Er zijn op dit moment geen prijzen beschikbaar.
Mail mij als er prijzen beschikbaar zijn

Epson Stylus Epson Stylus Photo RX520

Vergelijkbare producten

Epson Premium Expression Premium XP-6100

Epson Premium Expression Premium XP-6100
7,0
Bekijk alle All-in-one printers
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 9 reviews die zijn achtergelaten voor de Epson Stylus Epson Stylus Photo RX520 op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,0

Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

epsonrx520 27-06-2015
  • Product jaar of meer in bezit

Algemene score

7,0
De inkt liegt eruit. Nu heb ik het probleem hoe vervang ze, Dus help me wel goede service bij 123inkt. Altijd pennen erbij.
Ik hoor graag dan ga ik weer verder. Groetjes uit Rijswijk.

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende
Voldoende
Voldoende

Reageer

HuffenReuter 17-04-2007
  • Product half jaar in bezit

Algemene score

3,2
Ik schrok van de snelheid waarmee de inkt op is! De cartridges zijn goedkoop, na enkele foto's staan ze al half leeg!

Dit maakt het uiteindelijk best een dure printer en je moet een aardige voorraad inkt hebben.

Bovendien laat de sheetfeeder bovenop, het meeste fotoppapier niet door, lijkt te komen door een te glad doorvoerwieltje wat niet pakt.

Sinds kort heeft de scanner er brui aan gegeven en laat nu bij elke scan een soort ruis zien.

Het is voorbij. Geen Epson meer voor mij.

Review criteria:

Voldoende
Onvoldoende
Slecht
Onvoldoende
Slecht

Reageer

Fijneman 31-01-2007
  • Product half jaar in bezit

Algemene score

8,8
Deze epson rx520 vodoet geheel aan mijn verwachting, installeren geen probleem, scant en print goed zoals het hoort, zelfs dia`s kan men met 4 tegelijk scannen, de kwaliteit hiervan is wisselend maar dit heeft te maken met de staat van de dia
Verder zijn de eerte keer de patronen vrij snel leeg, dit heeft te maken met het vullen van de printkop.
Een tip. Op een site wordt aangeraden om de printer gewoon aan te laten staan. wat ik al 5 mnd doe en nergens geen last van heb. Mede gezien de prijs een uitstekende keus

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

anjaw. 08-01-2007
  • Product half jaar in bezit

Algemene score

7,4
Prima apparaat, afdrukken zijn heel mooi scherp ook van ingescande
foto's/documeneten.
Inkt is toch wel vrij snel op.
Service van Epson is slecht.
Bij mijn printer was 'n wieltje weg wat het papier doorvoert, ik de printer ter
reparatie aangeboden krijg ik 'n bericht van Epson dat ik 385 euro moet betalen
omdat er geen orginele inkt in zit! dit heeft niets met het mankement te maken!
Dit is voor hun 'n argument om onder de garantie uit te komen en heeft niets
met de reparatie te maken!
De printer heb ik voor veel minder euro in april gekocht de reparatieprijs die
hun mij opleggen staat in geen verhouding! Overigens waren de inktpatronen na
het eerste setje voor het eerst vervangen door 'n setje patronen van 'n
onbekent merk, ze zaten tijdens de reparatie nog half vol dus het kanniet zo
zijn dat de printer 'ernstig' vervuild is!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Slecht

Reageer

Simon Zijlstra 22-11-2006
  • Product kwartaal in bezit

Algemene score

7,4
Deed het in het begin geweldig.
Fraaie prints met name de kleuren foto's.
na twee maanden hield de scannerlamp het voor gezien
inmiddels ben ik nu 3! weken printerloos en het onderdeel komt over een week
bij het service center binnen ; waarbij de verwachting dat hij over twee weken
weer bij mij binnen is.
Voor dit geld kun je volgens mij direct beter een nieuwe zenden al
leverancier/fabrikant zijnde.
Het bespaard dan 2 x vervoerskosten ; een nieuw onderdeel 'heb je tenminste een
tevreden klant - mijn waardering is tenminste aardig gezakt voor Epson.
het instellen zwart wit printen is inderdaad vrij lastig te vinden.terwijl het
zo makkelijk kan zijn.
Ik zie hier al meerdere personen die hier last van hadden. Dus als je print bij
een kopie of scan helemaal zwart is ; is de lamp kapot en dat gaat je minimaal
5 weken duren.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Onvoldoende
Uitstekend
Onvoldoende

Reageer

hoogie35 05-11-2006
  • Product half jaar in bezit

Algemene score

9,2
Ben heel erg blij deze printer gekocht te hebben. Persoonlijk heb ik veel ruzie
met printers, paar keer HP gehad, nu weer een Epson, super printer.
Hele mooie foto's drukt hij af. Zonder PC te gebruiken middels geheugenkaartje,
werkt ook goed, scannen: prima. Kan zo een-twee-drie geen min-punten opnoemen,
ja misschien nog faxen, maar hoe vaak gebruik ik dat....2 keer per jaar als je
het hebt. Op de standby functie gebruikt hij slecht 2 Watt, dus eigenlijk staat
hij altijd aan.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Mrs. Linda 20-10-2006
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,8
Pefect apparaat, sinds enkele dagen in mijn bezit en hij overtreft mijn
verwachtingen. Zelfs dia's scannen gaat fantastisch. Alles zonder al te veel
lawaai en snel.
Heel belangrijk vind ik dat je de computer er niet bij aan hoeft te doen. Ik
heb absoluut geen spijt en de prijs/kwaliteit verhouding is echt fantastisch.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wout Schonewille 06-01-2006
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,4
Ik ben een paar dagen in bezit van deze printer. Aanvankelijk wilde ik eerst de
Epson DX4850, dat is een zeer geschikte printer voor all-round gebruik. Ik heb
uiteindelijk toch de iets duurdere RX520 gekocht omdat deze meer mogelijkheden
heeft. Bijna alle geheugenkaarten kunnen gelezen worden. Je kunt zelfs
negatieven, positieven en dia's veranderen in prachtige foto's! Tevens beschikt
de printer over een LCD scherm wat handig is bij foto/film/dia bewerking. Dit
scherm is wel klein maar toch heel duidelijk.
Wat mij als eerste opviel is dat fotokopieën op normaal papier al heel scherp
zijn. De scan van een DVD-hoesje wekte bij mij nog meer verbazing. Zelfs de
hele kleine illustraties geeft hij haarfijn weer. Ik heb de DVD hoes van de
film The Pianist gescant, linksonder heeft deze een hele kleine illustratie
met veel mensen. Waar andere scanners dit niet scherp weergeven heeft deze
printer/scanner geen enkele moeite.
De installatie ging probleemloos, inktpatronen er in, printer aansluiten,
installatie cd er in en de rest spreekt voor zich. Wat bij mij nog wel
verwarring schepte is dat er plastic over bepaalde delen van het patroon zit.
Deze hoeven niet verwijderd te worden, dit gebeurd bij het installeren van de
patronen (Flushing).
Qua vormgeving leek mij de printer in eerste instantie iets te groot, totdat ik
hem op de plank van mijn pc-meubel zette. Tot mijn grote verbazing paste het
precies omdat de printer juist heel mooi is vormgegeven. De onderkant is minder
diep dan de bovenkant, waardoor de printer zelfs op kleine pc-meubels past.
Hierdoor steekt hij wel iets uit, maar dit is niet hinderlijk.
Over duurzaamheid kan ik nog geen goed oordeel geven, omdat ik hem nog maar net
in mijn bezit heb. Een pluspunt is dat er gebruik wordt gemaakt van seperate
inktcatridges, dit is goedkoper in gebruik. Tevens heeft deze printer
PictBridge, dit noemt men bij Epson: Direct Printing. Dit houdt in dat de PC
niet aan hoeft wil je gebruik maken van de printer.
Conclusie: Een uitstekende All in One Printer voor de veeleisende printer
tegen een redelijke prijs.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

EddieEOS 27-12-2005
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,8
Heb de printer nu een paar dagen in mijn bezit, en ik wil 'm nu al niet meer
missen.
Hij print snel en haarscherp, het scannen van dia's en film (zowel negatief als
positief) levert uitstekende afdrukken op, voor zover de kwaliteit van de dia
of film het toelaat natuurlijk.
Daarbij opgeteld het gemak van een kopieer apparaat in huis, pictbridge, en een
ingebouwde card reader.
(Deze printer is dus ook zonder pc te gebruiken).

Zoals ik al zei: Ik wil 'm niet meer missen!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer