Inventum AC701 wit - Reviews

Best Reviewed 2 keer jul 2020 Inventum AC701 wit
Best Reviewed - juli 2020
Specificaties
Type apparaat
mobiele airco
tile_capaciteit
60 m³ ruimtes (max.)
tile_geluid
65 dB geluid (binnen)
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 70 reviews die zijn achtergelaten voor de Inventum AC701 wit op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,2

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Voldoende
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Tessa 30-07-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Koelt slecht

Geschreven voor: Inventum AC701 wit

Algemene score

2,0
Ons huis is slecht geïsoleerd en met de warme zomerdagen niet te doen op de slaapkamer. De airco koelt 1 a 2 graden. Wij dachten dat hij niet goed werkte dus retour gestuurd en nieuwe gekregen. Opnieuw slecht koelen. In de avond aan gedaan. Een hele nacht aangelaten maar geen verschil. Gebeld net Inventum: Mevrouw dit kan aan meerdere dingen liggen. Heeft u een oud huis? Ja. Ja zegt de mevrouw dan is het logisch dat jij niet goed koelt. Mevrouw van de klantenservice benoemd dat we hem daarom juist hebben aangeschaft. Hier kon de mevrouw niets aan doen. Dus indien uw huis ouder is, deze airco niet aanschaffen.

Review criteria:

Onvoldoende
Goed
Voldoende
Voldoende

Reageer

C 27-10-2019
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Waardeloos

Geschreven voor: Inventum AC701 wit

Algemene score

1,0
Werkt voor geen meter. Begrijp al die 5 sterren reviews niet. Daar klopt niks van.
Ik heb 'm op de juiste manier gebruikt. Ramen dicht op 1 na, maar die was met een speciaal airco afdichtingskits dichtgemaakt. Ramen waren ook nog eens met zonwerend folie afgeplakt!
In de ochtend aangezet vóórdat het buiten heel warm werd. 6 uur lang aangestaan!
Ik kom thuis, buiten 32 graden binnen 30. Kamertje is maar 16m2! Wel eens waar niet geïsoleerd en een plat dak maar toch.
Absoluut geen aanrader! Niet kopen.

Pluspunten

  • Als je er met je kop er naast zit
  • dan voel je een koude lucht

Minpunten

  • Zeer zwak
  • red het niet in een kamer van 16m2 (plat dak)
  • te veel lawaai

Review criteria:

Onvoldoende
Voldoende
Slecht

Reageer

Kees 30-07-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Koelt niet goed.

Geschreven voor: Inventum AC701 wit

Algemene score

3,0
Twee apparaten aangeschaft maar ze vallen erg tegen. Apparaat koelt zeer matig, temperatuur komt niet lager dan 22° terwijl alles volgens beschrijving geïnstalleerd is. Voor dit type gekozen vanwege de goede recensies maar ik ga ze retourneren.
Wel "goedkoop" maar geen kwaliteit. Jammer.

Pluspunten

  • Aanschafprijs

Minpunten

  • Koelt niet (voldoende)

Review criteria:

Slecht
Goed

Reageer

Martinus 26-06-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Koelt wel, maar niet veel.

Geschreven voor: Inventum AC701 wit

Algemene score

5,0
Staat met deze warme dagen in een slaapkamer van ongeveer 45m3 met een afvoer door de muur naar buiten. Op half vermogen van 25 graden af kunnen koelen naar 21 graden in ongeveer 3,5 uur. Een dag later op vol vermogen van 27 graden naar 24 graden in ruim 4 uur, dat viel erg tegen. Daarnaast produceert de airco wel heel erg veel geluid, waardoor aan laten staan niet bevorderlijk is voor de slaap.

Pluspunten

  • Prijs
  • Formaat

Minpunten

  • Geluid
  • Koelt slecht bij erg warm weer

Review criteria:

Voldoende
Onvoldoende
Slecht
Voldoende

Reageer

Martin 24-06-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Waardeloos

Geschreven voor: Inventum AC701 wit

Algemene score

1,0
Koelt niet goed,koel compressor slaat regelmatig uit terwijl de temp nog niet is bereikt gaat in rust en slaat weer aan na 5 min,aangegeven temp op het apparaat is wel erg rooskleurig en wijkt 4 graden lager af van wat het werkelijk is in de ruimte
Dit apparaat krijgt nog geen toilet koud,opgegeven vierkante meters kloppen dus ook niet...een cijfer 1 is dan ook eigenlijk nog te veel voor deze Inventum en ik snap dan ook niet waar die goede reviews vandaan komen??

Pluspunten

  • 5 jaar garantie

Minpunten

  • koelt niet goed
  • Lawai
  • kwaliteit lala
  • vermogen klopt niet

Review criteria:

Slecht
Voldoende
Slecht
Onvoldoende

Reageer

BSS 04-05-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

compact

Geschreven voor: Inventum AC701 wit

Algemene score

8,0
Mooie en complete airco qua accessoires. klein beetje luid maar niet storend.
blaast krachtig en kan tot 16c koelen.

Pluspunten

  • design
  • compleet

Minpunten

  • beetje luid
  • gebruiksaanwijzing is te beknopt

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende
Goed

Reageer

AadK 21-04-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mobiele airconditioner

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum AC701 wit

Algemene score

8,0
Solide en relatief voordelige mobiele airco voor een zolderkamer in de zomerperiode. Een gewone ventilator voldoet niet voor verkoeling.

Pluspunten

  • Koelt prima
  • Mobiel, solide
  • Voordelige aanschaf
  • Timer
  • Compleet met luchtafvoerslang en hulpstukken

Minpunten

  • Is wat zwaar (ca 20 kg) om de trap op te sjouwen
  • Luidruchtig (uitzetten tijdens slapen)

Review criteria:

Goed
Voldoende
Voldoende
Goed

Reageer

Jiska 19-06-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Goede Airconditioner!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum AC701 wit

Algemene score

9,0
Ik ben 14 jaar oud en ik heb dit product gekocht omdat het in de zomer erg warm wordt in mijn kamer en mijn dwerghamster staat op mijn kamer. Ze heeft een heel groot glazen terrarium die helaas snel warm wordt en daarom is het belangrijk dat het koel blijft. Deze airconditioner werkt hiervoor super goed en de lucht is super koel. Ik raad hem zeker aan en voor mij was het een succes! :)

Pluspunten

  • Goed formaat
  • Mooi design
  • Werkt super goed

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Perry 30-05-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

goede aico

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum AC701 wit

Algemene score

8,0
goede airco, compact, werkt zoals verwacht, afvoer matrialen aanwezig, buis mag wel wat langer, good zelf aan te sluioten en in te stellen

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende
Uitstekend

Reageer

Mia 09-06-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Snel te installeren en past in iedere ruimte

Geschreven voor: Inventum AC701 wit

Algemene score

8,0
Mobiele airco's wat een uitvinding voor je slaapkamer. De AC701 is makkelijk te installeren en koelt snel

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende
Voldoende

Reageer

daisy 06-09-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Goede airco

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum AC701 wit

Algemene score

9,0
We hebben de AC701 aangeschaft en eerst geprobeerd bij een raam, maar dat ging zo slecht er kwam evenveel hitte binnen als er uitging. We hebben hem op zolder gezet en aangesloten op de mechanische ventilatie van de douche en zetten beide aan. Werkelijk fantastisch.De zolder werd koel en we lieten de koele lucht naar beneden vallen.En zo werd het hele huis koeler

Pluspunten

  • Lekker koel

Minpunten

  • Groot

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Voldoende
Goed

Reageer

Airco 03-09-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Ideale uitvoering, compact en mobiel

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum AC701 wit

Algemene score

9,0
Ik zag deze in aanbieding staan en zocht er een al een tijdje, deze is kwa prijs betaalbaar en energiezuinig. Bovendien is hij in elke ruimte te gebruiken door zn mobiliteit

Pluspunten

  • Betaalbaar
  • Energiezuinig

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jo 30-08-2020
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Airco

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum AC701 wit

Algemene score

9,0
Goede airconditioning voor een mooi prijsje voldoet aan al mijn eisen!
Er wordt ook een afstandsbediening bijgeleverd! Super handig

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Klaus 26-08-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Handige efficiente airco voor goede prijs

Geschreven voor: Inventum AC701 wit

Algemene score

9,0
Airco gekocht tijdens de hittegolf deze zomer. Apparaat koelt heel goed ons slaapkamer zo dat het slapen aangenaamer wordt.

Pluspunten

  • eenvoudige bediening
  • koelvermogen
  • goede prijs

Minpunten

  • repeat functie voor timer zou handig zijn

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Anthony Heijligers 23-08-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Goede airco

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum AC701 wit

Algemene score

9,0
een goed apparaat en doet wat hij moet doen, slapen weer lekker, hij houd slaapkamer lekker koud ik zou iedereen aanraden om zo'n airco op de kamer te zetten, het is het geld dubbel en dwars waard

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende
Goed

Reageer

Anthony Heijligers 23-08-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Goede airco

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum AC701 wit

Algemene score

9,0
een goed apparaat en doet wat hij moet doen, slapen weer lekker, hij houd slaapkamer lekker koud ik zou iedereen aanraden om zo'n airco op de kamer te zetten, het is het geld dubbel en dwars waard

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende
Goed

Reageer

Van der Woude 20-08-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Klein compact een erg handzaam. top airco

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum AC701 wit

Algemene score

10,0
Strak klein en erg gebruiksvriendelijk. en natuurlijk heerlijk koel. ideaal voor in een slaapkamer/zolder

Pluspunten

  • Makkelijk bedienbaar
  • compact

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Anthony Heijligers 20-08-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Goede airco

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum AC701 wit

Algemene score

9,0
een goed apparaat en doet wat hij moet doen, slapen weer lekker, hij houd slaapkamer lekker koud ik zou iedereen aanraden om zo'n airco op de kamer te zetten, het is het geld dubbel en dwars waard

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende
Goed

Reageer

Annette Hildering 18-08-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

3-1 airco

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum AC701 wit

Algemene score

7,0
Prima om een kleine kamer te koelen maar maakt hoop geluid en met kantelkiep raam is de meegeleverde slang te kort

Pluspunten

  • Koelt voldoende
  • Afmeting

Minpunten

  • Te korte slang
  • Maakt veel lawaai

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Slecht
Voldoende

Reageer

Frans 18-08-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

airco

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum AC701 wit

Algemene score

10,0
super blij mee en zeker met die extreme hitte hadden we veel eerder moeten doen het blijft nu heerlijk koel binnen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Toon meer reviews