Best Reviewed
Wat is Best Reviewed?
Iedere maand schrijven duizenden Nederlanders een review op Kieskeurig.nl. Een review over het product wat is gekocht, maar ook over de webshop waar zij dit product hebben aangeschaft. Op deze manier worden andere bezoekers van Kieskeurig.nl geholpen bij het maken van de juiste keuze voor een product en/of webshop. Om je nog beter op weg te helpen, reiken wij iedere maand Best Reviewed uit aan het product wat in die maand als best beoordeeld is door consumenten. Maar hoe werkt dit eigenlijk en op welke manier kan Best Reviewed jou helpen?
Op welke manier kan Best Reviewed mij helpen?
Belangrijk om te weten: Best Reviewed wordt bepaald aan de hand van echte, gecontroleerde reviews van consumenten. Wij controleren of alle reviews voldoen aan onze voorwaarden en of ze voldoende gemotiveerd zijn. Daarbij maakt het ons niets uit of een review positief of negatief is; als de review maar eerlijk is.
Lees meer over onze controle van de reviews
Twijfel je over een product of de winkel waar je het product wilt kopen? Dan helpen deze ervaringen van andere consumenten bij deze keuze! Best Reviewed is daarbij nog een extra label om op te letten. Van alle productenis het product met de titel Best Reviewed in die maand als best beoordeeld door consumenten.
Ook anderen helpen? Schrijf een review en maak kans op 2x 250 euro!
Product gekocht nadat je de reviews van andere consumenten hebt gelezen? Dan wil je jouw ervaring vast ook delen met andere bezoekers van Kieskeurig.nl! Met jouw review maak je ook nog eens iedere maand kans op 2x 250 euro.
Hoe herken ik Best Reviewed?
Een Best Reviewed-product herken je aan het rode logo, met daarin de maand en het jaar waarin het product Best Reviewed is geworden.
Ook hebben we een handig overzicht waar je iedere maand per productgroep ziet welk product als best beoordeeld is door consumenten.
Het overzicht met productgroepen bekijken?
Hoe wordt Best Reviewed bepaald?
Iedere maand maakt een product kans om Best Reviewed te worden op Kieskeurig.nl. Uiteraard komt niet ieder product in aanmerking voor deze titel. Hieronder vind je in het kort de criteria waaraan een product moet voldoen om in aanmerking te komen.
*Let op!
Dit betekent niet dat de gemiddelde beoordeling van de afgelopen maand ook wordt aangepast op Kieskeurig.nl. De score die opgeteld wordt bij de gemiddelde beoordeling van de afgelopen maand, wordt puur gebruikt voor de toekenning van de titel Best Reviewed.
Indien er meerdere producten na alle berekeningen op dezelfde score uitkomen, wordt er gekeken naar de gemiddelde score over het afgelopen jaar.