De'Longhi PAC EL98 SILENT zwart, wit, grijs - Reviews

Specificaties
Type apparaat
mobiele airco
tile_capaciteit
100 m³ ruimtes (max.)
Functies
koelen, ontvochtigen
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 24 reviews die zijn achtergelaten voor de De'Longhi PAC EL98 SILENT zwart, wit, grijs op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,6

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Goed
  • Uitstekend
  • Voldoende
  • Voldoende

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Kiki 18-06-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

EL98silent

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi PAC EL98 SILENT zwart, wit, grijs

Algemene score

9,0
Tussen vele aangeboden mobiele airco is mijn keuze gevallen op de DeLonghi PAC EL 98 Silent. Hij ziet er mooi uit geeft met blaauw/ groene licht voor real feel comfort. Het ingestelde temperatuur wordt snel bereikt. En in silent modus is die erg stil. Veel stiller dan mijn andere mobiele airco van een andere merk. Inclusief een afstandsbediening en om niet kwijt te raken kan je na gebruik netjes bovenin je mobiele airco plaatsen er is namelijk een apart bakje voor gemaakt. Afvoerslang is heel makkelijk te koppelen incl. Verstelbare platen voor je raam waardoor het geheel mooi afsluit.
Echt een aanrader en supercool!!! Prijs kwaliteit is helemaal in verhouding je merkt dat er kwaliteit in zit.

Pluspunten

  • Zeer stil
  • Echt cool

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Sander 31-05-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

mooie goede werkende mobiele airco

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi PAC EL98 SILENT zwart, wit, grijs

Algemene score

9,0
Mooie mobiele airco die relatief gezien weinig geluid maakt, verschillende passtukken erbij geleverd om deze aan te laten sluiten op raam of gat in de muur.

Pluspunten

  • geluid valt mee
  • passtukken die erbij zitten

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Voldoende

Reageer

koele kikker 26-05-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

meer dan prima apparaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi PAC EL98 SILENT zwart, wit, grijs

Algemene score

8,0
gekocht om de slaapkamers te koelen voor het slapen. op auto stand is een gem. slaapkamer binnen 30 min helemaal kool. wel moet je erbij neerleggen dat airco's eenmaal geluid maken maar daar slaap je wel doorheen.

Pluspunten

  • super snel koel vermogen
  • zeer maakelijk verplaatsbaar

Minpunten

  • geen raamafdicht kit, enkel koppelingen en slang
  • slang mag langer zijn

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende
Goed

Reageer

Eric 24-05-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Relatief stil en mooi design

Geschreven voor: De'Longhi PAC EL98 SILENT zwart, wit, grijs

Algemene score

9,0
Ik heb deze airco gekocht omdat die veel lijkt te bieden: relatief goede efficientie, relatief laag geluidsniveau en 5 jaar garantie met de huidige actie. Deze airco is relatief stil - de silent functie lijkt goed te werken! Als je een niet te lichte slaper ben en goed tegen wat monotoon achtergrondgeluid kan zou je er bij kunnen slapen. Ook is de eco real feel optie een mooie toevoeging: je zet de airco en die zorgt ervoor dat de temperatuur en vochtigheid zo optimaal mogelijk worden. Wel zeg ik meteen dat ik de koelfunctie nog niet goed heb kunnen testen aangezien het daarvoor nog niet warm genoeg geweest is sinds ik de airco heb. De airco ziet goed uit.

Pluspunten

  • design
  • relatief laag geluidsniveau
  • 5 jaar garantie
  • makkelijk in gebruik

Minpunten

  • zwaar
  • afwerking luchtafvoerbuis kon beter

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Henk 23-05-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Luxe uitstraling

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi PAC EL98 SILENT zwart, wit, grijs

Algemene score

9,0
Een mooie en goed werkende airco. Maakt minder lawaai als de meeste airco's. Ik gebruik deze voor de slaapkamer en na 10 minuten is de temp al met 1 graad gezakt.

Pluspunten

  • koelt goed
  • mooie vormgeving

Minpunten

  • best wel zwaar 37 KG

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

André Niezen 03-08-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Prima werking

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi PAC EL98 SILENT zwart, wit, grijs

Algemene score

8,0
Goede prijs gekocht en ziet er mooi uit.Heeft een goede werking en is makkelijk te bedienen.Snelle levering met goed advies gekocht.

Pluspunten

  • Goede koeling
  • Maak niet te veel lawaai

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

JF 30-07-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Koele kamer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi PAC EL98 SILENT zwart, wit, grijs

Algemene score

9,0
Vanwege langdurig thuiswerken onze tweede De'Longhi airco aangeschaft voor op de geïmproviseerde werkkamer op zolder. Onze eerste (AN112) gaat al heel wat zomers mee op onze veel te warme slaapkamer.
Ook de nieuwe EL98 bevalt prima. Hij is een fractie stiller dan de oude maar stel je vooral niet te veel voor van de toevoeging SILENT. Een mobiele airco maakt nou eenmaal een hoop geluid maar omdat dit vrij monotoon is kunnen wij er in ieder geval gelukkig prima bij werken en slapen.
Wat het meest verbaasd is dat er best aandacht is besteed aan het uiterlijk van het apparaat maar dat je het elektriciteitssnoer na de zomer niet op een of andere manier netjes op kunt wikkelen. Ook de bevestiging van de slang aan de airco en de koppelstukken is nogal knullig.
De'Longhi geeft vijf jaar garantie op het apparaat en dat lijkt erop te wijzen dat ze er zelf vanuit gaan dat het apparaat lang mee kan.

Pluspunten

  • Degelijk apparaat
  • Garantie

Minpunten

  • Los bungelend snoer
  • Zwaar

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende
Goed

Reageer

Sander B 30-07-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

eenvoudige installatie

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi PAC EL98 SILENT zwart, wit, grijs

Algemene score

10,0
Simpele en eenvoudige installatie. Koelt snel en goed. Het is geen stel apparaat, maar niet heel luidruchtig.

Pluspunten

  • koelt snel
  • simpele installatie

Minpunten

  • maakt voldoende geluid

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Onvoldoende
Goed

Reageer

Raymond 15-07-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

luxe airco, ziet er luxe uit, al is deze wel zwaar

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi PAC EL98 SILENT zwart, wit, grijs

Algemene score

8,0
Een flinke airco, in gewicht/ formaat, echter dankzij de eco functie energiezuiniger dan menige "budget"airco welke een btu beweert welke nooit gehaald wordt tegen een hoger energie verbruik.
Volgens omschrijvingen een van de stilste airco's ... een airco maakt geluid... niet aan te ontkomen, al is deze rustiger als wederom de budget versies

Pluspunten

  • afstandsbediening
  • neutrale witte kleur
  • kwaliteit

Minpunten

  • display kan niet uit, hinderlijk met slapen

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende
Goed

Reageer

Frank 05-07-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Airco PAC EL98

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi PAC EL98 SILENT zwart, wit, grijs

Algemene score

8,0
Prima airco om de bovenverdiepingen mee te koelen, vrij rustig qua geluid. Prima apparaat voldoet aan de verwachtingen.

Pluspunten

  • Koelt goed
  • Minder lawaai

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende
Voldoende

Reageer

Alfa 30-06-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Delonghi PACEL98ECOREALFEEL mobiele airco

Geschreven voor: De'Longhi PAC EL98 SILENT zwart, wit, grijs

Algemene score

8,0
De Delonghi PACEL98 koelt onze slaapkamer van 4.00m bij 3.5m in een mum van tijd.
Het geluidsniveau is aanvaardbaar.
Het is onze investering zeker waard.

Pluspunten

  • Koelt zeer goed.
  • Makkelijk bedienbaar middels afstandbediening.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende
Goed

Reageer

Harold 26-06-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooi apparaat, niet stil, koelt niet voldoende

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi PAC EL98 SILENT zwart, wit, grijs

Algemene score

7,0
Apparaat ziet er mooi uit. Werkt ook wel goed. Maar ik had gehoopt dat hij de hele bovenverdieping zou koelen maar dat lukt bij lange na niet. Maar dat kan ook aan mijn verwachting liggen. Hij maakt ook best wel veel lawaai maar ik kan dit niet vergelijken met andere mobiele airco's.

Pluspunten

  • mooi design
  • verzorgd
  • degelijk

Minpunten

  • lawaai
  • te weinig capaciteit

Review criteria:

Goed
Goed
Onvoldoende
Goed

Reageer

JvB 22-06-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Heerlijk koel

Geschreven voor: De'Longhi PAC EL98 SILENT zwart, wit, grijs

Algemene score

8,0
Deze airco koelt heel goed. Makkelijk te installeren en werkt direct. Alleen jammer dat de slang naar buiten kort is.

Pluspunten

  • Koel heerlijk
  • makkelijke installatie

Minpunten

  • korte slang naar buiten

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende
Voldoende

Reageer

JR 19-06-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Laat de zomer maar komen

Geschreven voor: De'Longhi PAC EL98 SILENT zwart, wit, grijs

Algemene score

8,0
Na een tijdje zoeken op internet gekozen voor de De'Longhi PAC EL98 ECOREALFEEL. Het apparaat heeft een mooie vormgeving een duidelijke afstandsbediening en als belangrijkste voldoende vermogen om de ruimte te koelen. Natuurlijk maakt een airco geluid als je hem gebruikt, hij staat niet direct naast ons bed, dus wat ons betreft is het geluid zeer aanvaardbaar. Hij koelt goed en je merkt snel dat de temperatuur zakt. Helaas is de slang wat aan de korte kant en een ander gemis is dat het apparaat of de afstandsbediening niet de huidige temperatuur aangeeft, enkel de ingestelde temperatuur. Verder zeer goed. Laat de warme zomer maar komen!

Pluspunten

  • Snel koel
  • Geluid aanvaardbaar
  • Mooi design

Minpunten

  • Afvoerslang aan de korte kant
  • Actuele kamertemparatuur niet zichtbaar

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Arno 18-06-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Goede airco voor zolder

Geschreven voor: De'Longhi PAC EL98 SILENT zwart, wit, grijs

Algemene score

8,0
Voor een mobiele airco maakt hij relatief weinig geluid. We hebben een goedkoper exemplaar van een ander merk gehad. Deze maakte beduidend meer geluid. Hij is niet stil, maar het is zeker niet storend. Even harder aanzetten 10 minuten voordat je in de kamer gaat werken en daarna op de rustige stand. Wij hebben er erg veel plezier van.

Pluspunten

  • geluid is zeer acceptabel
  • condens via luchtafvoer
  • net apparaat om te zien

Minpunten

  • slang is erg kort
  • zwaar

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Rabbit 17-06-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

mooie vorm

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi PAC EL98 SILENT zwart, wit, grijs

Algemene score

9,0
Mooie airco en een moderne vorm en erg fijn in gebruik in bediening met afstand. Koelt prima en verschillende standen en verschillen temperatuur mogelijkheden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lex 11-06-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Delonghi mobiele airco

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi PAC EL98 SILENT zwart, wit, grijs

Algemene score

9,0
Goede airco. Koelt de kamer snel. Gemakkelijk in gebruik. Stille modus. Continue meting luchtkwaliteit (in real feel modus).

Pluspunten

  • Stil (voor een airco)
  • Capaciteit
  • Makkelijk verrijdbaar

Minpunten

  • Korte slang
  • Zwaar apparaat om te tillen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Voldoende

Reageer

frits 09-06-2020
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

cool

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi PAC EL98 SILENT zwart, wit, grijs

Algemene score

8,0
hele fijne machine . makkelijk te bedienen . zeer krachtig. fijn afstandsbediening . makkelijk hanteerbaar . zeer aan te beleven zeer gebruiksvriendelijk.

Pluspunten

  • makkelijk te bedienen
  • zeer krachtig

Minpunten

  • hoog eigen gewicht

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed
Goed

Reageer

Lex 08-06-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Delonghi mobiele airco

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi PAC EL98 SILENT zwart, wit, grijs

Algemene score

9,0
Goede airco. Koelt de kamer snel. Gemakkelijk in gebruik. Stille modus. Continue meting luchtkwaliteit (in real feel modus).

Pluspunten

  • Stil (voor een airco)
  • Capaciteit
  • Makkelijk verrijdbaar

Minpunten

  • Korte slang
  • Zwaar apparaat om te tillen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Voldoende

Reageer

Pierre 05-06-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

PAC EL98 ECOREALFEEL review (mei 2020).

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi PAC EL98 SILENT zwart, wit, grijs

Algemene score

8,0
Afvoerslang is maar 1,2 meter lang, en net te kort voor iets hogere afvoer door zolderraam. Koppeling van afvoerslang naar bijgeleverde hulpstukken is moeilijk. Mooi design. Handige bediening.

Pluspunten

  • Mooi design.
  • Handige bediening via afstandsbediening.
  • Wieltjes.

Minpunten

  • Korte afvoerslang.
  • Afvoerslang moeilijk te koppelen aan hulpstukken.

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende
Goed

Reageer

Toon meer reviews