Inventum AC701 wit - Reviews

Best Reviewed jul 2020 Inventum AC701 wit
Best Reviewed - juli 2020
Specificaties
Type apparaat
mobiele airco
tile_capaciteit
60 m³ ruimtes (max.)
tile_geluid
65 dB geluid (binnen)
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 42 reviews die zijn achtergelaten voor de Inventum AC701 wit op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,1

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Voldoende
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Tessa 30-07-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Koelt slecht

Geschreven voor: Inventum AC701 wit

Algemene score

2,0
Ons huis is slecht geïsoleerd en met de warme zomerdagen niet te doen op de slaapkamer. De airco koelt 1 a 2 graden. Wij dachten dat hij niet goed werkte dus retour gestuurd en nieuwe gekregen. Opnieuw slecht koelen. In de avond aan gedaan. Een hele nacht aangelaten maar geen verschil. Gebeld net Inventum: Mevrouw dit kan aan meerdere dingen liggen. Heeft u een oud huis? Ja. Ja zegt de mevrouw dan is het logisch dat jij niet goed koelt. Mevrouw van de klantenservice benoemd dat we hem daarom juist hebben aangeschaft. Hier kon de mevrouw niets aan doen. Dus indien uw huis ouder is, deze airco niet aanschaffen.

Review criteria:

Onvoldoende
Goed
Voldoende
Voldoende

Reageer

C 27-10-2019
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Waardeloos

Geschreven voor: Inventum AC701 wit

Algemene score

1,0
Werkt voor geen meter. Begrijp al die 5 sterren reviews niet. Daar klopt niks van.
Ik heb 'm op de juiste manier gebruikt. Ramen dicht op 1 na, maar die was met een speciaal airco afdichtingskits dichtgemaakt. Ramen waren ook nog eens met zonwerend folie afgeplakt!
In de ochtend aangezet vóórdat het buiten heel warm werd. 6 uur lang aangestaan!
Ik kom thuis, buiten 32 graden binnen 30. Kamertje is maar 16m2! Wel eens waar niet geïsoleerd en een plat dak maar toch.
Absoluut geen aanrader! Niet kopen.

Pluspunten

  • Als je er met je kop er naast zit
  • dan voel je een koude lucht

Minpunten

  • Zeer zwak
  • red het niet in een kamer van 16m2 (plat dak)
  • te veel lawaai

Review criteria:

Onvoldoende
Voldoende
Slecht

Reageer

Kees 30-07-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Koelt niet goed.

Geschreven voor: Inventum AC701 wit

Algemene score

3,0
Twee apparaten aangeschaft maar ze vallen erg tegen. Apparaat koelt zeer matig, temperatuur komt niet lager dan 22° terwijl alles volgens beschrijving geïnstalleerd is. Voor dit type gekozen vanwege de goede recensies maar ik ga ze retourneren.
Wel "goedkoop" maar geen kwaliteit. Jammer.

Pluspunten

  • Aanschafprijs

Minpunten

  • Koelt niet (voldoende)

Review criteria:

Slecht
Goed

Reageer

Martinus 26-06-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Koelt wel, maar niet veel.

Geschreven voor: Inventum AC701 wit

Algemene score

5,0
Staat met deze warme dagen in een slaapkamer van ongeveer 45m3 met een afvoer door de muur naar buiten. Op half vermogen van 25 graden af kunnen koelen naar 21 graden in ongeveer 3,5 uur. Een dag later op vol vermogen van 27 graden naar 24 graden in ruim 4 uur, dat viel erg tegen. Daarnaast produceert de airco wel heel erg veel geluid, waardoor aan laten staan niet bevorderlijk is voor de slaap.

Pluspunten

  • Prijs
  • Formaat

Minpunten

  • Geluid
  • Koelt slecht bij erg warm weer

Review criteria:

Voldoende
Onvoldoende
Slecht
Voldoende

Reageer

Martin 24-06-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Waardeloos

Geschreven voor: Inventum AC701 wit

Algemene score

1,0
Koelt niet goed,koel compressor slaat regelmatig uit terwijl de temp nog niet is bereikt gaat in rust en slaat weer aan na 5 min,aangegeven temp op het apparaat is wel erg rooskleurig en wijkt 4 graden lager af van wat het werkelijk is in de ruimte
Dit apparaat krijgt nog geen toilet koud,opgegeven vierkante meters kloppen dus ook niet...een cijfer 1 is dan ook eigenlijk nog te veel voor deze Inventum en ik snap dan ook niet waar die goede reviews vandaan komen??

Pluspunten

  • 5 jaar garantie

Minpunten

  • koelt niet goed
  • Lawai
  • kwaliteit lala
  • vermogen klopt niet

Review criteria:

Slecht
Voldoende
Slecht
Onvoldoende

Reageer

Jiska 19-06-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Goede Airconditioner!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum AC701 wit

Algemene score

9,0
Ik ben 14 jaar oud en ik heb dit product gekocht omdat het in de zomer erg warm wordt in mijn kamer en mijn dwerghamster staat op mijn kamer. Ze heeft een heel groot glazen terrarium die helaas snel warm wordt en daarom is het belangrijk dat het koel blijft. Deze airconditioner werkt hiervoor super goed en de lucht is super koel. Ik raad hem zeker aan en voor mij was het een succes! :)

Pluspunten

  • Goed formaat
  • Mooi design
  • Werkt super goed

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Perry 30-05-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

goede aico

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum AC701 wit

Algemene score

8,0
goede airco, compact, werkt zoals verwacht, afvoer matrialen aanwezig, buis mag wel wat langer, good zelf aan te sluioten en in te stellen

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende
Uitstekend

Reageer

Mia 09-06-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Snel te installeren en past in iedere ruimte

Geschreven voor: Inventum AC701 wit

Algemene score

8,0
Mobiele airco's wat een uitvinding voor je slaapkamer. De AC701 is makkelijk te installeren en koelt snel

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende
Voldoende

Reageer

BSS 04-05-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

compact

Geschreven voor: Inventum AC701 wit

Algemene score

8,0
Mooie en complete airco qua accessoires. klein beetje luid maar niet storend.
blaast krachtig en kan tot 16c koelen.

Pluspunten

  • design
  • compleet

Minpunten

  • beetje luid
  • gebruiksaanwijzing is te beknopt

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende
Goed

Reageer

AadK 21-04-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mobiele airconditioner

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum AC701 wit

Algemene score

8,0
Solide en relatief voordelige mobiele airco voor een zolderkamer in de zomerperiode. Een gewone ventilator voldoet niet voor verkoeling.

Pluspunten

  • Koelt prima
  • Mobiel, solide
  • Voordelige aanschaf
  • Timer
  • Compleet met luchtafvoerslang en hulpstukken

Minpunten

  • Is wat zwaar (ca 20 kg) om de trap op te sjouwen
  • Luidruchtig (uitzetten tijdens slapen)

Review criteria:

Goed
Voldoende
Voldoende
Goed

Reageer

Gera 20-07-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Perfecte airconditioner

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum AC701 wit

Algemene score

10,0
Deze prachtige airconditioner houdt ons huis mooi koel! Handig en praktisch in het gebruik, zeker door de wieltjes die eronder zijn gemonteerd. Niet te groot, niet te klein maar precies goed. Zeker een aanrader!

Pluspunten

  • werkt perfect
  • fijn formaat
  • praktisch

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Erik 10-07-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Fijne Airco. Waar voor je geld.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum AC701 wit

Algemene score

8,0
Zeer prettige airco. We hebben hem gekocht voor de slaapkamer en wanneer je binnenkomt is het heerlijk koel. Maakt wel iets teveel geluid voor tijdens de nacht maar we zetten hem uit wanneer we gaan slapen.

Wel zit je bij dit soort airco's altijd met de afvoerslang. Zelf heb ik een plisse hor voor het raam gemonteerd. De bijgeleverde raamkit op maat gezaagd zodat het tussen het frame van de hor past. Je schuift de hor naar beneden en de afvoer zit op zijn plek. Wanneer je de airco niet gebruikt kan het hor natuurlijk helemaal naar beneden door de plaat weer te verwijderen.

Pluspunten

  • Maakt de kamer goed koel
  • Makkelijk te bedienen

Minpunten

  • Maakt wat herrie

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende
Goed

Reageer

Cor en Ellen 07-07-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Goeie prijs/kwaliteitsverhouding, prettig in gebruik.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum AC701 wit

Algemene score

10,0
Zoals gezegd, een hele goede prijs/kwaliteitsverhouding. De airco doet precies wat hij doen moet en hij is zeer prettig te bedienen. Zouden wij dit apparaat aanbevelen? Jazeker!

Pluspunten

  • Prettig geprijsd
  • Koel uitstekend

Minpunten

  • Eigenlijk niks

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Jos 02-07-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Airco Inventum AC701

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum AC701 wit

Algemene score

9,0
De Airco Inventum AC701werkt eenvoudig en koelt snel naar verwachting. Het geluid zou iets minder mogen doch is voor ons acceptabel.

Pluspunten

  • eenvoudige bediening

Minpunten

  • misschien iets te luidruchtig

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Theun 30-06-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

goede koeler

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum AC701 wit

Algemene score

9,0
we hadden al vaker naar een airco gekeken en deze aanschafprijs gaf bij ons de doorslag
en we zijn dus ook heel tevreden

Pluspunten

  • koelt goed
  • makkelijk te bedienen

Minpunten

  • toch wel een hoog geluidsniveau

Review criteria:

Goed
Goed
Onvoldoende
Goed

Reageer

Astrid 30-06-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Lekker koel de zomer in

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum AC701 wit

Algemene score

8,0
Koelt niet tot 16 graden maar tot 21 gradem maar dat is genoeg om heerlijk te kunnen slapen . Ook een eerlijke prijs voor deze airco ik ben er super blij mer

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende
Goed

Reageer

Reinier 30-06-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Koelt goed, compact, betaalbaar

Geschreven voor: Inventum AC701 wit

Algemene score

10,0
Het was een aanbieding. duurder dan een ventilator, duurder dan een aircooler, maar ook stukken beter! ik ben uiterst tevreden

Pluspunten

  • handleiding
  • compact

Minpunten

  • bestaat niet

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende
Goed

Reageer

Rdg 29-06-2020
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Best reviewed mei 2020.. laat me niet lachen

Geschreven voor: Inventum AC701 wit

Algemene score

1,0
Waardeloos apparaat. Doet helemaal niks. Zelf in het kamertje van mijn zoontje (15m3) doet ie amper iets. Als hij drie uur aanstaat haalt ie er één graad af... Ik heb m zelfs een teruggestuurd in de veronderstelling dat hij niet werkte, maar de nieuwe doet net zo weinig. Begrijp al die positieve reviews ook niet.. Onvoorstelbaar..

Pluspunten

  • Makkelijke bediening

Minpunten

  • Werkt niet
  • Koelt niet

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Slecht
Voldoende

Reageer

Hoe cool wil je het hebben?? 28-06-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Hoe cool wil je het hebben?

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum AC701 wit

Algemene score

10,0
Hou je aan de voorschriften(installatie raamset en afsluiten overige raamopeningen), installeer de slang op de juiste wijze, en je haalt een toppertje in huis! 4 graden koeler per 2 uren heb ik bereikt bij een buitentemperatuur van 29 graden, en een kamer temperatuur van 27,3 graden. Let wel: op een zolderkamer, aan de zonkant, met een ongeïsoleerd dak!
Negatieve ervaringen zullen dan ook volgens mij komen door verkeerde, onnauwkeurige installatie.

Pluspunten

  • strakke vormgeving
  • bedieningsgemakkelijk
  • goede instructie
  • 5 jaar garantie

Minpunten

  • De snelheid heeft slechts 2 standen
  • de 65 decibel merk je wel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende
Uitstekend

Reageer

Marian 28-06-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Super fijne airco

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum AC701 wit

Algemene score

10,0
Echt een hele fijne airco.
Makkelijk in gebruik .
Mijn slaapkamer heeft de hele dag de zon op de ramen en met die hitte kon je echt niet slapen.
Maar met deze airco heb ik heerlijk geslapen .
Je zet de airco aan en binnen een maar minuten daalt de temperatuur echt super had de airco jaren eerder moeten kopen .
Echt een top product

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews