Er zijn op dit moment geen prijzen beschikbaar.
Mail mij als er prijzen beschikbaar zijn

Brother DCP-J562DW

Vergelijkbare producten

Brother 5 in 1 - Netwerk A3/A4 kleurenprinter - flatbed kleurencopier - kleurenscanner - kleurenfax - interne duplexunit & Wireless

Brother 5 in 1 - Netwerk A3/A4 kleurenprinter - flatbed kleurencopier - kleurenscanner - kleurenfax - interne duplexunit & Wireless
2,0
Bekijk alle All-in-one printers
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 10 reviews die zijn achtergelaten voor de Brother DCP-J562DW op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

5,7

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Voldoende
  • Voldoende
  • Onvoldoende
  • Goed
  • Voldoende

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Mariet 10-11-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Fijne printer, makkelijk instaleerbaar, werkt prima

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Brother DCP-J562DW

Algemene score

9,0
Voorheen een printer van ander merk, wifi verbinding werkte niet. Steeds problemen met connectie van die printer ondanks kabel. Updaten steeds een probleem.
Deze brother is geweldig makkelijk te installeren. De draadloze verbinding werkt en is stabiel. De printer werkt verder goed naar behoren. Ben heel blij met deze printer.

Pluspunten

  • makkelijk te installeren
  • het bedieningsfrontje kun je omhoog klappen
  • gesloten papierlade onder de printer
  • snel gebruiksklaar, na aanzetten

Minpunten

  • nog geen ontdekt

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Roald 13-05-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Goed, maar raar

Geschreven voor: Brother DCP-J562DW

Algemene score

7,0
Het is een goede printer. Alleen is het raar dat als bijvoorbeeld de geel op is dat je gelijk helemaal NIET meer kunt printen. Ook niet in zwart wit.

Pluspunten

  • Goede kwaliteit

Minpunten

  • Print niet als één van de cartridges leeg zijn.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Onvoldoende
Goed
Voldoende

Reageer

L@u 21-03-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

mooi leesbaar verstelbaar scherm,

Geschreven voor: Brother DCP-J562DW

Algemene score

8,0
de installatie is zeer eenvoudig. printen gaat snel. snelle levering via 123 inkt.plus aanbod met korting op volgende cartridges

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Ben Hus 17-03-2021
  • Product gekocht

Zeer slecht product

Geschreven voor: Brother DCP-J562DW

Algemene score

1,0
Ik heb dit product gekocht vanwege goede ervaringen met de 350 en 770 printer. Bijna onmiddelijk na installatie kreeg ik de melding dat de inkt op was. Na het vernieuwen van de cartridges kreeg ik hetzelfde verhaal. Ik heb me nog eens laten verleiden om nieuwe cartridges te kopen maar kreeg weer hetzelfde verhaal. Ik gebruik de printer heel weinig en soms 6 maanden niet. Ik ben klaar met dit merk en printer. Hij is voor de liefhebber.

Minpunten

  • Onbruikbaar product
  • Inktverbruik

Review criteria:

Slecht
Slecht
Slecht
Voldoende
Slecht

Reageer

Yvon 03-12-2020
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Printer DCP-J562-DW niet aan te bevelen

Geschreven voor: Brother DCP-J562DW

Algemene score

6,0
We hebben deze printer gekocht omdat we goede recensies hadden gelezen. Nadeel; de software wordt regelmatig geupdate. Advies van onze cartridge-winkel: negeren. Doe je dat niet, dan moet je steeds andere cartridges kopen. Omdat wij voorraad hadden, gingen we daar dus de mist mee in.
Probleem is ook dat als 1 kleurcartridge leeg zou zijn (en niet is), je meteen niet meer kunt printen, ook geen zwart-wit. Zelfs als cartridges niet leeg zijn, geeft printer aan van wel. Dure liefhebberij op deze manier. We zijn redelijk afgeknapt, maar ja, geen geld voor een andere.

Minpunten

  • Cartridge zogenaamd leeg, is niet zo.
  • Niet kunnen printen als 1 cartridge leeg is

Review criteria:

Goed
Voldoende
Slecht
Goed
Voldoende

Reageer

Ben Hus 01-11-2020
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Nauwelijks te beoordelen. Heeft bijna nooit gewerkt.

Geschreven voor: Brother DCP-J562DW

Algemene score

1,0
Ik ben veel van huis en als ik na terugkomst iets wil printen krijg ik de vaste mededeling dat de inkt op is. Na wat handelingen blijft de mededeling dat minstens een kleur leeg is. Het heeft me al een vermogen aan nieuwe inkt gekost. Waardeloos apparaat.

Review criteria:

Slecht
Slecht
Slecht
Slecht

Reageer

Elly 07-01-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Langzaam

Geschreven voor: Brother DCP-J562DW

Algemene score

1,0
Ik heb m gekocht omdat hij als beste uit de test kwam Weggegooid geld .In problemen gekomen met schoolwerk.1 blz per 2 minuten

Minpunten

  • Heel langzaam

Review criteria:

Slecht

Reageer

WimO 08-08-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Stille printer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Brother DCP-J562DW

Algemene score

8,0
Deze printer kreeg geen slechte reviews, maar goede, met ruim een 8. Print snel via een usb kabel. Foto niet uitgeprobeerd, daar kan ik dus niet over oordelen. Via wifi wordt er heel traag
geprint. Het menu van Brother utilities is niet volledig, niet duidelijk en ouderwets.

Pluspunten

  • Snel opstarten
  • Stil opstarten
  • Scherm op printer is duidelijk

Minpunten

  • Via PC, brother utilitys, menu slecht

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Goofy 21-03-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Prima printkwaliteit, slechte opdrachtverwerking

Geschreven voor: Brother DCP-J562DW

Algemene score

7,0
Bij printen vanaf de laptop loopt het regelmatig vast, opdracht wordt halverwege gestopt, reageert nergens meer op..tot ik uiteindelijk maar annuleer, maar dan duurt het nog een paar minuten voordat ik verder kan met opnieuw de printopdracht geven.
Maar printkwaliteit en prijs waren prima, dus daarom toch een voldoende

Pluspunten

  • Afdrukkwaliteit

Minpunten

  • Print niet makkelijk via wifi
  • Papierlade open, elke keer vraag over instellingen

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Onvoldoende
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Geert 20-02-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

goede printer werkt feilloos

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Brother DCP-J562DW

Algemene score

9,0
dit leek mij nog een degelijke en probleemloze printer en dit is uitgekomen, ook waren er volle inktcartridges bij, gekocht bij Print about,

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer