Kenwood DNX7150DAB - Reviews

Best Reviewed jun 2017 Kenwood DNX7150DAB
Best Reviewed juni 2017
Specificaties
Functies
radio, dvd, cd
Bluetooth
Ja
USB-aansluiting
Ja
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 54 reviews geschreven op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,4

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Serge 11-01-2016 Product paar dagen in bezit

Algemene score

10,0
Apparaat is top, zoveel mogelijkheden en instellingen.

Voorzien van alle features welke je van een 2015 multimediasysteem mag verwachten.

Een aantal om op te noemen zijn, DAB+(digitale radio), mirrorlink (HDMI-MHL) telefoonscherm wordt op display weergegeven en is op kenwood scherm te bedienen(android).

Handsfree bellen dmv bluetooth connectiviteit.

Het aansluiten van diverse accesoires zoals, achteruit rij camera, Ipod en Iphone.

Multimedia kan via USB, CD, DVD, SD, bluetooth aangesloten worden, kortom zeer veel mogelijkheden.

Wat is ook erg belangrijk vind, is het afneembaar front.

Zeer tevreden met de aanschaf.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Remco 16-07-2017 Product paar weken in bezit

Kenwood dnx7150dab

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Zeer helder beeld en een volledig afneembaar front.
Zeer goede ontvangst met de telefoon en je bent goed verstaanbaar.
Vond ik wel belangrijk.

Pluspunten

  • Afneembaar front
  • Helder display

Minpunten

  • Equalizer is vind ik lastig bedienbaar

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jan 01-07-2017 Product paar maanden in bezit

helder scherm dat ook nog is donker en lichter is te maken

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
het voordeel van het scherm is dat het in tweeën gedeeld kan worden wat makkelijk is bij de rijstrook kiezen

Pluspunten

  • delen scherm
  • digitaal geluid

Minpunten

  • kan niets vinden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Joop 29-06-2017 Product paar dagen in bezit

Fraai Scherm

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Groot fraai scherm wat ook nog afneembaar is. Hierdoor hopelijk minder diefstal gevoelig.
Telefoon makkelijk te koppelen

Pluspunten

  • Groot scherm
  • Makkelijk telefoon te koppelen

Minpunten

  • verwijderen scherm is handigheidje

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Dirkjan Roesink 28-06-2017 Product paar dagen in bezit

Top model, goed geluid en besturing

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Het apparaat werkt perfect.
Goed geluid goede beeldkwaliteit.
Handsfree helemaal top zelfs spraakgestuurd
Usb ideaal
Aansluiting achter camara perfect

Pluspunten

  • Navigatie
  • Beeldkwaliteit
  • Geluid kwaliteit

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

wp 27-06-2017 Product half jaar of langer in bezit

mooi, gebruiksvriendelijk toestel

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
alles in 1, makkelijk te bedienen, past mooi in dashboard en teveel functies om op te noemen helemaal blij mee

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gladlife 02-04-2017 Product paar dagen in bezit

Kenwood, en niets anders meer!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

4,0
Ik heb jaren geleden al mijn eerste dubbeldin multimedia Kenwood gekocht en heb hem jaren later met de auto meeverkocht. In mijn huidige auto zat een ander merk. Die heb ik nu vervangen voor een Kenwood omdat ik het gebruiksgemak, de geluidskwaliteit en de uitstekende navigatie miste. Ook wilde ik graag een radio met een DAB-ontvanger. Alles werkt naar behoren, wat een genot! Kenwood is een topproduct voor een redelijke prijs

Pluspunten

  • Bedieningsgemak
  • Uitstekende navigatie
  • Telefoonfunctie bluetooth
  • Afneembaar front

Minpunten

  • Je neemt nooit meer genoegen met minder...

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

B 18-03-2017 Product half jaar of langer in bezit

Goede radio

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Het is een fijne radio.
Je hebt er goed ontvangst op.
Navigatie is goed in gebruik.
Telefoon gebruik is ook fijn.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Gerard Timmermans 15-03-2017 Product paar dagen in bezit

Groot scherm eenvoudige bediening mooie uitvoering

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Gekocht vanwege de uitvoering en mogelijkheden. DAB in combinatie met navigatie was mijn wens. Mooi groot duidelijk scherm.

Pluspunten

  • DAB
  • Grootte scherm

Minpunten

  • Geen DAB antenne meegeleverd

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Kenwood DNX7150DAB 13-03-2017 Product paar dagen in bezit

Helder scherm ,makkelijk in gebruik ,vele mogeleheden

Algemene score

9,0
Doordat de Kenwood DNX7150DAB zeer gebruiksvriendelijk is met een zeer helder scherm en een helder geluid door de DAB technologie en de zeer snelle verbinding met de GPS om de navigatie en verkeers situatie optimaal te benutten

Pluspunten

  • helder scherm
  • prachtig geluid
  • gebruiks vrienedlijk

Minpunten

  • kan niets vinden
  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Berend Martens 27-02-2017 Product paar dagen in bezit

zeer tevreden

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Het apparaat heeft legio mogelijkheden en schitterende aansluitingen voor andere apparatuur.
Verder geeft het een erg mooi geluid en de garmin-navigatie reageert heel snel. Ben blij met drie jaar gratis updates, zo kom je dus niet voor verrassingen te staan.
Het afneembare front is handig tegen diefstal, maar vergt wel wat oefening om het soepel te kunnen verwijderen.
Al met al is het een enorme verbetering met mijn vorige saab- navigatie/radio unit.

Pluspunten

  • eenvoudige bediening
  • erg goed geluid

Minpunten

  • stug afneembaar front

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Gerard Linneman 11-02-2017 Product paar dagen in bezit

Klasse produkt

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Nav diverse berichten op internet omtrent dit model, besloten tot aanschaf. Klasse produkt! Degelijke uitvoering, groot bedieningsgemak en mooi groot scherm.
Duidelijk afleesbaar scherm, groot bedieningsgemak en met een goede diefstalbeveiliging dmv het afneembare scherm.
Heb nog geen puntjes van kritiek kunnen vinden.

Pluspunten

  • bedieningsgemak

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Darkwinduck 17-10-2016 Product paar weken in bezit

overzichtelijk

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Sinds enkele wkn in mijn bezit en tot nu toe met name alleen als navigatie gebruikt en dat werkt iig heel erg goed.
In grens regio zorgt de DAB radio voor minder gekraak. Helaas vallen sommige zenders wel helemaal weg bij de DAB radio.
Bellen op snelweg gaat gewoon goed zonder problemen met verstaanbaarheid.
Afneembaar front is ook een pre, aangezien ik hem niet overal in mijn auto durf te laten zitten...
Begin nu pas achter alle andere opties te komen.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Adage 30-09-2016 Product paar weken in bezit

Zeer compleet 2 din systeem met een super goed geluid.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Een zeer complete 2 din auto radio / navigatie systeem, met heel goed geluid en onovertroffen navigatie van Garmin. Is zeker niet goedkoop, maar de aankoop dubbel en dwars waard.

Pluspunten

  • DAB +
  • Groot scherm
  • Live verkeer op navigatie via telefoon
  • Zeer goede geluidsmogelijkheden
  • Garmin navigatie

Minpunten

  • Geen Apple car-play
  • Scherm er weer op vast klikken kwetsbaar.
  • Maar 3 jaar gratis kaart updates

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Kenwood gebruiker 21-09-2016 Product paar dagen in bezit

Kenwood navigatie

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

7,0
Groot helder scherm. Goede navigatie die snel reageert tijdens het rijden. Handige bediening. Ook handig om front af te nemen.

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende
Voldoende
Voldoende
Voldoende

Reageer

Richard 22-07-2016 Product maand in bezit

Rustgevend

Algemene score

8,7
Navigerend naar je bestemming op een bijzonder makkelijke en duidelijke manier. Berekend zijn omleiding zeer snel en duidelijk. Camera op aangesloten en alles overzichtelijk. Super Unit van Kenwood!

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

René 16-07-2016 Product paar dagen in bezit

Fantastische DNX7150DAB

Algemene score

9,0
Sinds een paar dagen een DNX7150DAB in mijn auto. Super apparaat met zeer ongekende mogelijkheden en geluidsinstellingen. Supetnavigatie!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

E Boot 12-07-2016 Product maand in bezit

review dnx7150

Algemene score

8,0
ideaal apparaat voor de langere reizen in de auto. Bellen, muzieklijsten, dvd, radio. Alles zit erop. Makkelijk te bedienen, ook via iphone. Prima prijs/kwaliteitverhouding

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Goof 09-06-2016 Product paar weken in bezit

Dnx7150dab

Algemene score

8,5
Een mooie en zeer complete headunit met navigatie en dab. Prachtig beeld en mooi vormgegeven. De dab is ook een welkome aanvulling.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

Rob 28-05-2016 Product paar dagen in bezit

Mooie complete set

Algemene score

6,8
Het systeem werkt, inclusief inclusief achteruitrijcamera, uitstekend. Fijne bediening. Alleen afname frontje voelt niet heel degelijk aan.

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed
Voldoende
Voldoende
Voldoende

Reageer

Toon meer reviews
>