Koortsthermometer - Kopen, vergelijken, temperatuur bij koorts

Met name in de herfst en in de winter wordt er weer heel wat gekwakkeld. Wanneer je je echt goed ziek voelt, kan er best wel eens sprake zijn van koorts. Om dat zeker te weten, kun je een koortsthermometer kopen. Die zijn er tegenwoordig in allerlei soorten en maten. We leggen je hier uit over de verschillende varianten.

Koortsthermometer kopen - Tips en informatie

Als je een koortsthermometer kopen wilt, kun je alle kanten op. Er zijn zeer veel verschillende varianten op de markt van diverse fabrikanten. Lees daarom deze tips, zodat je goed kunt vergelijken.

Soorten koortsthermometers: zo kies je de beste

Ga je een koortsthermometer kopen, dan is het handig om je eerst te oriënteren, zodat je de beste thermometer voor jouw situatie kunt aanschaffen. Lees hier over allerhande soorten thermometers

Hoe kun je het beste lichaamstemperatuur meten?

Er zijn verschillende manieren om een temperatuurmeting te doen (of koorts opnemen, zoals veel mensen zeggen). Maar welke manier is eigenlijk de meest betrouwbare? Dat leggen we hier uit.

Lichaamstemperatuur: wanneer heb je koorts?

Meestal krijg je koorts als je lichaam vecht tegen een virus of bacterie. Een thermometer helpt je temperatuur in kaart te brengen, maar dan moet je wel weten: wanneer heb je koorts?