De'Longhi PAC N81 - Reviews

Specificaties
Type
monoblock-airco
tile_capaciteit
80 m³ ruimtes (max.)
tile_vermogen
2400 watt vermogen

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 159 reviews die zijn achtergelaten op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,0

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Voldoende
  • Voldoende

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Wouter_Eindhoven 19-07-2016
  • Product jaar of meer in bezit

Prima mobiele airco

Algemene score

8,2
Gebruik de airco om mijn slaapkamer te koelen. Hij koelt erg goed. Er zitten voldoende functies op (thermostaat, timer). Je moet er wel rekening mee houden dat hij best wel wat geluid maakt als hij aan het werk is. De eerste nacht werd ik wakker als hij aansloeg, nu ben ik er aan gewend.
Geschreven voor: De'Longhi PAC N81

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende
Uitstekend

Reageer

Pablo 16-08-2017
  • Product paar maanden in bezit

Hiermee kan ik deze zomer wel uithouden

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Omdat ik woon op de 1e etage woon van een appartementencomplex en het een oud gebouw is met slechte ventilatie, is in de zomer hier echt hartstikke benauwd en warm. Had ik besloten om een airco te nemen ik koos voor deze omdat deze bij mij hoog scoorde.
Deze is een krachtpatser en koelt de ruimte goed voor een middelgrote ruimte, hoewel het duurt even voordat het lekker koel is hierbinnen. Tot nu toe heeft het niet lager gekoeld dan de 23 graden (maar dat wel op een dag waarin het ruim 30 graden buiten was). Deze heeft wel wat minpunten allereerst het maakt veel herrie, aanzetten en tv kijken gaat niet goed samen (alleen als je het zet op ventilatie stand) daarnaast is de meegeleverde afvoer slang vrij kort waardoor je het niet midden in een kamer kan zetten.

Pluspunten

  • Koelt goed
  • stil op ventilatiestand
  • handige functies (Display, knopjes)
  • Afstandbediening
  • Verrijdbaar met wieleitjes eronder

Minpunten

  • Zwaar
  • Lawaai
  • korte afvoer slang
  • 1 keer kort uitzetten is meteen warme kamer
Geschreven voor: De'Longhi PAC N81

Reageer

Guy 21-05-2017
  • Product paar dagen in bezit

Koeling zolder

Algemene score

6,0
Na afwegen of een investering in een airco mijn nachtrust bij warme nachten zou kunnen verbeteren, heb ik besloten een mobiele airco te kopen. Mijn voorkeur ging eigenlijk uit naar een buiten unit, maar de kosten weerhielden mij ervan.
Dus het is een mobiele eenheid geworden. De slang naar buiten is natuurlijk niet de mooiste oplossing. Daarbij heb ik kantelramen, probeer daar maar eens een slang in vaste te klemmen. Ik heb gezoren voor een aansluiting/gat in een afschot van de zolder, die weer verbonden is met de centrale lucht verversing van het huis. Even aankijken of dit werkt, anders toch maar een afvoer door het dak?!
Ik vraag me af of ik kan slapen, zonder oordoppen, met de airco aan, maar dat gaan we ervaren. Als de temperatuur voor het slapen gaan maar aangenamer wordt.
Geschreven voor: De'Longhi PAC N81

Reageer

Erik70 20-05-2017
  • Product paar dagen in bezit

PACN81, koelt goed, relatief stil voor een mobiele airco

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
De eerste ervaringen met de DeLongi N81 zijn positief. Hij koelt goed, zelfs op afstand is de koelte die van het apparaat komt goed te voelen. In de laagste ventilatorstand is het geluid (naar mijn mening) voldoende laag om rustig te kunnen slapen.

Pluspunten

  • Relatrief stil op de laagste ventilatorstand
  • Koelt goed
Geschreven voor: De'Longhi PAC N81

Reageer

Richard 19-05-2017
  • Product paar dagen in bezit

prima airco

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Prima airco met goede gebruiksaanwijzing. Alle hulpstukken aanwezig. Ziet er mooi uit en koelt goed.
Kwaliteit/ prijs verhouding goed.

Pluspunten

  • vormgeving
  • koeling

Minpunten

  • zwaar
  • geluid
Geschreven voor: De'Longhi PAC N81

Reageer

Mielemans 20-07-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Betaalbare, verrijdbare airco

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Groot, verrijdbaar apparaat. Doet zijn werk wel goed; binnen een uur waren er drie slaapkamers met drie graden in temperatuur gedaald. Met niet al te veel geluid. Jammer dat ze bij BCC op de site vermeldden dat hij een opvangbak heeft voor condens (is niet zo) en dat ze proberen voor €54,95 verlengde garantie aan willen smeren, terwijl Delonghi dit nu kosteloos doet voor drie jaar!!

Pluspunten

  • Doet waarvoor hij bestemd is: koelen!
  • Verrijdbaar
  • Makkelijk in gebruik

Minpunten

  • Groot, gelukkig heeft hij wieltjes
  • Slang moet naar buiten
Geschreven voor: De'Longhi PAC N81

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Jonathan 04-06-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Uitstekende koop

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Weinig geluid koelt goed mooi design dus ik ben er tevreden mee en heb er geen spijt van hij is zijn prijs waard en maakt relatief weinig geluid

Pluspunten

  • Design
  • Koelt goed
  • Bediening
  • Prijs
Geschreven voor: De'Longhi PAC N81

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Hans Jansen 30-08-2017
  • Product paar weken in bezit

Delonghi airco PACN81

Algemene score

7,0
Koelt wel maar niet erg snel. Geprobeerd in redelijk kleine slaapkamer, veel kleiner dan de maximale capaciteit, maar heeft dan behoorlijk wat tijd nodig om te koelen. Uiteindelijk wordt het koeler maar kost meer tijd dan verwacht en dan ook in de hoogste stand.

Pluspunten

  • Eenvoudige bediening

Minpunten

  • Lawaai
  • Veel tijd nodig om echt te koelen
Geschreven voor: De'Longhi PAC N81

Reageer

Timo 11-08-2017
  • Product paar dagen in bezit

Koelt goed, wel luidruchtig

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

7,0
De airco maakt de kamer heerlijk koel en ontvochtigt tegelijkertijd, ideaal bij broeierig weer. De afvoerslang is nogal kort en ik wilde 'm uit het bovenraampje hangen, maar daarvoor moet ik de airco wel op een verhoging zetten.
De airco is behoorlijk luidruchtig. Ik kon er doorheen slapen, maar ideaal is het niet. Koelen vóór het slapen is dan de oplossing en dan blijven de pluspunten over: een prettig klimaat voor een redelijke prijs.

Pluspunten

  • Koelt goed
  • Koelt en ontvochtigt (ideaal bij broeierig weer)
  • Goede prijs-/kwaliteitverhouding

Minpunten

  • Luidruchtig
  • Korte afvoerslang (1,2 meter)
Geschreven voor: De'Longhi PAC N81

Reageer

Mark 24-06-2017
  • Product paar dagen in bezit

Degelijk apparaat

Algemene score

9,0
Complete set, Degelijk apparaat. Werkt prima op hete zolder.
Zit helaas geen afdichting voort de raam bij.
En super dat je drie jaar extra garantie krijgt (aan huis).

Pluspunten

  • degelijkheid
  • voldoende koeling
Geschreven voor: De'Longhi PAC N81

Reageer

H.Pluimers 23-06-2017
  • Product paar dagen in bezit

Mooi compact formaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Prima airco. voor normale woonkamer capiciteit wel aan de lage kant. kunt dan gewoon een iets zwaardere uitvoering nemen van Longhi. maar ben best tevreden met Pac N 81

Pluspunten

  • makelijke bediening
  • mooie uitvoering

Minpunten

  • nog niet
  • nog niet
Geschreven voor: De'Longhi PAC N81

Reageer

H000 29-05-2017
  • Product paar dagen in bezit

Koele vriend

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Koelt uitermate goed het hele appartement. is makkelijk in aansluiten en zorgt voor een prettige nachtrust tijdens hetere dagen.

Pluspunten

  • cool

Minpunten

  • Raam kan alleen op de open stand,
Geschreven voor: De'Longhi PAC N81

Reageer

Leedijk 23-05-2017
  • Product paar dagen in bezit

Erg stille Airco

Algemene score

8,0
Goede handleiding met een snelle bediening. Apparaat reageert goed op de instellingen. De airco is vrij stil voor onze begrippen.

Pluspunten

  • Stille Airco
  • snelle bediening
Geschreven voor: De'Longhi PAC N81

Reageer

Jacobsen 19-07-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Voldoet aan de eisen

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

7,0
Zorgt voor genoeg verkoeling van een 80mˆ3 kamer. Geluid valt wat tegen maar is not acceptabel, behalve op de hoogste ventilatiestand.

Pluspunten

  • Prijs
  • 5 jaar extra garantie
  • Zorg voor genoeg verkoeling

Minpunten

  • Kon stiller
Geschreven voor: De'Longhi PAC N81

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende
Goed

Reageer

Slegtenhorst 06-07-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Koelt perfect de zolderkamer van onze oudste dochter.

Algemene score

7,0
Qua koelen doet ie het perfect, slang is inderdaad zoals in andere reviews aan de te korte kant.
Qua geluid is hij goed te doen, ook voor 's nachts.
zeker een aanrader

Pluspunten

  • koelen doet het zeer goed
  • blaaskracht

Minpunten

  • te korte afvoerslang
  • loopt soms nog onregelmatig
Geschreven voor: De'Longhi PAC N81

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Drikus 23-06-2017
  • Product paar weken in bezit

Geluid groot minpunt

Algemene score

4,0
De airco doet zeker waarvoor het bedoelt is, namelijk een ruimte koelen.
Mijn cijfer is voor dit apparaat is laag, omdat het veel lawaai maakt, ook in de laagste stand.
Ik heb de airco aangeschaft voor de slaapkamer. Voorheen kon ik niet slapen ivm de warmte, maar nu is het lastig in slaap komen door het geluid.

Pluspunten

  • Gebruiksvriendelijk
  • Koelen

Minpunten

  • Geluid
Geschreven voor: De'Longhi PAC N81

Review criteria:

Goed
Goed
Slecht

Reageer

Jurgen 22-06-2017
  • Product paar dagen in bezit

Koelt snel

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Koelt kamer snel. redelijk stil voor een airco. Duidelijk bedieningspaneel en afstandbediening.
Eenvoudig te installeren.
Geschreven voor: De'Longhi PAC N81

Reageer

Airco 25-07-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Koeling

Algemene score

8,0
Werkt goed in laagste stand ventilator toch nog veel geluid ,in slaapkamer bij gebruik s,nachts te veel geluid

Pluspunten

  • Prijs
  • Bediengemakt

Minpunten

  • Geluid
  • Slang mag langer
Geschreven voor: De'Longhi PAC N81

Review criteria:

Goed
Onvoldoende
Voldoende

Reageer

Floor 25-07-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Delonghi mobiele airco Pinguino PAC N81

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Zeer gebruiksvriendelijk! Duidelijke gebruiksaanwijzing en bedieningspaneel. De airco maakt veel minder herrie dan ik had gedacht.

Pluspunten

  • makkelijk bedieningspaneel
  • koelt goed
  • maakt minder herrie dan ik had gedacht

Minpunten

  • Slang zou iets langer mogen
Geschreven voor: De'Longhi PAC N81

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Lin 25-07-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Lekkere afkoeling met de tropische dagen

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Aangekocht ivm de aanhoudende warmte, maakt het snel een stuk aangenamer door de vochtafvoer. Wel een extra slang bij gekocht omdat de bijgeleverde toch net wat aan de korte kant is.

Pluspunten

  • Voelt meteen een stuk aangenamer in huis
  • Makkelijk te installeren en gebruiken

Minpunten

  • Enkel geruisloos op de ventilatiestand
Geschreven voor: De'Longhi PAC N81

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende
Voldoende

Reageer

Toon meer reviews