Epson WorkForce Pro WF-3725DWF - Reviews

Specificaties
Functies
faxen, kopiëren, printen, scannen
Printtechnologie
inkjet-technologie
Wifi
Wifi

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 9 reviews die zijn achtergelaten op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

6,8

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Voldoende
  • Goed
  • Voldoende
  • Goed
  • Voldoende

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Renee 02-12-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Goede prijs kwaliteit verhouding

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Deze printer doet wat hij moet doen.

De installatie was simpel, eerst via mobiel gedaan en daarna via de computer. Het was erg gemakkelijk om dit te installeren. Mijn ultrabook heeft geen CD-rewriter en ik heb de installatie dus via het internet gedaan. Ook zonder CD prima te installeren dus.

Printer heeft meer dan voldoende connectmogelijkheden: NFC, Bluetooth, wi-fi of gewoon via de kabel. Ik heb hem aan de wi-fi aangesloten. Ik kon het niet laten om de functies toch even uit te testen en ook dit werkt naar behoren.

Scannen is ook goed, gaat redelijk snel en de afbeeldingen worden niet lelijk.

Faxen is ook mogelijk maar heb ik niet kunnen testen ivm geen vaste telefoonlijn.

Kortom: Staat niet in de weg (tafelmodelletje) print prima kwaliteit prints uit en het schermpje maakt het allemaal duidelijk en makkelijk.

Pluspunten

  • Duidelijk scherm
  • Tafelmodel
  • Op veel manieren te verbbinden
  • Installeren zonder CD ook mogelijk

Minpunten

  • Dure inkt

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Ruudje P. 15-11-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Fijne printer

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Ik was op zoek naar een gemakkelijke, gebruik vriendelijke printer en liep deze tegen het lijf.
Een mooi uitziende printer met een duidelijk scherm. Eenvoudige installatie, zelfs het installeren van de software op je smartphone is eenvoudig. Daarnaast is de printer snel met printen en kopieeren. Heeft een grote papierladebak.
De inkt is sneller op dan in de gebruikershandleiding is vermeld. De printer maakt niet veel lawaai.
Ik ben er tevrede mee.
Het enige wat mij bevreemdt, is de faxfunatie. Du gebruik toch niemand meer,

Pluspunten

  • Grote ladebak
  • Snelheid
  • Vormgeving
  • Installatie eenvoud

Minpunten

  • Toner is sneller op

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

zwaantje1970 15-11-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Ziet er mooi uit, maar dat is dan ook alles

Algemene score

1,0
De bijgeleverde cartridges waren erg snel leeg.
Geprinte pagina's waren wel mooi. Verder is het geen gebruiksvriendelijk apparaat.
Bij het kopiëren werd meerdere keren de adv aangeroepen waardoor het apparaat in storing liep.
Scannen van pagina's 1 op 1 werkt wel, maar als je wil bewerken, draaien etc. moet je daar heel veel handelingen voor doen werkt niet praktisch

De faxfunctie niet geprobeerd, ik fax niet maar mail het meeste

Pluspunten

  • uiterlijk
  • prints

Minpunten

  • gebruiksvriendelijkheid
  • duur in gebruik

Review criteria:

Goed
Voldoende
Slecht
Voldoende
Slecht

Reageer

Rodger 13-11-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Deugdelijke printer

Algemene score

7,0
Deze printer heb ik aangeschaft om mijn facturen op kantoor te printen, hij is qua vormgeving een eyecather en misstaat niet bij ons in het pand. Ik ben erg tevreden over de WiFi maar ben toch wel iemand die meer van de bedrading ben omdat ik zeker wil weten dat het werkt, daar ondervond ik toch wel een probleem en heb er iemand bij moeten halen om de printer in mijn netwerk te krijgen. En ik moet toch wel zeggen dat ik vrij handig ben met dit soort componenten.
De printer op zich doet wat er van hem verwacht word en daarom ondanks de installatie ben ik wel tevreden over dit apparaat. Hij is zuinig qua gebruikt want daar kijk je natuurlijk ook naar en hij print ook lekker snel.
Al met al een prima printer met een gebruiks aanwijzing

Pluspunten

  • Mooie vormgeving
  • Mooie zuiver prints
  • Snel
  • Zuinig qua verbruil

Minpunten

  • Installatie
  • Geen USB kabel bijgeleverd

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Voldoende
Goed
Goed

Reageer

Henk071 13-11-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Goede printer voor zo'n prijs!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Ik was al een tijdje op zoek naar een nieuwe printer voor thuis. Ik heb gekozen voor de Epson WorkForce Pro WF-3725. Vooral de compactheid, de dichte papierlade en het inklapbare bedieningspaneel sprak mij erg aan. Zo valt hij wat minder op in een hoekje van de huiskamer. Ik heb de printer nu een paar weken in mijn bezit. Hij bevalt mij goed. Het installeren verliep bij mij zonder problemen. Ik ben tevreden over de printresultaten, waar ik hem uiteindelijk het meest voor gebruik. De paar, als test, uitgeprinte foto’s vond ik wat donker en niet mooi van kleur. Maar dat kan ook aan de instellingen liggen en wellicht nog te verbeteren. Het meest gebruik ik de printer om vanaf mijn smartphone documenten uit te printen. Dat gaat snel en zonder storingen. Het enige minpuntje dat ik heb kunnen vinden is de prijs van de cartridges. Die zijn naar mijn mening te duur.

Pluspunten

  • Goede printresultaten
  • Compactheid
  • Bedieningspaneel

Minpunten

  • Prijs Cartridges

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

jeroen1704 11-11-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Niet tevreden over gebruik printer

Algemene score

6,0
Printer maakt helaas te vaak fouten in het printproces. De papierinvoer gaat regelmatig fout en dan moet de printer open om papier opnieuw in te voeren. De geprinte documenten staan niet altijd recht op het A4'tje en soms komen er twee pagina's tegelijk uit. Het touchscreen is makkelijk in gebruik en geeft een helder overzicht van de beschikbare opties van de printer. Helaas is het instellen van functies als; scan opslaan in map binnen netwerk of scan mailen naar mailadres lastig in te stellen. Draadloos printen vanaf smartphone device gaat goed mits de printer niet in slaapstand staat anders moet deze met de hand geactiveerd worden. Daarnaast zijn nieuwe cartridges redelijk prijzig.

Pluspunten

  • Touchscreen

Minpunten

  • Slaapstand verhinderd printopdrachten
  • Slechte papierinvoer
  • Printkwaliteit matig

Review criteria:

Onvoldoende
Goed
Onvoldoende
Goed
Onvoldoende

Reageer

L.Groen 06-11-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Doet wat je verwacht!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Super printer! Doet wat je verwacht van een printer, geeft scherpe afdrukken, is snel en super makkelijk in gebruik.
Ook mogelijk om vanaf je mobiel te printen.
Het is een kwestie van installeren en gaan.
Uitstekende prijs/kwaliteit verhouding.

Pluspunten

  • makkelijk in gebruik
  • scherpe afdrukken
  • tafelmodel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

michel 05-11-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekregen

Goede inkjetprinter van epson

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Een goede printer met voldoende mogelijkheden voor thuis en of werk; scannen, dubbelzijdig printen, zwart of in kleur, fax enz. De printer is vrij makkelijk te installeren en met circa 15 minuten het geheel aan het werk gekregen. Het is een printer met WIFI mogelijkheid en dat is te merken, het gemak dient de mens! Waar in huis WIFI is kan via Tablet of Phone een printopdracht gegeven worden. We hebben vanuit alle kamers tegelijkertijd een printopdracht gegeven waarbij de printer gewoon zijn werk deed. Het geluid van de printer is verwaarloosbaar waarbij hij ook nog verbazend snel is. Dubbelzijdig is standaard ingesteld en dat bespaard toch ook weer papier. Ook via het netwerk was de printer eenvoudig te installeren. Het scannen en kopiëren gaan eenvoudig vanaf de printer naar de computer. Nadeel blijft de prijs van de inktpatronen in relatie tot het aantal printjes.

Pluspunten

  • snelheid
  • geluid
  • wifi

Minpunten

  • prijs inktpatronen

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Dushemi 04-11-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Er zijn betere printers

Algemene score

5,0
Ik vind deze printer niet meevallen. De kleuren komen niet lekker uit. Het is wel fijn dat er meerdere functies opzitten behalve printen, zoals scannen en faxen. Het apparaat ziet er degelijk uit waardoor hij in mijn huiskamer niet opvalt en mijn computerhoekje er niet als een kantoor uitziet. Wifi werkt goed, wat het printen vanaf de smartphone mogelijk maakt. De functionaloteiten zijn te bedienen via de touchscreen, scheelt een hoop knoppen waar je tegen aan kijkt. Touchscreen werkt goed en is makkelijk te bedienen. De inktcartridges vind ik te duur, dit in combinatie met de kleurkwaliteit

Pluspunten

  • Multifunctioneel
  • Touchscreen bedienpaneel
  • Mooie onopvallende vormgeving
  • Wifi
  • Printen vanaf smartphone mogelijk

Minpunten

  • Kleurkwaliteit
  • Dure cartridges

Review criteria:

Slecht
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer