Epson Home Expression Home XP-445 - Reviews

Best Reviewed okt 2017 Epson Home Expression Home XP-445
Best Reviewed - oktober 2017
Specificaties
Functies
kopiëren, printen, scannen
Printtechnologie
inkjet-technologie
Wifi
Wifi

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 19 reviews die zijn achtergelaten op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

7,5

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Voldoende
  • Goed
  • Voldoende

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

shirley 28-06-2017
  • Product paar dagen in bezit

Leuke compacte fijne printer

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Ik heb dit produkt gekozen omdat het een voordelige keuze was. Er worden volle catridges bij geleverd en als ze vervangen moeten worden zijn deze ook voordelig vergeleken met andere merken. Na levering stekker er in gedaan, opgestart, aangemeld op de wifi, printer-usb-kabel erin en printen maar. Niks geinstalleerd alles deed het meteen. Kopieren, scannen printen. Kan nu ook vanaf de laptops, telefoons en tablets printen zonder kabels. Gewoon aanmelden bij de printer en printen maar. Super printer, best snel, mooie afdrukken, lekker simpel te bedienen!!

Pluspunten

  • goede prijs
  • geen gedoe met aansluiten, werkt binnen 5 minuten
  • compact
  • geen dure cartrigdes
  • printen vanaf apparaten zonder kabels!!

Minpunten

  • geen automatische duplex
  • geen A3 invoer mogelijk
Geschreven voor: Epson Home Expression Home XP-445

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

KlaasH63 25-02-2017
  • Product paar dagen in bezit

Compacte printer/scanner

Algemene score

8,0
Deze ai1 printer gekozen ter vervanging van mijn oude Epson SX105. Hij is compacter maar presteert beter. Installeren duurde even (uurtje). Moest het netwerk handmatig instellen.
Heb zelf niet het snelste internet (woon in een uithoek) dit betekent dat het scannen traag verloopt als je ook filmpjes op youtube of uitzending gemist bekijkt. Ga toch maar de USB-kabel aansluiten.
Scans zien er goed uit.
Afdrukken zijn prima.
Printen en scannen via laptop gaat prima.
Printen en scannen via tablet gaat prima.
Wel mis ik op de app, het instellen van het scan gedeelte. Je kunt uit een vijftal formaten kiezen maar het scangebied niet met de hand instellen. Dit betekent als je geen standaard formaat hebt, je achteraf hete teveel moet wegsnijden.

Pluspunten

  • Formaat
  • scankwaliteit
  • printkwaliteit

Minpunten

  • App voor scannen
Geschreven voor: Epson Home Expression Home XP-445

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed
Maarten 27-02-2018

Klaas, kan jij scannen zonder usb kabel? Lukt mij niet draadloos namelijk...
mvg Maarten.

Reageer

John 03-05-2017
  • Product paar dagen in bezit

EPSON XP-445

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
ten eerste goede verpakking en duidelijke instructie, het apparaat is zonder al te veel kennis snel aan te sluiten. Alles is goed afleesbaar op het display en makkelijk te bedienen.
Hij is nagenoeg geruisloos en print zowel zwart als kleur prima.
Ik gebruik hem zelf voor huishoudelijk gebruik en daarvoor is hij uitstekend geschikt.

Pluspunten

  • aansluiting/bediening
  • bijna geruisloos

Minpunten

  • zit geen printerkabel bij
Geschreven voor: Epson Home Expression Home XP-445

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Jaap 18-10-2017
  • Product paar dagen in bezit

Mooie compacte printer met veel mogelijkheden

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Ik heb deze printer aangeschaft vanwege de prijs (€ 49,95) en de beoordelingen hierboven en op aanraden van een IT collega. De installatie in combinatie met Windows 10 ging vlekkeloos, het draadloos afdrukken vanaf al onze apparaten, desktop, laptop, iPhone en Android telefoon gaat zonder problemen. Ook het scannen naar Onedrive werkt goed alleen wordt iCloud helaas niet ondersteund. Tevens lukt het niet de printer te installeren onder Windows 7, de driver is daar blijkbaar niet geschikt voor. Met Windows 10 geen enkel probleem.
Al met al een fijne printer met hier en daar onvolledigheden. Voor normaal gebruik een aanrader.

Pluspunten

  • Werkt goed met Windows 10
  • Makkelijke en snel te installeren
  • Printen vanaf veel devices

Minpunten

  • Niet te installeren onder Windows 7
  • Geen ondersteuning iCloud
  • Geen printerkabel aanwezig
Geschreven voor: Epson Home Expression Home XP-445

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Marjolijn 27-09-2017
  • Product paar dagen in bezit

Prima printer

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Is redelijk klein van formaat waardoor hij in de kast past. De installatie was erg makkelijk. Tot nu toe een paar dingen wireless geprint van mijn laptop en dat ging goed.

Pluspunten

  • klein formaat
  • volle cartridges meegeleverd
Geschreven voor: Epson Home Expression Home XP-445

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
jansam 18-01-2018

Met welk besturingssyteem werkt uew PC Windows 7 of 10?

Reageer

Guus 07-10-2017
  • Product paar weken in bezit

Snelle installatie, snel printen, mooi scannen

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Mede door meerdere positieve beoordelingen besloten om dit model van dit merk aan te schaffen. Had hiervoor HP, Canon en Brother printers en eerlijk nog nooit aan Epson gedacht.
Het aan de praat krijgen ging wonderbaarlijk snel, instellen op Wi-Fi kinderlijk eenvoudig en de eerste pagina kwam echt snel uit de printer. Ook daarna is deze printer aanzienlijk sneller dan b.v. mijn laatste Canon MG7150. Ook het scannen gaat veel sneller én met veel hogere resolutie.
Ik ben uitermate tevreden met deze (prijstechnisch ook) All-In-One.

Pluspunten

  • Snelheid printen
  • Simpele installatie

Minpunten

  • Ontbreken afgesloten papier invoer voorraad
Geschreven voor: Epson Home Expression Home XP-445

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Paul 26-02-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Geen papierlade!

Algemene score

5,0
In tegenstelling tot in de specificaties staat heeft deze printer geen papierlade maar een sheet-feeder achterop. Aangezien we een papierlade willen gaat de printer ongetest retour.

Minpunten

  • Geen papierlade
Geschreven voor: Epson Home Expression Home XP-445

Reageer

John Duivenvoorde 22-08-2017
  • Product paar maanden in bezit

prima printer eenvoudige bediening

Algemene score

8,0
de printer ziet er goed uit, vanuit de doos makkelijk aan te sluiten en het werkt meteen.
Op de display kun je allerlei varianten aanbrengen, voor het behoud van je inktpatronen goed aangeven of je kleur of zwart/wit wilt. Kijk uit met het kopen van b-merk patronen die werken meestal niet. Het eigen merk inktpatronen vind ik erg duur. Verder doet de printer prima z'n werk.

Pluspunten

  • duidelijk - snel - redelijk geruisloos
  • ziet er degelijk uit

Minpunten

  • de acceptatie van bijna alleen Epson inktpatronen
Geschreven voor: Epson Home Expression Home XP-445

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Maurice 18-06-2017
  • Product paar dagen in bezit

Werk zoals het moet

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Had andere epson printer maar na vele jaren kapot gegaan. Nu deze gekocht en werkt net als andere prima.

Pluspunten

  • LCD display
  • Makkelijk te instaleren
  • Prijs/kwaliteit

Minpunten

  • Kan geen usb maar moet SD kaart in
Geschreven voor: Epson Home Expression Home XP-445

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Martin 27-05-2017

Mooi groot display super geruisloos

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Ik vind het een super printer van alle gemakken voorzien en te bedienen met oa.smartfone/tablet en niet al te dure inktpatronen afzondelijk aan te schaffen

Pluspunten

  • Stakke scans
  • Mooie vormgeving
  • En degelijk
Geschreven voor: Epson Home Expression Home XP-445

Reageer

Dick 01-02-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Duidelijke aanwijzingen op het scherm.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Duidelijke aanwijzingen op het scherm maakt het makkelijk werken , dus geschikt voor bijna iedere leeftijds groep.
Ook uitermate geschikt voor mensen die een printer incidenteel gebruiken,en niet veel geld willen uitgeven.

Pluspunten

  • compact ,neemt weinig ruimte in.
  • de prijs.
  • doet wat die moet doen.
  • Veel extra opties .
  • makkelijk in gebruik.

Minpunten

  • Vooralsnog geen .
Geschreven voor: Epson Home Expression Home XP-445

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

bob.bakker 12-09-2018
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

storingsgevoelig

Algemene score

2,0
Bij weinig gebruik storingsgevoelig en dure printerkop moeten vervangen omdat de inkt verdroogd was.
Geschreven voor: Epson Home Expression Home XP-445

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Slecht
Slecht

Reageer

w.v.d.Schraaf 24-07-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Prima aankoop.

Algemene score

9,0
Na wikken en wegen (bij andere winkels en BCC) toch gekozen voor BCC wegens mij bekende service. Vooraf vroeg ik mij af of de installatie mij problemen zou opleveren tenslotte ben ik 76 jaar maar achteraf toen het was geinstalleerd werd ik gefeliciteerd via de verpakte CD met instructies en het bleek mee te vallen.Het was een eitje van een cent eigenlijk. Het werkt via WIFI en dat was nieuw voor mij.

Pluspunten

  • mooie uitvoering
  • verwisseling cartridges
  • prijs

Minpunten

  • het geeft een beetje lawaai bij de start
Geschreven voor: Epson Home Expression Home XP-445

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Marleen 14-07-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Traag en veel storingen

Algemene score

4,0
Twee maanden geleden gekocht en sindsdien spijt dat ik mijn Canon de deur uit heb gedaan. Tjonge wat een traagheid bij deze Epson XP-445 en tjonge, wat zijn er vaak storingen met onduidelijke redenen. Installeren is inderdaad een eitje, maar werken ho maar. Ik moet regelmatig her-installeren omdat nog iets aan de praat te krijgen. Ik werk met een Macbook, misschien is deze printer nog steeds enkel gericht op WIndows.... Omkasting voelt ook zeer goedkoop aan trouwens, alles is het goedkoopste van het goedkoopste. Jammer!
Geschreven voor: Epson Home Expression Home XP-445

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Slecht
Slecht
Slecht

Reageer

Frank 07-05-2018
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

slechte wifi

Algemene score

3,0
Ik heb altijd HP gehad en nu voor het eerste (en het laatst) een Epson. Zie minpunten hieronder. Er trage opstart (duurt enkele minuten) en voor printen via Wifi lukt vaker niet dan wel.

Pluspunten

  • per kleur een cartridge

Minpunten

  • trage opstart
  • slechte wifi verbinding
  • printen kan niet als één inktcartridge leeg is.
Geschreven voor: Epson Home Expression Home XP-445

Review criteria:

Goed
Voldoende
Onvoldoende
Voldoende
Voldoende

Reageer

Ernst 21-03-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Mooi geheel, gunstige prijs

Algemene score

5,0
Het is een mooi ;product wat er aantrekkelijk uitziet, maakt mooie afdrukken gestuurd vanuit de printerbediening, Scannen naar de computer lukte niet, Wifi verbinding laat bij het niet dagelijks gebruik van de printer bij mij het regelmatig afweten, zal nu gaan proberen de printer te bedienen via een usb kabel vanaf de computer.
Geschreven voor: Epson Home Expression Home XP-445

Review criteria:

Goed
Goed
Onvoldoende
Goed

Reageer

Henk 01-11-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Prettige printer

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Leuke printer voor de prijs, heeft een eigen mailadres zodat je vanaf de printer documenten
kan mailen
Geschreven voor: Epson Home Expression Home XP-445

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Anoniem 25-10-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Prima

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Vooralsnog appeltje eitje met installeren, kleurfoto's nog beetje mee leren omgaan, goed product. Zeker tevreden.

Pluspunten

  • Installatie
  • Wifi
  • Stil
  • Kwaliteit

Minpunten

  • Nog niet gevonden
Geschreven voor: Epson Home Expression Home XP-445

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
jansam 18-01-2018

Met welk besturingssyteem werkt uw PC, Windows 7 of 10. Vanwege eerder review gemeld probleem met windows 7

Reageer

Ricky 29-08-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Zeer goede betaalbare printer

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Zeer fraaie en compacte printer met voldoende mogelijkheden voor de thuisomgeving. Neemt niet al te veel ruimte in en is, mede door de witte kleur, ook fraai om te zien. Zeer gebruiksvriendelijk.

Pluspunten

  • Prijs
  • Compact
  • Mogelijkheden
  • Display

Minpunten

  • Nog geen
Geschreven voor: Epson Home Expression Home XP-445

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer