Telefoon - kopen, vergelijken, aansluiten, doorschakelen

Vrijwel iedereen heeft tegenwoordig een smartphone. Maar soms is het ook wel fijn om die even aan de kant te leggen. Met een vaste lijn zorg je ervoor dat je toch bereikbaar blijft. Ga je een thuis-telefoon kopen, dan is er ook vandaag de dag nog een hoop keuze. Waar begin je met vergelijken? Met de informatie op deze pagina!

Wat is een DECT telefoon?

As je kiest voor het gemak van een vaste lijn, wil je niet meer gebonden zijn aan een snoer. Zodoende geven veel mensen de voorkeur aan een draadloze huistelefoon. Lees hier alles over DECT-telefoons.

Hoeveel handsets heb ik nodig?

Soms is het handig om op meerdere plekken in je huis goed bereikbaar te zijn, zeker als een werkkamer of kantoor op de bovenverdieping hebt. Gelukkig zijn er huistelefoons met meerdere handsets te koop.

Hoe sluit ik een huistelefoon aan?

Wist je dat er twee manieren zijn waarop het vaste telefoon aansluiten werkt? Je doet dat ofwel via een telefoonkabel of op je modem. We gaan hier op beide manieren in.

Doorschakelen van de huistelefoon naar je mobiel

Helaas kun je je huistelefoon niet overal mee naartoe nemen. Gelukkig kun je echter vaak wel je telefoon doorschakelen naar je mobiel. In dit artikel leggen we je uit hoe dat doorschakelen werkt.

Wat is VOIP?

Wat is VoIP? VoIP is de afkorting van Voice over Internet Protocol. We spreken ook wel over IP-telefonie, internettelefonie of bellen via het internet. We gaan er op deze pagina dieper op in.

Telefoon prijzen vergelijken

Met de tips uit de eerdere artikelen op zak, heb je nu een goed idee van wat je wensen zijn. Nu kun je telefoons vergelijken en degene die je zoekt voor de beste prijs vinden in ons prijsoverzicht!