JVC KW-M560BT - Reviews

Best Reviewed okt 2020 JVC KW-M560BT
Best Reviewed - oktober 2020
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 11 reviews die zijn achtergelaten voor de JVC KW-M560BT op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,1

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Goed
  • Goed
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

André 24-01-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Groot scherm diverse functies toch een eenvoudige bediening

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: JVC KW-M560BT

Algemene score

8,0
Veel functies, maar toch eenvoudig te bedienen. Door CarPlay wordt de bediening nog eenvoudiger en met de meegeleverde microfoon ook gelijk een carkit in de auto.
Vrij gemakkelijk te monteren alles wijst voor zich, toch is enige basis kennis wel handig.

Pluspunten

  • CarPlay
  • Overzichtelijk scherm

Minpunten

  • Nog niet tegengekomen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Edwin 21-01-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooi en overzichtelijk display

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: JVC KW-M560BT

Algemene score

9,0
Gebruiksvriendelijk en daardoor makkelijk te bedienen.
Makkelijk en snel in te bouwen, uitstraling van het dashboard is hierdoor flink opgepiept.
Prijs kwaliteit staat tot in verhouding

Pluspunten

  • Mooi display
  • Overzichtelijk

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Enzo 21-01-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Beeldscherm

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: JVC KW-M560BT

Algemene score

10,0
Mooi product met de kwaliteit dat bij JVC hoort. Vooral de interface met Applecar is super, ziet er mooi uit. De prijs kwaliteit is ook goed, en je hebt 2 jaar garantie er op.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Christ van Heertum 16-01-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

top product

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: JVC KW-M560BT

Algemene score

10,0
zeer overzichtelijk en uitgebreid product met radio ,navigatie , spotify , dus alles wat je nodig hebt bovendien mooie strakke vormgeving

Pluspunten

  • vormgeving
  • bedieninggemak

Minpunten

  • geen
  • geen

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Romy 24-12-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Super snel scherm

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: JVC KW-M560BT

Algemene score

10,0
Wilde het omdat ik geen navigatie in mijn auto had. Maar dit is echt geweldig het werkt super met een iPhone zo kan ik makkelijk Apple CarPlay gebruiken

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

Koen 27-10-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Super overzichtelijke en duidelijk navigatiesysteem!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: JVC KW-M560BT

Algemene score

9,0
Een paar weken geleden dit navigatiesysteem gekocht en laten inbouwen in mijn auto. Tot nu toe heel tevreden met dit apparaat. Het heeft een Duidelijk en overzichtelijk dispay en met Apple Carplay en Android Car krijg je alle functies goed en duidelijk op je scherm weergeven.

Pluspunten

  • groot scherm
  • overzichtelijk en duidelijk

Minpunten

  • Meer achtergronden toevoegen niet mogelijk

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

M. Nieborg 17-10-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Groot scherm en voorzien van Apple Carplay en Android Auto

Geschreven voor: JVC KW-M560BT

Algemene score

9,0
Strak design en voorzien van mooi groot scherm, Apple Carplay en Android Auto. Duidelijk geluid en verstaanbaarheid van de carkit functie.

Pluspunten

  • Apple Carplay
  • Android Auto
  • Groot scherm
  • Overzichtelijk menu
  • Goed carkit geluid

Minpunten

  • Druk scherm in radiostand
  • Geen DAB+

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Mariska Meijer 06-10-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Prachtige radio

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: JVC KW-M560BT

Algemene score

9,0
Ik heb deze radio voor mijn verjaardag gekregen, en hij werkt perfect!
Via Bluetooth kan via Android alleen muziek geluisterd worden. Via kabel kan ik alles doen zoals, navigatie, muziek, bellen, agenda en berichten.

Pluspunten

  • Makkelijk in gebruik
  • Mooi design

Minpunten

  • Niet alles kan zonder kabel

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Paul 20-08-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooi scherm, werkt perfect met een Iphone.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: JVC KW-M560BT

Algemene score

8,0
Mooi product met de kwaliteit dat bij JVC hoort. Vooral de interface met Applecar is super, ziet er mooi uit. De prijs kwaliteit is ook goed, en je hebt 2 jaar garantie wat ook niet verkeerd is

Pluspunten

  • Mooi beeld

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Arjen 13-08-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Super tevreden met deze alles kunner in mijn werkbus

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: JVC KW-M560BT

Algemene score

9,0
Deze lang gezochte radio is een aanwinst. Netjes zelf ingebouwd en werkt perfect, fijn dat er een carplay op zit en een grootscherm.

Pluspunten

  • betaalbaar
  • compleet

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

Rick 28-07-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Fijne bediening, Apple Carplay, Super!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: JVC KW-M560BT

Algemene score

9,0
Ik maak sinds een week gebruik van het model in mijn auto. Tot op heden voornamelijk gebruikt voor Apple Carplay, en dat werkt perfect. Het apparaat reageert snel, ook de geluidsbediening en aanpassingen welke mogelijk zijn werken prima. De volumetoetsen ga ik nog aan mijn stuurbediening koppelen, de touch buttons op het scherm werken wel, maar je moet tijdens het rijden goed drukken om het volume te regelen.

Pluspunten

  • Apple Carplay
  • Prijs

Minpunten

  • Volume toetsen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Voldoende
Voldoende
Goed

Reageer