De'Longhi Pinguino PAC N90.B wit - Reviews

Specificaties
Type apparaat
mobiele airco
tile_capaciteit
85 m³ ruimtes (max.)
tile_geluid
48 dB geluid (binnen)
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 29 reviews die zijn achtergelaten voor de De'Longhi Pinguino PAC N90.B wit op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,2

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Voldoende
  • Voldoende

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Peter Derks 28-05-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

goede, stille, sterke airco

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi Pinguino PAC N90.B wit

Algemene score

9,0
na lang vergelijken kwam deze De'Longhie PAC 90n silent er als beste uit in alle reviews en waarderingen die ik heb bezocht. ongeveer 8 uur aan besteed

Pluspunten

  • krachtig
  • stil
  • super makkelijke installatie
  • weinig energie verbruik
  • mooi design en 5jr garantie aan huis!

Minpunten

  • Geen wifi

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Henny 21-06-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Fraaie airco

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi Pinguino PAC N90.B wit

Algemene score

7,0
Koelt goed precies wat ik nodig heb in mijn warme huis. Huis koelt in een mum van tijd voldoende af.

Review criteria:

Goed
Slecht
Voldoende
Voldoende

Reageer

Samantha 10-06-2020
  • Product gekocht

Gemakkelijke instructies voor montage en gebruik

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi Pinguino PAC N90.B wit

Algemene score

9,0
Super fijne airco. Hij is erg gemakkelijk in gebruik. Nog niet optimaal kunnen gebruiken omdat het nog niet heel warm is geweest. Maar ik ga deze zomer erg blij zijn.

Pluspunten

  • Fijne handleiding
  • Wieltjes en hendels

Minpunten

  • Niet vrouw vriendelijk om na boven te tillen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Henk 01-06-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Koelt goed - eenvoudige bediening - geluid

Geschreven voor: De'Longhi Pinguino PAC N90.B wit

Algemene score

8,0
In verband met de aanbouw aan ons huis moesten we de split airco op onze slaapkamer verwijderen, daarom gezocht naar een mobiele airco met weinig geluid, het geluid is er wel maar niet veel meer dan een ventilator die de temperatuur niet laat dalen.

Pluspunten

  • Geluid acceptabel
  • Eenvoudige bediening

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

toontje 25-05-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Dude links besieging end erg stil

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi Pinguino PAC N90.B wit

Algemene score

8,0
Prima aankoop, koelt geweldig goed en super stil. Ben er erg blij mee
zou iedereen aanraden om er een te kopen

Pluspunten

  • stil
  • eenvoudige bediening

Minpunten

  • slang aan de korte slang
  • hulpstukken erg groot

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

M. de Vries 30-07-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Prima mobiele arico

Geschreven voor: De'Longhi Pinguino PAC N90.B wit

Algemene score

7,0
Gekocht voor het koelen van een werkkamer op zolder zonder de nodige gaten in de muur te moeten maken. Tegelijkertijd Airlock van Trotec gekocht om te voorkomen dat er gelijk weer warme lucht binnen komt. Geeft wel veel geluid wanneer de compressor aanslaat (ook in silent mode)maar tijdens een conference call (met headset) hebben de mensen aan de andere kant hier geen hinder van. Afvoerslang mag iets langer, soepeler.

Pluspunten

  • Koelt goed icm het afdichten van het raam.

Minpunten

  • Geluid. Maar dit is voor mij te overzien.

Review criteria:

Voldoende
Goed
Voldoende
Goed

Reageer

Martin 18-07-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Heerlijk koel tijdens warme dagen

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi Pinguino PAC N90.B wit

Algemene score

8,0
Na wat onderzoek op internet kwam ik bij dit merk uit, betrouwbare airco die ook nog redelijk zuinig is

Pluspunten

  • Werkt goed
  • Makkelijk te verplaatseb

Minpunten

  • Maakt veel geluid

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende
Goed

Reageer

rachelle 09-07-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

goede airco

Geschreven voor: De'Longhi Pinguino PAC N90.B wit

Algemene score

9,0
hele fijne airco, ik gebruik hem in mijn appartement, het koelt de woonkamer binnen een half uur. ben er zeer tevreden over.

Pluspunten

  • reservoir na het seizoen legen
  • afstandsbediening
  • silent mode

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

R. Hamelink 07-07-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooie vormgeving

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi Pinguino PAC N90.B wit

Algemene score

8,0
Mooi, degelijk apparaat. Met de eco silence stand geeft hij minder geluid dan onze andere mobiele airco. Door de wielen is hij erg mobiel en makkelijk te verplaatsen.

Pluspunten

  • vormgeving

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Evelien 06-07-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

koelt snel en goed

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi Pinguino PAC N90.B wit

Algemene score

8,0
We hebben deze mobiele airco gekocht voor het koelen van onze slaapkamer op erg warme dagen, Dit doet deze airco prima. Doorvoer via het raam is, zoals bij alle mobiele airco's, maar onhandig en daarom laten we nog wel een geveldoorvoer maken om de airco op aan te sluiten. Zou vergeleken met andere airco's redelijk stil moeten zijn, maar maakt naar mijn mening nog steeds best wel wat lawaai. Desondanks zijn we er nog steeds heel blij mee, omdat het voor deze prijs een goede airco is.

Pluspunten

  • koelt snel en goed
  • 5 jaar garantie
  • eenvoudige bediening
  • afstandsbediening

Minpunten

  • niet stil genoeg voor tijdens het slapen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende
Goed

Reageer

Diana 29-06-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Zuinig

Geschreven voor: De'Longhi Pinguino PAC N90.B wit

Algemene score

10,0
Goede kwaliteit en prijsverhouding. Mooi design en compact. Verschiklende mogelijkheden zoals ontvochtigen, silent modus. Hij koelt binnen no time je ruimte. Klein minpuntje het is even zoeken hoe je de koppelstukken aan de slang en het apparaat moet bevestigen.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Arnold 28-06-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Eenvoudige aansluiting en bediening

Geschreven voor: De'Longhi Pinguino PAC N90.B wit

Algemene score

7,0
Gekocht vanwege de positieve recensies. Airco koelt prima, aansluiten en bedienen is eenvoudig, maar de unit maakt meer lawaai dan gehoopt. Jammer dat je zo moeilijk kunt bepalen wat een acceptabel geluidsniveau is. In mijn werkkamer gaat het wel, maar om bij te slapen maakt de airco echt teveel lawaai.

Pluspunten

  • bediening
  • aanluiten

Minpunten

  • geluidsniveau

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Onvoldoende
Voldoende

Reageer

Karin 27-06-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooi design, weinig geluid

Geschreven voor: De'Longhi Pinguino PAC N90.B wit

Algemene score

10,0
Goed merk staat op vele sites bij top 5, goede prijs/kwaliteit verhouding. Mooi design. Weinig geluid/rustig

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

HB 26-06-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Handig met afstandsbediening

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi Pinguino PAC N90.B wit

Algemene score

8,0
Koelt van 27 naar 24 graden in 2uur.
Bij erge warmte wel wat extra lawaai.
Handig vanuit bed kun je de afstandsbediening gebruiken

Pluspunten

  • Makkelijk te verplaatsen
  • Afstandsbediening

Minpunten

  • Bij erg warm weer meer lawaai ivm hogere stand

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende
Goed

Reageer

Marcel 25-06-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

De'Longhi Pinguino PAC N90.B wit

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi Pinguino PAC N90.B wit

Algemene score

8,0
de gelezen review's waren zeer positief. Vandaar deze aankoop.
De 5 jaar garantie geeft aan dat het naar mijn mening een degelijk product is.

Pluspunten

  • gebruik vriendelijk en overzichtelijk.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Camiel de Vries 25-06-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

mooi en doeltreffend

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi Pinguino PAC N90.B wit

Algemene score

9,0
Aanvankelijk vond ik het lastig in te schatten welke airco het meest geschikt zou zijn, maar als je de juiste m3 in acht neemt dan zit je wel goed. Met mijn Pac N90 Eco silent heb ik dan ook de juiste keuze gemaakt.

Pluspunten

  • blaast hard
  • prima vormgeving

Minpunten

  • Max. stand iet wat geluid, maar went snel!
  • De afvoerslang is nodig maar ziet er saai uit!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

KOOS wolsleger 25-06-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Duidelijk bediening scherm

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi Pinguino PAC N90.B wit

Algemene score

8,0
Voldoet aan de verwachtingen koelt zeer goed.Kan het apparaat aanbevelen. mooi model. De machine doet wat het moet doen.

Pluspunten

  • Werkt goed
  • Geluid in de middelste stand is stil te noemen

Minpunten

  • geen
  • geen

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende
Voldoende

Reageer

Victoria 24-06-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Koelt goed

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi Pinguino PAC N90.B wit

Algemene score

8,0
Compact, makkelijk te bedienen. Koelt goed zou niet meer anders willen. Dus op zoek naar een mobiele airco. Doet u hier goed aan

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Ozgun Canbazoglu 24-06-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Good Mobile Airco, performs well

Geschreven voor: De'Longhi Pinguino PAC N90.B wit

Algemene score

8,0
Good unit, strong for up to 60M2. Could be a little less noisy, but cannot complain. The build quality is superb and very easy to move around the house.

Pluspunten

  • Performance
  • Build quality

Minpunten

  • Noise

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Kim 22-06-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

De longhi Pac n90 Silent

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi Pinguino PAC N90.B wit

Algemene score

8,0
Snelle levering via mediamarkt in samenwerking met Dynalogic. Gemakkelijke te installeren. De airco koelt perfect de slaapkamer af. Elke week even de airco reinigen in de badkamer waardoor het water via het doucheputje kan leeglopen. Hele goede aankoop.

Pluspunten

  • Snelle levering
  • Koelt goed de kamer af.
  • Goede kwaliteit
  • Eenvoudig in gebruik

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Toon meer reviews