Kenwood KMM-BT206 - Reviews

Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 9 reviews die zijn achtergelaten voor de Kenwood KMM-BT206 op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,8

Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Naomi 08-06-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Fijne en makkelijke autoradio

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood KMM-BT206

Algemene score

9,0
Vandaag heb ik deze autoradio gekocht. Het systheem is erg duidelijk, alles staat goed omschreven in de handleiding. En de muziek wat eruit komt is top kwaliteit. Echt een aanrader!

Pluspunten

  • Bluetooth
  • Makkelijk bedienbaar
  • Duidelijke scherm letters

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

Van Asselt 24-05-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Radio zeer goed

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood KMM-BT206

Algemene score

9,0
Zeer gebruiksvriendelijk toestel makkelijk aan te sluiten duidelijk Helder scherm en gewoon een goed geluid ben er heel erg blij mee en dat voor iets meer als €100 auto Bluetooth functie voor de telefoon handsfree bellen zeer duidelijk

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Davey 15-04-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Mooi strak design

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood KMM-BT206

Algemene score

8,0
Mooie radio met veel opties, verbind snel met BT en werkt super.
Strak afgewerkt en sluit mooi aan..

Pluspunten

  • Verbind snel met Bluetooth

Minpunten

  • Prijzig

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rob 08-03-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Strak vormgegeven

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood KMM-BT206

Algemene score

9,0
Mooi product. Goed geluid. Veel functies en toch eenvoudig in gebruik.
Zowel een goede Spotify integratie en bediening en handsfree telefoneren.

Pluspunten

  • Spotify
  • BLuetooth
  • Handsfree telefoneren

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Robbie 18-02-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Erg fijne radio

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood KMM-BT206

Algemene score

10,0
Erg fijne radio, heeft veel instellingen om het geluid te finetunen, interface is ook erg duidelijk. En vooral makkelijk. Ik raad deze radio zeker aan. Goede prijs/kwaliteit verhouding.

Pluspunten

  • Plug and play
  • Gemakkelijk in gebruik
  • BT connect erg snel.
  • Verbeterd het geluidskwaliteit

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Claire 13-01-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Fijne radio met bluetooth

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood KMM-BT206

Algemene score

7,0
Goede verbinding makkelijk te installeren. Er zit ook een erge handige microfoon bij. Muziek klinkt goed.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Diana 28-12-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Geweldig nette, duidelijke, goeie radio

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood KMM-BT206

Algemene score

10,0
Hij werkt zoals hij hoort te werken, alles deed het binnen no time! Het fijne eraan vind ik dat ik niet nog een aparte handsfree zet moet halen.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Ruben 23-11-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Top radio

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood KMM-BT206

Algemene score

9,0
Deze radio is heel fijn in gebruik. Duidelijke opbouw en het geluid wat hij produceerd is heel duidelijk.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed
Voldoende

Reageer

Raphael 08-10-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Duidelijk, eenvoudig en goed

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood KMM-BT206

Algemene score

8,0
Fijne radio met bluetooth, aux en usb aansluiting. Helder scherm en fijne bediening. Ik raad dit product aan

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer