Er zijn op dit moment geen prijzen beschikbaar.

Kenwood DNX4150BT

8,2 Lees 26 reviews

Vergelijkbare producten

Kenwood DNX8160DABS

Functies
radio, dvd, cd
Bluetooth
Ja
USB-aansluiting
USB 2.0
Kenwood DNX8160DABS Best Reviewed 3 keer jan 2017
8,6 (21)

Kenwood DNX5160BTS

Functies
radio, dvd, cd
Bluetooth
Ja
USB-aansluiting
USB 2.0
Kenwood DNX5160BTS

Kenwood DNX450TR

Functies
radio, dvd, cd
Bluetooth
Ja
USB-aansluiting
USB 2.0
Kenwood DNX450TR

Gemiddelde beoordeling

Deze beoordeling is gebaseerd op het gemiddelde cijfer van reviews die geschreven zijn op Kieskeurig.nl

8,2

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Atakan 29-01-2017 Product paar dagen in bezit

Kenwood inbouw Toyota Corolla Verso

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Het product heb ik sinds enkele dagen in gebruik. Het systeem is ingebouwd in mijn Toyota Corolla Verso bj 2008. Het systeem is mooi om te zien.
Het in gebruik nemen en eigen maken van verschillende functionaliteiten gaat heel snel.

We zijn tevreden over het product. Binnenkort wordt een achteruitrij camera gemonteerd.

Enige minpunt vind ik dat ik nog geen screensaver heb ontdekt. Wanneer er geluisterd wordt naar muziek dat de mogelijkheid bestast dat je een screensaver kunt overgaan.

Ik wil graag op korte termijn de kaarten van de navigatie bijwerken.

Pluspunten

  • Eenvoudig in gebruik
  • Strak ontwerp

Minpunten

  • Geen screensaver

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Harry 21-01-2017 Product paar weken in bezit

duidelijk scherm en eenvoudig te bedienen

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
aangeschaft omdat oude kenwood defect was deze werkt veel sneller is eenvoudig te bedienen en heeft een goed geluid ben zeer tevreden met de DNX 4150 BT is gewoon een geweldig apperaat en goede navigatie

Pluspunten

  • eenvoudig te bedienen
  • goed geluid
  • goede duidelijke navigatie

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Jos 12-01-2017 Product paar dagen in bezit

gemakkelijke bediening

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Het scherm is goed ingedeeld en gemakkelijk te bedienen.
Kleuren zijn perfect aan te passen op het auto interieur en de achteruitrijd camera is helder en duidelijk.

Pluspunten

  • goede indeling
  • duidelijke bediening
  • goede achteruirijd camera

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende
Goed
Goed
Goed

Reageer

Tom 29-12-2016 Product half jaar of langer in bezit

Geweldige combinatie voor muziek, navigatie en carkit

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Mijn grootste reden voor de keuze van dit apparaat was omdat ik graag naar muziek van mijn iPhone luister, het als carkit moet kunnen functioneren en navigatie moest kunnen bieden. Dit doet het zeker en zoveel meer! Het apparaat heeft nog nooit problemen vertoont en altijd gedaan wat ik ervan vroeg. Het werkt gewoon precies zoals ik het wilde.

Pluspunten

  • Iphone muziek
  • Carkit (stuur bediening)
  • Navigatie met verkeersinfo

Minpunten

  • Reageert wat traag op touchscreen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

Harry 27-12-2016 Product paar dagen in bezit

goed apparaat en eenvoudig te bedienen

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Mooi systeem en mooi geluid heeft veel mogelijkheden en is eenvoudig te bedienen wijst zich vanzelf ben er zeer tevreden mee

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Philip 23-11-2016 Product paar dagen in bezit

Kenwood DNX4150BT

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Top product.
Navigatie start snel op. Geluid is perfect. Werkt op de stuurbediening. En achteruitcamera werkt top op dit systeem

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bert 16-11-2016 Product paar dagen in bezit

Duidelijk scherm, groot bedieningsgemak.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Makkelijk te bedienen.touchscreen ,veel gebruiksmogelijkheden, mooie vormgeving,Alles Goed In Te stellen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

de Vries 15-11-2016 Product paar weken in bezit

snel systeem

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
mooi snel toestel makkelijke bediening en een helder duidelijk beeldscherm. voelt degelijk aan.
En het mooie is drie jaar gratis kaartupdates

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Mar Roza 17-08-2016 Product paar weken in bezit

Handige volumeregeling

Algemene score

7,0
Product lijkt ok; registratie moeizaam, updaten een lange weg te gaan . Probeer de 3 jarige gratis update te realiseren zonder enig resultaat

Pluspunten

  • Volume regeling
  • POI's

Minpunten

  • BT verbinding iPhone 6
  • iPod werkt niet
  • update garantie

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed
Voldoende
Voldoende
Voldoende

Reageer

Pierre 13-07-2016 Product paar dagen in bezit

Keurige, strakke multiplayer

Algemene score

8,5
Gekocht doordat mijn 'oude' Pioneer in Nederland geen mogelijkheden meer had voor navigatie-updates. Mooie vormgeving en plezierig bedieningsgemak.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

krokodilgroen 13-06-2016 Product paar dagen in bezit

radio eerste

Algemene score

8,7
Zeer tevreden radio speelt zeer goed cd ook gps zeer duidelijk moet het toestel nog verder testen ben tevreden over mijn aankoop

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Murat 17-05-2016 Product paar dagen in bezit

Super Navitainer

Algemene score

10,0
ich bin super zufrieden mit dem navitainer sieht super aus super Bedienung,die grafik und der klang sind super,die navígation klappt super ich bin sehr zufrieden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

pheihs 10-05-2016 Product jaar of meer in bezit

Update navigatiesoftware

Algemene score

1,0
Vervolg van mijn vorige review:
Ik heb net Kenwood gebeld over het uitblijven van een kart update en kreeg te horen dat er maar een keer een kaart update van Garmin is. En dat terwijl er voor de toestellen van Garmin 4 keer per jaar een update is!

Review criteria:

Slecht
Slecht
Slecht
Slecht
Slecht
Slecht
pheihs 21-07-2016

Na meer als een jaar nog steeds geen update van de Garmin kaarten. Heb anderhalf weken terug gebeld en er zou de volgende dag de update geplaatst worden, is er nog steeds niet!

Geert 25-09-2016

Dag Pheihs,
Vervelend inderdaad, maar hoe komt het dat er nu plots niets meer goed is aan het toestel? Door minder updates dan bij Garmin is bijvoorbeeld je beeld en geluid, vormgeving, enz... toch niet plots slecht geworden?

Reageer

Piet 26-04-2016 Product paar weken in bezit

Gebruiksvriendelijk en compleet systeem

Algemene score

9,8
Ik ben zelf niet heel erg technisch onderlegd met nieuwe electronica maar dit apparaat werkt praktisch vanzelf. Alles is enorm gemakkelijk in te stellen en alle functies zijn eenvoudig in gebruik. Een aanrader dus!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tom 12-04-2016 Product paar dagen in bezit

Uitstekende radio/navigatie in een mooie behuizing.

Algemene score

8,5
Heb de radio nu circa 7 delen in gebruik en bevalt daar goed. Voldoende optie's voor een nette prijs. Verder is hij qua navigatie en gebruiksmak zeker een aanrader.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

JVD 09-03-2016 Product paar dagen in bezit

DNX4150BT

Algemene score

6,5
Mooi toestel werkt prima zeker de garmin navigatie is goed en wat super is dat je 3 jaar lang kaart upates krijgt nou hoop ik wel dat deze niet 1x per jaar verschijnen maar minimaal 3x .

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Onvoldoende
Voldoende
Voldoende
Voldoende

Reageer

pheihs 28-02-2016 Product half jaar in bezit

Algemene score

8,0
Afgelopen jaar juni dit toestel gekocht met drie jaar graties kaartupdate. Maar de laatste update was 14 juli! De GPS ontvangst is soms wat traag waardoor je soms te laat een melding krijgt. Ik heb ook een iPod classic op de USB ingang aangesloten, maar deze wordt regelmatig los gekoppelt waardoor je de instelling weer opnieuw moet doen.
Geluid is prima. Files worden ook goed doorgegeven.

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Goed
Onvoldoende
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hans navigatie 12-02-2016 Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,0
mooie en nette radio en een goede kwaliteit navigatie Bluetooth en bellen in 1 kortom een aanrader aangeschaft en in gebouwd bij Jansen Hoogeveen netjes strak en mooi in gebouwd.

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Herard 26-01-2016 Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,0
Eerste indruk is prima. Veel instelmogelijkheden. Mis alleen de actuele tijd op het scherm en stem is een beetje hortend. Hand free optie voor de telefoon is een mooie feature.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Hans 24-11-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

10,0
Een heerlijk apparaat om in je auto te hebben, gemakkelijk in gebruik. goed geluid. Heel veel mogelijkheden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews