nadat ik de radio perfect heb laten inbouwen door Coolblue, heb ik er nu, een dikke maand later pas geweldig veel plezier van. Ik moest hem zelf instellen en aangezien ik allesbehalve een techneut ben en er heel weinig tijd voor heb gehad de laatste weken, is het er nu, vlak voor een korte vakantie toch van gekomen. Het resultaat? FANTASTISCH! Perfecte ontvangst, perfecte geluidskwaliteit, geen gemier met wegvallende ontvangst, een prachtig rustig uiterlijk en teveel mogelijkheden om op te noemen nadat je de zaak, met de nodige moeite dat wel, goed geïnstalleerd hebt. Ik zie er naar uit om ermee op vakantie te gaan. Zo hoeft zelfs een extra tijdje in de vakantiefile geen bezoeking te zijn. Meer dan warm aanbevolen!!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Ton Vermeulen 20-07-2016 Product maand in bezit

Lang geduurd maar dan, perfect!

Algemene score

9,6
Nadat ik een een ruime maand gelden de radio heel mooi heb laten inbouwen door Coolblue moest ik hem nog wel even instellen. Omdat ik allerminst een techneut ben en het erge druk heb gehad is deze klus pas een paar dagen geleden geklaard. Maar nu is hij dan ook in een woord geweldig! Perfecte ontvangst, geen storingen meer, machtig geluid zowel voor pop, rock, klassiek als spraak en niet te vergeten een perfect rustig uiterlijk zonder enige vorm van toeters en bellen! Ik ga vandaag op een korte vakantie maar met dit apparaat en al zijn mogelijkheden hoeft zelfs een tijd in de vakantiefile geen bezoeking te zijn!!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Kenneth 14-06-2016 Product paar dagen in bezit

Mooi product

Algemene score

8,8
Na een vlekkeloze aankoop, wat zelfs op een zondag geleverd werd, meteen ingebouwd in de auto. Prima merk. Super geluid. Mooi uiterlijk door verschillende kleuren

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Martin 09-06-2016 Product paar dagen in bezit

Kenwood KDC-BT73DAB

Algemene score

8,6
Fijne autoradio, het geluid is bijzonder goed, ziet er mooi uit, kleuren display heeft verschillende mooie kleuren en handsfree bellen is zeer goed.
Heel makkelijk te installeeren.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Henk 24-05-2016 Product paar dagen in bezit

Zeer tevreden

Algemene score

7,6
Deze radio nu een dikke week in mijn auto. Een paar dagen geleden ook de DAB+ antenne en de microfoon in mijn auto gebouwd. Dat bleek bijzonder eenvoudig.

Het instellen van de radio is heel eenvoudig. Doordat er weinig knoppen op zitten, kan je je hier ook niet zo snel in vergissen. De menu's zijn verder logisch onderverdeeld waardoor alle instellingen snel te vinden zijn.

Over de radio-ontvangst op zowel FM als DAB+ kan ik kort zijn. Dat is uitstekend. Ik heb op allebei nog geen kraak of onderbreking gehoord.

Ook het luisteren naar usb of muziek via bluetooth bevalt mij goed. Net als het handsfree bellen, al vind ik de andere kant nog wat lastig te verstaan, maar dat zal wel een kwestie van wennen zijn.

Over de cd speler kan ik weinig zeggen, die gebruik ik niet.

Mijn enige kritiek op deze radio is het scherm. Drie regels klinkt mooi, en is ook best handig. Maar het scherm ververst zeer traag waardoor snel scrollen door het telefoonboek niet is aan te raden. Het hele scherm vervalt dan in een waas. Gelukkig is het wel mogelijk om op beginletter te zoeken, daar word het al iets makkelijker van.

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed
Goed
Voldoende
martl20 23-05-2016 Product paar dagen in bezit

Mooi en goed apparaat maar moeizame bediening

Algemene score

7,4
Product bij Coolblue gekocht en was compleet met DAB+ antenne en ISO Converter voor mijn audi tt uit 2001, ik moest alleen nog een antenne converter kopen. Radio ziet er erg mooi uit en ik had hem o.a. daarvoor aangeschaft daarnaast de usb aansluiting op de achterkant, kleur instelling en DAB+ waar ik ook erg blij mee ben. Antenne inbouwen is wel wat werk, maar de handleiding is erg duidelijk en daardoor goed te doen. Waar ik minder blij van wordt is de bediening van de radio. Er zitten bijna geen toetsen op en je moet met het beperkt aantal knoppen tal van instelling en voorkeuze zien te regelen. Zelf vind ik het totaal niet intuïtief en ben daarom ook een beetje teleurgesteld. Daarnaast vind ik het front een beetje fragiel en wiebelig aanvoelen, wat vaker het geval is met afneembare frontjes.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Onvoldoende
Goed
Voldoende
keeper5 20-04-2016 Product paar dagen in bezit

DAB radio Kenwoo

Algemene score

10,0
Deze radio al reeds een jaar geleden in een volkswagen polo laten inbouwen, werkt perfect. Zowel de DAB radio als de bluetooth audio functie wordt iedere dag gebruikt, ook in Limburg perfect DAB+ bereik. Nu we een tweede auto hebben gekocht, wederom deze radio laten inbouwen in een Golf.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Dré 12-02-2016 Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,4
Geluid is geweldig. Zuiver en krachtig.
Digitale verbinding is perfect
Super veel mogelijkheden qua instellingen.
Menu is even oefenen.
Strakke en chique uitstraling

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Jan 28-12-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

7,6
Fijn toestel goed geluid goede instelmogelijkheden.
Alleen helderheid van lcd scherm had beter gekund.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Onvoldoende
Voldoende
Roy uit Eibergen 23-12-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,8
Super radio, eenvoudige installatie en instellingen in menu gaat erg gemakkelijk. Dab ontvangst is super!! Echt een verademing.Als U een andere radio zoekt, dan is deze beslist een aanrader!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Henk 20-12-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,8
Zeer goed geluid en tal van mogelijkheden om de autoradio optimaal in te stellen.
Dab+ antenne gaf geen enkel probleem bij installatie en werkt uitstekend.
Firmware update was up to date (versie 3.21 , alleen device 3 was versie 3.11 en kon niet geupdate worden naar ver 3.15.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Bas 19-12-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

7,0
Werkt niet zo gemakkelijk als gedacht. Hoopte dat het gebruiksgemak simpeler zou zijn. Maar het aantal knopjes is beperkt. Heel beperkt. Daardoor als je iets in je instellingen wil veranderen, moet je weer helemaal uit je menu om het volume aan te passen. Zeer vervelend.

Review criteria:

Goed
Goed
Onvoldoende
Voldoende
Goed
Wil 19-12-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,0
Prima ontvangst en geluid. Wel ingewikkeld om te bedienen door alle opties! De belangrijkste (muziek) is goed te bedienen en kan door scannen bijna auto gebruikt worden. Favorietenlijsten zijn erg handig.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende
Uitstekend
Voldoende
hennie 12-12-2015 Product paar weken in bezit

Algemene score

9,0
ziet er strak uit enige wat jammer is dat het bovenste randje slecht leesbaar is als de radio wat lager geplaatst word. Even probleem met ontvangst maar na een simpele firmware update alles weer goed

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend
Nick R 03-12-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

7,8
Leuke radio. Alleen de vorige en volgende knop voelt een beetje goedkoop aan. Verder een heel mooi leuk design.
heb ook nog dat als ik de sigarette stekker gebruik dat DAB+ niet te ontvangen is. zodra ik deze niet gebruik, ontvang ik DAB+ prima. moest ook met bluetooth een functie omzetten zodat ik ook op de achterspeakers geluid kon ontvangen.

zeer te vrede verder.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed
Uitstekend
Voldoende
Richard 01-12-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,6
Het aansluiten is niet even eenvoudig. De DAB antenne vergt wel enige bestuderen van you tube filmpjes, maar is verder goed te doen. De instellingen zijn eindeloos. Dat kost dan ook wel weer wat tijd om uit te zoeken en je hebt er beslist de CD voor nodig met de uitgebreide gebruiksaanwijzing.
Het geluid is fantastisch en DAB werkt prima. Zorg wel voor een juist geformateerde USB stick anders hoor je niets.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Toon meer reviews