Asus ZenFone 4 kopen? Vind hier de laagste prijs.
v.a. € 247,80
Naar de laagste prijs

We Love Photo

ASUS introduceert de eerste smartphone-familie waarbij de gehele lijn is uitgerust met dubbele camera’s op de voor- óf achterkant. Hierdoor kunnen gebruikers van dichtbij, veraf en onder alle lichtomstandigheden de beste foto’s schieten. Met deze indrukwekkende dual camera’s verandert de ZenFone 4 Smartphone hoe jij jouw belangrijkste momenten vastlegt en deelt met je vrienden en familie!

ZenFone 4 Familie - We Love Photo

Onze ZenFone 4 Familie is uitgerust met de beste dual camera’s, die veranderen hoe jij jouw belangrijkste momenten vastlegt en deelt met je vrienden en familie.

ZenFone 4: dubbele camera’s, 120° landscape-foto’s

De ZenFone 4 is een 5,5 inch Android™ smartphone met een luxueus design en ongeëvenaarde fotografische mogelijkheden. Het systeem met dubbele camera’s heeft een hoofdcamera met een flagship Sony IMX362 imagesensor en een extreem lichtsterke f/1.8-lens met ongelooflijke prestaties bij weinig licht, voor prachtige foto’s bij nacht of binnenshuis. Bovendien heeft hij een 120° groothoeklens waardoor je meer vrienden en een groter deel van de omgeving in je foto’s kunt vastleggen.

ZenFone 4 Selfie: Dubbele selfie-camera’s, 20MP selfies & 120°

De ZenFone 4 Selfie heeft twee camera’s aan de voorkant: een hoge resolutie 20MP camera en een 120° supergroothoek camera. Een Softlight LED-flash zorgt voor de perfecte belichting, waardoor de huid er zachter en natuurlijk uitziet en selfies nog mooier worden. Met de ASUS-exclusive SelfieMaster-app, kun je nog meer beautification effects in real-time toevoegen, zelfs als je livestreamt op social media.

ZenFone 4 Selfie Pro: 2X lichtgevoeligheid, 120° selfies, 4K selfie-video

De ZenFone 4 Selfie Pro — de ultieme selfie-smartphone — heeft ‘s werelds meest geavanceerde selfie-camera, dankzij de Sony IMX362 dualpixel imagesensor. Daarmee vangt de camera twee keer zoveel licht, zodat je altijd en overal de scherpste selfies schiet, van wel 24MP. Daarbovenop kun je ook selfie-video’s opnemen in 4k-resolutie. De ZenFone 4 Selfie Pro heeft ook een 120° supergroothoekcamera aan de voorkant, zodat je makkelijk veel mensen en een groot deel van de omgeving in het shot kunt passen: perfect voor feestjes en op reis. De ZenFone 4 Selfie Pro heeft niet alleen dubbele selfie-camera’s, maar ook een 16MP camera aan de achterkant, met een Sony imagesensor en de ASUS SuperPixel™ Engine om elk waardevol moment haarscherp vast te leggen. Deze camera schiet ook video in 4K-resolutie (3840 x 2160).

ZenFone 4 Max-serie: We Love Going Further

De ZenFone 4 Max-serie is ontwikkeld als perfecte keuze voor alledaagse fotografie, met een dubbele camera aan de achterkant; een 13MP maincamera en een 120° groothoekcamera. De ZenFone 4 Max komt naar Europa in twee formaten. De ZenFone 4 Max (ZC554KL) heeft een 5,5-inch display en een grote 5000mAh batterij met ASUS PowerMaster-technologie waardoor hij wel 46 dagen aan 4G standby-tijd heeft.
De ZenFone 4 Max (ZC520KL) heeft een 5,2 inch display met een snel opladende 4100mAh batterij voor 37 dagen 4G standby-tijd. Met zijn formidabele batterij, kan de ZenFone 4 Max ook dienen als powerbank en zodoende andere apparaten opladen.

Asus ZenFone 4 kopen? Vind hier de laagste prijs.
v.a. € 247,80
Naar de laagste prijs