Kenwood DNX5160DAB - Reviews

Specificaties
Functies
radio, dvd
Bluetooth
Ja
USB-aansluiting
Ja

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 32 reviews die zijn achtergelaten op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,4

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Goed
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

JSchot79 10-07-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Kenwood DNX5160DABS

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Laatst deze autoradio gekocht en wat een vooruitgang met de standaard radio van de peugeot. Nu kunnen we eindelijk wel usb gebruiken. En navigatie waardoor je telefoon weer iedere ophangen met alle gedoe enz verleden tijd is. Geluid is super, scherm mooi en duidelijk en groot zat. Navigatie werkt heel simpel en overzichtelijk. Telefoneren via de losse microfoon is helder en simpel. Al met al een fijne aankoop waar ik geen spijt van heb.

Pluspunten

  • Veel aansluitingen
  • Groot scherm
  • Navigatie

Minpunten

  • duurt even qua opstarttijd +/- 20 seconden
Geschreven voor: Kenwood DNX5160DAB

Reageer

H habing 16-04-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Kenwood dnx5160dabs

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Donders mooie apperaat doet alles naar wens
Machtig mooie ontwerp
Zou iedereen dit model aanraden
Ook al voor bedienings gemak
Geschreven voor: Kenwood DNX5160DAB

Reageer

Peter 24-02-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Super systeem

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Ik heb de radio nu 4 maanden in gebruik. Het systeem is makkelijk te bedienen. De navigatie is nauwkeurig en makkelijk in te geven en ook de weergave van een dvd is van goede kwaliteit. Door de instellingen van de equalizer krijg je zelfs uit de standaard speakers een goed en zuiver geluid.

Pluspunten

  • Super geluid
  • Super beeld
  • Snelle en accurate navigatie
  • Dab is echt beter dan FM.

Minpunten

  • Bluetooth streaming wordt verstoord door app
Geschreven voor: Kenwood DNX5160DAB

Reageer

Enk 14-02-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Groot fijn scherm

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Alles erop en eraan. Hele fijne handleiding bij het produkt. Achteruitrijcamera radio dvd sd kaart navigatie prima. Groot fijn scherm.
Geschreven voor: Kenwood DNX5160DAB

Reageer

Andre 22-11-2017
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Groot scherm makkelijk in te bouwen

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Makkelijk in te bouwen goed geluid. Merk specifieke stekkers. Wel aparte adapter nodig voor stuurwielbediening. Matig gewone radioontvangst.

Pluspunten

  • goed geluid
  • makkelijk in te bouwen

Minpunten

  • merkspecifieke stekkers
Geschreven voor: Kenwood DNX5160DAB

Reageer

jacco de bruijn 02-11-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

groot scherm makkelijk bedienen

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
op aanraden van ECS gekocht en prima bevallen. makkelijk te bedienen dus zeer toegangkelijk. zelfs voor mij die niet voorop loopt met deze techniek.

Pluspunten

  • makkelijk
  • groot scherm
  • fijne navigatie
Geschreven voor: Kenwood DNX5160DAB

Reageer

Henk 27-09-2017
  • Product paar weken in bezit

mooi duidelijk scherm

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

7,0
Aangeschaft vanwege de prijs na wat andere opties naast elkaar gelegd toch voor deze gekozen geen spijt van. Goed scherm, mooi radio geluid en ook de telefoon functie werkt perfect. ook een achteruit camera op aangesloten en werkt prima.

Pluspunten

  • mooi duidelijk scherm
  • goede ontvangst
  • snelle route omschakkeling

Minpunten

  • nog niet ondervonden
Geschreven voor: Kenwood DNX5160DAB

Reageer

Frits 20-08-2017
  • Product half jaar of langer in bezit

Groot scherm makkelijk in de bediening en goed geluid

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Makkelijk te bedienen goede communicatie met mijn telefoon en goed geluid goed afleesbaar scherm en duidelijke routeplanner
Geschreven voor: Kenwood DNX5160DAB

Reageer

Kenwood 18-08-2017
  • Product paar dagen in bezit

kenwood 5160

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Mooi groot scherm, handig met 2x USB. Duidelijke handeling met een makkelijke navigatie. Een topradio.
Geschreven voor: Kenwood DNX5160DAB

Reageer

Mark 05-08-2017
  • Product paar dagen in bezit

Prima

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Carkit werkt goed. Dab ook. Navigatie reageert snel. Ik ben er tevreden mee. Kan het aan iedereen aanraden
Geschreven voor: Kenwood DNX5160DAB

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Voldoende
Goed
Goed

Reageer

Wim 29-07-2017

Goede radio, duidelijk scherm.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Gekocht als vervanging van Alpine systeem in Mercedes A. 200% verbetering met de radio. Duidelijk scherm en makkelijk te gebruiken. Zeker een aanrader.

Pluspunten

  • DABS radio
  • Duidelijk scherm
Geschreven voor: Kenwood DNX5160DAB

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Voldoende
Voldoende

Reageer

arjan 18-06-2017

Mooie multimedia navigatie radio

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Zeer uitgebreide radio navigatie met meest denkbare opties , dab+ navigatie, video . Navigatie van garmen. En drie jaar gratis kaart update's

Pluspunten

  • Dab+
  • Garmin navigatie
Geschreven voor: Kenwood DNX5160DAB

Reageer

Ed Bijster 06-06-2017
  • Product paar weken in bezit

Modernisering BMW van 2001 naar 2017+

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Het navigatiesysteem van mijn BMW 540 uit 2001 was echt niet meer van deze tijd en handsfree telefoon was ook uitgesloten. Met de Kenwood DNX5160DABS zijn we in 1 keer weer volledig bij de tijd. Prima navigatie, brilliant geluid en handsfree bellen zonder problemen. Absoluut een aanrader!

Pluspunten

  • Groot scherm
  • Echt heel mgoed geluid
Geschreven voor: Kenwood DNX5160DAB

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

auto inside weert 04-06-2017
  • Product paar dagen in bezit

goede zichtbare nav en een veel beter geluid in mijn susuki

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
ik vind dit een heel mooi toestel met meer mogelijkheden dan de orgineleradio bv een cd speler want die hebben de meeste nieuwe auto s niet meer en een nav die beter is dan die van mijn susuki want die werkt pas als ik 299 euro betaal

Pluspunten

  • cd speler
  • dvd speler
Geschreven voor: Kenwood DNX5160DAB

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Mieke van Hees 25-05-2017
  • Product paar weken in bezit

Super apparaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Ik vind het een uitstekend apparaat met een heel goed geluid en goede navigatie. Waarbij het geluidje wat gaat wanneer je te snel rijd wel iets te zacht is.
Geschreven voor: Kenwood DNX5160DAB

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

Goos 24-05-2017
  • Product paar weken in bezit

Helder beeldscherm

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Ik heb Kenwood laten inbouwen in mijn youngtimer. Functioneert prima. Garmin levert goede kaarten. Zeer snelle berekeningen van routes. Koppeling van Iphone is handig. Helder beeldscherm.

Pluspunten

  • goede navigatie
  • koppeling Iphone

Minpunten

  • relatief klein scherm
Geschreven voor: Kenwood DNX5160DAB

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Voldoende
Goed

Reageer

jan hagen 19-05-2017
  • Product paar dagen in bezit

top ding navigatie werkt supper

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
is echt een super radio je kan er alle kanten mee op. werkt super snel navigatie is zeer duidelijk. ook zijn er veel instellingen voor het geluid. ook beschikt de radio over veel aansluitingen
Geschreven voor: Kenwood DNX5160DAB

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Antoon Hagen 09-05-2017
  • Product paar weken in bezit

Chevyvan

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

4,0
Het is echt een super apparaat, handig dat de volume knop een draaiknop is, hij start super snel op, herberekenen gaat snel, en het geluid is loep zuiver! Mijn zoon heeft nu de zelfde aangeschaft en is er ook heel blij mee. Kortom, een goede investering geweest.
Geschreven voor: Kenwood DNX5160DAB

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hans 08-04-2017
  • Product paar dagen in bezit

Mooi uiterlijk

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Praktische bediening de radio heeft een mooi geluid, beeldscherm is groot genoeg kortom een goed apparaat

Minpunten

  • Geen
Geschreven voor: Kenwood DNX5160DAB

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Vincent 26-03-2017
  • Product paar weken in bezit

Goede radio

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Goeie radio, mooi geluid en goede eq instelmogelijkheden. Makkelijke bediening. Jammer dat dab+ nog niet overal even betrouwbaar is

Pluspunten

  • Mooie vormgeving
  • Goed geluid en instelmogelijkheden
  • Goede navigatie
Geschreven voor: Kenwood DNX5160DAB

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

Toon meer reviews