De'Longhi PAC N90 ECO Silent wit - Reviews

Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 40 reviews die zijn achtergelaten voor de De'Longhi PAC N90 ECO Silent wit op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,3

Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Samantha 10-06-2020
  • Product gekocht

Gemakkelijke instructies voor montage en gebruik

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi PAC N90 ECO Silent wit

Algemene score

9,0
Super fijne airco. Hij is erg gemakkelijk in gebruik. Nog niet optimaal kunnen gebruiken omdat het nog niet heel warm is geweest. Maar ik ga deze zomer erg blij zijn.

Pluspunten

  • Fijne handleiding
  • Wieltjes en hendels

Minpunten

  • Niet vrouw vriendelijk om na boven te tillen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

M. de Vries 30-07-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Prima mobiele arico

Geschreven voor: De'Longhi PAC N90 ECO Silent wit

Algemene score

7,0
Gekocht voor het koelen van een werkkamer op zolder zonder de nodige gaten in de muur te moeten maken. Tegelijkertijd Airlock van Trotec gekocht om te voorkomen dat er gelijk weer warme lucht binnen komt. Geeft wel veel geluid wanneer de compressor aanslaat (ook in silent mode)maar tijdens een conference call (met headset) hebben de mensen aan de andere kant hier geen hinder van. Afvoerslang mag iets langer, soepeler.

Pluspunten

  • Koelt goed icm het afdichten van het raam.

Minpunten

  • Geluid. Maar dit is voor mij te overzien.

Review criteria:

Voldoende
Goed
Voldoende
Goed

Reageer

Henny 21-06-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Fraaie airco

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi PAC N90 ECO Silent wit

Algemene score

7,0
Koelt goed precies wat ik nodig heb in mijn warme huis. Huis koelt in een mum van tijd voldoende af.

Review criteria:

Goed
Slecht
Voldoende
Voldoende

Reageer

Henk 01-06-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Koelt goed - eenvoudige bediening - geluid

Geschreven voor: De'Longhi PAC N90 ECO Silent wit

Algemene score

8,0
In verband met de aanbouw aan ons huis moesten we de split airco op onze slaapkamer verwijderen, daarom gezocht naar een mobiele airco met weinig geluid, het geluid is er wel maar niet veel meer dan een ventilator die de temperatuur niet laat dalen.

Pluspunten

  • Geluid acceptabel
  • Eenvoudige bediening

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

toontje 25-05-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Dude links besieging end erg stil

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi PAC N90 ECO Silent wit

Algemene score

8,0
Prima aankoop, koelt geweldig goed en super stil. Ben er erg blij mee
zou iedereen aanraden om er een te kopen

Pluspunten

  • stil
  • eenvoudige bediening

Minpunten

  • slang aan de korte slang
  • hulpstukken erg groot

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Dimitri 22-07-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Goede airco voor een grote kamer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi PAC N90 ECO Silent wit

Algemene score

8,0
Prima airco om een slaapkamer te koelen. Airco ziet er elegant en sterk uit. Bijgeleverde accessoires zijn handig in gebruik, de afvoerslang had wel iets langer mogen zijn en raamkit moet je wel apart bijbestellen.

Pluspunten

  • Degelijk
  • Voert warmte snel af
  • Verrijdbaar

Minpunten

  • Silent mode maakt meer geluid dan een ventilator

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende
Uitstekend

Reageer

Peter 10-09-2020
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Stille, krachtige airco

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi PAC N90 ECO Silent wit

Algemene score

8,0
Wij slapen op een zolderverdieping en hebben na het nodige onderzoek de keuze gemaakt voor de DeLonghi Pinguino. Geen verkeerde keuze. Hij is stil, koelt en houd de ruimte goed op 24 graden, terwijl het buiten 35 is.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

BDT 03-09-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

prima A

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi PAC N90 ECO Silent wit

Algemene score

8,0
Prima AC. zeker voor de slaapkamer, binnen korte tijd op de juiste temperatuur. De slang had iets langer gemogen, we hebben kiepramen, dus een AC met slang is niet ideaal, maar dat wisten we van tevoren ;)
De airco lijkt na de eerste 2 tests prima te werken.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Ingrid 29-08-2020
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

goede prijs/kwaliteit

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi PAC N90 ECO Silent wit

Algemene score

9,0
zeer goede koeling, hadden reeds een mobiele airco, maar duidelijk verouderd als je deze nieuwe vergelijkt. Duidelijke bediening. Goede prijs/kwaliteit, echt waar voor je geld. Wel op vol vermogen nogal luidruchtig. Maar in vooravond aanzetten, betekent koelte tegen nacht.

Pluspunten

  • capaciteit
  • eenvoudige bediening

Minpunten

  • geluid

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende
Goed

Reageer

B en C 23-08-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Heerlijk koel

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi PAC N90 ECO Silent wit

Algemene score

8,0
Voldoet aan onze wensen. Onze huiskamer is heerlijk koel ondanks de hoge buitentemperatuur van ruim 30 graden.

Pluspunten

  • Koelt goed
  • Formaat prima

Minpunten

  • In het begin nogal lawaaierig.

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende
Voldoende

Reageer

Peter 16-08-2020
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Koelt ontzettend snel en Energiezuinig

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi PAC N90 ECO Silent wit

Algemene score

10,0
Ik heb hem voor op de slaapkamer ongeveer 5* 5* 2,63
Hij voldoet uitstekend. ongeveer 20 minuten voor het slapen gaan zet ik hem aan op 20gr. en zelf vanaf 36 graden is de kamer binnen die tijd lekker koel. Hij heeft een elegant Design en is makkelijk verplaatsbaar op zijn 4 wieltjes

Pluspunten

  • koelt snel
  • Energiezuinig

Minpunten

  • Duur

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Van Dijk 16-08-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Koelt goed!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi PAC N90 ECO Silent wit

Algemene score

9,0
Deze airco koelt ondanks de hoge temperaturen buiten uitstekend. In silent modus ook dusdanig stil dat je lekker kunt slapen. Je hoort hem wel, maar zeker niet storend.

Pluspunten

  • Koelt uitstekend
  • Maakt in Silent stand weinig lawaai

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Jan 15-08-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Ongeschikt voor slaapkamer, koelt goed

Geschreven voor: De'Longhi PAC N90 ECO Silent wit

Algemene score

7,0
Prima geschikt voor alle kamers met UITZONDERING van de slaapkamer. Maakt veel herrie in de silent stand als de ventilator tussentijds aanslaat waardoor slapen moeilijk wordt. Hij koelt prima.

Pluspunten

  • Koelt prima

Minpunten

  • Niet geschikt voor slaapkamer vw herrie

Review criteria:

Voldoende
Goed
Slecht
Voldoende

Reageer

Maindaan 13-08-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooi ontwerp.

Geschreven voor: De'Longhi PAC N90 ECO Silent wit

Algemene score

9,0
stille modus, geschikt voor onze slaapkamer en dan redelijk energiezuinig.
Duidelijke en gemakkelijke afstandbediening

Pluspunten

  • in silent modus, geen hindelijk geluid

Minpunten

  • timer max. 12 uur.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende
Goed

Reageer

Jan 12-08-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Gemakkelijk te bedienen Airco

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi PAC N90 ECO Silent wit

Algemene score

8,0
De airco doet wat ik er van verwacht.
Koelt goed en de silence mode is behoorlijk stil.
jammer is alleen dat de afvoerslang zo kort is, dit beperkt de plaatsing van de airco wel.

Pluspunten

  • Makkelijke bediening
  • redelijk stil

Minpunten

  • prijs
  • te korte afvoerslang

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende
Voldoende

Reageer

Djenje 09-08-2020
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Snel koel tijdens warme dagen

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi PAC N90 ECO Silent wit

Algemene score

9,0
Na een aantal reviews gelezen te hebben, deze mobiele airco aangeschaft. Koelt zeer goed en de ruimte is ook snel koel.
Zelfs een grotere ruimte dan aangegeven, koelt hij met gemak.

Pluspunten

  • Koelt goed en snel
  • krachtig
  • Eenvoudige bediening
  • Geluid acceptabel

Minpunten

  • Slang aan de korte kant

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Peter 04-08-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Goede mobiele airco

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi PAC N90 ECO Silent wit

Algemene score

8,0
De mobiele airco functioneert heel goed en koelt in korte tijd de ruimte.
Zijn er heel blij mee en doet wat we verwacht hadden van het apparaat.

Pluspunten

  • Koelt snel naar gewenste temperatuur

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende
Goed

Reageer

Martin 18-07-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Heerlijk koel tijdens warme dagen

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi PAC N90 ECO Silent wit

Algemene score

8,0
Na wat onderzoek op internet kwam ik bij dit merk uit, betrouwbare airco die ook nog redelijk zuinig is

Pluspunten

  • Werkt goed
  • Makkelijk te verplaatseb

Minpunten

  • Maakt veel geluid

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende
Goed

Reageer

rachelle 09-07-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

goede airco

Geschreven voor: De'Longhi PAC N90 ECO Silent wit

Algemene score

9,0
hele fijne airco, ik gebruik hem in mijn appartement, het koelt de woonkamer binnen een half uur. ben er zeer tevreden over.

Pluspunten

  • reservoir na het seizoen legen
  • afstandsbediening
  • silent mode

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

R. Hamelink 07-07-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooie vormgeving

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi PAC N90 ECO Silent wit

Algemene score

8,0
Mooi, degelijk apparaat. Met de eco silence stand geeft hij minder geluid dan onze andere mobiele airco. Door de wielen is hij erg mobiel en makkelijk te verplaatsen.

Pluspunten

  • vormgeving

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Toon meer reviews