Inventum AC701 wit - Reviews

Specificaties
Type
monoblock-airco
tile_capaciteit
60 m³ ruimtes (max.)
tile_vermogen
2050 watt vermogen
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 9 reviews die zijn achtergelaten voor de Inventum AC701 wit op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

6,6

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Voldoende
  • Goed
  • Voldoende
  • Voldoende

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Tessa 30-07-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Koelt slecht

Geschreven voor: Inventum AC701 wit

Algemene score

2,0
Ons huis is slecht geïsoleerd en met de warme zomerdagen niet te doen op de slaapkamer. De airco koelt 1 a 2 graden. Wij dachten dat hij niet goed werkte dus retour gestuurd en nieuwe gekregen. Opnieuw slecht koelen. In de avond aan gedaan. Een hele nacht aangelaten maar geen verschil. Gebeld net Inventum: Mevrouw dit kan aan meerdere dingen liggen. Heeft u een oud huis? Ja. Ja zegt de mevrouw dan is het logisch dat jij niet goed koelt. Mevrouw van de klantenservice benoemd dat we hem daarom juist hebben aangeschaft. Hier kon de mevrouw niets aan doen. Dus indien uw huis ouder is, deze airco niet aanschaffen.

Review criteria:

Onvoldoende
Goed
Voldoende
Voldoende

Reageer

Kees 30-07-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Koelt niet goed.

Geschreven voor: Inventum AC701 wit

Algemene score

3,0
Twee apparaten aangeschaft maar ze vallen erg tegen. Apparaat koelt zeer matig, temperatuur komt niet lager dan 22° terwijl alles volgens beschrijving geïnstalleerd is. Voor dit type gekozen vanwege de goede recensies maar ik ga ze retourneren.
Wel "goedkoop" maar geen kwaliteit. Jammer.

Pluspunten

  • Aanschafprijs

Minpunten

  • Koelt niet (voldoende)

Review criteria:

Slecht
Goed

Reageer

Mia 09-06-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Snel te installeren en past in iedere ruimte

Geschreven voor: Inventum AC701 wit

Algemene score

8,0
Mobiele airco's wat een uitvinding voor je slaapkamer. De AC701 is makkelijk te installeren en koelt snel

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende
Voldoende

Reageer

BSS 04-05-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

compact

Geschreven voor: Inventum AC701 wit

Algemene score

8,0
Mooie en complete airco qua accessoires. klein beetje luid maar niet storend.
blaast krachtig en kan tot 16c koelen.

Pluspunten

  • design
  • compleet

Minpunten

  • beetje luid
  • gebruiksaanwijzing is te beknopt

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende
Goed

Reageer

C 27-10-2019
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Waardeloos

Geschreven voor: Inventum AC701 wit

Algemene score

1,0
Werkt voor geen meter. Begrijp al die 5 sterren reviews niet. Daar klopt niks van.
Ik heb 'm op de juiste manier gebruikt. Ramen dicht op 1 na, maar die was met een speciaal airco afdichtingskits dichtgemaakt. Ramen waren ook nog eens met zonwerend folie afgeplakt!
In de ochtend aangezet vóórdat het buiten heel warm werd. 6 uur lang aangestaan!
Ik kom thuis, buiten 32 graden binnen 30. Kamertje is maar 16m2! Wel eens waar niet geïsoleerd en een plat dak maar toch.
Absoluut geen aanrader! Niet kopen.

Pluspunten

  • Als je er met je kop er naast zit
  • dan voel je een koude lucht

Minpunten

  • Zeer zwak
  • red het niet in een kamer van 16m2 (plat dak)
  • te veel lawaai

Review criteria:

Onvoldoende
Voldoende
Slecht

Reageer

M 24-06-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Wat een oplossing. Een aanwinst deze mobiele airco (3 in 1)

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum AC701 wit

Algemene score

10,0
Een mooi design, een mooie prijs, een lange garantieduur, een goed energielabel, een goede capaciteit, alle benodigde extra's en ook nog stiller dan aangegeven...in alle opzichten meer dan het geld waard en verwachtingen overtreffend!

Pluspunten

  • koelvermogen
  • compleetheid
  • geluid
  • formaat
  • design

Minpunten

  • gewicht

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

dimitri 23-06-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Inventum AC701 wit airconditioner

Geschreven voor: Inventum AC701 wit

Algemene score

10,0
goed geprijsd en goed verkrijgbaar doet wat hij moet doen temperatuur verlagen in huiskamer,niet te groot en heeft meerdere functies in 1 apparaat dus echt een topper,
voor deze prijs ,en neemt niet veel ruimte in

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wout 16-06-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Logisch display, mooi functioneel design.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum AC701 wit

Algemene score

9,0
Heel eenvoudig in gebruik te nemen / te installeren. ik heb hem aangesloten op de afvoer van mijn centrale ventilatie systeem.
De werking is erg logisch en eenvoudig. Fijn apparaat waar we erg content mee zijn

Pluspunten

  • Eenvoudig in gebruik te nemen
  • Niet te groot
  • verrijdbaar
  • Logisc scherm

Minpunten

  • maakt wat geluid

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende
Goed

Reageer

AadK 21-04-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mobiele airconditioner

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum AC701 wit

Algemene score

8,0
Solide en relatief voordelige mobiele airco voor een zolderkamer in de zomerperiode. Een gewone ventilator voldoet niet voor verkoeling.

Pluspunten

  • Koelt prima
  • Mobiel, solide
  • Voordelige aanschaf
  • Timer
  • Compleet met luchtafvoerslang en hulpstukken

Minpunten

  • Is wat zwaar (ca 20 kg) om de trap op te sjouwen
  • Luidruchtig (uitzetten tijdens slapen)

Review criteria:

Goed
Voldoende
Voldoende
Goed

Reageer