Zanussi Koelkast Technieken

Wil je een Zanussi koelkast kopen? Het aanbod is groot. Om beter een keuze te kunnen maken, moet je weten welke functies in een koelkast van Zanussi belangrijk voor jou zijn. Van de Herstelfunctie tot LowFrost, van EasyStore tot Dynamic Air Cooling: op deze pagina kun je lezen wat al deze termen betekenen. Door vervolgens Zanussi koelkasten te vergelijken op de punten die voor jou essentieel zijn, kom je makkelijk tot de beste koop!

Wat is de Snelvriesfunctie?

De Snelvriesfunctie is een functie voor het vriesgedeelte van een Zanussi koelkast waarmee je voedingswaren sneller kunt invriezen. Dat extra snel invriezen (QuickFreeze) heeft niet alleen als voordeel dat producten zo snel mogelijk bewaarproof zijn, deze functie zorgt er ook voor dat wat al in de vriezer ligt, niet opwarmt door de nieuwe producten die je in de vriezer stopt.

Op de productpagina’s hier op Kieskeurig.nl kun je verschillende modellen heel simpel met elkaar vergelijken. Je kunt ook een maximum prijs instellen wanneer je op zoek bent naar goedkope Zanussi koelkasten. Ben je op zoek naar algemene informatie voor het aanschaffen van een stofzuiger, bekijk dan ook eens onze informatiepagina.

Wat is de Snelkoelfunctie?

De Snelkoelfunctie van een Zanussi koelkast is een functie waarmee je voedingswaren extra snel kunt koelen. Heb je boodschappen gedaan en heb je een hoop voedingsmiddelen die op kamertemperatuur zijn? Of wil je na het eten een kliekje in de koelkast zetten? Schakel dan deze Snelkoelfunctie (ook wel QuickChill genoemd) in. Omdat de producten sneller gekoeld worden, warmen voedingswaren die al in de koelkast stonden niet op door bijvoorbeeld dat kliekje of je boodschappen.

Wat is de Herstelfunctie?

De Herstelfunctie werkt samen met met de Snelkoelfunctie en/of de Snelvriesfunctie (waarmee je verse etenswaren snel kunt invriezen, zodat de voedingsstoffen behouden blijven) van je Zanussi koelkast. Deze functies zet je handmatig aan. Zet je ze niet zelf uit, dan treedt na een bepaalde periode de Herstelfunctie in werking en worden deze twee Snel-opties uitgeschakeld. Bij de Snelkoel-functie (QuickChill) is dat na 6 uur, bij de Snelvries-functie (Quick Freeze) na 52 uur.

Wat is LowFrost?

LowFrost betekent dat er minder ijs in de vriezer ontstaat, waardoor je het vriesvak minder vaak hoeft te ontdooien. Omdat de ijsvorming in het vriesgedeelte van je Zanussi koelkast minder is dan bij gewone vriesvakken, hoef je niet alleen het vriesvak minder vaak te ontdooien, ook gaat het ontdooien sneller en makkelijker dan bij koel-vriescombinaties die geen LowFrost hebben.

Wat is NoFrost?

NoFrost betekent dat er zich geen ijs vormt in het vriesgedeelte van je koelkast. En je weet wat geen ijsvorming in het vriesvak betekent: je hoeft het vriesgedeelte van je Zanussi koelkast dan nooit meer handmatig te ontdooien!

Wat is Dynamic Air Cooling?

Dynamic Air Cooling is een techniek die ervoor zorgt dat koele lucht overal in de koelkast wordt verspreid. In een Zanussi koelkast met Dynamic Air Cooling, vaak afgekort tot D.A.C. of DAC, zit een ventilator die je kunt inschakelen met een schakelaar. 

Wanneer de ventilator aan staat, treedt er een dynamische lucht circulatie op. Dit zorgt ervoor dat alles gelijkmatig gekoeld wordt. 

Wat is AirFlow+?

De AirFlow+-technologie is een technologie waarbij de koude lucht heel gelijkmatig verspreid wordt door de Zanussi koelkast. Hierdoor blijven al je voedingswaren goed koud.

Wat is Space+?

Space+ is een aanduiding voor extra opslagruimte in je koelkast. Heb je een Zanussi Space+ koelkast, dan heb je dus meer ruimte ín je koelkast, terwijl de buitenmaten niet anders zijn dan bij andere koelkasten.

Wat is EasyStore?

EasyStore is een afsluitbaar bewaarvak in de deur van de Zanussi koelkast waarin je kleine etenswaren en ingrediënten kunt bewaren. Zo voorkom je dat het rommelig wordt in je koelkast.