Er zijn op dit moment geen prijzen beschikbaar.

De'Longhi PAC WE128ECO

8,3 Lees 30 reviews

Vergelijkbare producten

Bekijk alle Airco's

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 30 reviews die zijn achtergelaten op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,3

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Goed
  • Voldoende
  • Voldoende
  • Voldoende

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Alex 01-07-2016
  • Product paar dagen in bezit

Dik tevreden

Algemene score

9,0
Koelt de kamer super (op waterkoeling). Er is wel een duidelijk verschil of je met lucht koelt of dat je met water koelt.
Ook het geluid valt mij ontzettend mee, zelfs op vol vermogen kon ik er nog doorheen slapen.
Gebruikt bij een temperatuur van 29 graden en de airco op 21 graden afgesteld.
Geschreven voor: De'Longhi PAC WE128ECO

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Alex 06-01-2017

Helaas na enkele weken al defecten aan de airco. Display gaf verkeerde informatie en de vlotter was defect.
Monteur 3 maal voor langs moeten komen. Uiteindelijk alles gerepareerd maar dit zou toch niet mogen gebeuren met een zo duur en nieuw apparaat.

Alex

Officiele reactie van De’Longhi 10-01-2017

Geachte ontvanger,

Hartelijk dank voor uw review op kieskeurig.nl. Heel vervelend dat uw apparaat defect is gegaan en dat er meerdere malen een monteur langs is geweest bij u ivm. de reparatie.
Fijn dat het apparaat nu weer naar behoren werkt.
Helaas kan het altijd gebeuren bij een electrisch apparaat dat er iets kapot gaat, natuurlijk verwacht u dit niet binnen een korte tijd, wij hebben dit ook liever niet, echter kunnen we nooit vooraf zeggen wanneer een apparaat defect gaat.
Hopelijk is nu alles naar wens, echter mocht u nog problemen hebben met het apparaat, laat het ons dan aub weten.

Veel plezier met uw apparaat.

Met vriendelijke groet,

De'Longhi Group Nederland

Reageer

Familie van Wijk uit Landhorst 01-09-2017
  • Product paar maanden in bezit

Blijvend kosten vanwege vaak vervangen van kalkfilter

Algemene score

3,0
Wij hebben na wat zoek en oriëntatiewerk gekozen voor deze De Longhi Pac 128 eco. Vooral ook vanwege zijn grote koelcapaciteit. Uiteindelijk blijkt deze airco door bijkomende kosten erg duur. De Longhi houdt in de praktijk rekening met een minimale werkingsduur van 70 uur voordat het filter vervangen moet worden. Tijdens een warme zomer kan dat dus al snel resulteren in het maandelijks vervangen van het kalkfilter (zijn toch echt niet goedkoop). Al met al spijt van aankoop omdat ik voor het aankoopbedrag ook een airco had kunnen kopen met soortgelijk koelvermogen maar zonder blijvende bijkomende kosten!

Pluspunten

  • koelen van grote ruimte
  • mooie vormgeving

Minpunten

  • erg vaak vervangen kalkfilter; blijvende kosten
  • muurdoorvoor
  • silent een relatief begrip
  • kalkfilters duur
Geschreven voor: De'Longhi PAC WE128ECO

Review criteria:

Goed
Slecht
Voldoende
Onvoldoende
Mario 26-05-2018

Destijds werd op website van de'Longhi vermeld dat het kalkfilter van deze airco na 720 werkuren op waterkoeling vervangen moest worden. Na een reactie van ons hebben ze fout toegegeven en per direct op de website het aantal werkuren teruggebracht naar 70 werkuren. Jammer als je je daarop georiënteerd hebt en de aankoop al hebt gedaan! Van excuus of compensatie hebben wij niets meer gehoord!

Reageer

M. 05-09-2017
  • Product paar maanden in bezit

Hij werk lekker simpel

Algemene score

9,0
ik heb de De'Longhi PAC WE128ECO besteld op de site van de longhi .
Hij werkt perfect en heel makkelijk met de afstandsbediening .
Hij is veel stiller dan het vorige model
Kortom gewoon zeer goed apparaat en lekker snel in huis .

Pluspunten

  • koelt snel
  • afstandsbediening super
Geschreven voor: De'Longhi PAC WE128ECO

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende
Voldoende

Reageer

Timo 10-07-2017
  • Product paar weken in bezit

Kwetsbaar toestel / Koeling middelmatig / Hoge prijs

Algemene score

6,0
Toestel een week in gebruik: conclusie:
+ Positief: koelt erg snel met waterkoeling
+ Relatief weinig geluid tov andere airco's
- Erg kwetsbaar toestel: afvoeropening voor warme lucht is 2mm te groot waardoor er warme lucht terug in de kamer geblazen wordt! Deze afwerking kon beter!
- Waterkoeling: vrij snel water bijgieten
- LET OP: bij opstart van toestel meteen al defecten: code F1 en WHL: toestel defect, meteen al een technieker moeten laten langskomen. Dit gebeurde reeds bij meerdere klanten: zelfde probleem!
- Ingebouwde kalkfilter snel verzadigd en moet binnen 5 jaar vervangen worden (80 euro)
Conclusie: erg duur toestel maar is kwetsbaar.
Geschreven voor: De'Longhi PAC WE128ECO

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Mostertpot 13-08-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

hij koelt echt

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Omdat ik een wat grotere woonkamer heb, kwam ik uit bij dit product. Belangrijk was dat hij stil was, naast dat hij zou doen waar hij voor is bestemd. Het geluid valt tegen, maakt meer lawaai dan verwacht, maar daar moet ik bijvertellen dat ik hoogsensitief ben en dat dit soort geluiden altijd erger bij mij binnenkomen dan bij de gemiddelde mens. Het koelen doet hij gewoon zeer goed. De extreem hoge temperaturen deze zomer, kan hij makkelijk aan en dat was uiteindelijk wel de belangrijkste reden om hem te kopen. Nadeel vind ik wel dat je steeds het water moet bijvullen als je optimale koeling wilt. Dat bijvullen zonder knoeien is lastig, daar had men wel een aangepaste trechter bij mogen leveren. Of een lekbak onder de airco zodat laminaat niet naar zijn grootje gaat. Maar ik blijf deze airco zeker aanraden.

Pluspunten

  • doet wat hij moet doen

Minpunten

  • maakt iets teveel lawaai
  • lastig water bijvullen
Geschreven voor: De'Longhi PAC WE128ECO

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Onvoldoende
Voldoende

Reageer

andre 11-08-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

De Longhi

Algemene score

8,0
Hij is vandaag gebracht uit gepakt,het zien er goed uit alleen de
water bak sluit niet goed.
maar ik ga vanavond op vakantie.
Dus ik heb nog geen tijd gehad om verder te kijken.

Pluspunten

  • geen
  • geen
  • geen

Minpunten

  • geen
  • geen
Geschreven voor: De'Longhi PAC WE128ECO

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Goed
Goed

Reageer

Tessa 02-08-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekregen

Lekker koel

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Dit apparaat kan zowel koelen op lucht als met water. Ondanks het geluid kan ik er prima bij slapen. De automatische modus vind ik heel prettig aanvoelen; dan wordt tegelijkertijd de airco, de vochtregelaar en de ventilator gebruikt. Enige minpunt hierbij is, dat ik dan niet zelf de temperatuur kan instellen, maar dat het apparaat uitgaat van wat over het algemeen als prettig wordt ervaren. Daardoor kan het temperatuurverschil met buiten de kamer te hoog zijn.

Pluspunten

  • koelt zowel op lucht als water
  • de ruimte is snel koel
  • kan ook de vochtigheidsgraad regelen

Minpunten

  • Maakt toch nog best wat geluid
  • geen temperatuur kunnen instellen in auto modus
  • waterreservoir is al na 6 uur leeg
  • tussen 4 mogelijkheden schakelen via modus knop
  • iipv direct de gewenste stand te kunnen kiezen
Geschreven voor: De'Longhi PAC WE128ECO

Review criteria:

Goed
Voldoende
Voldoende

Reageer

Evi 02-08-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

DeLonghi ?????? Pac WE128 Eco

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Wat een top airco!
We hebben al een airco van DeLonghi in 2012 aangekocht een W130A model, ook fantastisch en tot nu toe doet deze zijn werk!
Nu voor de kinderkamer van ons twee jongens deze gekozen, en fantastisch, koel heel gied zn voor de nacht gebruiken we waterfunctie voor een lekkere stille nacht!
DeLonghi dat is een aanrader!

Pluspunten

  • Stil
  • Mooi
  • Makkelijk verplaatsbaar
  • Koelt heel goed
  • Top service

Minpunten

  • Geen
Geschreven voor: De'Longhi PAC WE128ECO

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Justin 31-07-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

goede eerste indruk

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

7,0
koelt goed, ook bij 37 graden hoewel het dan wel langer duurt.
water bijvullen (elke nacht 10 liter) is optioneel en is naar verluid energiezuiniger.

Pluspunten

  • goed koelen vermogen
  • toebehoren voor shuifraam zitten er bij

Minpunten

  • bromt
  • water koelen is luidruchtiger
Geschreven voor: De'Longhi PAC WE128ECO

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende
Goed

Reageer

De"Longhi Pinguino Pac WE128ECO- 29-07-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Zeer mooi model. En goede bediening voor op het display

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Ik heb naar zeer goede voorbereiding voor dit product gekozen. De airco is energiezuinig en voor grote ruimte geschikt. De airco voldoet perfect en koelt zeer goed. Het is ook een mooi model.
Zeer blij dat ik de airco nog voor de hete dagen van de hittegolf binnen kreeg. Want ik zit voor 24 uur per dag aan de zuurstof. Dus dit is voor mij een grote uitkomst. Maar ik raad iedereen dit product aan.

Pluspunten

  • Maakt wat in de beschrijving staat allemaal waar.
  • Koelt bijzonder goed
  • Energie zuinig
  • Makkelijke bediening

Minpunten

  • Geen
  • Geen
Geschreven voor: De'Longhi PAC WE128ECO

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Van der Plas 28-07-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Tevreden klant

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Zeer tevreden met de aanschaf van deze airco. Hiervoor ook een airco van Delonghi gehad, ook hiermee jaren mee gedaan.

Pluspunten

  • Stille airco

Minpunten

  • Duur in gebruik
Geschreven voor: De'Longhi PAC WE128ECO

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Janneman 28-07-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Perfecte airco, koeling met bevochtiging

Algemene score

9,0
Na lang zoeken eindelijk een airco die aan onze wensen voldoet.
Door de watertoevoeging wordt de ruimte nog beter en koeler gehouden dan elke andere airco die we hadden en is een verademing om weer thuis binnen te zitten met deze warmte.
Kamer is groot maar geen probleem om het aangenaam koel te maken

Pluspunten

  • voelt al gauw lekker aan in de woonkamer
  • booster, nog snelle

Minpunten

  • iets meer geluid maar kan in slaap modus
Geschreven voor: De'Longhi PAC WE128ECO

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende
Goed

Reageer

Peter 25-07-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Super Airco en Zuinig in verbruik

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Wij hebben voor deze mobiele Airco gekozen om het overdag beneden en 's nachts boven heerlijk aangenaam te krijgen met niet te veel geluid, daar hebben wij met de aankoop van deze DELONGHI AIRCONDITIONING PACWE 128 een goede keus aan gedaan en 5 jaar garantie op de apparatuur. een dikke 10 van ons

Pluspunten

  • luxe design
  • makkelijke gebruikshandleiding
  • simpele bediening

Minpunten

  • korte afvoerslang (maar is makkelijk te verlengen)
  • om te verplaatsen naar bovenverdieping beetje lomp
Geschreven voor: De'Longhi PAC WE128ECO

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

Ed Stekelenburg 25-07-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Snel aangename verkoeling

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
De mobiele airco is snel uitgepakt en is eenvoudig te bedienen. Het zorgt ervoor dat er snel verkoeling is en deze voelt aangenaam aan. De kamer was snel aangenaam verkoeld. Net als een ventilator, maakt ook deze airco best wel wat geluid. Maar met warme nachten slapen we er wel bij!

Pluspunten

  • Aangename verkoeling
  • Snel snel verkoeling
  • Geluid is acceptable
  • Mobiel
  • Eenvoudig te bedienen

Minpunten

  • Net als ventilator best geeft het ook geluid
Geschreven voor: De'Longhi PAC WE128ECO

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende
Goed

Reageer

Erik Jan 22-07-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

De'Longhi Pinguino PAC WE128ECO

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Ik heb het de airco nu vijf dagen en hij doet het goed. Uiteraard gaat hij nooit een professionele airco die aan de muur hangt vervangen, maar als je dat accepteert en je zet hem vroegtijdig aan, bijvoorbeeld op de turbostand, dan koelt hij goed. Hij staat bij ons op de overloop voor de koeling van de eerste verdieping waar ik ook mijn kantoor heb. Hij is loodzwaar, dus het is een flinke klus om die de trap op te krijgen. De afvoerslang van 110 cm is erg kort, wij hebben direct een langere slang besteld. De gebruiksaanwijzing is vrij duidelijk, maar lijkt een beetje op een Google translate vertaling. Het geluid valt mij erg mee. Ik heb hem gemeten op 52 Db. Voor tijdens het slapen is dat wel wat hoog, maar daar is een andere stand voor die ik nog niet gebruikt heb. Het zou handig zijn geweest als er niet alleen een melding op de display, maar ook een akoestisch geluid zou zijn als het water weer bijgevuld moet worden. Dit moet regelmatig, maar dat is niet erg. Het zorgt er ook voor dat daardoor je luchtvochtigheid een beetje behouden blijft. De timer werkt prima, voor zowel het in- als het uitschakelen. Het grote nadeel van het open raam voor de luchtafvoer gaan wij oplossen met een raamafdichter van Trotec, want de hiervoor meegeleverde accessoires zijn bij ons niet toepasbaar.

Pluspunten

  • Koelt goed
  • Geluid valt mee, 52 Db
  • Makkelijk in gebruik
  • Afstandsbediening
  • Makkelijk verplaatsbaar (op dezelfde verdieping)

Minpunten

  • Accessoires niet toereikend
  • Regelmatig water bijvullen
Geschreven voor: De'Longhi PAC WE128ECO

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende
Voldoende

Reageer

janssen doetinchem 07-07-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Aangename binnentemperatuur

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Mooi apparaat, fijne uitstraling.
Voldoet aan onze wensen, makkelijke bediening.
Gekozen op grond van recensies.

Pluspunten

  • verrijdbaar
  • makkelijke installatie

Minpunten

  • geen
Geschreven voor: De'Longhi PAC WE128ECO

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Brian Reijnen 24-06-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Lekker Koel!!!!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Prima mobile airco dankzij de waterkoeling! Lekker compact, strak design en mooie vormen. Aanrader!!!
Geschreven voor: De'Longhi PAC WE128ECO

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende
Voldoende

Reageer

Maurice 01-06-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

De'Longhi PAC WE128ECO

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Na 3 warme zomernachten slecht geslapen te hebben, toch maar opzoek gegaan naar een mobiele airco.
Nu paar dagen in gebruik, zeer tevreden ! slaapkamer is binnen 1 uur op gewenste temperatuur.
Geschreven voor: De'Longhi PAC WE128ECO

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed
Goed

Reageer

Schipper 13-05-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Degelijke kwaliteit

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
12 tot 13 jaar geleden ook een DeLinghi Pinguino PAC gekocht. Deze is helaas defect gegaan.
Na diverse reviews en andere type Airco's bekeken te hebben, toch weer een gelijke terug gekocht.

Pluspunten

  • Degelijk
  • Heeft de ruimte snel koel

Minpunten

  • Toch wel prijzig
Geschreven voor: De'Longhi PAC WE128ECO

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende
Goed

Reageer

Natasja 13-05-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

koelt goed weinig lawaai

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Omdat het een extra waterkoeling heeft en daardoor extra koeling geeft en verder een laag geluidsniveau heeft

Pluspunten

  • koelt prima
Geschreven voor: De'Longhi PAC WE128ECO

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Toon meer reviews