Epson Stylus Epson Stylus SX405/SX400 - Reviews

Specificaties
Functies
kopiëren, printen, scannen
Printtechnologie
inkjet-technologie
Kleur(en)
zwart
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 8 reviews geschreven op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

5,7

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Voldoende
  • Voldoende
  • Slecht
  • Voldoende
  • Slecht

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Leov56 25-06-2012
  • Product jaar of meer in bezit

Algemene score

5,2
Wifi heeft nooit willen functioneren ondanks diverse installatie pogingen. Ook steeds problemen met cartridges niet herkend, soms bijna volle cartridges moeten weggooien. Na iets meer dan een jaar print het apparaat geen magenta meer ondanks vele pogingen de printkop te reiningen of daarna (ook maar weer) de cartridge te vervangen. Waardeloze printer, beslist niet kopen!

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Slecht
Goed
Slecht

Reageer

Hans Molenaar 15-10-2011
  • Product jaar of meer in bezit

Algemene score

5,0
Helaas een slecht apparaat. Als de printer goed print is de kwaliteit mooi. Helaas kun je daar niet zeker van zijn. De printer faalt bij zijn belangrijkste: betrouwbaar altijd printen.
Regelmatig kunnen niet lege cartridges weggegooid worden omdat de chip op de cartridge "dwarsligt" (cartridge is zogenaamd leeg of wordt niet herkend).
Als je enige tijd niet geprint hebt is de kans groot dat een aantal printgaatjes in de printkop verstopt zijn geraakt van één of meer printkoppen. Misschien worden door de schoonmaak procedure (ten koste van veel inkt) de printkoppen weer schoon, maar de kans is groot dat het niet lukt.
Bij een andere Epson printer (BF300F) die dezelfde type cartridges gebruikt hetzelfde probleem.
Uiteindelijk beide printers weggegooid. Zonde!
Voor mij geen Epson meer.

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Slecht
Voldoende
Slecht

Reageer

er is altijd wat 21-04-2011
  • Product jaar of meer in bezit

Algemene score

7,5
Ondanks goede afdruk en scan heb ik veel kritiek over de catridges, het inktverbruik en de merkwaardigheden rond de cartridges.
Er speelt dus meer dan afdrukkwaliteit.

1) De prijs van cartridges is super hoog vergeleken met de tijd dat je kan printen. ca € 11,- voor een paar printjes
2) het apparaat blokkeert op enig moment en is nergens meer voor te gebruiken (ook niet om te scannen en opslaan op PC) als er zogenaamd een cartridge leeg is.
3) Deze lege catridges zijn bij lange na niet leeg, ik heb een zgn lege cartridge open gepeuterd en er zat nog een massa inkt in.
4) Ook als je niet print krijg je de melding dat je cartridges leeg zijn (!!!???)Er lijkt wel een soort tijdslimiet ingebouwd.
5) Cartridges worden voor leeg verklaard terwijl de print nog hartstikke goed en scherp is. Het is dus niet mogelijk je cartridge tot de laatste kostbare druppel te gebruiken
6) Uitwijken naar een merkloze cartridge of zelf vullen is niet mogelijk.

Kortom, bezint eer ge begint.

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende
Goed

Reageer

poul999 20-09-2010
  • Product jaar of meer in bezit

Algemene score

3,2
Wat een waardeloos apparaat. Terwijl logischerwijs de inktcartrigdes nog lang niet leeg kunnen zijn, geeft het apparaat al aan dat ze vervangen moeten worden. Goedkopere cartridges accepteert de printer niet en ook als je de originele epson-cartrigdes gebruikt krijg je regelmatig de melding: "cartridges niet herkend".
Wanneer je een lege cartridge hebt vervangen dien je eerst zo'n 20x de printkoppen te reinigen voordat je een printje krijgt met nog enigsinds kwaliteit.
Kortom één groot drama dit apparaat!

Review criteria:

Onvoldoende
Onvoldoende
Slecht
Voldoende
Slecht

Reageer

warnar 15-02-2010
  • Product half jaar in bezit

Algemene score

6,2
Na een half jaar worden de cartidgdes niet meer herkend (bij de voorgaande Epson printer was dit ook het probleem).
De Epson helpdesk liet weten dat ik nogmaals alle cartridges moest vervangen.
Nadat mijn voorraad cartridges er doorheen was en ik van Epson geen verdere hulp kon verwachten, heb ik de Epson printer naar de vuilstort gebracht.
Het was een mooie printer, maar op dit soort storingen zit ik niet te wachten.

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende
Voldoende
Slecht

Reageer

changtrade59 08-10-2009
  • Product paar weken in bezit

Algemene score

7,2
goedkope multi, 69euro bij mediamarkt
installatie volgens het boekje,(doe je dat niet dan heb je een epson probleem)
werkt prima, beetje herrie bij papier aanvoer.snelle opstart.
kortom, waar voor z'n geld.!!

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Goed
Voldoende
Voldoende

Reageer

JPM 02-04-2009
  • Product paar weken in bezit

Algemene score

6,2
Wat een verschrikkelijk apparaat. Het installeren van de WIFImodule is een crime. Ik heb hem nu maar op USB gezet. Dan had ik kunnen volstaan met een goedkopere versie! De verbinding tussen computer en printer schakelt zichzelf iedere keer uit zodat je hem eerst moet verbinden met de computer. Dit kun je wel verhelpen maar dan kunnen andere gebruikers niets printen. Drama!
Kopieen zien er goed uit echter ieder spikkeltje op een wit blad neemt hij ook over waardoor een grijze waas over de witte gedeelten komt. Kost dus zeer veel inkt.

Review criteria:

Goed
Goed
Slecht
Voldoende

Reageer

Fozzel 28-03-2009
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

5,2
De WIFI editie is verschrikkelijk om te installeren. Niet aan beginnen, als je de printer alleen via USB aansluit is het geen probleem, maar maak je gebruik van de WIFI functionaliteit is het een crime om het apparaat goed te laten werken.

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Slecht
Voldoende
Voldoende

Reageer