Kenwood DNX4150BT - Reviews

8,1 Lees 21 reviews
Specificaties
Functies
radio, dvd, cd
Bluetooth
Ja
Usb-aansluiting
Ja
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 21 reviews

8,1

Schrijf een review Maak videoreview

Review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Voldoende
  • Voldoende
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Philip 23-11-2016 Product paar dagen in bezit

Kenwood DNX4150BT

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Top product.
Navigatie start snel op. Geluid is perfect. Werkt op de stuurbediening. En achteruitcamera werkt top op dit systeem

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Bert 16-11-2016 Product paar dagen in bezit

Duidelijk scherm, groot bedieningsgemak.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Makkelijk te bedienen.touchscreen ,veel gebruiksmogelijkheden, mooie vormgeving,Alles Goed In Te stellen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
de Vries 15-11-2016 Product paar weken in bezit

snel systeem

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
mooi snel toestel makkelijke bediening en een helder duidelijk beeldscherm. voelt degelijk aan.
En het mooie is drie jaar gratis kaartupdates

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed
Goed
Goed
Goed
Mar Roza 17-08-2016 Product paar weken in bezit

Handige volumeregeling

Algemene score

7,0
Product lijkt ok; registratie moeizaam, updaten een lange weg te gaan . Probeer de 3 jarige gratis update te realiseren zonder enig resultaat

Pluspunten

  • Volume regeling
  • POI's

Minpunten

  • BT verbinding iPhone 6
  • iPod werkt niet
  • update garantie

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed
Voldoende
Voldoende
Voldoende
Pierre 13-07-2016 Product paar dagen in bezit

Keurige, strakke multiplayer

Algemene score

8,5
Gekocht doordat mijn 'oude' Pioneer in Nederland geen mogelijkheden meer had voor navigatie-updates. Mooie vormgeving en plezierig bedieningsgemak.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed
krokodilgroen 13-06-2016 Product paar dagen in bezit

radio eerste

Algemene score

8,7
Zeer tevreden radio speelt zeer goed cd ook gps zeer duidelijk moet het toestel nog verder testen ben tevreden over mijn aankoop

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Murat 17-05-2016 Product paar dagen in bezit

Super Navitainer

Algemene score

10,0
ich bin super zufrieden mit dem navitainer sieht super aus super Bedienung,die grafik und der klang sind super,die navígation klappt super ich bin sehr zufrieden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
pheihs 10-05-2016 Product jaar of meer in bezit

Update navigatiesoftware

Algemene score

1,0
Vervolg van mijn vorige review:
Ik heb net Kenwood gebeld over het uitblijven van een kart update en kreeg te horen dat er maar een keer een kaart update van Garmin is. En dat terwijl er voor de toestellen van Garmin 4 keer per jaar een update is!

Review criteria:

Slecht
Slecht
Slecht
Slecht
Slecht
Slecht
Piet 26-04-2016 Product paar weken in bezit

Gebruiksvriendelijk en compleet systeem

Algemene score

9,8
Ik ben zelf niet heel erg technisch onderlegd met nieuwe electronica maar dit apparaat werkt praktisch vanzelf. Alles is enorm gemakkelijk in te stellen en alle functies zijn eenvoudig in gebruik. Een aanrader dus!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Tom 12-04-2016 Product paar dagen in bezit

Uitstekende radio/navigatie in een mooie behuizing.

Algemene score

8,5
Heb de radio nu circa 7 delen in gebruik en bevalt daar goed. Voldoende optie's voor een nette prijs. Verder is hij qua navigatie en gebruiksmak zeker een aanrader.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed
JVD 09-03-2016 Product paar dagen in bezit

DNX4150BT

Algemene score

6,5
Mooi toestel werkt prima zeker de garmin navigatie is goed en wat super is dat je 3 jaar lang kaart upates krijgt nou hoop ik wel dat deze niet 1x per jaar verschijnen maar minimaal 3x .

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Onvoldoende
Voldoende
Voldoende
Voldoende
pheihs 28-02-2016 Product half jaar in bezit

Algemene score

8,0
Afgelopen jaar juni dit toestel gekocht met drie jaar graties kaartupdate. Maar de laatste update was 14 juli! De GPS ontvangst is soms wat traag waardoor je soms te laat een melding krijgt. Ik heb ook een iPod classic op de USB ingang aangesloten, maar deze wordt regelmatig los gekoppelt waardoor je de instelling weer opnieuw moet doen.
Geluid is prima. Files worden ook goed doorgegeven.

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Goed
Onvoldoende
Uitstekend
Uitstekend
Hans navigatie 12-02-2016 Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,0
mooie en nette radio en een goede kwaliteit navigatie Bluetooth en bellen in 1 kortom een aanrader aangeschaft en in gebouwd bij Jansen Hoogeveen netjes strak en mooi in gebouwd.

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende
Goed
Uitstekend
Goed
Herard 26-01-2016 Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,0
Eerste indruk is prima. Veel instelmogelijkheden. Mis alleen de actuele tijd op het scherm en stem is een beetje hortend. Hand free optie voor de telefoon is een mooie feature.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed
Goed
Hans 24-11-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

10,0
Een heerlijk apparaat om in je auto te hebben, gemakkelijk in gebruik. goed geluid. Heel veel mogelijkheden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
ErikT5 19-11-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

7,7
Prima radio, alleen een beetje verwarrend menu/gebruik. Voor de rest fijne radio in combinatie met de KENWOOD achteruitrijcamera.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Voldoende
Voldoende
Uitstekend
Uitstekend
Groningen22 15-08-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,2
Mooi apparaat, mooi geluid, overzichtelijke schermen. Wat moeizaam in gebruik; de android telefoon wil niet middels speciale kabel verbinden. De tel zegt dat er contact is, de DNX4150BT zegt van niet. Na vele pogingen, herinstallaties en upgrade van de firmware nog steeds geen succes. De tel is wel compatibel (samsung Galaxy S4). Iemand een oplossing?

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Onvoldoende
Uitstekend
Uitstekend
Jong de MRN 02-07-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

7,3
Het is een zeer degelijk apparaat met voldoende mogelijkheden qua navigatie, radio en telefoon. Met name in het begin is er nog wel enige gewenning nodig om van alle opties gebruik te kunnen maken.

Review criteria:

Voldoende
Goed
Voldoende
Voldoende
Voldoende
Goed
v Tilburg 06-06-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,5
Duidelijk en gebruiksvriendelijk systeem!!
Gemakkelijk in te stellen en bijvoorbeeld zenders te veranderen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Tevreden klant 1967 03-06-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,0
Wij zijn echt blij met deze navigatie van Kenwood.
Heel duidelijk en simpel te bedienen.Een mooie uitstraling in onze auto.
We gaan met een veilig en goed gevoel de weg op met onze auto en met de navigatie van Kenwood.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Toon meer reviews