Nuki COMBO 2.0 - Reviews

Best Reviewed sep 2019 Nuki COMBO 2.0
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 16 reviews die zijn achtergelaten voor de Nuki COMBO 2.0 op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,7

Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

JDorlas 11-09-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Nuki systeem

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Nuki COMBO 2.0

Algemene score

9,0
Het systeem werkt uitstekend en is eenvoudig in het gebruik ook voor de kleinkinderen maar ook voor eventueele hulpverlening in het huis

Minpunten

  • er is geen kapje over de drukknop

Reageer

Aad 04-09-2019
  • Product gekocht

Echt goed smartlock

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Nuki COMBO 2.0

Algemene score

9,0
Na jammer genoeg 2 smartlock van andere merken ook goede merken gekocht te hebben en na veel frustratie na tip van de verkoper toch voor nuki 2.0 gekozen en ja wat een verademing vergeleken met de vorige. Nu na instellen doet hij alles wat hij moet doen ook goede tips op nuki site te vinden. Een zeer prettig slot om mee te om te gaan. Ook met de oplaadbare Panasonic batterijen gaat hij zeer zuinig mee om nu half jaar in huis nog niet uitgewisseld. Was wel eens anders bij de vorige. Pluim voor Nuki. Let wel of je een goede cilinder hebt.

Pluspunten

  • Veel instel mogelijkheden
  • Werkt ook via netwerk met een bridge
  • Een echt smartslot
  • Makkelijk te monteren

Minpunten

  • Nog geen

Reageer

Jan Palmen 08-10-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Betere integratie met de google assistent

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Nuki COMBO 2.0

Algemene score

8,0
Het slot met bridge is op prima. Helaas de integratie met zowel Engels- als Nederlands talige versie van Google assistent via mobiel of de Google Home werkt niet. Met IFTT AEL leuke apps te maken. Zoals automatisch om bijv. 2300 uur alles sluiten.

Pluspunten

  • Automatisch sluiten
  • Op afstand sluiten
  • Van kortbij de deur ontsluiten en openen
  • Werkt samen met IFTT

Minpunten

  • Werkt niet met Google Assistant
  • Deur automatisch ontgrendelen werkt niet altijd

Reageer

deur opener 03-10-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Niet. Lekker om te installeren

Geschreven voor: Nuki COMBO 2.0

Algemene score

5,0
De omschrijving, de handleiding en met name de app heeft hiaten waardoor de installatie moeizaam is te doen. Bovendien werkte een van de openers niet waardoor een hoop verwarring ontstond over het installeren van een en ander

Maak een betere handleiding die is ingesloten!!!!

Reageer

Marinus 16-09-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Werk als een speer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Nuki COMBO 2.0

Algemene score

8,0
Na eerst eens goed lezen hoe de installatie werkt ben ik begonnen. Had al ervaring met andere merken van elektrische sloten die niet altijd deden wat belooft is.
De installatie is super eenvoudig. De App werkt goed. 1 klein min puntje is de afstand GEO die je kunt instellen. Bij mij staat deze op 50 meter. In praktijk moet ik echter min 100 meter weg zijn van het huis voordat als ik thuis kom het automatisch openen werkt.

Pluspunten

  • Simpele installatie
  • Werkt gewoon

Minpunten

  • GEO functie

Reageer

H de Boer 01-09-2019
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Geweldige service wordt door Nuki geboden

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Nuki COMBO 2.0

Algemene score

10,0
Produkt werkt naar verwachting maar ik ben uitermate goed te spreken over de bereidheid van Nuki als je een probleem hebt om deze snel te beantwoorden. Petje af.

Pluspunten

  • handig
  • goed overzicht wie binnen kan komen
  • geen sleutel meer zoeken als je aan komt

Reageer

JeroenD 29-08-2019
  • Product gekocht

Eenvoudige montage, functioneert goed

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Nuki COMBO 2.0

Algemene score

8,0
Nu eerst 2 andere merk sloten geprobeerd te hebben heb ik deze combi gekocht.
De montage was echt een fluitje van een cent.
Ik had een uitstekende cilinder waardoor ik de montage plaat met de 3 schroefjes heb kunnen gebruiken.
Het koppelen van de afstandsbediening en bridge ging ook makkelijk.
Jammer is wel dat je de functie van de afstandsbediening niet zelf kan instellen. Ook zit er wel wat vertraging in tussen het indrukken en het openen of sluiten van het slot.
Vind het ook makkelijk dat je het slot alleen kan ontgrendelen inplaats van meteen geheel te openen. Beide is mogelijk. Dat had ik niet eerder meegemaakt.
Ook het koppelen van domotica systemen is een fluitje van het cent.

Pluspunten

  • Eenvoudige montage
  • Veelzijdig
  • Snel
  • Krachtig

Minpunten

  • Prijzig
  • Maakt best wat geluid

Reageer

Eddy 29-07-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Super handig

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Nuki COMBO 2.0

Algemene score

8,0
Wij gebruiken het Nuki slot met bridge in ons appartement dat we verhuren in Spanje. Het was makkelijk te installeren. Ongelooflijk handig. Samen met het cijferklavier helemaal te bedienen van thuis in je luie stoel.
Een zeer tevreden gebruiker

Reageer

deBeuk 23-06-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Simpel, mooi en functioneel

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Nuki COMBO 2.0

Algemene score

9,0
Na een Multilock in ons huidige huis zag ik bij een bekende de Nuki. Deze is nog verfijnder, beter bedienbaar en als grote voordeel: via de app en als extra de optie om op afstand te openen..... Installatie is werkelijk nog geen 10 min., de app begeleidt je simpel door de koppeling heen en het uiteindelijke kalibreren. En het werkt, werkt fantastisch en in ons nieuwe huis nu met de bouwvakkers: geen losse sleutels of andere cilinders: snel toevoegen en als ze klaar zijn weer simpel verwijderen. Ik ben benieuwd hoe lang een setje batterijen meegaat, wellicht is een oplaadbare batterij een mooie aanvulling echter hebben die ook (nog) een beperkte levensduur en is het wisselen vooralsnog simpeler

Pluspunten

  • Mooi design en eenvoudige werkwijze
  • Mooi app, simpel en overzichtelijk
  • snel te installeren < 10 min

Minpunten

  • losse batterijen, nu oplaadbare batterij

Reageer

Hugo Huges 25-05-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Nuki, geweldig product

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Nuki COMBO 2.0

Algemene score

9,0
Het product volledig aan mijn verwachtingen.
Zeker ook voor ouderen die moeilijk ter been zijn kan dit product een uitkomst zijn.!

Pluspunten

  • Simpele montage

Minpunten

  • Cilinder met gevarenfunctie sterk aanbevelen.

Reageer

Carlos Portillo 23-05-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Easy to install, works as expected

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Nuki COMBO 2.0

Algemene score

9,0
The main reason I was looking for a smart lock is to have a hands-free automatic door opening system, this to the fact that that most o the time we arrive home with the hands full of things, and with a baby it becomes difficult to get the keys out of the bags.

The other secondary reasons are to integrate it with alexa to open, close, lock door. To integrate with Ring in order to open door if someone arrives, etc.

The mobile app is very complete with a lot of configuration options however navigating the app can become a bourden for a person that just wants to plug&play.

I understand that the devices sends an email when the baterry is low, however is not possible to check the baterry status on-demand. having an insight on the baterry status would be very benefitial to avoid rushes that the baterry is very low or in critical level. Specially if you leave for vacations for some time and the battery runs out of charge. you cannot replace the baterries on time and also if you can no longer open the door with Keys, you'll never get in the house.

Also the integration with Alexa. it executes the first instruction (lock door), but then if you ask to open, unlock door, Alexa says there was an error and to disable skill and re enable skill again. eventhough doing this, the Alexa integration is no longer working. Also if trying to set a routine within Alexa, seems it's only possible to lock, but not to open nor unlock.

Pluspunten

  • Easy installation
  • Easy integration with IFTTT
  • Hands-free auto-unlock
  • Hands-free auto-lock

Minpunten

  • no battery status indicator
  • errors with Amazon Alexa integration

Reageer

Frank 21-03-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

NUKI combo

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Nuki COMBO 2.0

Algemene score

9,0
Zeer snelle levering, gekocht product zeer eenvoudig te installeren, en eenmaal geïnstalleerd werkt het prima voor het hele gezin. Echt een uitkomst!

Pluspunten

  • Zeer eenvoudige installatie
  • Goede prijs-kwaliteit

Minpunten

  • Geen

Reageer

Wil 10-03-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Top product

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Nuki COMBO 2.0

Algemene score

10,0
Top product, werkt zeer goed! Om toch een minpuntje te noemen.... het maakt een beetje lawaai en de app zou iets vlotter mogen! Maar zeker aan te raden en absoluut grenspost van de aankoop!

Minpunten

  • Beetje lawaai

Reageer

JWPtM 26-02-2019
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Handig probleemloos

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Nuki COMBO 2.0

Algemene score

9,0
Mooi vormgegeven apparaat. Betrouwbaar, handig, goede aftersales. Vooral als je veel weg bent makkelijk. Geen sleutel meer nodig. Met Keypad zeer betrouwbaar.

Pluspunten

  • Betrouwbaar
  • Batterijen gaan lang mee
  • Mooi design

Reageer

Tc 17-02-2019
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Deurslot

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Nuki COMBO 2.0

Algemene score

10,0
Slot gekocht om ook aan andere toegang tot de locatie te geven zonder dat er teveel sleutels moeten worden bijgemaakt.

Pluspunten

  • Werkt prima
  • Home
  • Makelijk te delen met anderen
  • Controle op toegan

Reageer

Rob 07-02-2019
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Simpel te installeren, kind kan de was doen.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Nuki COMBO 2.0

Algemene score

9,0
Van versie 1.0 naar 2.0 overgestapt. Werkt als een speer. 1 meter voor de deur en hij gaat vanzelf open. Makkelijk om sleutels uit te delen en nog makkelijker om ze te verwijderen. Nooit meer sleutels terug hoeven vragen. Ook van afstand kijken of je deur dicht en op slot zit. Een gerust gevoel. Als de rookmelder afgaat gaat vanzelf de deur open, geen verbrande rug tijdens het zoeken naar de sleutel, maar wel via Homey.

Pluspunten

  • Installatie gemak
  • Makkelijke bediening
  • Veiligheid.

Minpunten

  • Nog niet gevonden

Reageer