De'Longhi PAC N81 - Reviews

Specificaties
Geschikt voor ruimte tot
80 m³
Uitvoering
monoblock-airco
Afstandsbediening
Ja
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 43 reviews geschreven op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

7,9

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Onvoldoende
  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Wouter_Eindhoven 19-07-2016 Product jaar of meer in bezit

Prima mobiele airco

Algemene score

8,2
Gebruik de airco om mijn slaapkamer te koelen. Hij koelt erg goed. Er zitten voldoende functies op (thermostaat, timer). Je moet er wel rekening mee houden dat hij best wel wat geluid maakt als hij aan het werk is. De eerste nacht werd ik wakker als hij aansloeg, nu ben ik er aan gewend.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende
Uitstekend

Reageer

Erik70 20-05-2017 Product paar dagen in bezit

PACN81, koelt goed, relatief stil voor een mobiele airco

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
De eerste ervaringen met de DeLongi N81 zijn positief. Hij koelt goed, zelfs op afstand is de koelte die van het apparaat komt goed te voelen. In de laagste ventilatorstand is het geluid (naar mijn mening) voldoende laag om rustig te kunnen slapen.

Pluspunten

  • Relatrief stil op de laagste ventilatorstand
  • Koelt goed

Reageer

Guy 21-05-2017 Product paar dagen in bezit

Koeling zolder

Algemene score

6,0
Na afwegen of een investering in een airco mijn nachtrust bij warme nachten zou kunnen verbeteren, heb ik besloten een mobiele airco te kopen. Mijn voorkeur ging eigenlijk uit naar een buiten unit, maar de kosten weerhielden mij ervan.
Dus het is een mobiele eenheid geworden. De slang naar buiten is natuurlijk niet de mooiste oplossing. Daarbij heb ik kantelramen, probeer daar maar eens een slang in vaste te klemmen. Ik heb gezoren voor een aansluiting/gat in een afschot van de zolder, die weer verbonden is met de centrale lucht verversing van het huis. Even aankijken of dit werkt, anders toch maar een afvoer door het dak?!
Ik vraag me af of ik kan slapen, zonder oordoppen, met de airco aan, maar dat gaan we ervaren. Als de temperatuur voor het slapen gaan maar aangenamer wordt.

Reageer

Richard 19-05-2017 Product paar dagen in bezit

prima airco

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Prima airco met goede gebruiksaanwijzing. Alle hulpstukken aanwezig. Ziet er mooi uit en koelt goed.
Kwaliteit/ prijs verhouding goed.

Pluspunten

  • vormgeving
  • koeling

Minpunten

  • zwaar
  • geluid

Reageer

Leedijk 23-05-2017 Product paar dagen in bezit

Erg stille Airco

Algemene score

8,0
Goede handleiding met een snelle bediening. Apparaat reageert goed op de instellingen. De airco is vrij stil voor onze begrippen.

Pluspunten

  • Stille Airco
  • snelle bediening

Reageer

Mark 24-06-2017 Product paar dagen in bezit

Degelijk apparaat

Algemene score

9,0
Complete set, Degelijk apparaat. Werkt prima op hete zolder.
Zit helaas geen afdichting voort de raam bij.
En super dat je drie jaar extra garantie krijgt (aan huis).

Pluspunten

  • degelijkheid
  • voldoende koeling

Reageer

Jurgen 22-06-2017 Product paar dagen in bezit

Koelt snel

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Koelt kamer snel. redelijk stil voor een airco. Duidelijk bedieningspaneel en afstandbediening.
Eenvoudig te installeren.

Reageer

H000 29-05-2017 Product paar dagen in bezit

Koele vriend

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Koelt uitermate goed het hele appartement. is makkelijk in aansluiten en zorgt voor een prettige nachtrust tijdens hetere dagen.

Pluspunten

  • cool

Minpunten

  • Raam kan alleen op de open stand,

Reageer

Wies 24-06-2017 Product paar dagen in bezit

Goede prijs/kwaliteit verhouding, makkelijke bediening

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Deze mobiele airco aangeschaft vanwege goede beoordelingen, het extra garantie pakket en omdat deze in de aanbieding was. Makkelijk te bedienen en doet wat het moet doen.

Pluspunten

  • goede prijs
  • makkelijke bediening

Minpunten

  • geen
  • geen

Reageer

H.Pluimers 23-06-2017 Product paar dagen in bezit

Mooi compact formaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Prima airco. voor normale woonkamer capiciteit wel aan de lage kant. kunt dan gewoon een iets zwaardere uitvoering nemen van Longhi. maar ben best tevreden met Pac N 81

Pluspunten

  • makelijke bediening
  • mooie uitvoering

Minpunten

  • nog niet
  • nog niet

Reageer

Drikus 23-06-2017 Product paar weken in bezit

Geluid groot minpunt

Algemene score

4,0
De airco doet zeker waarvoor het bedoelt is, namelijk een ruimte koelen.
Mijn cijfer is voor dit apparaat is laag, omdat het veel lawaai maakt, ook in de laagste stand.
Ik heb de airco aangeschaft voor de slaapkamer. Voorheen kon ik niet slapen ivm de warmte, maar nu is het lastig in slaap komen door het geluid.

Pluspunten

  • Gebruiksvriendelijk
  • Koelen

Minpunten

  • Geluid

Review criteria:

Goed
Goed
Slecht

Reageer

jaapje 21-06-2017 Product paar dagen in bezit

goedkope prima werkende airco

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
vandaag binnengekregen en direct aangezet om de studeerkamer te koelen (vrij hoge ruimte met veel glas op de zon kant). Zelfs in de laagste stand is het apparaat prima in staat om de temperatuur aangenaam te krijgen tegen een net stroomverbruik.

Pluspunten

  • goed verrijdbaar
  • prima koeling
  • simpel in gebruik

Minpunten

  • vrij lawaaierig

Reageer

Sjaak vd Bogert 20-06-2017 Product paar dagen in bezit

Koelt goed, wel wat luidruchtig

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Goede airco, koelt goed.
Makkelijk te verplaatsen door handvatten en wieltjes
Helaas wel wat luidruchtig

Pluspunten

  • Makkelijk in gebruik
  • Niet te groot
  • Koelt goed

Minpunten

  • Maakt veel geluid
  • Slang wat aan de korte kant

Reageer

Frank 19-06-2017 Product paar dagen in bezit

Airco

Algemene score

8,0
Top product werkt fanatastisch. mobiele airco is goed verrijdbaar dus zeer flexibel. mogelijk ga ik hem ook mee op vakantie nemen in de caravan.

Pluspunten

  • Strak design
  • Koelt fantastisch

Minpunten

  • slang naar buiten
  • geluid

Reageer

Raf 11-06-2017 Product paar dagen in bezit

Prima apparaat

Algemene score

7,0
Doet wat je ervan veracht. Goede prijs-/kwaliteitsverhouding. Bij de hoogste stand maakt het apparaat wat veel geluid, maar dat is natuurlijk te verwachten. Duurt wel zeker een halve dag voordat de gehele kamer (+/- 30m2) op aangename temperatuur is.

Pluspunten

  • Makkelijk in gebruik
  • Goede prijs-/kwaliteitsverhouding

Reageer

LV 21-07-2017 Product paar dagen in bezit

Koelt geweldig

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
De PAC N81 is zeer goed geprijsd en koelt de kamer behoorlijk snel (van 29 naar 22 gr.), en dat ondanks het feit dat ik de schuifpui ter grootte van de slang moet openhouden. Nog beter zou zijn om een mal te maken voor de schuifdeur, dan stroomt er minder warme lucht binnen en zou hij nog sneller koelen.

Pluspunten

  • koelt heel snel
  • zeer makkelijk te bedienen

Minpunten

  • heb ik (nog) niet ontdekt

Reageer

adm kantoor FECUNIA Vlijmen 20-07-2017 Product paar dagen in bezit

airco PACN81

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
vandaag geleverd gekregen; keurig op tijd door Wehkamp.
moet apparaat nog in bedrijf stellen. heb er alle vertrouwen in dat we een goed werkend product hebben gekocht.

Reageer

V. Andel 17-07-2017

Fraaie vorm, koelt best goed in een slaapkamer 15 m2

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

7,0
Vindt het een mooie vorm. Is ondanks het behoorlijke gewicht op een etage prima te verplaatsen door de rolletjes. Koelt best aardig in een slaapkamer van 15 m2. Wel wennen aan het geluidsniveau bij het slapen.

Pluspunten

  • Koelt best goed in een slaapkamer
  • Makkelijk verrijdbaar
  • Ziet er fraai uit

Minpunten

  • Wennen bij slapen ivm het geluidsniveau.

Reageer

W. v/d B 16-07-2017 Product paar weken in bezit

Prima apparaat

Algemene score

8,0
Koelt snel de ruimte terug en is redelijk stil. eenvoudig te bedienen. Afvoerslang is iets aan de korte kant.

Pluspunten

  • hoog koelvermogen
  • stil

Reageer

liesbeth 13-07-2017 Product paar dagen in bezit

airco

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
we hebben voor dit product gekozen omdat dit merk ons was aanbevolen. het product werkt vooralsnog uitstekend.

Pluspunten

  • houdt de ruimte koel.

Reageer

Toon meer reviews
>