Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 15 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Kenwood DMX5020BTS op Kieskeurig.nl. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,7

Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

m**n@o**k.com 09-09-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Kenwood

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood DMX5020BTS

Algemene score

9,0
Heb hem inlaten bouwen en ben heel tevreden en ontzettend blij met het scherm

Pluspunten

  • Makkelijk
  • Fijn kwa muziek

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Cor Slooff 27-06-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooi scherm makkelijk aansluiten

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood DMX5020BTS

Algemene score

9,0
Werkt hetzelfde als de iPhone geen updates voor het navigeren. Spotify werkt goed. Goede geluidskwaliteiten. Mooi overzichtelijk

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Kenwood gerard 03-06-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooie vormgeving en goed geluid

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood DMX5020BTS

Algemene score

9,0
Ideale autoradio voor de tegenwoordige tijd. Apple caravan werkt perfect en de radio is makkelijk te bedienen. Goed geluiden helder beeldscherm.

Pluspunten

  • Beeldscherm
  • Geluid

Minpunten

  • Geen dab+

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Timppa 02-06-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooi design, prima scherm en Apple Carplay

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood DMX5020BTS

Algemene score

9,0
Complete autoradio ter vervanging van een bestaande Audi autoradio. Helder scherm en makkelijke interface!

Pluspunten

  • Betaalbaar
  • Solide
  • Apple Carplay
  • Geen toetsen

Minpunten

  • Niet standaard met achteruitrij camera

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Maikel 01-06-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Top radio met veel functies

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood DMX5020BTS

Algemene score

8,0
Mooie radio met straks uiterlijk. Super geluid en handig in gebruik. Raad iedereen dit produckt aan.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tom 01-06-2021
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Mooi scherm, werkt super goed

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood DMX5020BTS

Algemene score

9,0
Werkt super goed, start snel op waardoor je snel kan luisteren naar Radio. Apple Carplay en Android Auto werken zeer snel en werkt prettig

Pluspunten

  • Groot mooi scherm
  • Snelheid

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Nick 22-05-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Ben er zeer tevreden over en geen spijt van de aanschaf !.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood DMX5020BTS

Algemene score

9,0
Werkt naar toebehoren. Zeer goed werkend !. Kenwood radio altijd in gebruik genomen en nooit teleur gesteld.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jayden Van Der Wiel 16-05-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

De Android auto werkt echt top!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood DMX5020BTS

Algemene score

10,0
Ik vind het product een mooi strak design hebben en ik ben ook zeer tevreden over de Android auto en de Apple CarPlay.

Pluspunten

  • Android auto
  • Apple CarPlay
  • Mooi design
  • Werkt snel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

William Jansen 08-05-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Groot scherm

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood DMX5020BTS

Algemene score

7,0
Top apparaat hebben hem gister gehaald en gelijk geïnstalleerd! Werkt ontzettend fijn en ouders zijn er ook super blij mee!

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Leon 10-04-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekregen

Goed kwaliteit beeldscherm

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood DMX5020BTS

Algemene score

8,0
Ik heb dit product gekregen als verjaardagscadeau. Middagje lopen knutselen om hem in de auto te krijgen, maar was het helemaal waard. Android auto werkt er goed op, en is makkelijk te besturen via touchscreen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Mireille Poeteray 04-04-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Groot scherm

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood DMX5020BTS

Algemene score

8,0
Ik heb dit product gekozen omdat ik Kenwood een super merk vind en bij dit navigatiesysteem geen updates hoef te doen.

Pluspunten

  • Geen navigatie update nodig
  • Goed geluid
  • Makkelijke bediening

Minpunten

  • Kan niet via Bluetooth
  • Volume knop klein

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

J v Dijk 25-03-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooi Radio voor niet te duur

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood DMX5020BTS

Algemene score

8,0
Mooi scherm en e top prestaties qua geluid en beeld. Ben blij dat ik niet ben gegaan voor C E spul van niets.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Max 26-02-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooi groot scherm

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood DMX5020BTS

Algemene score

10,0
Super makkelijk instaleren en te bedienen, ik kan deze radio iedereen aanbevelen. Top geluid op de standaard boxen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Luuk 19-01-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Geweldig scherm!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood DMX5020BTS

Algemene score

9,0
Werkt geweldig goede touchscreen. Makkelijk en veel opties top aankoop! Heb hem laten aansluiten bij inbouwgarage mooi weggewerkt. Opel Corsa lekker eigen muziek en lekker navigeren tegelijk. Beeld ziet er straks uit en de boxen zijn ook makkelijk in te stellen. Zeker een aanrader! Gr Luuk

Pluspunten

  • Touch
  • Opties

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

Kenwood DMX502BTS 03-11-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Radio set

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood DMX5020BTS

Algemene score

8,0
Geluid is super word goed weergeven in de auto
Mooi design veel mogelijkheden zeer makkelijk te bedienen

Pluspunten

  • Mooi design
  • Veel mogelijkheden en super geluid

Minpunten

  • Niet
  • Niet

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer