Kenwood DMX110BT - Reviews

Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 9 reviews die zijn achtergelaten voor de Kenwood DMX110BT op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,7

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Richard dell 17-08-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Super scherm

Geschreven voor: Kenwood DMX110BT

Algemene score

10,0
Ik had een goedkoper versie uit het buitenland gekocht, maar dat viel enorm tegen dus ik naar de autozaak en zag deze voor een super prijs dus gelijk in laten bouwen, badehqnd had ik dit gelijk moeten doen.
Wat een super radio en bleutooth bellen is supee duidelijk kortom super aankoop

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nathan 08-06-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Mooi scherm

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood DMX110BT

Algemene score

8,0
Net product makkelijk te installeren veel radio voor lage prijs. Mooie display alles makkelijk te personaliseren.

Tevreden mee!

Pluspunten

  • Display
  • Geluid

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

femkee 01-06-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooie scherm, functioneel

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood DMX110BT

Algemene score

8,0
Mooie radio scherm. Fijne service bij de winkel. Ziet er goed uit en mooie kwaliteit. Nu nog alleen aansluiten.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Stef 02-05-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Strak design. Ziet er netjes uit

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood DMX110BT

Algemene score

9,0
Ik was op zoek naar een passende vervanger voor het originele systeem van een alfa gt. Na enig zoekwerk kwam ik deze tegen.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Sherwin 11-07-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Prima scherm met een goeie contrast

Geschreven voor: Kenwood DMX110BT

Algemene score

10,0
Al rijdend is de scherm goed zichtbaar en goed te bedienen. Helder geluid, veel ingang aansluiting mogelijk makkelijk om met de telefoon te verbinden

Pluspunten

  • Bediening
  • Scherpe beeld

Reageer

Reinder 26-06-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Mooie radio

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood DMX110BT

Algemene score

8,0
Een poosje terug deze Kenwood Radio gekocht, hij is makkelijk te installeren en te gebruiken.
Mooi groot 2-din scherm voor een schappelijke prijs.
Via de usb kabel aan de achterkant van de radio (ik heb hem via een opening doorgetrokken naar het interieur) is het makkelijk om je telefoon op te laden of om een usb stick aan te sluiten met muziek.

Ik zocht een niet al te dure radio met toch een groot scherm voor het aansluiten van een achteruitrijcamera en ben erg tevreden met deze radio. Voor de mensen die graag cd's luisteren in de auto zul je toch je cd's op een usb stick moeten zetten, deze radio heeft geen cd-speler. De radio heeft ook geen afneembaar front (al ben ik tot nu toe nog geen enkele 2-din radio tegengekomen met deze functie).

Pluspunten

  • Groot scherm
  • Makkelijk te installeren
  • Makkelijk in gebruik

Minpunten

  • Geen cd-speler
  • Geen afneembaar front

Reageer

Gedeon 12-04-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooi groot scherm scherpe weergave

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood DMX110BT

Algemene score

9,0
Dit was precies wat ik zocht qua auto entertainment.
De 2 din maakt het interieur van mijn auto compleet.

Pluspunten

  • Mooi scherm
  • Geluid instellen precies zoals je wilt
  • Heel veel kwaliteit voor een schappelijk bedrag

Reageer

Bart 05-03-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Prima product

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood DMX110BT

Algemene score

8,0
Prijs/kwaliteit is echt prima. Mooi helder scherm, perfecte Bluetooth connectie (vind automatisch je contacten en geeft de artiest en nummer weer bij het afspelen van Deezer & Spotify), makkelijk te installeren, veel opties (equalizer), erg compleet (microfoon, frame, sierlijst, kabels).

Pluspunten

  • Mooi scherm
  • Erg compleet
  • Usb
  • Perfecte Bluetooth connectie

Minpunten

  • Volume drukknopjes, geen draaiknop

Reageer

S 27-01-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Mooie vormgeving

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood DMX110BT

Algemene score

8,0
Mooie radio goede vormgeving en een goed geluid heb hem nu langere tijd in mijn bezit en ben bkan hem andere mensen ook aanraden

Reageer