HP ENVY 5020 - Reviews

Specificaties
Functies
kopiëren, printen, scannen
Printtechnologie
inkjet-technologie
Maximale printresolutie
4800 x 1200 DPI
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 7 reviews die zijn achtergelaten voor de HP ENVY 5020 op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,3

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Goed
  • Goed
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Vanessa 04-05-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Goede prijs-kwaliteit

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: HP ENVY 5020

Algemene score

8,0
Het verbinden met wifi ging eerst een beetje moeizaam maar toen dat lukte ging de installatie op computer en smartphone heel vlotjes. Printer gaat heel snel en ook het scannen is een fluitje van een cent. Heel tevreden ook over de kwaliteit van de geprinte foto's.
Heb mij ingeschreven voor HP instant ink programma, je krijgt bij deze printer standaard een aantal maanden gratis afdrukken. Zeker de moeite waard om eens testen, je kan abo steeds stopzetten.
Hier is een tip om 2 bijkomende gratis maanden te krijgen. Net vóór de allerlaatste stap van de Instant Ink registratie kan je nog bijkomende promo codes ingeven in het veld Speciale aanbiedingen. Met de volgende 2 codes krijg je 2 bijkomende gratis maanden : TWRDt en FREEINK (let op hoofdletter gevoelig).

Pluspunten

  • Gratis proefperiode Instant Ink
  • Snel
  • Mooie foto's

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed
Miranda 07-05-2020

Bedankt voor de tip, het werkt ! Deze codes zijn ook geldig voor andere HP printers ;)

Reageer

Raymond 12-11-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Makkelijke printer, fijn dat dubbelzijdig!

Geschreven voor: HP ENVY 5020

Algemene score

9,0
Hele fijne printer. Makkelijk in installatie, zeker met de ondersteuning van de app op je telefoon. Print prachtig en tot mijn verrassing zelfs dubbelzijdig (wist ik niet van te voren, wel heel fijn).
Enige kanttekening is misschien dat als ik hem op de allerhoogste kwaliteit in kleur laat printen, hij best wel even bezig is op een A4'tje. Maar ja, het is dan ook niet de duurste/snelste printer, en het komt er in ieder geval wel echt mooi uit. Gewone printjes doet hij op een prima tempo.

Pluspunten

  • Makkelijk
  • HP Instant Inkt

Minpunten

  • Hoogste kwaliteit foto printer duurt wel even
  • Kleine papierbak

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jan 02-11-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Goed leesbaar scherm

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: HP ENVY 5020

Algemene score

9,0
Het product heeft aan mijn verwachtingen voldaan. Ziet er goed uit en stof zal er niet makkelijk in kunnen dringen. De printer is n.m.l. in ruststand geheel gesloten.

Pluspunten

  • Mooi disign
  • duidekijke afdrukken

Minpunten

  • Weet ik nog geen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

anou 06-09-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

aanrader

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: HP ENVY 5020

Algemene score

9,0
beste mensen ik wil jullie mijn mening geven over deze printer het is zoals je kan lezen en al in one dus ideaal voor iedereen ik kan er goed meewerken ben er zeker blij mee

Pluspunten

  • hp is goed
  • hp is goed

Minpunten

  • geen
  • geen

Review criteria:

Goed
Voldoende
Voldoende
Uitstekend
Goed

Reageer

Tetteroo 14-06-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

HP printer ENVY 5020

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: HP ENVY 5020

Algemene score

9,0
Een mooie platte printer de 5020 van HP een zeer gemakkelijk te installeren met de HP app. zeer mooie afdrukken komt uit de printer zowel kleur als echt zwart wit.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Anneke 22-11-2019
  • Product gekocht

HP ENVY 520

Geschreven voor: HP ENVY 5020

Algemene score

5,0
De printer heeft redelijke printen gemaakt maar de levensduur, van ca. 4 jaar is kort. De garantie is voorbij maar de printer ook. Heel erg intensief is de printer ook niet gebruikt. Ik heb 2 keer een nieuwe toner gekocht.
Vergeleken met de vorige printers van HP voldeed deze het minst. Jammer.

Minpunten

  • Niet duurzaam

Reageer

Pien 25-02-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

HP 5000 prima printer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: HP ENVY 5020

Algemene score

9,0
Makkelijk te installeren zonder thuisnetwerk aan te maken. Eenvoudig app op IPad en smartphone en printen maar. Bij gebruik making van het automatische toesturen van inkt hoef je ook geen extra inkt erbij te bestellen. Die krijg je als welkomst cadeau dan.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer