Er zijn op dit moment geen prijzen beschikbaar.

De'Longhi Pac EX130 Eco Real Feel zwart

Vergelijkbare producten

Olimpia Splendid Dolceclima Silent 12 P zwart, wit

Olimpia Splendid Dolceclima Silent 12 P zwart, wit

Trotec PAC 2100 X zwart, wit

Trotec PAC 2100 X zwart, wit
8,0 (1)
Bekijk alle Airco's
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 8 reviews die zijn achtergelaten voor de De'Longhi Pac EX130 Eco Real Feel zwart op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,4

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Voldoende
  • Voldoende

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Naijomy 12-08-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Goede koeling, fijne stille modus

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi Pac EX130 Eco Real Feel zwart

Algemene score

7,0
Goede koelcapaciteit, ook voor grote ruimtes. Staat bij mij op een 4,5m hoge zolder en is in staat de hele ruimte een paar graden te koelen, en de plek waar de airco staat (bij mijn thuiswerkplek of bed) nog verder af te koelen. Fijne stille modus voor 's nachts, nooit meer wakker worden van hete plaknachten óf een te lawaaiige airco.

Pluspunten

  • Grote koelcapaciteit
  • Mooi uiterlijk

Minpunten

  • Klein waterreservoir, ventiel lekte al na 10 uur

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Voldoende

Reageer

Thies 03-08-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Had ik deze maar veel eerder besteld...

Geschreven voor: De'Longhi Pac EX130 Eco Real Feel zwart

Algemene score

9,0
Een mooie formaat airco die voor ons leefbaarheid en thuis werken mogelijk maakt in onze woning. Normaal gesproken is onze woning bijna niet koel te krijgen. We hebben meerdere systhemen geprobeerd. ventilators en 1 andere airco, dit werkte niet voldoende. Deze is misschien wel een stuk duurder dan andere aircos maar deze doet wel wat die beloofd . Dit was ons geld meer dan waard en als ik dit eerder had geweten dan had ik hem meteen gekocht. wat een bevrijding

Pluspunten

  • koelt onze woning en werk plek erg goed
  • geluid niveau valt goed in te werken en slapen

Minpunten

  • is prijzig ( maar is zeker het geld waard)

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Cees van Rossum 25-06-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

voldoet goed aan de eis, die wij eraan stelde.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi Pac EX130 Eco Real Feel zwart

Algemene score

9,0
Prima airco, het is een lekkere temperatuur en het geluid is een kwestie van wennen. Qua vormgeving is hij ook mooi.circulatie werkt ook zeer goed.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Jack 16-06-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Degelijke mobiele airconditioning

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi Pac EX130 Eco Real Feel zwart

Algemene score

9,0
Degelijke mobiele airconditioning; goed afgewerkt, makkelijk te installeren, koelt prima. Zwaardere versie genomen omdat het een grote slaapzolder betreft die gekoeld moet worden. Geluidsniveau is acceptabel. Werkt volautomatisch en naar wens.

Pluspunten

  • afwerking
  • koelcapaciteit

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Henk en Joke 14-06-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Koelt Lekker maar wel veel lawaai

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi Pac EX130 Eco Real Feel zwart

Algemene score

8,0
Dit artikel hebben we gekocht om het met de zomer lekker koel in huis te hebben en gezien de ervaringen van andere mensen die ook een de Longhi hebben zijn we overgaan tot koop van dit product

Niet verwacht dat hij zo veel geluidshinder zou geven

Pluspunten

  • Lekker Koel
  • Droge Lucht

Minpunten

  • Herrie

Review criteria:

Goed
Goed
Onvoldoende
Voldoende

Reageer

Patty 14-06-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

mooi design

Geschreven voor: De'Longhi Pac EX130 Eco Real Feel zwart

Algemene score

8,0
staat in de woonkamer en heeft voor een airco een mooi design en koelt prima in een gemiddelde ruimte

Pluspunten

  • mooi
  • koelt prima

Minpunten

  • zwaar

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende
Goed

Reageer

Dai 04-06-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Plug and Play

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi Pac EX130 Eco Real Feel zwart

Algemene score

8,0
I wanted a mobile airco for a long time, and after searching, googling, etc. for a long time, I decided to go with a "established" brand. More expensive than other mobile airco with the same technical specs but the 5 years warranty (special action till 31/08/2020), the design, the R290 refrigerant finally convinced me to buy it. For the installation, I just had to take it out from the box, plug the power cord and the exhaust pipe. I am overall happy with it and I totally recommend it.

Pluspunten

  • design
  • "plug-n-play"
  • easy to use, to move
  • refresh a bedroom in no time

Minpunten

  • pricey
  • not that silent (won't sleep with it on)

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Onvoldoende
Voldoende

Reageer

Piet 02-06-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

mooie uitstraling goede werking met ascesoires korte slang

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi Pac EX130 Eco Real Feel zwart

Algemene score

9,0
goede werking, mooie uitstraling en vanwege een grote woonkamer 130m3, grote capaciteit noodzakelijk

Pluspunten

  • uitstraling
  • kwaliteit
  • extra garantie

Minpunten

  • een korte slang

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Voldoende
Voldoende

Reageer