Er zijn op dit moment geen prijzen beschikbaar.

De'Longhi PAC CN92

8,2 Lees 13 reviews

Vergelijkbare producten

Bekijk alle Airco's

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 13 reviews die zijn achtergelaten op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,2

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Voldoende
  • Voldoende

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

JvR 27-07-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Makkelijke installatie, koelt goed, niet luid

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
De DeLonghi Pinguino PAC CN92 Silent koelt 80m3, genoeg voor onze woonkamer en keuken. Na één dag gebruik merkte ik echter dat ‘om de hoek koelen’ niet optimaal werkt en het erg lang duurt voordat de temperatuur dan zakt, dus heb ik de keuken afgesloten met een plaid. Nu koelt hij prima!
Hij is niet luid, maar maakt uiteraard wel geluid. Dit gezoem van de compressor is echter helemaal niet storend.

De afvoerslang (welke ik gemonteerd heb op een dikke plank die in de raamopening staat) wordt wel aardig warm, dus houd die zo kort mogelijk!
Overigens is het bijgeleverde hulpstuk voor montage in een openslaande raam niet ideaal, omdat er door de kier van de raam erg veel warmte naar binnen komt. Tip: monteer de afvoerslang op een plank die precies in de raamopening past!

Pluspunten

  • Stil
  • Afstandsbediening

Minpunten

  • Zwaar (30kg)
  • Montage in openslaande raam is niet ideaal
Geschreven voor: De'Longhi PAC CN92

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lars 23-07-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

PACCN92

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Eindelijk een mobile Airco die redelijk stil is !
Koelt meer dan prima, op silence mode nagenoeg geen hinder van het geluid.

Pluspunten

  • Geluid
  • Koeling

Minpunten

  • Nog niet gevonden
Geschreven voor: De'Longhi PAC CN92

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Renata 20-07-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooi design

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Vergelijkingen gemaakt van mobiele airco's en dit merk/type DeLonghi PAC CN92 Silent ,had mijn voorkeur

Pluspunten

  • Mooi design
  • Makkelijk in gebruik

Minpunten

  • Slang nogal kort
  • Helaas geen raamafdichting erbij gekregen
Geschreven voor: De'Longhi PAC CN92

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Mokke 25-06-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

goede koeling, geluid goed regelbaar

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
prima apparaat werkt perfect, prijs is goed, geluidsniveau prima, ziet er goed uit. Goede, lange garantie.
Geschreven voor: De'Longhi PAC CN92

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Ger Penders 12-08-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooie vormgeving

Algemene score

8,0
Dit product gekocht ivm de overwegend goede recensies
Voor de komende jaren beslist nog komende warme dagen

Pluspunten

  • vormgeving
  • megeleverde benodigdheden

Minpunten

  • prijs
Geschreven voor: De'Longhi PAC CN92

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende
Voldoende

Reageer

Henri 04-08-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

goede airco, mooi design en makkelijke bediening.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Prijs-kwaliteitverhouding is goed tot zeer goed. Aanrader. Makkelijk te bedienen en installeren. Mooi design.

Pluspunten

  • bediening
  • design
  • prijs
Geschreven voor: De'Longhi PAC CN92

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende
Goed

Reageer

F. Doesborgh 31-07-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

DeLonghi PAC CN92 Silent

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Het is momenteel extreem Heet en klam in Nederland waardoor het niet meer uit te houden is in huis, wat intussen helemaal door en door is opgewarmd, zeker niet met slapen!
We hebben op een gegeven moment de knoop doorgehakt en besloten een mobiele-airco te kopen dus zijn we gaan zoeken op Internet naar Producten met Reviews, waarbij we redelijk snel uitkwamen op de DeLonghi PAC CN92 Silent die prima recensies kreeg waarop we dus besloten om die dan ook maar met enige spoed aan te schaffen!
In gebruik: Het blijkt een makkelijk te bedienen apparaat te zijn wat zijn naam Airco ook Eer aan doet want het is weer aangenaam koeler in huis en de luchtvochtigheid (plakkerigheid) is verdwenen waardoor slapen weer zonder problemen mogelijk is zodat je s' morgens uitgerust kunt opstaan!
Het lawaai is afhankelijk van de instellingen (Behoeften) en best weinig!
Ik adviseer deze Airco doordat hij het mogelijke maakt om weer ontspannen/ongeprikkeld in huis te vertoeven!

Pluspunten

  • Niet te duur!
  • Functioneel
Geschreven voor: De'Longhi PAC CN92

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Jos B. 26-07-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Top airco

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

5,0
Snelle installatie en koelt goed, tot nu toe geen negatieve ervaringen.
Geluidsoverlast niveau op hoogstwaarschijnlijk stand is aanvaardbaar.

Pluspunten

  • Makkelijk te instaleren
  • Prima prijs/kwaliteit verhouding

Minpunten

  • Nog geen
Geschreven voor: De'Longhi PAC CN92

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende
Goed

Reageer

mees 25-07-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Heerlijk koel, wel lawaai

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Met deze hitte wordt de slaapkamer fijn koel. Airco maakt meer lawaai dan ik gedacht had. Maar went wel.

Pluspunten

  • koelte
  • ontvochtiging

Minpunten

  • lawaai
  • geen raamstuk meegeleverd
Geschreven voor: De'Longhi PAC CN92

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende
Voldoende

Reageer

Franklin 23-07-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekregen

Heerlijke verkoeling in Warm appartement !

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Net twee weken in huis en mijn eerste ervaring met portable airco zijn prima. Apparaat is compact en geluid is zeker niet hinderlijk en zorgt voor flinke temperatuurs verbetering in warm ruim appartement welke vol in de zon staat. Daadwerkelijk energie gebruik is nog niet bekend.

Pluspunten

  • formaat
Geschreven voor: De'Longhi PAC CN92

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Rene S 18-07-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Goede Airco

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

7,0
Goede airco en met vijf jaar Fabrieksgarantie ik zocht een airco die
mijn woonkamer en slaapkamer wat koelte en een aangename
leefomgeving zou bieden dat is met deze airco het geval.

Pluspunten

  • Koelt goed
Geschreven voor: De'Longhi PAC CN92

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende
Goed

Reageer

john voorn 18-07-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

airco

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
koelt prima goed geluidsniveau snelle levering alle aansluitmogelijkheden zijn aanwezig goede display en temperatuurregeling timer aanwezig kortom een compleet product
Geschreven voor: De'Longhi PAC CN92

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

L 06-05-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Goede airco

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Prima product doet wat hij moet doen. Airco is lekker stil.
Koelt snel de ruimte.
Makkelijk te installeren

Pluspunten

  • Stil
  • Snel verkoeling

Minpunten

  • Dikke slang
Geschreven voor: De'Longhi PAC CN92

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer